Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 13:56)
STAI CIA, UBUNTE, TAVO ZODZIAI. Gali vartytis kiek nori, bet tu parasei ta, ka norejai parasyti pagal savo istvirkeliska mastyma.
Ir tai raso moteris, moteru

Gal del pradines mokyklos ir gerai, bet nieko blogo nematau, kai jaunimas iesko saves gotuose, pankuose ar dar kazkame.
As pati nei piersingine nei gote, tiesiog man idomus ir grazus visi zmones( aisku, jei jie neapsileide ir nenukvake).

Tuoj išvartys, malkas ant tavęs suvers, kad tu visai ne taip supratai, ką ji norėjo parašyti lotuliukas.gif

Man irgi gražu, dukrai 12 tai net nežinau, gal ankstoka būtų got'uot' ar pankuot, ir nebent už mokyklos ribų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2017 08 16, 14:04)
man idomu butu suzinot, kodel butinai porai tokiu asabu butinai reikia kiekviena tema susikt???? Arba kaip bloga LT gyventi, arba mesa blogis? I durnyna interneta ivede ar kaip????????? Ar tiesiog kartais siaip tupos forumietes renkasi ir neskaito apie ka tema tai ir pliurpia kas papuole?
Tiek to, neatsakinekit, nesivarginkit, eilines nesamoningos temos neseksiu.

Todėl, kad moderatoriai eilinį kartą nekreipia dėmesio, autorė dingo, o tema virto į balaganą,kaip dažnai būna pastaruoju metu.
Atsakyti
Kas nenormalu ir atstumia:

Sakysim alkoholikas jei diskutuoja bet kokia tema tai ja suveda i "kur gautii isgerti",

Religinis fanatikas b kokioje temoje tik ir taikosi viska pakreipti apie religija,

o vegetarai kiek maciau tai fanatikai, visur stengiasi kisti savo tiesas ivairiais budais.
Pimindami apie savo gyvenimo budo nauda, gasdindami apie kitokio zala.

Tai vadinasi asmens riboti interesai.

Sekantis momentas, yra priklausomi ligoniai ir siaip kazka megstantys.

Yra kartais rukantys ir yra rukoriai ligoniai kurie neruke negali istverti,
yra isgeriantys ir yra kur neisgere negali (dreba rankos, alpsta),
taigi yra ir zmnes kurie mesos retai valgo ir yra ligoniai kuriems nuo mesos jau gali priepuolis istikti.

Visa tai suprantame, bet dauguma ligoniais nesiruosia buti ir su ligoniais nemalonu buti, nesvarbu ar jiems nuo alkoholio stokos, ar nuo nikotino bado ar nuo mesos kazkas ten nutinka.

Todel vaises su tokiais neimanomos, galima isgerti kavos ir taskas
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 11:14)
Ir ka tu cia dabar surasei? Pats supranti?

Kada jus paskutini karta matavotes IQ?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 16, 15:24)
o vegetarai kiek maciau tai fanatikai, visur stengiasi kisti savo tiesas ivairiais budais.

Ne visi. Kadangi aš savo artimoje aplinkoje turiu vegetarą, kuris mėsos nevalgo jau kokie 10 m, jei ne daugiau, tai turiu su kuo palyginti. Tas žmogus niekur ir niekada nekiša savo tiesų. Jis iš vis apie tai nekalba. Aš manau, kad didžioji dauguma jį pažįstančių net nežino, kad jis vegetaras. Todėl, kad jis tai daro dėl savęs, o ne dėl kitų-tam, kad pasirodyti, kad va jis toks išskirtinis, jis aukštesnio lygio ir t.t. Kaip Gervuoginė rašė, kad jei neturi jokių pasiekimų, tai kaip tada pasirodysi, belieka susireikšminti bent jau per maistą. Mačiau kaip jis valgo per balius pav. karštą patiekalą, tiesiog suvalgo salotas ir kas būna prie jų bulvės ar ryžiai. Mėsa lieka. Juk daug kas pav. nevalgo bulvių-palieka, nevalgo kokių pomidorų palieka lėkštėje, taip ir jis mėsą ir niekam neįdomu. Bet tai netinka tiems vegetarams, kurie trokšta dėmesio. Todėl mane ir ima juokas iš Ubuntu ir Montevertės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 16, 13:42)
Klausyk. As tau ikeliau nuoroda, kur aiskiai juodu ant balto parasyta, kad naudojat KT ovuliacija nevyksta. Ta man patvirtino ir mano ginekologe, ir mamologe, is kuriu viena yra medicinos mokslu daktare. </p><p></p><p>O tu vistiek savo bandai irodinet nors kuola ant galvos tasyk.</p><p></p><p>Beje, jei tu norejai irodyti, kad 0,01 proc. moteru naudojanciu KT ovuliacija visgi ivysksta, tada ok, sutinku ir nesiginciju. Bet 99.99 atvejais - nevyksta, nes butent tokia ir yra KT hormonu paskirtis - blokuoti ovuliacija.</p><p></p><p>Zodziu, tu pirma pati pasiskaityk, pasiaiskink, pagaliau su rimtais medikais pasikonsultuok, o tada savo tiesas irodinek. </p>

Tu ikelei teorija kokiu principu veikia KT, taip ju tikslas slopinti ovuliacija ir daznai jie tai daro, bet deja, ne 100 proc, labai aiskiai parasyta, kad tam yra kitos KT funkcijos issausinti gimda ir sukurti gleiviu kamsti spermatoizoidmas, kad ivykus ovuliacijai ir butu barjeras spermatozoidamas ir jei ir tai praeina, apvaisintas kiausinelis neisitvirtintu gimdoje, ta rasit prie visos KT, JEI ZINOT KIOKIA PRASUA DAR KARTA IDEKIT KOKKRETU PAVADINIMA. Sakiau ikelkit pavaidnima konkreciu tableciu, kurios atitiktu sia teorija, kol kas nesulaukiau nei vienu. Nezinau nei vinu tableciu, kur butu oficialiai parasyta, kad jos pasaugo 99.99 proc.? Ir dabar kaip man rasyti vel kad jusu neizeisciau?
Tai informacinis lapelis prie vaistu tau neatrodo pakankamai moksliskai pagrystas ir oficialus? ar kaip? Kodle tureciau konsultuotis su medikais, kuriepagla mane ner avaistu gamintojai ir nebutinai gali zinoti visa info? nemanai kad tiksliausia info israso KT gamintojai? nerandu neivienu su didesniu nei 99 proc patikimumus apsauga nuo nestumo, KAI VARTOJAMA TAISYKLINGAI. As paprasciausiai klausiau, eji zinot pasidalinkit sita jums zinoma info, man netinka tokie argumentai, kaip kazkokia daktare sake.
TAIGI DRA KARTA KLAUSIU ,KAIP PAZEMINU JUS SITA INFORMACIJA, KAIP IZEIDZIU?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 16, 14:24)
Kas nenormalu ir atstumia:
Sakysim alkoholikas jei diskutuoja bet kokia tema tai ja suveda i "kur gautii isgerti",
Religinis fanatikas b kokioje temoje tik ir taikosi viska pakreipti apie religija,
Tai vadinasi asmens riboti interesai.
Sekantis momentas, yra priklausomi ligoniai ir siaip kazka megstantys.
Yra kartais rukantys ir yra rukoriai ligoniai kurie neruke negali istverti,
yra isgeriantys ir yra kur neisgere negali (dreba rankos, alpsta),
taigi yra ir zmnes kurie mesos retai valgo ir yra ligoniai kuriems nuo mesos jau gali priepuolis istikti.
Visa tai suprantame, bet dauguma ligoniais nesiruosia buti ir su ligoniais nemalonu buti, nesvarbu ar jiems nuo alkoholio stokos, ar nuo nikotino bado ar nuo mesos kazkas ten nutinka.
Todel vaises su tokiais neimanomos, galima isgerti kavos ir taskas
Papildyta:
Kada jus paskutini karta matavotes IQ?

ir ka mano IQ turetu jums pasakyti? bigsmile.gif Tai svarbiausias parametras diskutuojabnt? doh.gif zinot paie toki nauja sventa karve kaip emocinis intelektas??? Jus bant supranat kokia nesamone paraset, kad vegetarai nemegsta musulmonu? ir palamai kodle toks noras mzones suskirtyti i pastalcius, kas pavzydziui jums yra vegetaras? man aplamai juokingi tokie grupavimai, as valgau ivairiai tik nevalgau gyvunu, bet nepriskiriu saves kazkokiem pavadinimam. Jums labai svarbu kazka kazkur pirskirti ir pamatyti neapykanta tarp kazko?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 14:54)

Papildyta:
ir ka mano IQ turetu jums pasakyti? 

Mums tai nieko, nes matosi kas gavosi, IQ reiktu pasititikrinti del saves, savo ateities.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 16, 13:48)
Aha aha, kažkas tau turi pavyzdžius rašyti, ir arkliui aišku, kad tų auskaruotų indėnų ar kas ten jie tokie įdėjai su tikslu pasityčioti ir su vienu vieninteliu žodžiu- gražuoliai, dabar jau nepamenu, kabutės buvo ar ne, bet nesvarbu. Tu absoliučiai nieko daugiau neparašei, tai ir reikėjo paaiškint, kad jų kultūra tokia, tokie papročiai, jiems gražu. Ir aplamai ya foto buvo absoliučiai ne į temą, visiškai iš lempos.

Aha aha, vos neišvadinti kekšėm, besikrušančiom su bet kuo, tai čia normalu? O jei to laisvo sekso norisi su savo vyru? Apskritai, ne davatkų reikalas, kaip dažnai ir su kuo čikibrikintis, nereikėtų lįst nei į svetimų lovą, nei į lėkštę. Ir taip, tai yra įžeidimas, bet tu eilinį kartą vaizduosi, kad nieko tokio nepasakei. Tai gal reikšk savo nuomonę be etikečių klijavimo, tada niekam neužklius. Kas minima informacijos lapelyje, kaip dažnai su diedu gultis? O kaip dažnai čiulpti, neparašyta? rolleyes.gif lotuliukas.gif
O tai, kad jeigu užsiimi atsitiktiniu seksu, reikia naudot apsisaugojimo priemones, žino visi, jokios naujienos tu čia nepasakei.

O ko tu čia plėšaisi išvis? Pagooglinti moka visos, o tu eilinį kartą dediesi kažkokia tai visažine, nors elementariai net rašyt nemoki, gramatinės klaidos tiesiog bado akis. Ovul'e'cija, "gogolinti", o kal ovuLIAcija, GOOGlinti, nuo žodžio GOOGle.

Nu jei tau nuotraukos ikelimas yr apasisaipymas, tai ka as tau galiu dar paaiskinti? siaip ir paaiskinau placiau kai paklause, maniau bus ir taip arkliui aisku, kai ikeliau nuotrauka kad tai pvz , mada. Jus taip ipratusios saipytis, kad jums viskas pasaipos atrodo. tai tu kur kelei nuotrauaks irgi vadinasi saipeisi is tu moteru?? blink.gif blink.gif
Tai ,kad neisvadinau, o ivardinau veiksmus ir pridejau, kad paleistuvauti galima ir su savu vyru mirksiukas.gif Kokia etikete kam priklijavau ar ne jusu ci auolus darbas siame formume?

NU kad nemoki matomai, nes net nezinojai, kas konkreciia vykst amenesiniu metu ir kad ovuliacija ne visada vyksta...Ai jau ci anaujas taisyklingas lietuviskas zodis googolinti doh.gif lotuliukas.gif

kaip visada, kai jau argumentu nelieka lieka gramatika mirksiukas.gif Paziurek atidziau tikrai daugiau klaidu rasi, rasau labai greit ir tikria ju priveliu nemazai :ol: bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

o ku tu cia plesaisi?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 15:00)
Mums tai nieko, nes matosi kas gavosi,  IQ reiktu pasititikrinti del saves, savo ateities.

ir ka tai duotu? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 13:56)
STAI CIA, UBUNTE, TAVO ZODZIAI. Gali vartytis kiek nori, bet tu parasei ta, ka norejai parasyti pagal savo istvirkeliska mastyma.
Ir tai raso moteris, moteru forume.
Tai va, Ubuntu***, dabar laukiu tavo paaiskinimo kuom as taip bet kiek ir bele su kuo noriu krustis, nes man istatyta mirena gydymo tikslams. Turiu drauge, 25 metu mergina, siuo metu nesusutuokusi, bet vestuves planuoja rudeni. Ji vartoja irgi KT gydymo tikslams, nes pas ja gausios, skausmingos mmm. Tai prasom, rezk dabar paaiskinima apie ta " krusimasi". Tik prasau nebedek nuorodu kuom endometrioze gydoma, nes gyvenam siuolaikiniam amziuje,  medicina gerokai i prieki pazengusi.

Nu taip mano zodziai ir paaiskinau ka jie reiskia, jei is kart sunku suvokti biggrin.gif taip deja, tai DAUGUMOS , vartojanciu prioritetai, aks nepatogi tiesa???? mirksiukas.gif
tai apsispreskit ar jums reikia mano paaiskinimu ar ne? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ar pati jau nesugebi apsipresti ? bigsmile.gif ir jei ka parsysiu vel reksi,akd aiskinu kazka lotuliukas.gif
siuolaikiniam amziuje ir gydoma ivairiais budais, kiekvienam pagal pasirinkima mirksiukas.gif
ir tikriausiai skaisti tuoksis (ta tavo drauge) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 15:02)
Papildyta:

ir ka tai duotu? lotuliukas.gif

Gal isvengtum durnyno.

Tai garbingai nepasirodysi, nepakomentuosi savo posto apie " krusimasi su bet kuo ir bet kiek"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 rugpjūčio 2017 - 14:09
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 14:54)
Kodle tureciau konsultuotis su medikais, 
ir ka mano IQ turetu jums pasakyti?  bigsmile.gif Tai svarbiausias parametras diskutuojabnt? doh.gif zinot paie toki nauja sventa karve kaip emocinis intelektas??? Jus bant supranat kokia nesamone paraset, kad vegetarai nemegsta musulmonu? ir palamai kodle toks noras mzones suskirtyti i pastalcius, kas pavzydziui jums yra vegetaras?  man aplamai juokingi tokie grupavimai, as valgau ivairiai tik nevalgau gyvunu, bet nepriskiriu saves kazkokiem pavadinimam. Jums labai svarbu kazka kazkur pirskirti ir pamatyti neapykanta tarp kazko?

Ne nu tai aišku, kam konsultuotis su medikais, geriau pasikonsultuoti su google.

Bože, kiek klaidų. Gal dėl to tavo padrikai parašytų tekstų nelabai ir supranta?

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 16, 14:45)
Ne visi. Kadangi aš savo artimoje aplinkoje turiu vegetarą, kuris mėsos nevalgo jau kokie 10 m, jei ne daugiau, tai turiu su kuo palyginti. Tas žmogus niekur ir niekada nekiša savo tiesų. Jis iš vis apie tai nekalba. Aš manau, kad didžioji dauguma jį pažįstančių net nežino, kad jis vegetaras. Todėl, kad jis tai  daro dėl savęs, o ne dėl kitų-tam, kad pasirodyti, kad va jis toks išskirtinis, jis aukštesnio lygio ir t.t. Kaip Gervuoginė rašė, kad jei neturi jokių pasiekimų, tai kaip tada pasirodysi, belieka susireikšminti bent jau per maistą. Mačiau kaip jis valgo per balius pav. karštą patiekalą, tiesiog suvalgo salotas ir kas būna prie jų bulvės ar ryžiai. Mėsa lieka. Juk daug kas pav. nevalgo bulvių-palieka, nevalgo kokių pomidorų palieka lėkštėje, taip ir jis mėsą ir niekam neįdomu. Bet tai netinka tiems vegetarams, kurie  trokšta dėmesio. Todėl mane ir ima juokas iš Ubuntu ir Montevertės.  biggrin.gif

Tai nepuoli to savo vegetaro kaip manęs ir Ubuntu? Neprikaišioji jam? Matai kokia tu pradažna skūra, tik internete krūta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 16, 15:07)

Papildyta:

Nu taip mano zodziai ir paaiskinau ka jie reiskia, jei is kart sunku suvokti  biggrin.gif taip deja, tai DAUGUMOS , vartojanciu prioritetai, aks nepatogi tiesa???? mirksiukas.gif
tai apsispreskit ar jums reikia mano paaiskinimu ar ne?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ar pati jau nesugebi apsipresti ?  bigsmile.gif ir jei ka parsysiu vel reksi,akd aiskinu kazka lotuliukas.gif
siuolaikiniam amziuje ir gydoma ivairiais budais, kiekvienam pagal pasirinkima  mirksiukas.gif
ir tikriausiai skaisti tuoksis (ta tavo drauge)  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tu, kaip suprantu, skaisti tuokiais? Ir dabar isvis sexu neuzsiimi, nes apsaugos priemones tau nepriimtinos, vaikus gimdytum dar, bet neiseina, tai su vyru platoniskoj santuokoj gyveni, o jam taves nereik ir tau tas tinka?
Nezinau, lovos gale nestoviu, man kazkaip vienodai kas su kuo ir kiek mylisi. Logiskai mastant, greiciausiai, kad jei kartu gyvena du metus, tai ir gyvena visaverti gyvenima. O tai blogai?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 15:13)
Tai nepuoli to savo vegetaro kaip manęs ir Ubuntu? Neprikaišioji jam? Matai kokia tu pradažna skūra, tik internete krūta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai tau gi aiskiai parase - kad neirodyneja savo tiesu, neaiskina kaip " tai sveika" ir nezemina visavalgiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 16, 16:13)
Tai nepuoli to savo vegetaro kaip manęs ir Ubuntu? Neprikaišioji jam? Matai kokia tu pradažna skūra, tik internete krūta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tai už ką jį pulti? blink.gif Ką jam prikaišioti? g.gif

Jei pradėtų aiškinti savo tiesas, pasakoti, kad apie šunis pesketarus, siųsti sąrašus, kuo turėčiau jį vaišinti, tai tada jau pasakyčiau viską galvoju, kaip ir tau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 16 rugpjūčio 2017 - 14:33
QUOTE(cambala @ 2017 08 16, 15:16)
Tai tau gi aiskiai parase - kad neirodyneja savo tiesu, neaiskina kaip " tai sveika" ir nezemina visavalgiu.

Ne tavęs klausiau. o jei jau įsikišai, tai mąstyk, jei dar gebi iš viso, kad situacijų gali būti įvairių. Pvz. jis galvoja, kad tų durnių vistiek neperauklėsiu, nes jei plėšosi taip kiap forume, tai biggrin.gif Arba jis pats nėra tikras tuo ką daro, bijo gal pasakyti, kad užpuls žmogų kaip vanagai (kaip čia forume daro). Nu nes ar drąsus žmogus taip tylėtų ir valgytų tik košę ir salotą baliuje? Juk taip savęs negerbia pats. Pinigų turbūt dedakaip ir visi į vokelį? Tai ir pavaišintas normaliai turi būti. Ir iš viso, kas per giminė, kad žinodami, jog turi vegetarą, vistiek įkrauna jam mėsą į lėkštę. Šlykštukai ax.gif
Atsakyti