QUOTE(Aimeja @ 2017 08 03, 14:51)
Bet sutinki, kad kitiems tu gali atrodyti negraži ir apsileidusi, netvarkinga? Ar tavo nuomonė, būtinai turi sutapti su visų kitų. Jei sau atrodai gražiai natūrali, tai ir kitiems. Niekam netaikau asmeniškai, nes nepažįstu, bet kiek man teko sutikti realybėje taip kalbančių moterų, kurios nesidažo visai, jos švelniai sakant būna tiesiog apsileidusios. Net tai atsispindi ir bendroje jos išvaizdoje, drabužiuose, plaukuose. Natūraliai gražios yra tik labai jaunos. Joms užtenka lūpų blizgio.
Aisku sutinku as aplamai neskaitau saves grazia pagal visuomenes standartus, bet sau as patinku, tokia kokia esu ir man gerai kalba butent ejo apie pasidazyma del saves, as jau rasiau, kad kartais pasidazau del kitu, del aplinkos del darbo ir t.t. kai to reikia, bet ne del saves.
nelabai suprantu kaip nesidazymas siejasi su apsileidimu? Tai jau pasidaziusi bomze atrodytu neapsileidusi???
Tai jei esi isismaudziusi, svari , tvarkingais rubais, bet be makijazo jusm atrodo vis tiek apsileidusi, keistas kazkoks poziuris rimtai
As nekalbu apie grozio standartus is zurnalu as kalbau apie naturlau zmogaus grozi...kuri turi visi, kalbam apie tvarkingus ne degradavusius zmones...
tealeidzia man si moteris, bet nesenai pamaciau info apie ja 39m( cia kas sake, kad virs 30 jau be makijazo niekaip), ir pasakykit kad ji negraziai atrodo ar apsileidusiai kazkaip....
galit paziureti daugiau nuotrauku cia https://www.facebook...aida.tulabaite/
gal ne pagla visu grozio standatus grazi, kazkam gal ptinka tamsiaplaukes kazkam gal dar kitokios, bet kaip moteris kaip zmogus tikrai grazi ir be jokiu makijazu