Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 15:07)
Nu jei tau nuotraukos ikelimas yr apasisaipymas, tai ka as tau galiu dar paaiskinti? siaip ir paaiskinau placiau kai paklause, maniau bus ir taip arkliui aisku, kai ikeliau nuotrauka kad tai pvz , mada. Jus taip ipratusios saipytis, kad jums viskas pasaipos atrodo. tai tu kur kelei nuotrauaks irgi vadinasi saipeisi is tu moteru?? blink.gif  blink.gif
Tai ,kad neisvadinau, o ivardinau veiksmus ir pridejau, kad paleistuvauti galima ir su savu vyru  mirksiukas.gif  Kokia etikete kam priklijavau ar ne jusu ci auolus darbas siame formume?

NU kad  nemoki matomai, nes net nezinojai, kas konkreciia vykst amenesiniu metu ir kad ovuliacija ne visada vyksta...Ai jau ci anaujas taisyklingas lietuviskas zodis googolinti  doh.gif lotuliukas.gif

kaip visada, kai jau argumentu nelieka lieka gramatika  mirksiukas.gif Paziurek atidziau tikrai daugiau klaidu rasi, rasau labai greit ir tikria ju priveliu nemazai :ol:   bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o ku tu cia plesaisi?

Taip, tai buvo pasišaipymas, gali vartytis kiek nori, bet fakto nepaneigsi. Ir išvis ta foto buvo žiauriai ne į temą, na bet tavo poelgiai jau kaip ir neturėtų stebint. Paaiškinai, sakai? Greičiau jau pabullshitinai ir tiek. Tu savęs nematai, tai tu moteris savęs nemylinčiom kompleksuotom išvadini, kitą sykį jau vos ne k.., besidulkinančiom su bet kuo, o paskui, vargšele, verki, kad iš taves tyčiojasi, ajajaj, kaip ten toj patarlėj sakoma: kito aky ir krislą pamato, o vat savojoj pagalio- niekaip ;) Bla bla bla, eilinį kartą kokią etiketę bla bla bla, aš išvis taip nesakiau bla bla bla. Tas plastinių operacijų aukas kur kėliau, taip būtent, parašiau, kad man jos baisios. So?
Tu savo veiksmų žiūrėk, gerai? Tu gi aiškiai pasakei, kad moterys vartoja kt, tam, kad kruštis su bet kuo. Kieno čia žodžiai, puškino? Ogi tavoooooo. Tai ir sakau, gal pati persikrušus su puse pasaulio, pimpalų kaip statinėj agurkų mačius, jei taip kalbi? Veiksmus ji įvardija, mlia...

Aš tau jau sakiau, kt nevartoju ir nesiruošiu, bet iš kur tau žinoti, ką aš žinojau, ko ne? Aš apie kt veikimą neparašiau nei žodžio, tai ką čia pezi, fantazuotoja kliedesėli? Jeigu nuspręsčiau vartot kt, kas jau kas, bet tavo paistalai man būtų giliai vienoj vietoj, tam yra medikai, kad suteiktų info. Beje, tu gi parašei, kad ovuliacija ir nevartojant kt ne kiekvieną mėnesį vyksta, man dabar eit knistis po postus, ieškot? Su regėjimu prastai tamstai? Amt tiek reikia būti bukai, kad net žodžio teisingai parašyti nesugebi. Ne gogole, o google, nuo to ir GOOGLinti, berašte tu.

Kokių tu dar argumentų nori? Kai rašai kaip girta padrikai, nesistebėk, kad tavęs niekas, apart montevertės, nesupranta.

Plėšaisi, šūkauji tai tik tu. Per n temų litanijų litanijos, eitum verčiau prasivėdint, oras gražus, "sveikuole".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 16 rugpjūčio 2017 - 14:47
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 15:29)
Ne tavęs klausiau. o jei jau įsikišai, tai mąstyk, jei dar gebi iš viso, kad situacijų gali būti įvairių. Pvz. jis galvoja, kad tų durnių vistiek neperauklėsiu, nes jei plėšosi taip kiap forume, tai biggrin.gif Arba jis pats nėra tikras tuo ką daro, bijo gal pasakyti, kad užpuls žmogų kaip vanagai (kaip čia forume daro). Nu nes ar drąsus žmogus taip tylėtų ir valgytų tik košę ir salotą baliuje? Juk taip savęs negerbia pats. Pinigų turbūt dedakaip ir visi į vokelį? Tai ir pavaišintas normaliai turi būti. Ir iš viso, kas per giminė, kad žinodami, jog turi vegetarą, vistiek įkrauna jam mėsą į lėkštę. Šlykštukai ax.gif

doctor.gif doctor.gif
lotuliukas.gif
As tai toki zmogu suprantu kaip protinga ir kulturinga.
As irgi dedu i vokeli kiek kiti. Ir jei pvz ant baliaus stalo nebus sampes( tai mano megstamiausias alk gerimas), tai geesiu vyna, sultis ar vandeni. O jei sampes noresiu - tai nusipirksiu ir isgersiu namie.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 16:29)
Nu nes ar drąsus žmogus taip tylėtų ir valgytų tik košę ir salotą baliuje? Juk taip savęs negerbia pats. Pinigų turbūt dedakaip ir visi į vokelį? Tai ir pavaišintas normaliai turi būti. Ir iš viso, kas per giminė, kad žinodami, jog turi vegetarą, vistiek įkrauna jam mėsą į lėkštę. Šlykštukai ax.gif

Bet tu ir žemo lygio. blink.gif Tai tu eini į balių paėsti? Nedaėdus matyt. Aš tai einu dėl man brangių žmonių ten, pabūti, pasidžiaugti švente, pasilinksminti, o tu ėsti. blink.gif
Tai taip ir reikėjo sakyti iš karto.

Skaityt moki, aš sakiau, kad dauguma net nežino, kad jis vegetaras, aš žinau. Nes jis nesiunčia sąrašų. biggrin.gif biggrin.gif Tai tada visi turėtų turėti tokias pačias ,,teisės'' eidami į balių, tai vieni nevalgo paprikos, jos turi nebūti, kiti morkų, treti nori, kad saldumynai būtų be šokolado, kiti be riešutų, dar vieni nemėgsta sūrio, kitam kepiniai be kiaušinio ir t.t. Pageidavimų koncertas. Ar tu čia nori pasakyti, kad tik tau kaip vegetarei turi būti išskirtinis meniu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 16 rugpjūčio 2017 - 14:43
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 15:35)
doctor.gif  doctor.gif
lotuliukas.gif
As tai toki zmogu suprantu kaip protinga ir kulturinga.
As irgi dedu i vokeli kiek kiti. Ir jei pvz ant baliaus stalo nebus sampes( tai mano megstamiausias alk gerimas), tai geesiu vyna, sultis ar vandeni. O jei sampes noresiu - tai nusipirksiu ir isgersiu namie.

Kvailesnio palyginimo dar nemačiau. Šampės nebuvimo su vegetarui įkrauta mėsa hmm.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 16, 15:37)
Bet tu ir žemo lygio.  blink.gif Tai tu eini į balių paėsti? Nedaėdus matyt. Aš tai einu dėl man brangių žmonių ten, pabūti, pasidžiaugti švente, pasilinksminti, o tu ėsti.  blink.gif
Tai taip ir reikėjo sakyti iš karto.

Skaityt moki, aš sakiau, kad dauguma net nežino, kad jis vegetaras, aš žinau. Nes jis nesiunčia sąrašų.  biggrin.gif  biggrin.gif Tai tada visi turėtų turėti tokias pačias ,,teisės'' eidami į balių, tai vieni nevalgo paprikos, jos turi nebūti, kiti morkų, treti nori, kad saldumynai būtų be šokolado, kiti be riešutų, dar vieni nemėgsta sūrio, kitam kepiniai be kiaušinio ir t.t. Pageidavimų koncertas. Ar tu čia nori pasakyti, kad tik tau kaip vegetarei turi būti išskirtinis meniu.  biggrin.gif

Aha, matau kokie jums brangūs giminaičiai, kad didelė dalis nieko apie juos net nežino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Žmogus vegetariauja pati sako virš 10 metų, o niekas nemato, negirdėjo, tik viena pletkininkė Aimeja viską išuosčius. Nu giminė verta satyriko plunksnos biggrin.gif

tai vat būtent. Visi normalūs žmonės apylygiai atneša nuo savęs pinigėlių jubiliatui, tai normalioje giminėje stovi "švediški stalai" ir kas ką nori, tas tą paima ir yra įvairiausių valgių visiems. O pas tave caro marto laikai, susėdat gryčioj, visiems vienodas "karštas" bulvės ir mėsa ir ant galvos po baltos butelį biggrin.gif Teko girdėti apie tokius. Ten net nėščia neišsisuktų, vistiek lieptų ant sveikatos išlenkti blink.gif biggrin.gif Čia aišku juokas pri ašaras su tokiais...
Atsakyti
O tai vegetaras turi visam pasauliui apsiskelbt, kad jis vegetaras? Dukros draugės mama, pažįstu kokius 5 metus kaip minimum, ir tik ne per seniausiai sužinojau, kad ji vegetarė, o vaikai ir vyras valgo mėsą, ji pati tikrai niekam neperša savo gyvenimo būdo, niekas neturi taikstytis prie jos, apšokinėt.
Papildyta:
Nors mat tas veikėjas ir nelabai, bet straipsnis teisingas biggrin.gif
https://www.zmones.l...eje-1046-758702
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 15:52)
Kvailesnio palyginimo dar nemačiau. Šampės nebuvimo su vegetarui įkrauta mėsa hmm.gif  doh.gif
Papildyta:

Tai kad tokie skupi ir einantys i baliu kaip tu ( nes apie vokeli akcentavai) paest ir pagert, butinai es ir gers uz tiek, kiek i vokeli idejo.
Ateini pas zmones i svecius, tai taikykis prie tu namu - nepatinka mesa - nevalgyk, kas trukdo? Krimsk lapa su duona, o savo sojos pieno namie atsigersi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 16:52)
tai vat būtent. Visi normalūs žmonės apylygiai atneša nuo savęs pinigėlių jubiliatui, tai normalioje giminėje stovi "švediški stalai" ir kas ką nori, tas tą paima ir yra įvairiausių valgių visiems. O pas tave caro marto laikai, susėdat gryčioj, visiems vienodas "karštas" bulvės ir mėsa ir ant galvos po baltos butelį biggrin.gif Teko girdėti apie tokius. Ten net nėščia neišsisuktų, vistiek lieptų ant sveikatos išlenkti blink.gif  biggrin.gif Čia aišku juokas pri ašaras su tokiais...

biggrin.gif biggrin.gif Iš kur žinai kiek kas atneša,kad sakai apylygiai, vokus patikrini? biggrin.gif

Tu apie vakarienę nieko nesi girdėjusi? Kai žmonės sėdi už stalo/staliukų? Ir juos aptarnauja, o ne patys laksto su lėkšte. biggrin.gif Be abejo būna ir švediško stalo balių. Tai kam sąrašus siunti, jei švediškas stalas ir gali pasiimti ko nori. Tai gi salotų visada būna pilna visur. Ar švediško stalo kažkur viduryje būna specialiai padėklas tau ir parašyta ,,Montevertės. Neliesti''. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 16:52)
Aha, matau kokie jums brangūs giminaičiai, kad didelė dalis nieko apie juos net nežino biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Žmogus vegetariauja pati sako virš 10 metų, o niekas nemato, negirdėjo, tik viena pletkininkė Aimeja viską išuosčius. Nu giminė verta satyriko plunksnos biggrin.gif

NEŽINO TO, KAS NEBŪTINA ŽINOTI, O NE NIEKO. Manau, kad tai ką aš valgau, o ko nevalgau, tai čia tik mano reikalas ir tik man svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 15:54)
Tu ikelei teorija  kokiu principu veikia KT, taip ju tikslas slopinti ovuliacija ir daznai jie tai daro, bet deja, ne 100 proc, labai aiskiai parasyta, kad tam yra kitos KT funkcijos issausinti gimda ir sukurti gleiviu kamsti spermatoizoidmas, kad ivykus ovuliacijai ir butu barjeras spermatozoidamas ir jei ir tai praeina, apvaisintas kiausinelis neisitvirtintu gimdoje, ta rasit prie visos KT, JEI ZINOT KIOKIA PRASUA DAR KARTA  IDEKIT KOKKRETU PAVADINIMA. Sakiau ikelkit pavaidnima konkreciu tableciu, kurios atitiktu sia teorija, kol kas nesulaukiau nei vienu. Nezinau nei vinu tableciu, kur butu oficialiai parasyta, kad jos pasaugo 99.99 proc.? Ir dabar kaip man rasyti vel kad jusu neizeisciau?
Tai informacinis lapelis prie vaistu tau neatrodo pakankamai moksliskai pagrystas ir oficialus? ar kaip? Kodle tureciau konsultuotis su medikais, kuriepagla mane ner avaistu gamintojai ir nebutinai gali zinoti visa info? nemanai kad tiksliausia info israso KT gamintojai? nerandu neivienu su didesniu nei 99 proc patikimumus apsauga nuo nestumo, KAI VARTOJAMA TAISYKLINGAI. As paprasciausiai klausiau, eji zinot pasidalinkit sita jums zinoma info, man netinka tokie argumentai, kaip kazkokia daktare sake.
TAIGI DRA KARTA KLAUSIU ,KAIP PAZEMINU JUS SITA INFORMACIJA, KAIP IZEIDZIU?

Jūs nevartojat ir nevartosit KT, rašot, tarsi būtumėt išstudijavus visus rinkoje esančius.. Kam? Kame smaguma tiek domėtis tuo, kas visiškai, jokiu kampu neliečia, nepriimtina ir pan.?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 16:07)
Nu taip mano zodziai ir paaiskinau ka jie reiskia, jei is kart sunku suvokti  biggrin.gif taip deja, tai DAUGUMOS , vartojanciu prioritetai, aks nepatogi tiesa???? mirksiukas.gif
tai apsispreskit ar jums reikia mano paaiskinimu ar ne?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ar pati jau nesugebi apsipresti ?  bigsmile.gif ir jei ka parsysiu vel reksi,akd aiskinu kazka lotuliukas.gif
siuolaikiniam amziuje ir gydoma ivairiais budais, kiekvienam pagal pasirinkima  mirksiukas.gif
ir tikriausiai skaisti tuoksis (ta tavo drauge)  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dauguma-tai daugiau, negu 50 proc, vadinasi, teigiat, kad mažiausiai kas antra, vartojanti KT, paleistuvė... Iš kur šie duomenys? Ir kas, pagal jus, yra ta paleistuvė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 16 rugpjūčio 2017 - 15:28
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 16, 16:10)
biggrin.gif  biggrin.gif Iš kur žinai kiek kas atneša,kad sakai apylygiai, vokus patikrini?  biggrin.gif

Tu apie vakarienę nieko nesi girdėjusi? Kai žmonės sėdi už stalo/staliukų? Ir juos aptarnauja, o ne patys laksto su lėkšte.  biggrin.gif Be abejo būna ir švediško stalo balių. Tai kam sąrašus siunti, jei švediškas stalas ir gali pasiimti ko nori. Tai gi salotų visada būna pilna visur. Ar švediško stalo kažkur viduryje būna specialiai padėklas tau ir parašyta ,,Montevertės. Neliesti''.  biggrin.gif
Papildyta:

NEŽINO TO, KAS NEBŪTINA ŽINOTI, O NE NIEKO. Manau, kad tai ką aš valgau, o ko nevalgau, tai čia tik mano reikalas ir tik man svarbu.

tai ne žinok, netikrinu, išmetu, kai mano eilė ateina ir man atneša biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nu sakau, vargšė tau niekas neneša niekad, tai ir nežinai 4u.gif

Ahahaha, atspėjau. Kas kur aptarnauja? Šeimininkė?
Jei būtų pas jus kaip pas normalius žmones šventė užsakytoje kavinėje, žmonės rinktųsi ką nori arba būtų sodyboje kur švediškas stalas. Bet pas jus caro maro laikai, kai visiems vienodas porcijas atneša, susverta vienodai, nesvarbu: vyrui, moteriai, vaikui ar diedukui su išpjautu skrandžiu biggrin.gif Ir butelis ant galvos biggrin.gif
Aš niekam sąrašų ir nesiunčiu, pas mus artimame rate nereikia slėptis, visi viską žino ir pamena, ne taip kaip jūsų vargšui vieninteliam vegetarui ir kentėti mėsą uostant panosėje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 16, 16:27)
Jūs nevartojat ir nevartosit KT,  rašot, tarsi būtumėt išstudijavus visus rinkoje esančius.. Kam? Kame smaguma tiek domėtis tuo, kas visiškai, jokiu kampu neliečia, nepriimtina ir pan.?
Papildyta:
Dauguma-tai daugiau, negu 50 proc, vadinasi, teigiat, kad mažiausiai kas antra, vartojanti KT, paleistuvė... Iš kur šie duomenys? Ir kas, pagal jus, yra ta paleistuvė?

As domejausi bendrai KT poveikiu ir t.t. Tai gal sakau kokius naujus isrado be salutiniu poveikiu, 100 proc veikiancius kuriuos vartojan 100 prc nebuna ovuliaciju??? Tai pasidalinkti, nejau gaila mazu pradesiu vartoti, jei jau toks geris bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
idomaiusia ar mano zinios tiklsesnes ar jusu apie KT ir viskas.

Sakiau,kad paleistuve? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 16:31)

Aš niekam sąrašų ir nesiunčiu, pas mus artimame rate nereikia slėptis, visi viską žino ir pamena, ne taip kaip jūsų vargšui vieninteliam vegetarui ir kentėti mėsą uostant panosėje unsure.gif

bet ci arimtai kazkaip nesuvokiama, zino zmones, kad svecias nevalgo mesos, ai ir dzin, gerai jam bus ir taip ka ras , papuosimus suvalgys...cia vadinasi pagarba ir kultura, nu svarbu, kad tie mesos nevalgantys nedristu apie tai nei zodziu ar zvilgsniu uzsiminti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 rugpjūčio 2017 - 15:55
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 16:31)

Jei būtų pas jus kaip pas normalius žmones šventė užsakytoje kavinėje, žmonės rinktųsi ką nori arba būtų sodyboje kur švediškas stalas. Bet pas jus caro maro laikai, kai visiems vienodas porcijas atneša, susverta vienodai, nesvarbu: vyrui, moteriai, vaikui ar diedukui su išpjautu skrandžiu biggrin.gif Ir butelis ant galvos biggrin.gif

Jezau, kokios pievos biggrin.gif . Klausimas kyla ar buvai nors kokioj sventej? Nes va skaitau, tai net pakomebtuot uzsinorejo: kaip tik praeita sestad vestuvese buvom. Vakarine dalis vyko vienam is miesto restoranu. Nieks ten is meniu neuzsakinejo, restoranas uzdaras buvo ta vakara, ant stalu ivairaus maisto + kiekviwnam padaveja atnese vienodus karstus patiekalus. Viena kad tik skyresi patiekalai daug maz isvaizda - vyram ir moterim.

O jei as pvz i svente pasikvieciu kazka i namus, tai aisku buna stalas ivairus saltu patiekalu, vaisiu ir taip, zinok, sveciams pagaminu ir karsto ( visiems vienodo) ir visienlms atnesu is virtuves.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 16, 16:10)

Tai as irgi taip visada galvoju, Bet uztenka pasakyti, kad as nevalgau mesos, nes buna tokiu situaciju, kad neina tokio sakinio nepasakyti,o siaip pati niekad tokio dalyko nesakau pirma jei neklausia ar ikyriai nesiulo kokio kepsnio ir po to 99 proc tenka aiskintis kodel doh.gif ypac tarp lietuviu. Tas pats ir su alkoholiu ir kitais panasiais dalykais.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Pati saves paklausk, jei jus ramiai priimtumet kad kazkas nevalgo mesos ir is to nedarytumet sou ar butu is vis tokios diskusijos? kaip cambala parase cia apie kareivisu, nuosirdziai nemanai, kad tai tyciojimaisis is zmoniu? Isivaizduok, jei jos sunus taip isaukletas taip ir sakytu kariuomeneje tokiems kariams? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Atsakyti