Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Norėčiau dar sužinoti PKS gydymo metodiką pagal tikrojo tikėjimo išpažintojus.

Pagal ispazinejus ir gydymas. Visi sakys, kad moteriskos ligos susijusios su tavo rysiu su motina arba tavo moteriska puse, o toliau tai bus dieta, bet skirtinga. Buvo tokia Paleo dietos fane SM, tai visas ligas ja "gyde" (endometrioze irgi, aisku), sitoje temoje vegetarizmas dominuoja. Zodziu, rinkis, kuria nori, bet tikrai tikrai pades :). O jeigu nepades, reiskias mintys uzterstos arba karma.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 18, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71762064" data-time="1503043416"><div><p>Tai gi jos neserga , nes yra svariom mintim, svaria siela, mesos nevalgo, nesidazo...
Kurgi mums iki ju, mes net homeopatijos negalime suvokti vartotojo įkelta nuotrauka...</p></div></blockquote><p>Taip, neserga, medicininio issilavinimo neturi, savos patirties neturi, bet viska viska zino.
</p>

Bet is kur toks noras tiek plesytis, ko aisku aiskiausiai nezinai? Ka kompensuoja tokiu plesymusi?
Man tiesiog idomu, stebiu kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 18, 10:28)
Vartykis kiek nori su savo ciuckinu, vargsa suo, vegane mesos neduoda.
Na ir kas is to, kad tu trauki per danti? Apie save neklausiu, bet kuom tau Aimeja taip uzkliuvo?

lotuliukas.gif
Va cia ir parodai, kad vaiku nera pas tave, nes nieko nenutuoki.
Ausi vejas vaikui pvz ziema isejus blogai isdziovinta galva perpus, bus otitas, tai cia tevai kalti? Arba vejaraupiais darzeli uzsikres - irgi tevai? Cirkininke lotuliukas.gif

Dėl to paties, kad eina iš paskos ir briedą varo. Aiškina kokia jinai sociali, populiari, kaip laiko neturi forumams, o išsidavė, kad viską paskui mane skaito, net pasirodo visas maisto temas suskaitė. Taip elgiasi normalus žmogus? Ji manęs net nemato, aš nesu kažkokia visuomenės veikėja ar žvaigždė ar bent jau ji nežino esu ar nesu, nes aš čia tiesiog nikas, o ji va taip ima ir viską skaito, sekioja nematomą žmogų po visur. Tau čia normalu? Po to man raportuoja ką kur rašiau, tik iškraipo, nes jau pasimeta informacijoje. Gal dar kurią narę taip sekioja, todėl ir painiojasi. Ar sveikas žmogus taip elgiasi?

Žmogiuk tu nelaimingas, gi jau vakar rašiau, kad tai tik galimos priežastys,jos nebūtinai yra būtinai tik tos. Energetinis, psichologinis lygmuo yra tik susimąstymui, pridėjimui prie kitų simptomų, priežasčių peržiūrėjimui, o ne tik tiksliausia pasaulyje diagnozė, kuria reikia be išimties vadovautis. Nu kaip taip šitaip visai neraukt? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 18, 10:41)
Nu sprendžiant pagal mano šunį, tai ėda ką reikia ir ką nereikia biggrin.gif Pvz maišelius, kur buvo mėsa, sugebėjo nuverst šiukšlinę ir prisiryt visokių nesamonių
Papildyta:

Bet juk daktarai teigia, kad endometriozės priežastys nežinomos. Tai kokios tos būklės?

tai va. O kiek šunų ėda savo ar kitų kakius? Tai anot cambalos, gyvūnas žino ką jam riekia, tegu tik ėsa, pigiau kainuos
huh.gif frusty.gif

Nu gal kokie 'dakarai', kurie visai tyrimais nesidomi, tie ir teigia. Nu prasigooglink, turėtum rasti (aišku, nelietuviškai). Pabandyk: causes of endometriosis ir rasi. Jei niekaip nerasi, rėk, gal padėsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 18, 10:48)
Ubuntu įkeltoj nuorodoj rašoma, kad iki 12, ir jei vaikas serga, gydyt reikia tėvus. Tai kur logika, jei mano sūnus praktiškai neserga išvis, o dukra atvėsus orams pradeda sirgt, tai reikia gydyt mus su diedu ar nereikia? biggrin.gif

Čia labai plati tema. Jei tau rimtai rūpi, tai reikia keltis kažkur į ezoterines temas. Nes nu jei imti trumpai, tai pas dukrą egzistuojate ne tik jūs kaip tėvai, yra ar buvo dar seneliai, dėdės, tetos, yra tas pats brolis, kitas jūsų vaikas, eina dukra tikriausiai į kitą darželį, mokyklą ir t.t. Be to, net jūs kaip tėvai gi vistiek žiūrite į berniuką vienaip, į dukrytę kitaip.
Tai va, pagalvok sau, kad psichologine, energetine prasme tavo vaikai gyvena visiškai skirtingai.
O kur dar fizika, fizinis lygmuo.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 18, 10:48)
O nuo 7m dievulis, visata ar ten dar kazkas nukerta gyslas tarp vaiku ir tevu. Nu ***, kaip suaugusios, issilavinusios moterys gali tiketi tokiais kliedesiais.</p>

O nuo kelių metų tu ėmei atsirišinėti gyslas pati nuo savo tėvų? Gal vis dar sėdi tik po jų įtaka? Nesivadovauji nei kiek savmi, aplinka, draugais, mokytojais ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 18, 13:18)
Dėl to paties, kad eina iš paskos ir briedą varo. Aiškina kokia jinai sociali, populiari, kaip laiko neturi forumams, o išsidavė, kad viską paskui mane skaito, net pasirodo visas maisto temas suskaitė. Taip elgiasi normalus žmogus? Ji manęs net nemato, aš nesu kažkokia visuomenės veikėja ar žvaigždė ar bent jau ji nežino esu ar nesu, nes aš čia tiesiog nikas, o ji va taip ima ir viską skaito, sekioja nematomą žmogų po visur. Tau čia normalu? Po to man raportuoja ką kur rašiau, tik iškraipo, nes jau pasimeta informacijoje. Gal dar kurią narę taip sekioja, todėl ir painiojasi. Ar sveikas žmogus taip elgiasi?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir vėl susireikšminai. biggrin.gif Aš tą temą tuo metu skaičiau ne ,,paskui tave'', o tiesiog tą temą. Ir joje buvai tu. Iš karto iš visų ten esančių išsiskyrei pasipūtimu, kad tu viską žinai, išskirtinė, net ir ten sugebėjai susipykti, o kai kurie pasisakymai tai būdavo komedija. biggrin.gif O paskui jau ,,susitikom'' kitose temose, kuriose maždaug vėl varei tą patį, na, o mano atmintis gera, tai ką man dabar daryti? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 18, 10:59)
Eziuk ruke, niekas taves nesiokioja, cia tu forume visose temose reiskies. Tai ir sutinka tave jau bet kas.
Aha, begsiu tuoj i sunu skyriu tavo kliedesiu ir melo skaityt. Juk tau isvis negalima tiket ka rasai, nes pati apue save rasei " kas tuo metu ant liezuvio".
Kai apie ciuckina ir zuvi rasei, tai ten Aimejos ir manes nebuvo . Tiesiog dejais tokia kilnasirde, kaip tu gyvuliukus myli, o zuvis mat saltakrauje biggrin.gif .

Aha, nebuvo nei tavęs, nei Aimejos, o abi tai žinote biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papasakok savo pasakas nykštukams biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 18, 11:03)
Zoles as dar biski suprantu, nors ten irgi veikliuju medziagu koncentracija silpna, todel tinka daugiau profilaktikai, nei labai rimtai ligai.
</p>

galvok ką rašai. Galima pasidaryti tokią koncentraciją, kad cypsi suvalgiusi/išgėrusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 18, 13:24)
Nu gal kokie 'dakarai', kurie visai tyrimais nesidomi, tie ir teigia. Nu prasigooglink, turėtum rasti (aišku, nelietuviškai). Pabandyk: causes of endometriosis ir rasi. Jei niekaip nerasi, rėk, gal padėsiu biggrin.gif

Mokslinė info didelė dalis nėra taip lengvai prieinama, kaip jums atrodo. Naujausi tyrimai, monografijos, disertacijos ir kt. rimta info dažnu atveju publikuojama ne per googlą randamuose puslapiuose, o specialiose duombazėse, kurios neretai mokamos, arba prieinamos mokslo įstaigų darbuotojams. Tai, ką randam googlėj, kur laisvai lendam - dažniausiai yra tretinių ar išvis n-tinių šaltinių info, kuri neretai net ne info, o šiaip, popsas - t.y. tas viskas surašyta remiantis jau tretiniais šaltiniais.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 18, 12:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir vėl susireikšminai.  biggrin.gif Aš tą temą tuo metu skaičiau ne ,,paskui tave'', o tiesiog tą temą. Ir joje buvai tu. Iš karto iš visų ten esančių išsiskyrei pasipūtimu, kad tu viską žinai, išskirtinė, net ir ten sugebėjai susipykti, o kai kurie pasisakymai tai būdavo komedija.  biggrin.gif O paskui jau ,,susitikom'' kitose temose, kuriose maždaug vėl varei tą patį, na, o mano atmintis gera, tai ką man dabar daryti?  biggrin.gif  biggrin.gif

Su kuo gi susipykau? Išvartėle tu biggrin.gif Nu su Paleo tai gal, logiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 18, 12:25)
tai va. O kiek šunų ėda savo ar kitų kakius? Tai anot cambalos, gyvūnas žino ką jam riekia, tegu tik ėsa, pigiau kainuos
huh.gif  frusty.gif

Papildyta:

Čia labai plati tema. Jei tau rimtai rūpi, tai reikia keltis kažkur į ezoterines temas. Nes nu jei imti trumpai, tai pas dukrą egzistuojate ne tik jūs kaip tėvai, yra ar buvo dar seneliai, dėdės, tetos, yra tas pats brolis, kitas jūsų vaikas, eina dukra tikriausiai į kitą darželį, mokyklą ir t.t. Be to, net jūs kaip tėvai gi vistiek žiūrite į berniuką vienaip, į dukrytę kitaip.
Tai va, pagalvok sau, kad psichologine, energetine prasme tavo vaikai gyvena visiškai skirtingai.
O kur dar fizika, fizinis lygmuo.

Va va. Mano šuva nei savo, nei kitų šunų š neėda, bet kartais "pasisvečiuoja" katino tūlike, žino, kad blogai daro, ale vistiek.

Ok, pasigooglinsiu, įdomu žinot dėl bendro išprusimo.

Na, myliu savo vaikus vienodai, bet kad jie labai skirtingi, tas tiesa. Dukra man atrodo žymiai brandesnė psichologiškai
Atsakyti
Monteverte, su visais tu pykstiesi. Tiesiog kiti nariai su ismintimi, kiti ne karstakraujai, kiti geriau nutyli, duoda kvailiukei kelia...
Tu net nemacius, nezinant, sugebejai vieno nario zmona nenormalia( ar kazkaip panasiai) isvadint. Na bet tas pratylejo, tuom ir pasibaige. Neatsimeni?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 18, 03:05)
Rimtai, o universitetuose kaip mokosi, bent isivaizduoji?  biggrin.gif sufleruoju : pasakyk, koks skirtumas ar mokslini straipsni skaityti popieriuje ar inetrnete?

Universiteto studentai gauna prisijungimus prie mokslinės info duombazių, prie mokslo įstaigų bibliotekų ir pan. Tokiu būdu mokosi, o ne googlindami, kas papuola. Ir jie turėtų žinot, kas yra pirminiai, kas antriniai, kas-tretiniai šaltiniai bei kuriais leidžiama remtis, o kurie nelaikomi patikima info. Jus skaitant, mano fantazija neneša, ką jūs galit studijuot, nebent kokią parapsichologiją ar ezoteriką. Nes įprastesniems mokslams BŪTINA bent minimali pažintis su logika, o jūs apie ją, matosi, net negirdėjus.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 18, 11:14)
Pagal ispazinejus ir gydymas. Visi sakys, kad moteriskos ligos susijusios su tavo rysiu su motina arba tavo moteriska puse, o toliau tai bus dieta, bet skirtinga. Buvo tokia Paleo dietos fane SM, tai visas ligas ja "gyde" (endometrioze irgi, aisku), sitoje temoje vegetarizmas dominuoja. Zodziu, rinkis, kuria nori, bet tikrai tikrai pades smile.gif. O jeigu nepades, reiskias mintys uzterstos arba karma.
</p>

O jeigu ozospermija? Vyro karmą valyti nuo kelintos kartos?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 08 18, 10:35)
Man ji žiauriai primena Širinskienę. 1:1

Man irgi.. Bent išvaizda - galvoj piešiasi panašus tipažas..
Atsakyti