QUOTE(cambala @ 2017 08 18, 10:28)
Vartykis kiek nori su savo ciuckinu, vargsa suo, vegane mesos neduoda.
Na ir kas is to, kad tu trauki per danti? Apie save neklausiu, bet kuom tau Aimeja taip uzkliuvo?
Va cia ir parodai, kad vaiku nera pas tave, nes nieko nenutuoki.
Ausi vejas vaikui pvz ziema isejus blogai isdziovinta galva perpus, bus otitas, tai cia tevai kalti? Arba vejaraupiais darzeli uzsikres - irgi tevai? Cirkininke
Dėl to paties, kad eina iš paskos ir briedą varo. Aiškina kokia jinai sociali, populiari, kaip laiko neturi forumams, o išsidavė, kad viską paskui mane skaito, net pasirodo visas maisto temas suskaitė. Taip elgiasi normalus žmogus? Ji manęs net nemato, aš nesu kažkokia visuomenės veikėja ar žvaigždė ar bent jau ji nežino esu ar nesu, nes aš čia tiesiog nikas, o ji va taip ima ir viską skaito, sekioja nematomą žmogų po visur. Tau čia normalu? Po to man raportuoja ką kur rašiau, tik iškraipo, nes jau pasimeta informacijoje. Gal dar kurią narę taip sekioja, todėl ir painiojasi. Ar sveikas žmogus taip elgiasi?
Žmogiuk tu nelaimingas, gi jau vakar rašiau, kad tai tik galimos priežastys,jos nebūtinai yra būtinai tik tos. Energetinis, psichologinis lygmuo yra tik susimąstymui, pridėjimui prie kitų simptomų, priežasčių peržiūrėjimui, o ne tik tiksliausia pasaulyje diagnozė, kuria reikia be išimties vadovautis. Nu kaip taip šitaip visai neraukt?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 18, 10:41)
Nu sprendžiant pagal mano šunį, tai ėda ką reikia ir ką nereikia
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pvz maišelius, kur buvo mėsa, sugebėjo nuverst šiukšlinę ir prisiryt visokių nesamonių
Papildyta:
Bet juk daktarai teigia, kad endometriozės priežastys nežinomos. Tai kokios tos būklės?
tai va. O kiek šunų ėda savo ar kitų kakius? Tai anot cambalos, gyvūnas žino ką jam riekia, tegu tik ėsa, pigiau kainuos
Nu gal kokie 'dakarai', kurie visai tyrimais nesidomi, tie ir teigia. Nu prasigooglink, turėtum rasti (aišku, nelietuviškai). Pabandyk: causes of endometriosis ir rasi. Jei niekaip nerasi, rėk, gal padėsiu
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 18, 10:48)
Ubuntu įkeltoj nuorodoj rašoma, kad iki 12, ir jei vaikas serga, gydyt reikia tėvus. Tai kur logika, jei mano sūnus praktiškai neserga išvis, o dukra atvėsus orams pradeda sirgt, tai reikia gydyt mus su diedu ar nereikia?
Čia labai plati tema. Jei tau rimtai rūpi, tai reikia keltis kažkur į ezoterines temas. Nes nu jei imti trumpai, tai pas dukrą egzistuojate ne tik jūs kaip tėvai, yra ar buvo dar seneliai, dėdės, tetos, yra tas pats brolis, kitas jūsų vaikas, eina dukra tikriausiai į kitą darželį, mokyklą ir t.t. Be to, net jūs kaip tėvai gi vistiek žiūrite į berniuką vienaip, į dukrytę kitaip.
Tai va, pagalvok sau, kad psichologine, energetine prasme tavo vaikai gyvena visiškai skirtingai.
O kur dar fizika, fizinis lygmuo.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 18, 10:48)
O nuo 7m dievulis, visata ar ten dar kazkas nukerta gyslas tarp vaiku ir tevu. Nu ***, kaip suaugusios, issilavinusios moterys gali tiketi tokiais kliedesiais.</p>
O nuo kelių metų tu ėmei atsirišinėti gyslas pati nuo savo tėvų? Gal vis dar sėdi tik po jų įtaka? Nesivadovauji nei kiek savmi, aplinka, draugais, mokytojais ir t.t.?