Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(vilnera @ 2017 08 18, 12:48)
Universiteto studentai gauna prisijungimus prie mokslinės info duombazių, prie mokslo įstaigų bibliotekų ir pan. Tokiu būdu mokosi, o ne googlindami, kas papuola.  Ir jie turėtų žinot, kas yra pirminiai, kas antriniai, kas-tretiniai šaltiniai bei kuriais leidžiama remtis, o kurie nelaikomi patikima info.  Jus skaitant, mano fantazija neneša, ką jūs galit studijuot, nebent kokią parapsichologiją ar ezoteriką. Nes įprastesniems mokslams BŪTINA bent minimali pažintis su logika, o jūs apie ją, matosi, net negirdėjus.

Rimtai? ir kaip kazin as baigiau ta aukstaja be kazkokiu specialiu prisijungimu, viskas kuo puikiausiai ir viesiausiai prieinama internete, TIK REIKIA MOKETI JUOM NAUDOTIS mirksiukas.gif biggrin.gif
Taip, pirma kart kai studijavau, internetas dar buvo egzotika ir tik pradejom juo naudotis. O siais laikais, neprireike man nei vienos popierines knygos perskaityti, jums tai stebuklas ar ne? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif . Taip, gal yra kakzokios sritys ir kazkokios knygos, kuriu nerasi internete, bet jei kalbet bendrai ir sakyt, kad googolils ne prie ko prie mokslo ir studiju, ir reikia butinai skaityt popierines knygas bibliotekose tai yra didelis nusisnekejimas. Niekas ir neiesko ko papuola zinai ko ieskot ir ieskai. Kaip ir konferencijos buvo mintetos, kuo puikiausiai jas ziuriu youtubej, nes i visas nepriavzinesi , o ir brangu, gyvai esu buvusi tik vienoje ir va nieko dirbu kazkaip biggrin.gif Nu matomai su mano logika viskas tvarkoje, jei sugebu studijuoti tiksliuosius mokslus, nemanot? bet va tada kaip su jusu logika? kada studijavot? man tokie poziuriai kaip jusu yra toks siauras mastymas, gal savo sriti zinot ir isivaizuodjat, kad tik taip ir ne kitaip visi ir studijavo ir is vis atrodo uztrigot kazkur praeityje... bigsmile.gif Mano srityje nieka snespej anet knygu parasyti, viskas per daug greit keiciasi , tai tik internete ir galima rasti ziniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 18 rugpjūčio 2017 - 12:14
QUOTE(vilnera @ 2017 08 18, 12:58)
Man irgi..  Bent išvaizda - galvoj piešiasi panašus tipažas..

Aš nuo pat pradžių tai sakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 18, 13:02)
Aš nuo pat pradžių tai sakiau biggrin.gif

Bet jin sake, kad Sirinskiene senobiskai rengiasi ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 18, 12:58)
Man irgi..  Bent išvaizda - galvoj piešiasi panašus tipažas..

Apie išvaizdą nieko nežinau, bet kai esu bendravusi medicininėm temom su madam Širinskiene, tai identiškas bendravimo būdas ir argumentacija. Taip ir išvirsti eterio metu iš koto, kuomet išgirsti pasiūlymą (rimtu veidu) paskaityti ezoterinės literatūros ir susimąstyti apie savo elgesį. Gerai, kad dar nepradeda cituoti apie 7 kartos nuodemes.
Atsakyti
PRIRASET DAUG NESAMONIU, tai neatsakinesiu kiekvienai atskirai, parasysiu bendrai. Jei jusu suvokiat ir pazystat tik savo fizini kuna ir nieko nenutuokiat apie dvasia, energijas, tai ir nesuprasit, kaip veikia homeopatija, vaistazoles, mintys, tikejimas, ir t.t. ir kodel mokslas kol kas nieko neirodo. Galit saipytis is tu dalyku iki nukritimo, bet tai tik parodot save ir savo bukumo lygi mirksiukas.gif

Apie vaiku planavima ir Dieva, tai yra geras posakis, mes planuojam ,o Dievulis juokiasi. Planuot nera tolygu saugotis. Pastikslinkit prasmes zodyne mirksiukas.gif Jei planuoji statytis nama, tai juk nereiskia, kad saugaisi nuo namu biggrin.gif Jusu supratimas toks tikriausiai? noriu sekso nenoriu vaiku naudoju priemones, kad nepastociau arba darausi aborta. Mano suvokimas: planuoju vaikus - valausi organizma, pasiruosiu vaiko atejimui, galvoju kada geriausiai butu ji pagimdyti, studijuoju viska kas surista su vaikais zindyma, gimdyma, auklejima ir t.t. matot skirtuma?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 18, 13:00)
Rimtai?  ir kaip kazin as baigiau ta aukstaja be kazkokiu speciaiu prisijungimu, viskas kuo puikiausiai ir viesiausiai prieinama internete, TIK REIKIA MOKETI JUOM NAUDOTIS mirksiukas.gif  biggrin.gif
Taip pirma kart kai studijavau internetas dar buvo egzotika ir tik pradejom juo naudotis. O siais laikais, neprireike  man nei vienos popierines knygos perskaityti, jusm tai stebuklas ar ne?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif . Tai gal yra kakzokios sritys ir kakzokios knygos, kuriu nerasi internete, bet jei kalbet bendrai ir sakyt, kad googolils ne prie ko prie mokslo ir studiju, ir reikia butinai skaityt popierines knygas bibliotekose tai yra didelis nusisnekejimas. Niekas ir neiesko ko papuola zinai ko ieskot ir ieskai. Kiap ir konferencijos buvo mintetos, kuo puikiausiai jas ziuriu youtubej, nes i vsias nepriavzinesi , o ir brangu, gyvai esu buvusi tik veinoje ir va neiko dirbu  kazkaip  biggrin.gif  Nu matomai su mano logika viskas tvarkoje, jei sugebu studijuoti tiksliuosius mokslus, nemanot? bet va tada kaip su jusu logika? kada studijavot? man tokie poziuriai kaip jusu yra toks siauras mastymas, gal savo sriti zinot ir isivaizuodjat, kad tik taip ir ne kitaip visi ir studijavo ir is vis atrodo uztrigot kakzur praeityje... bigsmile.gif

Galvoju, kad tu suda mali. Greiciausiai nera pas tave 2 aukstuju ir trecio tu nestudijuoji. Nes jei butum tokia issilavinusi, turetum gera darba ir Lietuvoj, nereiktu taip varyt, kad Lietuvoj vien ubagynas ir skurdas. Arba jei dirbtum su savo aukstaisiais toj savo Airijoj, tai dibtum tokioj sferoj, kur moteris turi atrodyti su manikiuru ir tvarkinga, o ne tokia, kokia cia save pateikei.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 08 18, 14:08)
Apie išvaizdą nieko nežinau, bet kai esu bendravusi medicininėm temom su madam Širinskiene, tai identiškas bendravimo būdas ir argumentacija. Taip ir išvirsti eterio metu iš koto, kuomet išgirsti pasiūlymą (rimtu veidu) paskaityti ezoterinės literatūros ir susimąstyti apie savo elgesį. Gerai, kad dar nepradeda cituoti apie 7 kartos nuodemes.

Grauduma..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 18, 12:48)
Monteverte, su visais tu pykstiesi. Tiesiog kiti nariai su ismintimi, kiti ne karstakraujai, kiti geriau nutyli, duoda kvailiukei kelia...
Tu net nemacius, nezinant, sugebejai vieno nario zmona nenormalia( ar kazkaip panasiai) isvadint. Na bet tas pratylejo, tuom ir pasibaige. Neatsimeni?

Kad tu save taip analizuotum kaip mane, tai toli eitum, daug pasiektum, o dabar pššš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 18, 13:17)
Grauduma..

Ypač kai tokie kliedesiai seime sėdi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 18, 13:12)
Galvoju, kad tu suda mali. Greiciausiai nera pas tave 2 aukstuju ir trecio tu nestudijuoji. Nes jei butum tokia issilavinusi, turetum gera darba ir Lietuvoj, nereiktu taip varyt, kad Lietuvoj vien ubagynas ir skurdas. Arba jei dirbtum su savo aukstaisiais toj savo Airijoj, tai dibtum tokioj sferoj, kur moteris turi atrodyti su manikiuru ir tvarkinga, o ne tokia, kokia cia save pateikei.

galvok ka tik nori mirksiukas.gif
Tai, kad as cia baigiau ir ne taip jau senai biggrin.gif , deja, Lietuvoje nera sudarytos salygos nemokamai studijuoti, kai turi viena ausktaji, nera ir tokiu geru salygu kaip cia. Esi pvz girdejusi apie spring boards kursus cia, abejoju, nes kiek matau tai zinios apie Airija labai ribotos, itariu ir anglu kalba ne kokia, nes tiek metu cia gyventi ir tiek amzai zinoti reikia labai mazai moket kalba ir mazai kuom domtis....
Kaip jus taip sugebat suprasti po puse sakinio, kad rasiau Lietuvoje issiskiria skurdas ir PRABANGA IR NELIEKA VIDUTINES KLASES, tai jau tos antros dalies suprasti ir perskaityti buvo per sudetinga?
Tau kaip suprantu LIetuvoj super gyvenima sviskas taip gerai ir geriau nei Airijoje, bet gyveni vis tiek Airijoje doh.gif Oas dabar jau ne vien del pinigu nenoriu vaziuoti i Lietuva, o del labai daug priezasciu. Matai as gyvenu ten kur man geriau ...

As ir esu tvarkinga biggrin.gif Tavo isisvaizdavimas apie darba su aukstuoju , rodo ,kad aukstojo tiketinai neturi biggrin.gif Palei tave visi su aukstaisiais dirba tik su makiazais ar manikiura butinai turi lydeti nagu lakavimas??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jumoriste
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 18, 14:11)
Mano suvokimas: planuoju vaikus - valausi organizma, pasiruosiu vaiko atejimui, galvoju kada geriausiai butu ji pagimdyti, studijuoju viska kas surista su vaikais zindyma, gimdyma, auklejima ir t.t. matot skirtuma?

Tai kurioj vietoj čia įsipaišo tamstos gilios KT studijos? Gi kai giliai garbini DIEVĄ, tai nestudijuoji satanistų raštų?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 18, 14:19)
Ypač kai tokie kliedesiai seime sėdi.

Man regis, čia tautos karma. Matyt, kurioj tai kartoj kolektyviniai nusižengimai ją užtraukė, tai dabar kelios kartos kentėsim.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 18, 13:21)
galvok ka tik nori  mirksiukas.gif
Tai, kad as cia baigiau ir ne taip jau senai  biggrin.gif , deja, Lietuvoje nera sudarytos salygos nemokamai studijuoti, kai turi viena ausktaji, nera ir tokiu geru salygu kaip cia. Esi pvz girdejusi apie spring boards kursus cia, abejoju, nes kiek matau tai zinios apie Airija labai ribotos, itariu ir anglu kalba ne kokia,  nes tiek metu cia gyventi ir tiek amzai zinoti reikia labai mazai moket kalba ir mazai kuom domtis....
Kaip jus taip sugebat suprasti po puse sakinio, kad rasiau Lietuvoje issiskiria skurdas ir PRABANGA IR NELIEKA VIDUTINES KLASES, tai jau tos antros dalies suprasti ir perskaityti buvo per sudetinga?
Tau kaip suprantu LIetuvoj super gyvenima sviskas taip gerai ir geriau nei Airijoje, bet gyveni vis tiek Airijoje doh.gif Oas  dabar jau ne vien del pinigu nenoriu vaziuoti i Lietuva, o del labai daug priezasciu. Matai as gyvenu ten kur man geriau ...

As ir esu tvarkinga  biggrin.gif Tavo isisvaizdavimas apie darba su aukstuoju , rodo ,kad aukstojo tiketinai neturi  biggrin.gif Palei tave visi su aukstaisiais dirba tik su makiazais ar manikiura butinai turi lydeti nagu lakavimas???  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif jumoriste

Nu pzdc lunatikė. Nuo kada cambala gyvena Airijoje? Prasikrapštyk akis, nes visai jau kliedi. Matai, į kieno postą atsakinėji? Ar jau tiek aš tau giliai širdin smigus, kad kiekvienas postas vaidenasi, kad mano? Ir išvis apie kokią anglų kalbą tu čia kalbi, jeigu net lietuviškai padoriai nemoki, "mokslininke" tu?
Atsakyti