Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Aimeja @ 2017 08 03, 14:51)
Bet sutinki, kad kitiems tu gali atrodyti negraži ir apsileidusi, netvarkinga? Ar tavo nuomonė, būtinai turi sutapti su visų kitų. Jei sau atrodai gražiai natūrali, tai ir kitiems. Niekam netaikau asmeniškai, nes nepažįstu, bet kiek man teko sutikti realybėje taip kalbančių moterų, kurios nesidažo visai, jos švelniai sakant būna tiesiog apsileidusios. Net tai atsispindi ir bendroje jos išvaizdoje, drabužiuose, plaukuose. Natūraliai gražios yra tik labai jaunos. Joms užtenka lūpų blizgio.  biggrin.gif

Aisku sutinku as aplamai neskaitau saves grazia pagal visuomenes standartus, bet sau as patinku, tokia kokia esu ir man gerai smile.gif kalba butent ejo apie pasidazyma del saves, as jau rasiau, kad kartais pasidazau del kitu, del aplinkos del darbo ir t.t. kai to reikia, bet ne del saves.
nelabai suprantu kaip nesidazymas siejasi su apsileidimu? Tai jau pasidaziusi bomze atrodytu neapsileidusi??? blink.gif
Tai jei esi isismaudziusi, svari , tvarkingais rubais, bet be makijazo jusm atrodo vis tiek apsileidusi, keistas kazkoks poziuris rimtai blink.gif
As nekalbu apie grozio standartus is zurnalu as kalbau apie naturlau zmogaus grozi...kuri turi visi, kalbam apie tvarkingus ne degradavusius zmones...
tealeidzia man si moteris, bet nesenai pamaciau info apie ja 39m( cia kas sake, kad virs 30 jau be makijazo niekaip), ir pasakykit kad ji negraziai atrodo ar apsileidusiai kazkaip.... vartotojo įkelta nuotrauka

galit paziureti daugiau nuotrauku cia https://www.facebook...aida.tulabaite/
gal ne pagla visu grozio standatus grazi, kazkam gal ptinka tamsiaplaukes kazkam gal dar kitokios, bet kaip moteris kaip zmogus tikrai grazi ir be jokiu makijazu

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 03, 14:51)
Bet sutinki, kad kitiems tu gali atrodyti negraži ir apsileidusi, netvarkinga? Ar tavo nuomonė, būtinai turi sutapti su visų kitų. Jei sau atrodai gražiai natūrali, tai ir kitiems. Niekam netaikau asmeniškai, nes nepažįstu, bet kiek man teko sutikti realybėje taip kalbančių moterų, kurios nesidažo visai, jos švelniai sakant būna tiesiog apsileidusios. Net tai atsispindi ir bendroje jos išvaizdoje, drabužiuose, plaukuose. Natūraliai gražios yra tik labai jaunos. Joms užtenka lūpų blizgio.  biggrin.gif
Dėl dažymosi namuose, kas dienai, tai ne, čia jau nesąmonė. Nors vėlgi, jei pav. yra padažyti, sutvarkyti  antakiai ir blakstienos chemiškai ar ilgalaikiu,  ar dar kas, tai ir nesidažius dažais būni pasidažius.  biggrin.gif

jau tik nereikia.
Nes jei tau atrodo, kad pasiteplioti blakstienas, pasimozoti krempudra ir išsimaliavoti lūpas kosmetika yra "gražu ir tvarkinga" - turiu nuliūdinti, nes tada jau geriau lai tokia moteris nesidažo niekada. Ypač vasarą, kai pamatai tokia "pasidažiusią" su nuvarvėjusia kosmetika arba dienos pabaigoje, kai dažai jau apsitrynę - tai tikrai nėra gražu ir tokias aš vadinu "apsileidusiomis". Beje su amžiumi tas dažymasis baisėja - odos būklė nuo kosmetikos prastėja, ir visi nelygumai, raukšlės "suvalgo" pudrą ir brrrr... arba tada jau motereėės užsivaro sluoksnį kone voleliu. Bet ne, Aimėjai tai gražu, Aimėjai tai prisižiūrėjimo požymis. biggrin.gif o dar tie baisūs tatuiruoti šabloniniai antakiai ir priaugintos blakstienos...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 14:02)
Aisku sutinku as aplamai neskaitau saves grazia pagal visuomenes standartus, bet sau as patinku, tokia kokia esu ir man gerai smile.gif kalba butent ejo apie pasidazyma del saves, as jau rasiau, kad kartais pasidazau del kitu, del aplinkos del darbo ir t.t. kai to reikia, bet ne del saves.
nelabai suprantu kaip nesidazymas siejasi su apsileidimu? Tai jau pasidaziusi bomze atrodytu neapsileidusi??? blink.gif
Tai jei esi isismaudziusi, svari , tvarkingais rubais, bet be makijazo jusm atrodo vis tiek apsileidusi, keistas kazkoks poziuris rimtai  blink.gif
As nekalbu apie grozio standartus is zurnalu as kalbau apie naturlau zmogaus grozi...kuri turi visi, kalbam apie tvarkingus ne degradavusius zmones...
tealeidzia man si moteris, bet nesenai pamaciau info apie ja 39m( cia kas sake, kad virs 30 jau be makijazo niekaip), ir pasakykit kad ji negraziai atrodo ar apsileidusiai kazkaip.... vartotojo įkelta nuotrauka

gal ne pagla visu grozio standatus grazi, kazkam gal ptinka tamsiaplaukes kazkam gal dar kitokios, bet kaip moteris kaip zmogus tikrai grazi ir be jokiu makijazu

Bet tai kyla klausimas kodel tu galvoji, kad tik tavo supratimas yra teisingas? Tu dazaisi del kitu, kitos dazosi del saves. Ar taip sunku suvokti, kad visi masto skirtingai.

Negrazios tos nuorodoj. Gal tvarkingi plaukai, bet pirmoji antsvorio turi, kas nera sveika. Ir akys kaip parselio, isblukusios.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 16:02)

tealeidzia man si moteris, bet nesenai pamaciau info apie ja 39m

Pirmiausia ką tu turi galvoje sakydama makiažas? Nesusikalbėjimas vyksta. Jei turi galvoje, kad reikia viso, pilno, nuo iki, tai ne, reta, manau taip dažosi. Aš asmeniškai kalbu, kad moteris kažką paryškina. Blizgiu lūpas, tušu blakstienas. Arba tik akis arba iš vis tik blizgį. Ta prasme kažką. Nes čia buvo kalbama, kad nesidažo VISAI. O konkrečiai šita moteris mano manymu antakius tikrai dažiusi. Kai kur ir blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 13:50)
Nebeturi argumentu vel pradesi prie manes kabinetis? lotuliukas.gif Dabar vel; mano visa CV surasysi?  bigsmile.gif

Kokiu argumentu?
Tai kad juokinga skaityti, kai tvarkingas, prisiziurincias moteris vadini kompleksuotom. Indes kokios grazios, naturaliai tamsios, bet dar laryskina akis, plaukus su chna dazo. Grazu ziuret, bet kad tau ryzos isblukusios ir parselio akim moterys grazios - tai faktas biggrin.gif . O kada tokia zilt prades - tai vaizdelis bus toks, kaip suvargusios.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 03, 14:19)
Pirmiausia ką tu turi galvoje sakydama makiažas? Nesusikalbėjimas vyksta. Jei turi galvoje, kad reikia viso, pilno, nuo iki, tai ne, reta, manau taip dažosi. Aš asmeniškai kalbu, kad moteris kažką paryškina.

Butent. Cia ubunte su cicio isivaizduoja, kad visos, kazka pasiryskindamos, atsikelia ryte, tepa makiazo pagrinda, dazosi vokus seseliais, skruostus skaistalais ir viska pudra uztvirtina.
Na taip, jei taip dazytis viena kart i metus kokiai svarbiai progai, tai turbut nesuprantama, kad galima ir kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 08 03, 14:36)
iš tiek klausimų, kiek užduodi apie putką ir mano triusikus - jaučiu nelygiai kvėpuoji mano atžvilgiu biggrin.gif

Apie savo triusikus pati pirma prakalbai. Ir ne apie tavo pukta kalba ejo, o apie miškus tavo triusikuose. Skirk bišky apie ka kalbam.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 15:02)
Tai jei esi isismaudziusi, svari , tvarkingais rubais, bet be makijazo jusm atrodo vis tiek apsileidusi, keistas kazkoks poziuris rimtai  blink.gif

Nieko grazaus nematau. Suvargusi moteriškė ne pagal metus ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugpjūčio 2017 - 14:48
Bet tai delioti fb zmogaus anketas i foruma, tai cia isvis virsune. I teisma paduociau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 15:51)
Apie savo triusikus pati pirma prakalbai. Ir ne apie tavo pukta kalba ejo,  o apie miškus tavo triusikuose. Skirk bišky apie ka kalbam.
Papildyta:

Parupo cicio triusiku turiys? Turbut diedas mazai pakededa, kad taip rupi, kas kur kasas pina?
Atsakyti
QUOTE(rosie10 @ 2017 08 03, 15:59)
Parupo cicio triusiku turiys? Turbut diedas mazai pakededa, kad taip rupi, kas kur kasas pina?

Da viena prakalbo, nusigenejanti triusiku turini karta per metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 16:07)
Da viena prakalbo,  nusigenejanti triusiku turini karta per metus  rolleyes.gif

Nesirupinkit, mano turinys tvarkingas. O pas jus cia kokie kompleksai ar kas, kad taip kliuna kasos putkose?
Atsakyti
QUOTE(rosie10 @ 2017 08 03, 16:11)
Nesirupinkit, mano turinys tvarkingas. O pas jus cia kokie kompleksai ar kas, kad taip kliuna kasos putkose?

Tvarkingai supintas i kasas?
Atsakyti