Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 17, 12:45)
. Siaip pamastymui mintis, kaip manai, kokiu tyrimu bus daugiau irodanciu kt zala ar irodnaciu "nauda"?

Tu visiskai nieko nenutuoki medicinoj. Tu tik plesaisi cia keldama informaciniu lapeliu pasalinius poveikiu, bet nematai ( butent todel, kad tupa medicinoj) kodel jie gali buti naudingi moters organizmui. Alio, moteryte, tai 3 kartos preparatai, farmacijoj medikai ir chemikai dirba, baige mokslus univeruose, mokslininkai. O tu su savo fabrikinem darzoviu fasavimo ziniom plesaisi, kad net graudu.
Pvz gimdoje esantys polipai ( ju kilme iki galo irgi medicinos neisaiskinta, daugiausia itakoja paveldimumas) linke suvezeti ( jei ju neisoperuoti). Kaip zinia operacijos + narkoze nera labai sveika organizmui, tai tokiam gydymui ( butent pries tu dariniu atsiradima) ir skiriama KT tabletes ar kontraceptines spirales.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 20:04)
Iš kur žinau, kad tamsta ištvirkus fantazijų pasaulyje: nežinau, bet manau:  Nes - rašot, kad KT domėjotės, rinkdamasi, vartoti ar ne. Ir galima suprast, kad nusvėrė galimi šalutiniai r., todėl nevartojat. Pati rašėt, kad tos, kurios vartoja -  DAUGUMA  vartoja, kad kruštis be saiko su savais ar (ir) svetimais laisvai. Vadinasi, pati lygiai taip pat, kaip dauguma, dėl to paties, ruošėtės vartoti KT.

O kadangi vistik nevartojat, tai ir nesikr... bet ne dėl to, kad nenorit, o dėl to, kad KT nevartojat.

Apie domėjimąsį dėl vaikų kažin, ar nebūtų protingiau vaikams patart KT klausimais kreiptis į gyd..
O apie tai, kas naujo pasaulyje - nu gal.. Man asmeniškai visai neįdomios farmakologijos aktualijos tose srityse, kurios manęs neliečia - t.y. kad domėčiausi tiek, kad jausčiausi kompetentinga diskutuot ir ginčytis. Tai todėl ir paklausiau, nes įdomu pasidarė.
Papildyta:

Turiu giminėj žmogų, daug ko nevalgantį, nes alergiškas. Į balius atsiveža savo maistą ir tiek, nėr problemos..
Papildyta:

Ubuntu minėjo, kad domėjosi KT anksčiau. Galbūt tas anksčiau ir buvo 1999-ieji...

vou kokie minties vingiai tik deja nepataikei. Man gydytoja buvo patarusi gerti irgi ci akaip rase, siaip profilaktiskai, sake sutvarkys mm reguliaruma ir aplamai viska sbus taip super biggrin.gif , net buvau nusipirktusi, paskui pradejau studijuoti info ir deja likau pakraupusi nuo tokiu gydytoju siulymu...

O siaip klausiau ne to, turejau omeny, kodel manai kad, tik fantazijoje istvirkus? lotuliukas.gif

Matai as nepasitikiu taip aklai gydytojais kaip jus cia kelios, man jie tokie pat zmones, kaip ir mes, ir kad pries koki 20- 30 m buna baige studijas tai vissikai nereiskia, kad zinos naujienas visas, nebent bus suinteresuoti finansiskai prakisti tam tikras prekes...Del to duomiuosi daug kuom, kad galeciau pirmiausia atsirinkti gydytojus, kuriais galima pasitiketi...

bet ziuriu kokie zmones svetingi Lietuvoje pasidare...

Beveik atspejai kazkur tuo metu ir studijavau. mirksiukas.gif Bet kad ne kas pasikeite daug kaip matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 17 rugpjūčio 2017 - 12:40
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 17, 12:56)

Papildyta:

Vou kokia jus svetinga seimininke...

Paklausk kareivuku , nezinau. Manai, visi mesavalgiai eitu i kara ir saudytu ir butu pilnai aprupinti mesa doh.gif Ir is vis manai karas butu toks kaip buvo pries 100 m? tikrai visi tik kiaulineo skonservus ir lapnotu.. doh.gif

Taip , svetinga, nes mano baliuje kiekvienas gali atrasti kazko sau valgomo tiek mesavalgis, tiek zoliavalgis. Del fanatu veganu tikrai darzoviu kukuliu nevirsiu, tegu issidirbibeja jie savo virtuvej.

Veganams isvis kariomenwj ne vieta. Ko ten jiem eit, jei briedzio del savo isitikinimu nevalgo, tai ir i priesa nesaus.
Dabar kareivukai pratybose sausiaka valgo - perlines kruopos, kiaulienos tusonka, saldainiai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 17, 13:04)
Tu visiskai nieko nenutuoki medicinoj. Tu tik plesaisi cia keldama informaciniu lapeliu pasalinius poveikiu, bet nematai ( butent todel, kad tupa medicinoj) kodel jie gali buti naudingi moters organizmui. Alio, moteryte, tai 3 kartos preparatai, farmacijoj medikai ir chemikai dirba, baige mokslus univeruose, mokslininkai. O tu su savo fabrikinem darzoviu fasavimo ziniom plesaisi, kad net graudu.
Pvz gimdoje esantys polipai ( ju kilme iki galo irgi medicinos neisaiskinta, daugiausia itakoja paveldimumas) linke suvezeti ( jei ju neisoperuoti). Kaip zinia operacijos + narkoze nera labai sveika organizmui, tai tokiam gydymui ( butent pries tu dariniu atsiradima) ir skiriama KT tabletes ar  kontraceptines spirales.

aha nenutuokiu visai.matau matau visiskai tupa. rimtai dirba moklus baige, o as galvojau, akd nebaige. O jei mokslus baige tai kaip dievai tau jau atrodo ar ne bigsmile.gif
Gal patikslintum, kiek tu gydaisi jau su KT pagalba irk iek dar reiks gydytis, ar jau pasigydei nuo endometrizes?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 20:59)
Ar kazkam idomus svetimu zmoniu lovis reikalai?

nu mano lovos reikalai tau kazodel labai idomus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 17 rugpjūčio 2017 - 12:13
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 17, 13:17)
aha nenutuokiu visai.matau matau visiskai tupa. rimtai dirba moklus baige, o as galvojau, akd nebaige. O jei mokslus baige tai kaip dievai tau jau atrodo ar ne  bigsmile.gif
Gal patikslintum, kiek tu gydaisi jau su KT pagalba irk iek dar reiks gydytis, ar jau pasigydei nuo endometrizes?
Papildyta:

nu mano lovos reikalai tau kazodel labai idomus  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Protiskai atsilikusiai tikrai nieko nesiruosiu tikslint.
Man autoritetas yra profesoriai, docentai, zmones baige mokslus ir nusimanantys savo srityje, o ne fabrikine pagiezinga bobelka.

Tau gi labai udomus kitu lovos tlreikalai, nes gi klausei ar mano drauge rudeni skaisti teka. Istvirkusi tu kazkokia esi. Beje, jei uzdavei toki klausima apie " skaistuma", tai turbut tau siais, dabartiniais laikais ir visi gyvenantys ne santuokoje paleistuviai?
Atsakyti

??? kaip tai susije su tema ir kodel tureciau apie savo intymu gyvenimakalbeti viesai??
blink.gifblink.gifblink.gifblink.gif
Papildyta:
maniau, kad tai vyro pareiga mirksiukas.gif

O tai kodel tau taip niezti kitu lovos reikalai? Akivaizdziai tu uzsispaudus, uzgniauzus savyje bet koki moteriskuma, koketiskuma, pirsta apmyzt duociau, kad nemoki flirtuoti. Nekvatoji garsiai del nieku, slenki tiesiog per gyvenima... va ir manau kad orgazmo skonio nezinai....

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 17, 13:26)
Protiskai atsilikusiai tikrai nieko nesiruosiu tikslint.
Man autoritetas yra profesoriai, docentai, zmones baige mokslus ir nusimanantys savo srityje, o ne fabrikine pagiezinga bobelka.

Tau gi labai udomus kitu lovos tlreikalai, nes gi klausei ar mano drauge rudeni skaisti teka. Istvirkusi tu kazkokia esi. Beje, jei uzdavei toki klausima apie " skaistuma", tai turbut tau siais, dabartiniais laikais ir visi gyvenantys ne santuokoje paleistuviai?

kai vadini kitus protiskai atsilikusius, jautiesi pati protingesne?
Tai ka paslaptis kiek trunka gydymas nu endometriozes su KT?

Man buvo hormonai sutrike ir visai prasta padetis su mm ir daug kitu "moterisku" bedu, uzteko kai ka pakeisti gyvenime ir pavartoti 1 men homeopatinisu vaistus ir viskas susitvarke, apie tai rasiau . Taigi idomu kaip KT tvarko?

Nu man idomus gal , gal ir isvtrikusi( siaip apsipresk ar as istvirkus ar davatka) biggrin.gif , bet kalba ne apie mane, tu sakei kad tau neidomus, bet vis rasai apie mano intymu gyvenima, tai kaip taip iseina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 17 rugpjūčio 2017 - 12:33

Kodel ne, su sterelizacija galesi 100 proc garantuot. mirksiukas.gif
Paryskintas zodis esmins, taip butent gal ir ne del to, o gal del to, gal dar po kazkiek metu istirs unsure.gif
O jei rimtai tai yra moksliniu tyrimu, kurie visgi nurodo padidejima kruties vezio atveju tarp moteru, kurios vartoja KT. Ideti nuorodu ar pati susirasi?
Nu cia tie patys seni tyrimai ar siuo atveju jie jau tinka tau?
Nu bet jei jus guodzia kad vieno vezio rizika sumazinama kito vezio rizikos padidejimo atzvilgiu, tai jusu pasirinkimas. Siaip pamastymui mintis, kaip manai, kokiu tyrimu bus daugiau irodanciu kt zala ar irodnaciu "nauda"? su tokiais pinigais, kuriuos valdo farmaciju kompanijos? kaip manai, kas finansuotu zala ironadcius tyrimus???
As nesuprantu, kaip galima nesuvokti, kad jei metu metus i organizma ivesi sintetini hormona jis tavo kuna veiks ir tikrai ne teigaimai???
Tai va tas ir yra ,kad buvo daryti tyrimai su pelem, kurie buvo tragiski, apsigimimai i 3 karta, dabar daro su zmonem ir zinosim rezultatus po koki 20 -30 metu. Ir matysim ka kaip pakenke ar ne. O galu gale ta jusu aprasoma moteris itariu dar 100 nesulauke ar ne, tai ne anksti daryti isvadas?
Bet toliau tikriausiai nera prasmes diskutuoti ta tema, nes kaip ir viska issakem ir pasiliksim pire savo nuomoniu ar ne?
Papildyta:
Vou kokia jus svetinga seimininke...
Pries kelis metus teko sudalyvauti lietviskame baliiuje tai is maisto galejau valgyti tik balta misraine, visa kita buvo su mesa arba zuvim...
Tai nesistebiu,kad jusu pazystami ( ne tik tavo asmeniskai, sneku visom, kas gyresi apie pazystamsu, kruie nieko niekam nesako) tyli ir nei zodizu nezusimena apie savo mityba, nes aiskus rezultatas, bus zmogus isvarytas biggrin.gif
Idomu kaip pati jaustumeisi, jei ateitum i baliu pas kokius kitavalgisu ir jei butu priruose tik sau patinkanciu maistu, as asmeniskai pas tokius zmones nebeiciau i svecius ir nebendrauciau, jei jie taip pardo kad as visiskai nepageidaujamas svecias ju namuose mirksiukas.gif
Paklausk kareivuku , nezinau. Manai, visi mesavalgiai eitu i kara ir saudytu ir butu pilnai aprupinti mesa doh.gifIr is vis manai karas butu toks kaip buvo pries 100 m? tikrai visi tik kiaulineo skonservus ir lapnotu.. doh.gif

Cia rimtau? Pzdc visad jei kvieciu svecius gaminu kas man atrodo skanu. Nugriuciau vietoj jei kas uzGiedotu pries ateidamas- pagamink man to ar ano. Aga, tuoj. Gimiau tam, kad virtuvej tarnauciau.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 17, 13:31)
O tai kodel tau taip niezti kitu lovos reikalai? Akivaizdziai tu uzsispaudus, uzgniauzus savyje bet koki moteriskuma, koketiskuma, pirsta apmyzt duociau, kad nemoki flirtuoti. Nekvatoji garsiai del nieku, slenki tiesiog per gyvenima... va ir manau kad orgazmo skonio nezinai....</p>

Labai jau nepataikei i viska biggrin.gif Nu nevykusios is jusu ektrasenses. mirksiukas.gif
O siaip apie kieno is jusu lovos reikalus klausiau?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 17, 13:34)
Pzdc visad jei kvieciu svecius gaminu kas man atrodo skanu. Nugriuciau vietoj jei kas uzGiedotu pries ateidamas- pagamink man to ar ano. Aga, tuoj. Gimiau tam, kad virtuvej tarnauciau.</p>

Nu sakau svetingumas tiesiog paciame grazume LIetuvoje.
Matai, jai as kvieciu svecius, as pirmiausia gaminu, kas JIEMS PATINKTU. O jei nenori gaminti tai kvietiesi i restorana svecius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 17, 13:11)
Taip , svetinga, nes mano baliuje kiekvienas gali atrasti kazko sau valgomo tiek mesavalgis, tiek zoliavalgis. Del fanatu veganu tikrai darzoviu kukuliu nevirsiu, tegu issidirbibeja jie savo virtuvej.

Veganams isvis kariomenwj ne vieta. Ko ten jiem eit, jei briedzio del savo isitikinimu nevalgo, tai ir i priesa nesaus.
Dabar kareivukai pratybose sausiaka valgo - perlines kruopos, kiaulienos tusonka, saldainiai.

zoliavalgis???uzjauciu jusu pazystamus, kurie mesos nevalgo, bet itariu tokiu ir neturi...

Pritariu, siaip manau, nei vienam sveikam zmogui ten ne vieta. Gal issiusk pasiulyma ministerijai su savo izvalgom apie karo meta?

Dabar tai ne karo metai ar ne?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 16, 18:34)
O tu bei bum bum nesuvoki to, kad priklijuoti etiketę nebūtina konkrečiai įvardinti, parašei "tarp eilučių" tai nafik dar draskaisi, normalus, brandus žmogus pripažintų, kad persūdė ir tiek. Jeigu nematai skirtumo tarp tų frazių, tai net ir neverta aiškint, apgailėtina esi ir tiek.
Jei nereikėtų, tai ir neklaustum, nes tu 100% įsitikinus, kad tos, kurios nevartoja kt, tai tik dėl jų kenksmingumo, aniaa?
Google yra tavo enciklopedija, nu kas gi daugiau!
Aha aha, kas užklysta, dauguma pamatę tavo rašliavas tik deda į kojas, va pvz Leksa užklydo ir pakraupo lotuliukas.gif
Ai, yra dar viena fanatike, nickas iš g, va lygiai tokia pat, o montevertė, mano nuomone, už tave žymiai protingesnė.

Tai va esme ir yra,kad tu nesupranti kas yra uzdeti zmogui etikete ir ivardinti netinkama jo elgesi.
Nei kiek nepersudziau, atvirksciai stengiausi kuo graziau aprasyti realybe, o ko tau taip uzkliuvo, ka kliudo tavyje??? biggrin.gif
O del ko nevartoji ,juk patikimumas daugdidesnis, nei prezervatyvu?
Nu guglej ir enciklopediju yra, kaip matau visgi iki galo nesuvoki kas tai yra ir kaip galima naudotis... smile.gif
rimtai, nu matai kaip negerai lotuliukas.gif o as manau,akd be manes si tem ai svsi butu senai numirus biggrin.gif
Tai saunu, kad protingesne 4u.gif cia jus tuos IQ ziuriu irgi per atsuma nustatot, tiesiog burtininkiu , ekstarsesniu burelis, gal i ekstrasesnu sou laikas butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 17 rugpjūčio 2017 - 12:48

Jei svecius reik maitint pirmais treciais- namie to nedarau. Jokiu karstu ir pan. Sveciai ne paest ateina. Bendtauti. Uzkanduku , vaisiu ir pan visada bus. Bet jei nori prisikimt - buk maloni padaryt tai namie.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 17, 13:47)
<p>Jei svecius reik maitint pirmais treciais- namie to nedarau. Jokiu karstu ir pan. Sveciai ne paest ateina. Bendtauti. Uzkanduku , vaisiu ir pan visada bus. Bet jei nori prisikimt - buk maloni padaryt tai namie.</p>

Tai apie tokius pasibuvimus nekalbejom, kalbejom apie balius.
Atsakyti

Tai apie tokius pasibuvimus nekalbejom, kalbejom apie balius.

Boze kas go daro siais laikais balius namie? 

O kitur visad bus patiekalu ir be mesos. Galu gale prie mesos kepsnio buna kruva darzoviu. Jei ka.

Atsakyti