Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 16:27)
Jūs nevartojat ir nevartosit KT,  rašot, tarsi būtumėt išstudijavus visus rinkoje esančius.. Kam? Kame smaguma tiek domėtis tuo, kas visiškai, jokiu kampu neliečia, nepriimtina ir pan.?

Dauguma-tai daugiau, negu 50 proc, vadinasi, teigiat, kad mažiausiai kas antra, vartojanti KT, paleistuvė... Iš kur šie duomenys? Ir kas, pagal jus, yra ta paleistuvė?

Kad galėtų pavaidinti protingą forume ir apšviesti neišmanėles avis lotuliukas.gif

Pagal save gal sprendžia lotuliukas.gif taigi sako, kad anksčiau dažėsi, tai gal ir kt vartojo, o dabar dorovingaja patapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 16:55)

Sakiau,kad paleistuve?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aš tai labai norėč sužinoti kuri, iš čia rašančių, yra paaaati didžiausia paslaidėlė
Man vaidenas, kad Aimeja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2017 - 16:05
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 16:55)
...

Jei krušasi su bet kuo (pasak tavęs), tai kas tokia? Vienuolė gal? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 17:00)
Jezau, kokios pievos biggrin.gif . Klausimas kyla ar buvai nors kokioj sventej? Nes va skaitau, tai net pakomebtuot uzsinorejo: kaip tik praeita sestad vestuvese buvom. Vakarine dalis vyko vienam is miesto restoranu. Nieks ten is meniu neuzsakinejo, restoranas uzdaras buvo ta vakara, ant stalu ivairaus maisto + kiekviwnam padaveja atnese vienodus karstus patiekalus. Viena kad tik skyresi patiekalai daug maz isvaizda - vyram ir moterim.
O jei as pvz i svente pasikvieciu kazka i namus, tai aisku buna stalas ivairus saltu patiekalu, vaisiu ir taip, zinok, sveciams pagaminu ir karsto ( visiems vienodo) ir visienlms atnesu is virtuves.

Airijoje per vestuves maziausiai buna pora ar keli pasirinkimai pirmo patiekalo, 3 pasirinkimai karstu: mesa, zuvis ir vegetariskas, iki vestuviu dazniausiai zinoma apytiksliai skaiciai ko kiek reikes. ir jei reikia dar paruosiama papildomai kazkas be pieno ar be gliutimo. Ir dazniausiai bun asilver service, kai idedama viskas i lekste pire zmogaus, taigi kas nori daugiau paprasciausiai papraso. Buna atskiri pasirinkimai vaikams is vaikisko meniu.
Dar daug tolerancijos reikia lietuviams ismokti ir priimti kitaip besimaitinancius, kitaip bemastamcius...o ne ai pasedes kamputyje salotos lapa pagriaus ir ne duok dieve prabils apie save ka nors ir savo poreikius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 16, 17:06)
Jei krušasi su bet kuo (pasak tavęs), tai kas tokia? Vienuolė gal? bigsmile.gif

nu gal ir vienuoles taip daro, is kur man zinoti , netikrinu biggrin.gif
neiznau , jei jums labai svarbu klijuoti etiketes, pasirinkit pacios. As labai elementariai pasakiau, kad Dauguma renkasi KT del poreikio laisvo sekso be salutinio poveikio - vaiku, jau geriau galimas vezys , nei vaikai. Deja apie tai net gamintojai informaciniame lapelyje raso, taigi nieko niekam naujo as cia nepaskiau biggrin.gif
siaip jau jau kelis kartus sakiau, nebutina su bet kuo, galima ir su savo vyru lygiai taip pat krustis mirksiukas.gif
kas cia nepatinka? kas neatitinka realybes? Pati kazkodel sakei nevartoji, tai kdoel nevartoji, jei toks geris?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 17:03)
Aš tai  labai norėč sužinoti kuri, iš čia rašančių, yra paaaati didžiausia paslaidėlė
Man vaidenas, kad Aimeja  biggrin.gif

Nu jau cia kaip nors pacios issiasikinsit ir be manes, jus geriau zinot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 15:08)
Gal isvengtum durnyno.

Tai garbingai nepasirodysi, nepakomentuosi savo posto apie " krusimasi su bet kuo ir bet kiek"?

ir kaip suzinojimas IQ padeda svengti durnyno, prateskit logine grandine, nes man kazkaip sunkoka suprasti... unsure.gif Jus zinot savo ir taip tikites isvengti??? unsure.gif butinai paisidalinkti adresu ,kur Lietuvoje atlieka sita testa rimtai, ne zaidimu lygyje, gal rimtai nueisiu mirksiukas.gif

taigi atsakiau ... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 16, 15:10)
Ne nu tai aišku, kam konsultuotis su medikais, geriau pasikonsultuoti su google.

Bože, kiek klaidų. Gal dėl to tavo padrikai parašytų tekstų nelabai ir supranta?

tu is vis suvoki ,kas yra google? tau informaciniis lapelis pire viastu nieko nereiskia ir jame kas tavo manymu???

gal kas nori ir nesupranta, bet matau yr air suprantanciu zmoniu, cia nuo to IQ priklauso, kuris taip svarbus kazkam pasirode, kaip sugebi suprasti teksta, jei zodziuose yra sumaisytos raides ar klaidos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 16:12)
Airijoje per vestuves maziausiai buna pora ar keli pasirinkimai pirmo patiekalo, 3 pasirinkimai karstu: mesa, zuvis ir vegetariskas,

Lietuvoje tai gal toks variantas ir tiktu, bet jau UK/airijoje tai butinai turetu buti visi trys patiekalai is kiaulienos.
Tada neatvyktu:
Tam tikros tautybes, kurios mineti negalima asmenys,
tam tikros religijos asmenys ir
dar vegetarai neatvyktu.

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 16:12)
Dar daug tolerancijos reikia lietuviams ismokti ir priimti

Su tolerancija toli nenuvaziuosi, nes tuo kazkas ant taves slapinsis o turesi toleruoti.

Gal tiesiog nereikia tu baliu, kaip bendravimo budo su "KITOKIAIS", jei jau maitinasi kitaip, tai tegu ir eda atskirai.
Kartu galima isgerti kavos, ar vandens... gal vandeni visi geria? (Buvo serialas kaip ateiviu laivas suduzo ir juos prieme pabegeliais tai anie ir vandens nevartojo)

Na turi zmones kazkas risti, vanduo, kava, ar kiaulienos saslykas, tai butina BENDRAM baliui. Juk jei kas renkasi zvejoti, tai ten neina nemegstantys zvejoti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 16:03)
Aš tai  labai norėč sužinoti kuri, iš čia rašančių, yra paaaati didžiausia paslaidėlė

Ideja:

Eini i miegamojo skyreli ir ieskai kuri ten aktyviausia, ta ir bus...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 17:55)
As domejausi bendrai KT poveikiu ir t.t. Tai gal sakau kokius naujus isrado be salutiniu poveikiu, 100 proc veikiancius kuriuos vartojan 100 prc nebuna ovuliaciju??? Tai pasidalinkti, nejau gaila mazu pradesiu vartoti, jei jau toks geris  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
idomaiusia ar mano zinios tiklsesnes ar jusu apie KT ir viskas.

Apie paleistuvystę
Jūs rašėt taip:
,,Nemieskit savo melo tiesa, sakykit viska kaip yra, moterys nori krustis bet kiek su betkuo daznai ir nenori vaiku, va tam ir reikia KT,

Taigi ,kai norisi esti beleka, santykiauti bele kiek, nors net gyvunai tiek nesantykiauja, bet nesinori palikuoniu tai zinoma belika KT ar taip ar taip toks samoningumo ir gyvenimo lygmuo parazituojantis.''

O paskui - kad dauguma dėl to vartoja KT. Tai ką tai pagal jus reiškia?

Apie tai, kodėl domitės - prieštaraujat pačiai sau - gi esat čia rašius, kad nenaudosit, nes vaisingumas-dovana ir pan. Tai atsakymo, kaip matau, nebus, kodėl taip domitės KT poveikiu.?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 16, 18:03)
Man vaidenas, kad Aimeja  biggrin.gif

Tamsta ir Ubuntu. Tamsta oraliai, Ubuntu pasąmonės lygmeny. Nes tik judvi aplink tą paleistuvystę temą užsukot smile.gif
Atsakyti

Tu ikelei teorija kokiu principu veikia KT, taip ju tikslas slopinti ovuliacija ir daznai jie tai daro, bet deja, ne 100 proc, labai aiskiai parasyta, kad tam yra kitos KT funkcijos issausinti gimda ir sukurti gleiviu kamsti spermatoizoidmas, kad ivykus ovuliacijai ir butu barjeras spermatozoidamas ir jei ir tai praeina, apvaisintas kiausinelis neisitvirtintu gimdoje, ta rasit prie visos KT, JEI ZINOT KIOKIA PRASUA DAR KARTA IDEKIT KOKKRETU PAVADINIMA. Sakiau ikelkit pavaidnima konkreciu tableciu, kurios atitiktu sia teorija, kol kas nesulaukiau nei vienu. Nezinau nei vinu tableciu, kur butu oficialiai parasyta, kad jos pasaugo 99.99 proc.? Ir dabar kaip man rasyti vel kad jusu neizeisciau?
Tai informacinis lapelis prie vaistu tau neatrodo pakankamai moksliskai pagrystas ir oficialus? ar kaip? Kodle tureciau konsultuotis su medikais, kuriepagla mane ner avaistu gamintojai ir nebutinai gali zinoti visa info? nemanai kad tiksliausia info israso KT gamintojai? nerandu neivienu su didesniu nei 99 proc patikimumus apsauga nuo nestumo, KAI VARTOJAMA TAISYKLINGAI. As paprasciausiai klausiau, eji zinot pasidalinkit sita jums zinoma info, man netinka tokie argumentai, kaip kazkokia daktare sake.
TAIGI DRA KARTA KLAUSIU ,KAIP PAZEMINU JUS SITA INFORMACIJA, KAIP IZEIDZIU?
Papildyta:

ir ka mano IQ turetu jums pasakyti? bigsmile.gifTai svarbiausias parametras diskutuojabnt? doh.gifzinot paie toki nauja sventa karve kaip emocinis intelektas??? Jus bant supranat kokia nesamone paraset, kad vegetarai nemegsta musulmonu? ir palamai kodle toks noras mzones suskirtyti i pastalcius, kas pavzydziui jums yra vegetaras? man aplamai juokingi tokie grupavimai, as valgau ivairiai tik nevalgau gyvunu, bet nepriskiriu saves kazkokiem pavadinimam. Jums labai svarbu kazka kazkur pirskirti ir pamatyti neapykanta tarp kazko?

OMG!!! OMG!!! Tau galvoj visai negerai? Prirasei cia puse temos apie tas KT, o pasirodo kalbejai tik apie ta 1 ar kiek ten proc. kurioms nesuveikia??? Ne nu, iki kiek kvankt reikia but. Mes visos cia kalbam apie KT veikimo bendrus principus, o ne kazkokias isimtis. Tai gal pirmam poste reikejo parasyt, kad as kalbu apie isimtis, tik apie ta viena procenta, o ne postringaut kaip geriant KT ovuliacija vyksta :D :D :D

Atsakyti

Tai informacinis lapelis prie vaistu tau neatrodo pakankamai moksliskai pagrystas ir oficialus? ar kaip? Kodle tureciau konsultuotis su medikais, kuriepagla mane ner avaistu gamintojai ir nebutinai gali zinoti visa info? nemanai kad tiksliausia info israso KT gamintojai? nerandu neivienu su didesniu nei 99 proc patikimumus apsauga nuo nestumo

Norint nustyti veiksminguma reikia atlikti testus. Ir net jei 100% moteru nevyks ovuliacijos, gamintojai niekada nerasys 100%, nes 100% moksle nebuna. Visada gali atsitikti kazkas nenumatyto, todel jie atsargiai  elgiasi ir raso tuos 99%.  

Ir kas jau kas, bet gydytojai tai jau zino apie KT pakankamai. Sioje temoje tik rasai, kad kenkia, nors kuo jie kenkia moteriai kuriai nepasireiskia salutiniu? 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 16, 17:22)
Lietuvoje tai gal toks variantas ir tiktu, bet jau UK/airijoje tai butinai turetu buti visi trys patiekalai is kiaulienos.
Tada neatvyktu:
Tam tikros tautybes, kurios mineti negalima asmenys,
tam tikros religijos asmenys ir
dar vegetarai neatvyktu.
Su tolerancija toli nenuvaziuosi, nes tuo kazkas ant taves slapinsis o turesi toleruoti.
Gal tiesiog nereikia tu baliu, kaip bendravimo budo su "KITOKIAIS", jei jau maitinasi kitaip, tai tegu ir eda atskirai.
Kartu galima isgerti kavos, ar vandens... gal vandeni visi geria? (Buvo serialas kaip ateiviu laivas suduzo ir juos prieme pabegeliais tai anie ir vandens nevartojo)
Na turi zmones kazkas risti, vanduo, kava, ar kiaulienos saslykas, tai butina BENDRAM baliui. Juk jei kas renkasi zvejoti, tai ten neina nemegstantys zvejoti.

gal atvirksciai?
Tai taip ir vyksta Lietuvoje kaip suprantu dauguma taip ir daro, ne duok dieve pagamins kazka kitaip besimaitinanciam asmeniui cia is moteru pasakojimu toki vaizda susidariau, nes aimeja sake, jei zmogus jos paprasytu padaryti koki vegetari patiekala tai maza jam nepasirodyt... doh.gif
Aha pats kazkaip labai nori tolerancijos, tik nelabai sugebi pats toks buti mirksiukas.gif
Nu taip jei zmones tik valgis risa, tai taip teisingai mirksiukas.gif Todel ir nesilankau baliuose kur geriama... mirksiukas.gif
bet su kolegomis ar draugais kuo puikiausiam sugebam sventes svest ir skirtingai besimaitindami biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 16, 17:41)
Norint nustyti veiksminguma reikia atlikti testus. Ir net jei 100% moteru nevyks ovuliacijos, gamintojai niekada nerasys 100%, nes 100% moksle nebuna. Visada gali atsitikti kazkas nenumatyto, todel jie atsargiai  elgiasi ir raso tuos 99%.  </p><p></p><p>Ir kas jau kas, bet gydytojai tai jau zino apie KT pakankamai. Sioje temoje tik rasai, kad kenkia, nors kuo jie kenkia moteriai kuriai nepasireiskia salutiniu? </p>

Buna smile.gif Niekas is lemputes neraso, ai visko buna gyvenime parasom 99 proc. Buna grupes vartojanciu moetru, nevartojanciu, kontroline ir skaiciuojama keik pastojimu ivykst avartojant ir t.t. cia tik grubiai. ir tada raso 92 ar 99 proc sita piremone yra veiksminga.
Taip butent tam ir yra mokslas, o ne bobuciu paskojimai doh.gif
Kas per tu gydytoju sudievinimas? jos ka tyrimus su KT daro? pacios gamina? joms tiek pat prieinama informacija apie kt kaip ir kiekvienam is musu.
Galimybe vezio, trombu jums per mazas kenkimas? blink.gif blink.gif blink.gif
O tyrimai daryti seniau , kur i 3 karta peliu buvo daug apsigimimu irgi nieko nereiskia? sita visa rasiau, sita visa ir pacios zinot, kaip sake jau man, kad visi cia viska zino. biggrin.gif
ir tai labai nauja priemone, mazai istirta ir poveikis iki galo nezinomas, to neslepia ir mokslininkai ir ta jau rasiau.

Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 16, 17:37)
OMG!!! OMG!!! Tau galvoj visai negerai? Prirasei cia puse temos apie tas KT, o pasirodo kalbejai tik apie ta 1 ar kiek ten proc. kurioms nesuveikia??? Ne nu, iki kiek kvankt reikia but. Mes visos cia kalbam apie KT veikimo bendrus principus, o ne kazkokias isimtis. Tai gal pirmam poste reikejo parasyt, kad as kalbu apie isimtis, tik apie ta viena procenta, o ne postringaut kaip geriant KT ovuliacija vyksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>

taip man visai negerai galvoje, nes nuo pat pradziu viska ta pati ir rasau, bet tik n-tojjoje zinuteje sugebat suprasti biggrin.gif O jus zinto,kad esat isimtis ar neisimtis? 1proc yra siaip pastojimu, ci asu geriausiom priemonem ir nepraleidus niekad isgert neivienos tabletes, ne visos ovuliacijos pasibaigia pastojimais , ir juo labiau pastojimas ir apvaisintam kiausineliui bunat su KT tolygus stebuklui. Taigi ovuliaciju ir abortu buna daug daugiau nei 1 proc. moteru.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 17:20)
nu gal ir vienuoles taip daro, is kur man zinoti , netikrinu  biggrin.gif
neiznau , jei jums labai svarbu klijuoti etiketes, pasirinkit pacios.
As labai elementariai pasakiau, kad Dauguma renkasi KT del poreikio laisvo sekso be salutinio poveikio - vaiku, jau geriau galimas vezys , nei vaikai. Deja apie tai net gamintojai informaciniame lapelyje raso, taigi nieko niekam naujo as cia nepaskiau  biggrin.gif
siaip jau jau kelis kartus sakiau, nebutina su bet kuo, galima ir su savo vyru lygiai taip pat krustis  mirksiukas.gif
kas  cia nepatinka? kas neatitinka realybes? Pati kazkodel sakei nevartoji, tai kdoel nevartoji, jei toks geris?

tu is vis suvoki ,kas yra google? tau informaciniis lapelis pire viastu nieko nereiskia ir jame kas tavo manymu???

gal kas nori ir nesupranta, bet matau yr air suprantanciu zmoniu, cia nuo to IQ priklauso, kuris taip svarbus kazkam pasirode, kaip sugebi suprasti teksta, jei zodziuose yra sumaisytos raides ar klaidos  biggrin.gif

Tai kad, brangioji, etiketes klijuoji tu. Pripaišai laisvą elgesį, nepažeminus išsakyti požiūrio, ir tiek. Ak dabar jau "renkasi dėl poreikio laisvo sekso", ale tu matai, jau nebe dėl poreikio kruštis su bet kuo?
Kokia tau išvis problema, kad kažkas krušasi su savo vyru kad ir ryte, per pietus ir vakare, dar nučiulpia ir analinio duoda? Tau ką, skauda, pavydi gal?
Aš dabar tau turiu pateikti ataskaitą, kodėl nevartoju? Ogi todėl, kad nereikia, užtenka gumos. Aišku?

Kaip tai kas? Medicininė enciklopedija, nafik tie daktarai, jei google yra. Nes tu ne vaistų lapelių nuorodas dėlioji, o google nuorodas, ištraukas iš šarlatanų knygų. Šiaip tai, vaistų anotacijas galima irgi atrasti googlėj, jei ką.

Nu tai ir sakau, apart montevertės, kaip ir niekas daugiau nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 17:36)
Apie paleistuvystę
Jūs rašėt taip:
,,Nemieskit savo melo tiesa, sakykit viska kaip yra, moterys nori krustis bet kiek su betkuo daznai ir nenori vaiku, va tam ir reikia KT,
Taigi ,kai norisi esti beleka, santykiauti bele kiek, nors net gyvunai tiek nesantykiauja, bet nesinori palikuoniu tai zinoma belika KT ar taip ar taip toks samoningumo ir gyvenimo lygmuo parazituojantis.''
O paskui - kad dauguma dėl to vartoja KT. Tai ką tai pagal jus reiškia?
Apie tai, kodėl domitės - prieštaraujat pačiai sau - gi esat čia rašius, kad  nenaudosit, nes vaisingumas-dovana ir pan. Tai atsakymo, kaip matau, nebus, kodėl taip domitės KT poveikiu.?
Papildyta:

Tamsta ir Ubuntu. Tamsta oraliai, Ubuntu pasąmonės lygmeny. Nes tik judvi aplink tą paleistuvystę temą užsukot smile.gif

Tai ir reiskia, ka parasiau.

Ne sito neesu rasiusi. Kodel domiuosi, kad zinoti, ka vartoti ir ko ne, kad patarti savo vaikams, kad zinoti, kas pasaulyje dedasi, gal sakau isrado kazka naujo, nes domejausi rimciau pries kazkiek metu, kai rinkausi naudotis ar ne, sakau gal kas naujo, bet pasirodo ,kad ne...jei jums taip labai idomu kodel domiuosi biggrin.gif ar vel neapsauksit kad kisu savo poziuri kitiems? blink.gif O jus ka domites tik tuom kas su jumsi vyksta, ka jus darot? ir is anksto zinot kuom dometis, nes tikrai vartosit? blink.gif

is kur zinai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 16, 18:08)
Tai kad, brangioji, etiketes klijuoji tu. Pripaišai laisvą elgesį, nepažeminus išsakyti požiūrio, ir tiek. Ak dabar jau "renkasi dėl poreikio laisvo sekso", ale tu matai, jau nebe dėl poreikio kruštis su bet kuo?
Kokia tau išvis problema, kad kažkas krušasi su savo vyru kad ir ryte, per pietus ir vakare, dar nučiulpia ir analinio duoda? Tau ką, skauda, pavydi gal?
Aš dabar tau turiu pateikti ataskaitą, kodėl nevartoju? Ogi todėl, kad nereikia, užtenka gumos. Aišku?

Kaip tai kas? Medicininė enciklopedija, nafik tie daktarai, jei google yra. Nes tu ne vaistų lapelių nuorodas dėlioji, o google nuorodas, ištraukas iš šarlatanų knygų. Šiaip tai, vaistų anotacijas galima irgi atrasti googlėj, jei ką.

Nu tai ir sakau, apart montevertės, kaip ir niekas daugiau nesupranta.

Tai skiri etiketes, nuo zmogaus veiskmu ivardijimo? bigsmile.gif
O cia esminis skirtumas tarp tu fraziu koks? blink.gif
man jokios, o tau?
Man nereikia jokio ataskaitos, siaip buvo retorinis klausimas biggrin.gif
nu siaip apie kontraceptikus dejau butent is vaistu aprasymu informaciniu lapeliu mirksiukas.gif tai butent ten ir radau mirksiukas.gif tai taip ir nesuvoki, kas yra google, bet bent rasyti teisingai moki, ne taip kaip as lotuliukas.gif
nu va matai nors viena sviesesnes samones zmogu cia radau, ne daug ir gyvenime tokiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors siaip buvo temoje dar kelios moterys trumpam uzklydusios , kurios viska suprato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 rugpjūčio 2017 - 17:15
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 18:03)
, nes nuo pat pradziu viska ta pati ir rasau, bet tik n-tojjoje zinuteje sugebat suprasti biggrin.gif .

O, jau ir gervuoginė prie nesusipratėlių, būrelis didėja lotuliukas.gif
Atsakyti