QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 15, 18:48)
Nu be tos triedos pati paskaityk, ka as jai atrasiau, nei zodzio apie KT is kur is vis ispesiai sitas nesamones? Taip sumaisiau visa varda, bet ne specialiai iskraipau kaip judvi. pasitaiko klaidas darom visi, nesuprantam kartais kazka visi, as ir klausiu kai kazko nesuprantu, bet ne ikyriai aiskinu, kad ne, vis tiek savo tiesas apie kitu mintis. tai dabar normaliai logiskai ir risliai paaiskink,
prie ko dabar KT ir mano atsakimas Malvinijaias jai is vis nei zodzio apie KT nerasiau
?
O siaip jums rimtai vaidenasi visi uzsipuolimai, jei parasau, kad mano nikas ne toks, tai jau uzsipuolu???
Rimtai adekvatumo pas tamsta truksta, jei tai ne apsviagimas tai net nezinau kas tada?
Grįžau atgal, oi, tai buvo iš-šviesos postas, sorry, mea culpa. Buvau įsitikinus, kad tai malvinijos postas buvo
Bliamba
Gerai gerai, aš lunatikė šiandien
Parašyti, kad nickas ne toks, tai nieko tokio. Bet tu tai rašydama priklijavai diagnozę, pasistengei cambalą sumenkint, dabar tikrai nesiknisiu ir neieškosiu, bet tavo atsakymas camvalai bjauriai susiskaitė. Tuoj sakysi, kad ji pati rašo bjaurybes, nu bet tu dediesi už ją protingesne, aukštesnio sąmoningumo lygio ir pan. tai galėtum parodyt pavyzdį, kaip reikia bendraut.
Man tai niekas nesivaidena, panašu, kad tau vaidenasi šmeižimai, žodžių iškraipymai, visi aplink dundukai išskyrus monteverte, ane? Kiek žmonių apkaltinai, kad nesupranta to, ką tu rašai. Dafiga su biškiu