QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 18, 02:05)
Tai sakai patenkinta esi, vyru, gyvenimu? Tai atsakyk, IS KUR PAS TAVE TIEK PAGIEZOS tave supanciam pasauliui, O YPAC MOTERIMS? As aves sito ne pirma karta klausiu, jau buvau uzdavus tau sita klausima, kai visas besidazancias moteris isvadinai su kompleksais.
Tai tu dar nesupranti, kad laiminga moteris nesitaskys istvirkeliska fantazija ir nerasys " krusasi su bet kuo, bet kie ir bet kada" , jei vartoja KT?
Kadangi tu rasei, kad tau gydytoja buvo israsius KT ( bet tu issipirkai, perskaitei inf lapeli ir negerei), tai pagal tavo supratima iseina taip, kad bunant tau pas gydytoja ir perkant tabletes labai tau krustis su bet kuom norejosi?
Tai apie mano drauge klausei, ar skaisti tekes, tai ka tuom norejai pasakyti? Nenueik nuo klausimu, jau rasyk, turi gi laisvo laiko temoje vos ne 100 psl tuoj bus, is kuriu 2/ 3 tavo paklodziu.
Apie homeopatija. Kadangi tu visur akcebtuoji, kad niekas nezino, tik tu, noriu pasakyti, kad irgi domejaus, kadangi viena vaiko gydytoja buvo homeopate. Net knygas skaiciau susidomejus. Ir priejau isvados, kad rimtu ligu tie zirniai, lasai negydo. Na taip, jei pvz kokia angina, tai vaika gydydavau tais lasais, bet kokio plauciu uzdegimo, otito ( pulingas ausies uzdegimas) zoles negydo, nes ligos sukelejas yra infekcija ir bakterijos, kurie pasiduoda tik antibiotikams.
Apie homeopatu bizniuka irgi viskas aisku. Kada litai buvo, ta mano zirnininke gydytoja homeopate tuos zirnius pati platino valdiskoj poliklinikoj sededama. Zirniu plastikinis buteliukas beveik 5 litai buvo. Daleiskim nueini su angina, kisa 3-4 buteliukus, nes vienam atseit nuo anginos,antram nuo spazmu, treciam nuo raumenu. Aiskina, kad visus reikia gert, kad bendrai organizma veiktu. Po to pradejo kist folio diagnostika, kuri 100 litu kainavo. Tai va kur biznis. Ir aplamai zirniu buteliuku gal 100 yra, didzioji ju sudetis cukrus, sacharoze, nes visu zirniu spalva vienoda, visi balti, nors kaip zinia, ekstraktai is vaistazoliu spalvoti buna.
Tu taip purtaisi siuolaikuskos medicinos, kad net nematai tu medikamentu akivaizdaus poveikio. Pries 30 - 40 metu zmoniu gyvenimo amzius mazesnis buvo( bendrai paemus), o su siuolaikinemis technologijomis, tyrimais, medikamentais, imanoma daugeli ligu isgydyti ir gyvenimo trukme didesne.