Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Itariu esi teoretike ir knygu grauzike, skaitai mokslinius straipsnius ir pasakyk kas is to??? kaip praktikoje pritaikei, jau issigydei?? nemanau. Mokslas viena sako siandein, kita sakys rytoj, Kai pgerai pastebego MOnteverte, ir pirmos kartos KT taigi MOKSLININKAI PATARE MOTERIMS GERTI, GYDYTOJAI ISRASINEJO, ir moterys jais pasitikejo, KAS TAU GARANTUOS, KAD TAIP NERA IR SU TAVO 3 K TABLETEM??

Ne, as ne teoretike, darbas visiskai praktinis, bet norint ivaldyti praktika, reikia moketi teorija visu pirma. Praktikoje nepritaikiau STRAIPSNIU, nes as ir taip teisingiau valgiau, tai pvz tyrimai apie maisto ir endo sarysi man nieko nepakeite.Jei buciau maitnusis tradiciskai lietuviskai, kai pusryciams sumustinis su desra, pietums kotletas, o vakarienei blynai, tai butu reikeje keisti visiskai mitybos rezima. Ir as tau dar karta kartoju, kad issigydyti endometriozes neimanoma, kol esi vaisingame amziuje. As esu. Galima pasiekti tiek, kad simptomu nebejauti, bet nezinai kiek pas tave zidiniu, kur, kokio dydzio ir t.t. Nebent daraisi laparoskopija ir gydytojas mato viska is vidaus, tik niekas be reikalo nepjausto, turi buti dideles problemos, kad gydytojas pasirasytu operacijai. Jeigu tau labai idomu, tai man buvo 4os stadijos endometrioze, padare operacija pries 3 m, nuo to laiko geriu KT. Jauciuosi puikiai, nera anei vieno simptomo budingo endometriozei. Net nepasakyciau, kad as apskritai sergu, bet del to, jog naudojuosi logika nerekauju per visus kanalus, kad issigydziau, nes NEZINAU ir iki menopauzes endometrioze visada gali bujoti.

Del KT zinoma, kad niekas negali duoti garantijos del salutiniu uz 50 m man, ar mano vaikams beigi anukams. Bet tu rekaudama, kad KT kenkia negali nieko irodyti, neturi kuo remtis. Tai nezinai nei tu, nei as. Bet kaip nezinai del neigiamu salutiniu, tu nezinai ir del teigiamu salutiniu, kaip pvz. sumazejusi tikimybe susirgti veziu. Gal jei negerciau, susirgciau kiausidziu veziu uz 10 m. :)

Atsakyti

O tu manai SM lankosi tik namu seimininkes ir fabriku darbuotojos? Is kur tu zinai, kiek cia kuri pasiekusi? :)

Beje, as labai nustebau, kad Sirinskienei tik 41 m. Atrodo kaip 50ies, nu bet svarbu naturali, nedazyta ir be kompleksu.

KKIIIIIEEEEEK JAI????????

PZD maniau 55 kokie....jezau jezau

Atsakyti

Man apskritai atrodo, kad zmogaus sveikata yra labai jautrus klausimas. Ir todel bet kokie kategoriski pasisakymai tokiais klausimais man atrodo mazu maziausiai nekorektiski.

Kaip galima nezinant visos moters ligos istorijos, skirto gydymo, neivertinus kiek buvo pastangu ideta ieskant tinkamiausio gydymo, kiek nervu sugadinta, pagaliau nezinant net moters gyvenimo budo, taip paprastai ir nerupestingai sakyt, kad KT kenkia ir reikia gydytis kazkokiom zolelem, sventa dvasia  ar kuo ten dar. As vien is pagarbos zmogui taip negaleciau pasakyt. 

Patarti jei tikrai tupi, kad klausyk, as girdejau kad dar tas ir tas padeda, gal pasidomek, pabandyk tikrai galima. Bet nezinant kas ir kaip, isvadint paleistuvem visas vartojancias ir brukt kazkokius internetinius patarimus normaliai besuvokiant situacijos yra  primityvu ir zema iki negaliu. Iki kiek reikia but nejautriai ir bukai. 

Atsakyti

Man apskritai atrodo, kad zmogaus sveikata yra labai jautrus klausimas. Ir todel bet kokie kategoriski pasisakymai tokiais klausimais man atrodo mazu maziausiai nekorektiski.

Kaip galima nezinant visos moters ligos istorijos, skirto gydymo, neivertinus kiek buvo pastangu ideta ieskant tinkamiausio gydymo, kiek nervu sugadinta, pagaliau nezinant net moters gyvenimo budo, taip paprastai ir nerupestingai sakyt, kad KT kenkia ir reikia gydytis kazkokiom zolelem, sventa dvasia  ar kuo ten dar. As vien is pagarbos zmogui taip negaleciau pasakyt. 

Patarti jei tikrai tupi, kad klausyk, as girdejau kad dar tas ir tas padeda, gal pasidomek, pabandyk tikrai galima. Bet nezinant kas ir kaip, isvadint paleistuvem visas vartojancias ir brukt kazkokius internetinius patarimus normaliai besuvokiant situacijos yra  primityvu ir zema iki negaliu. Iki kiek reikia but nejautriai ir bukai. 

Butent. Jus kaip visada taikliai.

Atsakyti

KKIIIIIEEEEEK JAI????????

PZD maniau 55 kokie....jezau jezau

:D va va, dabar palyginkim su kokia Daina Bosas. Nezinau kiek pastarajai metu, bet jos sunus jau vede, tai virs 40 tikrai.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 21, 14:11)
biggrin.gif va va, dabar palyginkim su kokia Daina Bosas. Nezinau kiek pastarajai metu, bet jos sunus jau vede, tai virs 40 tikrai.

Jai 46
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 21, 11:55)
<p>Dar klausimas ar pirmine diagnoze buvo teisinga, nes endometriozei patvirtinti 100% yra reikalinga laporaskopija. O jeigu buvo, tai nelabai isivaizduoju moters, kuri savo noru, "del idomumo", antra karta darytusi operacija su pilna narkoze. Visos kurios atsibudo po narkozes, su dviem siulem pilve, vargu ar labai verztusi pakartoti sita siaip sau. Ir neisivaizduoju gydytojo, kuris sutiktu. Tai arba ji vistiek kazkuo sirgo, arba cia feju pasakos.</p>

Tikslinu: 3 skylės, po 2 siūles. Man nėra endo, bet lapro daryta 4 kartus.
Atsakyti
Jūs pažiūrėkit kaip ta Bosas be fotošopo atrodo

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tikslinu: 3 skylės, po 2 siūles. Man nėra endo, bet lapro daryta 4 kartus.

Skaiciau, kad daro tik 2 kartais. Man 4ias dare. 

Atsakyti

Jūs pažiūrėkit kaip ta Bosas be fotošopo atrodo

2dc3768f1132.jpg

Kaip 46 m gerai atrodo. Veidas aisku pakrites, bet ko noret. O be to dar ir kunas yra, tai ji matosi, kad sportuoja, rupinasi savim, priesingai nei dvasingoji nesakysiu kas. 

Atsakyti

Kaip 46 m gerai atrodo. Veidas aisku pakrites, bet ko noret. O be to dar ir kunas yra, tai ji matosi, kad sportuoja, rupinasi savim, priesingai nei dvasingoji nesakysiu kas. 

O man ji atrodo labai gerai. Pirma cia tokia veido israiska liudnoka uzfiksuota, o tai savaime sendina. Antra - veidas tikrai pakankamai lygus, nera ryskiu rauksliu ir pan. Ir trecia - tikrai ne visos jos foto retusuotos, google galima rasti foto is visokiu renginiu, kur veido israiska kita ir is karto visai kitaip atrodo.

Bet kuriuo atveju, sulaukusi 46, as noreciau taip atrodyti :)  

Atsakyti

Nu jus ir juokingos, gi pas ta Bosas prileista tiek ir tiek, ko tik nori.

Atsakyti