Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 21:41)

Vel paaaaaaavyyyyyyydaaaaaas biggrin.gif
Ko pavydeti Ubuntei ?

O aš pavydžiu.. Atkaklumo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 20:57)
Pasakyciau as ka galvoju...  biggrin.gif

Man idomu...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 21:57)
Pasakyciau as ka galvoju...  biggrin.gif

Gali sakyt..per kompą mamkos nesigirdi.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 21:00)
O aš pavydžiu.. Atkaklumo.

Bet tai tas atkaklumas rodo tik zmogaus neisprusima, pagieza ir apsijuokima...
As tai nenoreciau Ubuntes vietoj pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 21:56)
Na taip, tokios savo ciuckiu sokdina. Tikrai taip, esu vienam baliuj macius... Man tiesiog buvo gaila ir seimininkes ir suns.

Šoka tai šoka, ale gi muzika baliuose ne tyliai groja, o šunų klausa labai jautri.. Kamavimas šuns ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 20:41)
Na tai kai vaiku neturi, tai suvaikejai ir nuo ciuckio, kad ji i baliu temptis. Kosmaras.
Titaniku zmones ne keliavo, o KEITE GYVENAMA VIETA. Tau sitas nedasunta?
Jei karas uzeitu - as ne saknis miske kaip pirmykstis zmogus kimsciau, o vadovauciaus specu  ( karininku siuo atveju) nurodymais.

Vel paaaaaaavyyyyyyydaaaaaas biggrin.gif

Tu ten matei ir žinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aha, visų jų ir paklausei biggrin.gif
Aha, asmeniškai pas tave karininkai ateitų ir lydėtų, kai tu keistum gyvenamą vietą, pvz. iš savo namo į mišką mirksiukas.gif

Nu taip, paprastai kas ant liežuvio, to labai trūksta. Pvz. kaip man Aimeja kartą nei iš šio, nei iš to bandė prisikabint, kad vyras pas meilužę gal važiuoja. Kaip taip be niekur nieko galima temą pasukti? Matyt jai tos meilužės pastoviai ant liežuvio, pati kenčia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 20:43)
Įdomi logika. Nematę trijų patiekąlų. Ir ypač išsiduoda, kad šuo užkliuvo. Ryšys kur?
Pagalvojau, ir radau ryšį. Trys patiekalai būna ŠUNŲ gimtadieniuose. Kas juose nedalyvauja, tas yr neišsilavinęs ir pasaulio nematęs.

Šuo kelionėje ir šuo baliuje labai skirtingi dalykai. Bandau įsivaizduot - baliuje mėgstu šokt, dūkt, žaidimuose dalyvaut, kur tada būtų mano šuo? Gal šoktų kartu..? unsure.gif

Ne, dainuotų tiktais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 20:56)
As cia apie absoliuciai visas kalbejau. Viena ar kita barikadų pusė nepasižymi jokia tolerancija ar geranoriškumu. Visos jūs vienos ant kitų dantis pakabinę

Bet gi tu supranti, kad visada yra ta pusė, kuri pradėjo? Tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 22:08)

Ne, dainuotų tiktais biggrin.gif

Lai dainuoja, negi gaila smile.gif

Bet rimtai - mano manymu, baliuje šuniui ne vieta pirmiausia dėl jo paties saugumo. Jei nesvarbu sava apranga, plaukai ant drabužių ir maiste, tai šunį gali užgaut, numint, prišert kokių nesąmonių, daug dirgiklių, garsios šnekos, muzika - šuniui ne malonumas, o stresas gi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 22:08)

O tango šokamas dviese...
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 21:05)
Šoka tai šoka, ale gi muzika baliuose ne tyliai groja, o šunų klausa labai jautri.. Kamavimas šuns ir tiek..

Taigi ir rasau kad suns ir seimininkes gaila. Nes abejoju, kad suva supranta kai seimininkei stogas pavaziavo. Visgi jo seimininke...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 21:08)

Nu taip, paprastai kas ant liežuvio, to labai trūksta. Pvz.

Nu taip... Turim rysku pavyzdi - Ubuntu***. " Krusimosi " jai truksta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 22:27)
Taigi ir rasau kad suns ir seimininkes gaila. Nes abejoju, kad suva supranta kai seimininkei stogas pavaziavo. Visgi jo seimininke...

Na o šeimininkė turbūt mano, kad šuniukui labai smagu, nes ne namie vienas paliktas, o kartu, lygiom teisėm, kaip šeimos narys smile.gif Durnas juokas ima, o kažin, nuo šuniuko vokelis dovanojamas? biggrin.gif Atvirutėj - nuo onutės ir Sargiuko..?.. biggrin.gif (iš kitos pusės-kas žino, kaip kuris galim pakvakt, kurion pusėn..smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 16 rugpjūčio 2017 - 20:36
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 20:59)
Ar kazkam idomus svetimu zmoniu lovis reikalai?

Kiek metu tavo vyras vyresnis uz tave?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 21:08)

Bet kitai pusei maga uzbaigti. Nu ir kuo viena puse geresne uz uz kita?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 21:33)
Na o šeimininkė turbūt mano, kad šuniukui labai smagu, nes ne namie vienas paliktas, o kartu, lygiom teisėm, kaip šeimos narys smile.gif Durnas juokas ima, o kažin, nuo šuniuko vokelis dovanojamas?  biggrin.gif Atvirutėj - nuo onutės ir Sargiuko..?..  biggrin.gif (iš kitos pusės-kas žino, kaip kuris galim pakvakt, kurion pusėn..smile.gif )

Bet juokas pro asaras : as esu buvus jorksyro gimtadienyje, nu nunesiau vokely, be jokio uzraso seimininkei, bet vakarelis baigesi tuom, kad suniui paskaite linkejimus isatviruku , isvale su sepeteliu dantis ir pagulde miegot...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 21:37)
Kiek metu tavo vyras vyresnis uz tave?
Papildyta:

O ka? Taviskis tave paliko tai kito uzsimanei?
Arba parasyk priezasti del ko klausi, arba nesakysiu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 22:43)
Bet juokas pro asaras : as esu buvus jorksyro gimtadienyje, nu nunesiau vokely, be jokio uzraso seimininkei, bet vakarelis baigesi tuom, kad suniui paskaite linkejimus isatviruku , isvale su sepeteliu dantis ir pagulde miegot...

Smagiai susiskaitė smile.gif
O gimtadieny, be gimtadieniniko, dalyvavo kiti šunys (su šeimininkais, žinoma)?
Atsakyti