Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 15:16)
Bet tai kyla klausimas kodel tu galvoji, kad tik tavo supratimas yra teisingas? Tu dazaisi del kitu, kitos dazosi del saves. Ar taip sunku suvokti, kad visi masto skirtingai.

Negrazios tos nuorodoj. Gal tvarkingi plaukai, bet pirmoji antsvorio turi, kas nera sveika. Ir akys kaip parselio, isblukusios.

O kas sake, kad teisingas, as isssakau savo nuomone, tu savo ar ne? ar tik turi teisia issakyti savo? mirksiukas.gif

apie kokia nuoroda sneki, idejau didziausia nuotrauka vienos moters ir nuoroda i jos fb, apie koki ansvori sneki is vis apie kokius zmones? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 03, 15:19)
Pirmiausia ką tu turi galvoje sakydama makiažas? Nesusikalbėjimas vyksta. Jei turi galvoje, kad reikia viso, pilno, nuo iki, tai ne, reta, manau taip dažosi. Aš asmeniškai kalbu, kad moteris kažką paryškina. Blizgiu lūpas, tušu blakstienas. Arba tik akis arba iš vis tik blizgį. Ta prasme kažką. Nes čia buvo kalbama, kad nesidažo VISAI. O konkrečiai šita moteris mano manymu antakius tikrai dažiusi. Kai kur ir blakstienas.

Kalba buvo apie dazymasi namie del saves ir apie tai, kad moteris be makiazo negrazi sau ar savo vyrui.

O ten kiek to makiazo ne taip jau svarbu, jei kalba apie normalu skoninga makiaza, ne iskrypimus visokius su taturuotem. Si moteris sake nesidazo, nezinau, gal kokiose nuotraukusoe ir pasidazius kazka, netikrinau, kad kazka pasakyt reiktu gyvai matyti, bet matosi is nuotrauku,akd ir be laso makiazo ji atrodytu graziai. Kaip ir jus sakot su blizgiu ar tusu atrodot graziau, ebt juk be tu dalyku neatrodytumet kazkaip bjauriau ar ne, juk ci atik maza smulkmena biggrin.gif

Bet esmeje juk ne tai, esmeje, jei tau zmogus grazus jis bus grazus ir be makiazo ar pats sau ar artimiesiems, jei patinki, jei save priimi tai ir priimsi. Ir jau sakiau, prie tam tikru rubu, aplinkos makiazas eina kartu, tokioj civilizacijoj gyvenam, priprate prie paryskintu, reksmingu dalyku, salia taturuoto, soliarumo veidu merginu is vis be makiazo aisku moteris atrodo pablyskusi, bet ar tikrai ji negrazi?

Skonis musu ugdosi, keiciasi visa gyvenima pagal musu vertybes ir suvokimus. As irgi kazkada kiekviena diena daziausi, kol vyras itikino, kad esu grazi kokia esu, aisku ir pati subrendau ir pagaliau ismokau pirimti save ir niekad taip gerai nesijauciau del savo isvaizdos, kaip dabar, nors gal jaunesne atrodziau graziau smile.gif mes dauguma turim ivairiu kompleksu, tokioj aplinkoj uzaugom, deja...bet kaip gerai, kai juos perlipi...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 15:58)
Bet tai delioti fb zmogaus anketas i foruma, tai cia isvis virsune. I teisma paduociau.

bet kaip jus kartais parodot savo bukuma tokiais posakiais biggrin.gif idomu yra sritis, kurioje jus gaudotes?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 15:51)
Nieko grazaus nematau. Suvargusi moteriškė  ne pagal metus  ir tiek.

Rimtai ??? bent panasiai atrodot pagal savo metus?? biggrin.gif ir kuom tas jos suvargimas pasireiskia?
nezinau kas cia pavydas ar siaip bele gincyjimasis?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 15:21)
Kokiu argumentu?
Tai kad juokinga skaityti, kai tvarkingas, prisiziurincias moteris vadini kompleksuotom. Indes kokios grazios, naturaliai tamsios, bet dar laryskina akis, plaukus su chna dazo. Grazu ziuret, bet kad tau ryzos isblukusios ir parselio akim moterys grazios - tai faktas biggrin.gif . O kada tokia zilt prades - tai vaizdelis bus toks, kaip suvargusios.

Skonis zmoniu gali skirtis, kazkuri moteris gali atrodyti labai nuostabi , kita gal eiline, bet taip tyciotis tegali kompleksuoti zmones mirksiukas.gif
Komleksai yra kompleksai ar juokingi jie tau ar ne,ar juos suvoki savy ar ne... bet taip vaidnasi toks dalykas, kai saves nepriimi tokios kokia esi,.....O del to, kad nesugebi saves priimti, nepriimi ir kitu todel nuolat stengiesi izaisti , pasiepti, kaip ir ta moteri, kuri tikrai yra grazi moteris, tokia kokia yra, nebutinai super grazuole pagal visu skoniu, bet siaip kaip zmogus, kaip moteris grazi, neiko jai netruksta, sveika grazi oda, grazus plaukai ir ju splava, akys sviecia ramybe biggrin.gif
Nu bet gaila man tokiu moteru kaip tu ant itampos visada be salutiniu priemoniu nesugebanciom jaustis graziomis ir pilnavertem ir dar besistengianciom zeminti kitas, kad ir jos i ta panika pultu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 03 rugpjūčio 2017 - 16:12
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 16:22)

apie kokia nuoroda sneki, idejau didziausia nuotrauka vienos moters ir nuoroda i jos fb, apie koki ansvori sneki is vis apie kokius zmones?  blink.gif
Papildyta:

Tai ta kur didele foto, o ne feisbukine, turi antsvori.
Prastas tamstos skonis.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 17:22)

Rimtai ??? bent panasiai atrodot pagal savo metus??  biggrin.gif ir kuom tas jos suvargimas pasireiskia?
nezinau kas cia pavydas ar siaip bele ginčytis

Tikrai nieko grazaus nematau. Man šlakuotos moterys nepatinka.
Papildyta:
Klausykit, turgaus moterėlės, tema ne apie jus, o apie autorės chujovą diedą.
Gal baikit razborintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugpjūčio 2017 - 16:43
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 17:37)
Tai ta kur didele foto, o ne feisbukine, turi antsvori.
Prastas tamstos skonis.

cia tas pats zmogus dideleje nuotraukoje ir jos ten fb paskyra doh.gif koks jums ansvoris doh.gif jus gal anoreksija sergat? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 17:45)
Tikrai nieko grazaus nematau. Man šlakuotos  moterys nepatinka.
Papildyta:
Klausykit,  turgaus moterėlės,  tema ne apie jus,  o apie autorės chujovą  diedą.
Gal baikit razborintis.

As neklausiu asmeninio skonio, bet tiek to, jei nesupratot apie ka kalba ....
Tai, kad tokios tos turgaus motereles tokius ir diedus isaugina, kurie prisifantazuoja, kad moterys visada kaip is katalogu nufotoshopintos, namie turi vaikscioti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 17:58)
cia tas pats zmogus dideleje nuotraukoje ir jos ten fb paskyra doh.gif koks jums ansvoris doh.gif jus gal anoreksija sergat?  blink.gif
Papildyta:

As neklausiu asmeninio skonio, bet tiek to, jei nesupratot apie ka kalba ....
Tai, kad tokios tos turgaus motereles tokius ir diedus isaugina, kurie prisifantazuoja, kad moterys visada kaip is katalogu nufotoshopintos, namie turi vaikscioti lotuliukas.gif

Jo...vaiksciokit namie caro ruriko senumo treningais, nutysusiais klynas, tai isvis vyru neturesit
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 18:09)
Jo...vaiksciokit namie caro ruriko senumo treningais,   nutysusiais klynas,   tai isvis vyru neturesit

Nu makiazas niekaip nesusijes su trenigais ar nutysusias klynais, atvirksciia dazniau ir vaiksto su 3 juostelem "madingai" apsirengusios ir su"graziais " makiazais biggrin.gif . Vyra turiu gana senai ir neturiu baimes ji prarasti, Taigi, jei pas jus komplkesai ir baimes, ne duok dieve be vyro liksiu, nepermeskitinekit ju kitiems... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 03 rugpjūčio 2017 - 17:18
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 16:45)
Tikrai nieko grazaus nematau. Man šlakuotos  moterys nepatinka.
Papildyta:

Kaip taip nepatinka bigsmile.gif ? Turi patikt, o jei ne - tai ubuntu apsauks kompleksuojancia biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 17:16)
Nu makiazas niekaip nesusijes su trenigais ar nutysusias klynais, atvirksciia dazniau ir vaiksto su 3 juostelem "madingai" apsirengusios ir su"graziais " makiazais  biggrin.gif . Vyra turiu gana senai ir neturiu baimes ji prarasti, Taigi, jei pas jus komplkesai ir baimes, ne duok dieve be vyro liksiu, nepermeskitinekit ju kitiems... mirksiukas.gif

O gal tamstos vyras pas prisiziurejusia, pasidaziusia uzsuka?
Is to tokia pagieza pasidaziusioms?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 08 01, 06:45)
<p>Ir riaugėjam, ir bezdam, ir kasomės, kur niežtei. </p>

Mes bezdėt einam į wc garsiai muziką paleidę. biggrin.gif

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 02, 12:31)
Del saves?  blink.gif jus vaikstot ir matot savo akis? ar nuolat prie veidrodzio sedejot? ar siaip tusas patinka ant blakstienu, smagu siek tiek chemijos?salytis su akim yra tai siek tiek blogiau , nei su oda... o dabar del saves jau nesidazot?  biggrin.gif

Iki kokiu 25 dažiausi tušu namie viena būdama, kompleksai, matyt, dabar dzin.

QUOTE(Montekrista @ 2017 08 02, 16:24)
<p>Faktas tas, kad gamta musu neapdovanojo spalvu sodrumu. Ir grazios nesidaziusios buna tik mergaites ir paaugles. Tad jei jums 30 ir daugiau, ir jus isivaozduojat, kad naturaliai esat grazios, tai greiciausiai yra ti pasitikejimas savimi atmetant realybe smile.gif na arba jusu tevas koks arabas italas ir pan.</p>

Tas tiesa, šviesaus gymio moterys blankesnės. Bet man užtenka gero tušo ir bb kremo. Toks makiažas vadinasi – natūrali išvaizda. biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 02, 17:49)
O kvarbatkos vyrams labiau patinka, nei medvilne.

Aš ne davatka, bet nesutikau vyro, kuriam rūpėtų apatiniai. O tiek pinigų išleista!!!

QUOTE(Ciccio @ 2017 08 03, 07:51)
<p>Jei vyrui svarbu, kokie pas moterį, su kuria jis ruošiasi mylėtis, triusikai - Houston, we have a problem biggrin.gif

Tai jau tikrai.

Nežinau, bet aš sau gražiausia ryte po dušo susisupus į rankšluostį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 18:21)
O gal tamstos vyras pas prisiziurejusia, pasidaziusia uzsuka?
Is to tokia pagieza pasidaziusioms?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ne nu kartais geriau pasilikit teise patyleti lotuliukas.gif Jau visai nebeturit ka pasakyt, bet kazka vis norisi? biggrin.gif
Tai jei pavydeciau pasidaziusiom, tai kas man neleistu pasidazyti ? doh.gif
O jei mano vyras kur uzsuktu, tai ir nebeparsuktu, neturiu baimes gyventi be vyro, o ir siaip vyru demesio nestokoju mirksiukas.gif Cia gal is patirties snekat, ne nesugalvociau tokios nesamones doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2017 08 03, 18:27)
Mes bezdėt einam į wc garsiai muziką paleidę. biggrin.gif
Iki kokiu 25 dažiausi tušu namie viena būdama, kompleksai, matyt, dabar dzin.
Tas tiesa, šviesaus gymio moterys blankesnės. Bet man užtenka gero tušo ir bb kremo. Toks makiažas vadinasi – natūrali išvaizda. biggrin.gif
Aš ne davatka, bet nesutikau vyro, kuriam rūpėtų apatiniai. O tiek pinigų išleista!!!
Tai jau tikrai.
Nežinau, bet aš sau gražiausia ryte po dušo susisupus į rankšluostį tongue.gif

Tai vat as irgi jaunysteje daziausi kaip beprote beveik kas dien, nes vis tiek kazkur eini, retai, kad namie sedi, ir dar kompleksuoji rubai ne tie, kojos ne tokios ir t.t. O dabar dzin, kam patinku , patinku ,kokia esu, o kam nepatinku ir issidaziusi ir t.t. nepatiksiu, dabar SVARBU MAN GERA IR PATOGU biggrin.gif
Vat butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 17:34)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
ne nu kartais geriau pasilikit teise patyleti lotuliukas.gif Jau visai nebeturit ka pasakyt, bet kazka vis norisi?  biggrin.gif
Tai jei pavydeciau pasidaziusiom, tai kas man neleistu pasidazyti ? doh.gif
O jei mano vyras kur uzsuktu, tai ir nebeparsuktu, neturiu baimes gyventi be vyro, o ir siaip vyru demesio nestokoju  mirksiukas.gif

Tai ir tylekit su savo isvadom.
Tai kad pagal tamsta nenuodysi savo kuno, akiu, nes tai gi baisu, nuodai tusas, blizgis... biggrin.gif
Tai ko tam vyrui nebeparsukt - pabuna, pasilepina pas grazesne, ryskesne, o namo barsciu pavalgyt, triusiku issiskalbt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 18:44)
Tai ir tylekit su savo isvadom.
Tai kad pagal tamsta nenuodysi savo kuno, akiu, nes tai gi baisu, nuodai tusas, blizgis... biggrin.gif
Tai ko tam vyrui nebeparsukt - pabuna, pasilepina pas grazesne, ryskesne, o namo barsciu pavalgyt, triusiku issiskalbt biggrin.gif .

biggrin.gif noretum ar ne, paglostytu savimeile, juk lietuviui smagu, kai kaimyno namas dega...deja, turiu nuvilti, nieko net panasaus i tavo nurodyta scenariju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 18:09)
Jo...vaiksciokit namie caro ruriko senumo treningais,  nutysusiais klynas,  tai isvis vyru neturesit

o tai jau negalima kazkaip aukso viduriuko rast? Tarp tu nutysusiu klynu ir makijazo su aukstakulniais vos ne istisa para?
Atsakyti