Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 23:46)
Esi mazvaike. Naturali. Ciuckiu kompeblnsuoji savo vienatve.
O kaip su tavo ciuckiu? Juk rasei, kad zuvinium sausiaku seri.

Tu nepyk, bet man atrodo esi daug vienišesnė gyvendama 'šeimoje'
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 23:53)
Eik i vyrams ir moterims S skyriu, pazeek anu galu, pasifantazuok, gal aprimsi, ozabocenaja.

Nu ko cia dabar? Uz teisybę nepykstama gi.
Atsakyti

Jo žinok, pagal prigimtį tik sėdi rūkyklose ir rūkosi sau mėsą, sausą ėdalą gaminasi, žinok. Pasirodei visu "gražumu" dabar ant viso forumo savo išmintį, o tiek draskeisi kaip dūra per šitiek puslapių biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Man kaip patinka kai esi vienintele matanti kazka keisto nares komentare ir rasai "apsijuokei pries visa foruma, parodei isminti pries visa foruma". Tu save visu forumu laikai? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 16 rugpjūčio 2017 - 23:00
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 23:52)

Papildyta:

Kazkaip kristolinis rutulys man rodo, kad tavo vyrą tavo amzinas tiesos irodinejimas jau vimdo daug metu.

Nezinau ka rodo tavo kristolinis rutulys, bet vienas aisku, kad vienos mastymas istvirkes nuo davatkiskumo ir pagiezos ( Ubunte), o kitos nuo per didelio sexy sureiksminimo ( cia taves, nes net nezinau kas darosi uzdarame skyriuje, bet bent jau isivaizduoju, kiek reiskies paprastose temose, nes viskas tau sueina i gala zemiau klyno).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 23:59)
Nezinau ka rodo tavo kristolinis rutulys, bet vienas aisku, kad vienos mastymas istvirkes nuo davatkiskumo ir pagiezos ( Ubunte), o kitos nuo per didelio sexy sureiksminimo ( cia taves, nes net nezinau kas darosi uzdarame skyriuje, bet bent jau isivaizduoju, kiek reiskies paprastose temose, nes viskas tau sueina i gala zemiau klyno).

O ar tau ne tas pats turetu buti kas kur reiskiasi? biggrin.gif

Mes dabar kalbam apie tavo neissipildziusias svajones.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 23:56)
Tu nepyk,  bet man atrodo esi daug vienišesnė gyvendama 'šeimoje'
Papildyta:

Nu ko cia dabar?  Uz teisybę nepykstama gi.

O kur tu iziuri pykti? Man siaip nesveiku gaila, todel, jad jie nesupranta savo problemu. Logoniai. Bet is ligoniu tyciotis negalima, bent jau taip mokino.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 17, 00:01)
O ar tau ne tas pats turetu buti kas kur reiskiasi?  biggrin.gif

Tas pats, tegu reisk8asi, negaila, pasirodo kvaisom mazvaikem ir viskas.

Jei TU kalbi apie mano svajones, tai jos pildosi visos pamaxu ( tfu, tfu , tfu). Viesai forume tikrai nesidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 17, 00:01)
O kur tu iziuri pykti? Man siaip nesveiku gaila, todel, jad jie nesupranta savo problemu. Logoniai. Bet is ligoniu tyciotis negalima, bent jau taip mokino.

Negalima buti tokia arogantiška kitu atzvilgiu. Tavyje kalba pyktis ir nepasitenkinimas savuoju gyvenimu, bet kadangi del kazkokiu priezasciu jo keisti negali, tai bandai sau iteigti - kiti dar blogiau gyvena ir yra durnesni uz mane.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 17, 00:05)

Jei TU kalbi apie mano svajones, tai jos pildosi visos pamaxu ( tfu, tfu , tfu). Viesai forume tikrai nesidalinsiu.

Mhh mhh
Atsakyti

O ar tau ne tas pats turetu buti kas kur reiskiasi? biggrin.gif

Zinai buna seni diedai, kurie visada pasakoja tuos pacius poslus bajerius? Balius is baliaus, o jis sedes ir ta pati volios ir vel juoksis apsipatenkines. Tu tokio diedo moteriska versija sitam forume.  :D 

Kai rimtai sneki, tai ok ok, bet kai savo tokius bajerius pradedi rasyt, tai taip trenkia pigia degtine ir astra, negaliu.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 17, 00:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71760328" data-time="1502917268"><div><p>O ar tau ne tas pats turetu buti kas kur reiskiasi? vartotojo įkelta nuotrauka

Mes dabar kalbam apie tavo neissipildziusias svajones.</p></div></blockquote><p>Zinai buna seni diedai, kurie visada pasakoja tuos pacius poslus bajerius? Balius is baliaus, o jis sedes ir ta pati volios ir vel juoksis apsipatenkines. Tu tokio diedo moteriska versija sitam forume.  biggrin.gif </p><p></p><p></p><p>Kai rimtai sneki, tai ok ok, bet kai savo tokius bajerius pradedi rasyt, tai taip trenkia pigia degtine ir astra, negaliu.  biggrin.gif </p>

Kodel tave tai jaudina?
Kas slypi tarp tavo parašytų eilučių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2017 - 23:13
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 17, 00:07)
Negalima buti tokia arogantiška kitu atzvilgiu. Tavyje kalba pyktis ir nepasitenkinimas savuoju gyvenimu,  bet kadangi del kazkokiu priezasciu  jo keisti negali,  tai bandai sau iteigti -  kiti dar blogiau gyvena  ir yra durnesni uz  mane.
Papildyta:

Na sioj temoj tai dvi du....s tai tikrai, dar ir tu i ju draugija taikai.
Mazu Ubuntes psichologo nuoroda paskaitei? Tai is kur pas tave ( pagal ta kvailio skaitala) tokia pasliatina?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 17, 00:16)
Na sioj temoj tai dvi du....s tai tikrai, dar ir tu i ju draugija taikai.
Mazu Ubuntes psichologo nuoroda paskaitei? Tai is kur pas tave ( pagal ta kvailio skaitala) tokia pasliatina?

Argi taip rasydama tu pristatai save, kaip išmintinga ir issiauklejusia moteri? Kaip pati manai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2017 - 23:19
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 23:59)
net nezinau kas darosi uzdarame skyriuje,

Niekas nesidaro, seniai nudvėsęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 17, 00:18)
Argi taip rasydama tu pristatai save,   kaip išmintinga ir issiauklejusia moteri? Kaip pati manai?

Neprisistatau neikaip. Tiesiog skaitau save nebukesne pvz Ubuntes ir Montvertes, bent jau medicinoj, nes rasau ka zinau, bet forume nesu mandagi, isaugau is to , kad apsimetinet ir kazka vyniot i vata. Dar kaz kas?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 17, 00:22)
Niekas nesidaro, seniai nudvėsęs biggrin.gif

Tai ir ziuriu, kad burbiacka savo posliatinas cia perkrauste biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 rugpjūčio 2017 - 23:32