Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 15, 18:58)
Del genetines moters organizmo, tai sunkiau, bet vyrui - be problemu.
Pradedi gerti sakysim Androcur, po kokio menesio absoliuciai dingsta sperma ir ka tada, sakot, kad moteris vis dar gali pastoti?

Pastebejau kad zmones netiki ne tik mokslininku isvadomis, bet net ir tyrimu duomenimis, bet kai jau pav. nera spermos, tai net ir tupiausias uzkietejes starovieras sutiks, kad kontracepcia 100 proc. O tai tik tabeteles... niam niam ir viskas...

Siaip klabejom apie moteru kontraceptikus, tikria nezinau apie sita priemone kuria rasot, kodel tada jos medikai nerekomenduoja vyrams, vietoj operacijos, gal maziau pavojinga? Ar su ja susije kokie kiti salutinia poveikiai ne tik spremos dingimas, ar is vis vyras pajegus atlikti lytini akta po tokiso terapijos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 15, 18:48)
Nu be tos triedos pati paskaityk, ka as jai atrasiau, nei zodzio apie KT is kur is vis ispesiai sitas nesamones? Taip sumaisiau visa varda, bet ne specialiai iskraipau kaip judvi. pasitaiko klaidas darom visi, nesuprantam kartais kazka visi, as ir klausiu kai kazko nesuprantu, bet ne ikyriai aiskinu, kad ne, vis tiek savo tiesas apie kitu mintis. tai dabar normaliai logiskai ir risliai paaiskink, prie ko dabar KT ir mano atsakimas Malvinijaias jai is vis nei zodzio apie KT nerasiau doh.gif ?
O siaip jums rimtai vaidenasi visi uzsipuolimai, jei parasau, kad mano nikas ne toks, tai jau uzsipuolu??? doh.gif
Rimtai adekvatumo pas tamsta truksta, jei tai ne apsviagimas tai net nezinau kas tada?  blink.gif

Grįžau atgal, oi, tai buvo iš-šviesos postas, sorry, mea culpa. Buvau įsitikinus, kad tai malvinijos postas buvo doh.gif
Bliamba doh.gif Gerai gerai, aš lunatikė šiandien lotuliukas.gif

Parašyti, kad nickas ne toks, tai nieko tokio. Bet tu tai rašydama priklijavai diagnozę, pasistengei cambalą sumenkint, dabar tikrai nesiknisiu ir neieškosiu, bet tavo atsakymas camvalai bjauriai susiskaitė. Tuoj sakysi, kad ji pati rašo bjaurybes, nu bet tu dediesi už ją protingesne, aukštesnio sąmoningumo lygio ir pan. tai galėtum parodyt pavyzdį, kaip reikia bendraut.
Man tai niekas nesivaidena, panašu, kad tau vaidenasi šmeižimai, žodžių iškraipymai, visi aplink dundukai išskyrus monteverte, ane? Kiek žmonių apkaltinai, kad nesupranta to, ką tu rašai. Dafiga su biškiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 15 rugpjūčio 2017 - 18:13
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 15, 11:19)

Papildyta:

Tai ko čia siaubinies nuo tų glandų tada? Net prisilietus prie jų nebuvo, o rašo?
tai kad jau nusibodo perėt biggrin.gif
Papildyta:

O pagarbą reikia užsitarnauti... Tu tai sutiktai draugei nudrėbk tokius postus kaip pvz. parašo čia Cambala, tokiu tonu, su tokiais žodžiais, tai pažiūrėsim kas bus.
[right][snapback]71758248[/snapback][/right]

Kurioj vietoj siaubinimasi del glandu matai? Jei mano vaikui butu infekcija, tai as ja gydyti patkeciau tikrai ne sarlatanem ir fanatem, o gydytojams, kurie to mokinasi 10 ir daugiau metu.
Jei turetum vaika - niekada nesugebetum saipytis is Rivjeros ar kaip ji ten 4u.gif .

Tikrai pagarba reikia uzsitarnaut. As neneigsiu, kad esu nemandagi, tiesmukiska. As tiesiog labai daug maciau gyvenime visko, man visiskai pff ka apie mane parasys kazkokia danatike, man nera ko vynioti i vata. Tiesiog isivaizduoju kaip turetu jaustis moteris, auginanti maza onko ligoniuka ar koki cerebraliniu paralyzium serganti, kai ateina tokia Montverte su Ubunte ir drebia savo nukvakusias isvadas.

Atsakyti
QUOTE(Malvinija @ 2017 08 15, 12:22)
Ubuntu ir Monteverte yra iš tiesų prastos vegetarizmo ambasadorės. Jų diskusijų maniera, nepagarba pašnekovams, savo idėjų kišimas ir jų idėjų "gerumo" absoliutinimas labai neigiamai nuteikia.

Tai kad viskas eina nuo seno, iš kitų temų. Kokią pagarbą tos narės užsitarnavo, tokią dabar ir turi.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 15, 12:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71758248" data-time="1502785146"><div><p>Turbūt neneigsi, jog esi girdėjusi, kad pieno produktai netinka žmogui, dažną alergizuoja?
Tai va, vegetarizmas pačiai galėjo ir nesutvarkyti visko. Plius, reikia absoliutaus vitaminų ir mineralų balanso organizme, tik tada jis dirbs kaip laikrodukas.

</p></div></blockquote><p>Dazna alergizuoja, bet tikrai ne visus. Juo labiau, kad pieno as negeriu nzn kiek metu. Apsviestieji visada viska varto kaip jiems patogiau. Jei ne del mesos pas mane mm 5 dienos, tai del pieno, jei ne del pieno, tai del blogu minciu. Bullshit. Moterys nera klonai, visu organizmai skirtingi, vienoms vienaip mm gyvenasi, kitoms kitaip. Siaip ir be KT nealpdavau, netriesdavau per mm, bet faktas, kad KT palengvina ir siaip butu keista jei hormonai nekeistu nieko. </p>

Nematai to, ko nenori matyti. Aš albai aiškiai parašiau paie visų medžiagų balansą, kuris toli gražu vien su mityba nesusibalansuoja, nebent mitybą laikysime + visas žoleles, dumblius, gydomuosius grybus ir pan. Bet aš paparastai tą atskiriu ir vadinu papildais, kad žmonėms būtų aiškiau. Bet gi tas, kuris nenori, kad jam paaiškėtų, tai vistiek a la nesupranta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 15, 15:01)
Joptvajumat...tai ka darom su debilavotu autorės diedu.. .ir su autore,  nes duodu savo du pirstus apmyźti -  nesiskirs jin su tuo  nevispročiu.

biggrin.gif
senai jau juos palaidojom, abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 15, 21:27)
Tai kad viskas eina nuo seno, iš kitų temų. Kokią pagarbą tos narės užsitarnavo, tokią dabar ir turi.

Dvi hien- šakales ir viskas.
Bet kur buvo mano protas, kada laikiau tave " protinga nare"??? blink.gif
Nieks neeina is senu temu. Kvailos fanates, nieko nenusimanancios medicinoj...
O tu siandien savo puoksre is morku - kopustu suvalgei? Su tavo vasaros pabaigos svente, tave, sviesuoliuk - eziuk 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 15, 20:54)
Kurioj vietoj siaubinimasi del glandu matai? Jei mano vaikui butu infekcija, tai as ja gydyti patkeciau tikrai ne sarlatanem  ir fanatem, o gydytojams, kurie to mokinasi 10 ir daugiau metu.
Jei turetum vaika - niekada nesugebetum saipytis is Rivjeros ar kaip ji ten 4u.gif .

Tikrai pagarba reikia uzsitarnaut. As neneigsiu, kad esu nemandagi, tiesmukiska. As tiesiog labai daug maciau gyvenime visko, man visiskai pff ka apie mane parasys kazkokia danatike, man nera ko vynioti i vata. Tiesiog isivaizduoju kaip turetu jaustis moteris, auginanti maza onko ligoniuka ar koki cerebraliniu paralyzium serganti, kai ateina tokia Montverte su Ubunte ir drebia savo nukvakusias isvadas.

Tūpoms neišaiškinsi gi, kad iš jos ir nesišaipiau. Ar aš kalta dėl visų, kuriems rodosi?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 15, 21:34)
Dvi hien- šakales ir viskas.
Bet kur buvo mano protas, kada laikiau tave " protinga nare"??? blink.gif
Nieks neeina is senu temu. Kvailos fanates, nieko nenusimanancios medicinoj...
O tu siandien savo puoksre is morku - kopustu suvalgei? Su tavo vasaros pabaigos svente, tave, sviesuoliuk - eziuk 4u.gif .

Ne ne, tai aš tave ganėtinai protinga nare laikiau, bet pasirodo, kad tu tiki žmonėmis su sutrikimais... rolleyes.gif be jokių įrodymų, be nieko. Tai ar be gali būti kvailiau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 15, 21:49)
Tūpoms neišaiškinsi gi, kad iš jos ir nesišaipiau. Ar aš kalta dėl visų, kuriems rodosi?
Papildyta:

Ne ne, tai aš tave ganėtinai protinga nare laikiau, bet pasirodo, kad tu tiki žmonėmis su sutrikimais... rolleyes.gif be jokių įrodymų, be nieko. Tai ar be gali būti kvailiau?

Koks skirtumas ar ta nare be sutrikimu ar su sutrikimais???
Man uztenka suprasti tai, kad tu negali uzsiciaut, pamint savo principus, kai pas moteri ivykus nelaime.
Tu menkysta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 15, 22:02)
Koks skirtumas ar ta nare be sutrikimu ar su sutrikimais???
Man uztenka suprasti tai, kad tu negali uzsiciaut, pamint savo principus, kai pas moteri ivykus nelaime.
Tu menkysta.

Apie karmą pasvarstyti dar niekam nepakenkė, o apie kitką aš nekalbėjau. Jei tu to vis dar nesupranti, tai esi neprotinga. Ji pati pasakė, kad kai negalėjo apie tai kalbėti, niekam forume apie vaikus ir nerašė, pasikeitė profilį. O po to pati pasirašė profilyje ir vėl, vadinasi, taip leidžia suprasti, kad jau glai kalbėti. Tai viena. O antra, tu nesupranti ko ji siekia ir ko nori iš manęs. Ji iš tiesų pyksta ant manęs tik dėl to, kad aš nepritariu, jog egzistuoja žmonių sapnuose visokie ten nusikaltėliai ir pan., kurie tiesiogiai jiems kenkia. Ji pati man rašo vis, ne aš jai pirma rašau asmeniškai. Ji pati su manimi nori kalbėtis ir aiškintis.
Bet jei tu to nesugebi suprasti ir durniuoji čia, putojies atsisėdus, tai tuoj putosies viena. Blokuosiu tave ir tiek žinių, galėsi į mėnulį viena loti sau, atrodysi kaip ddd, visi matys kokia esi tada, kai viena sau losi, o niekas nė nesupras kodėl biggrin.gif
Atsakyti

Ši tema, jei autorė ją perskaitys, gal ir suteiks postūmį santykiuose. Pagal tą vienintelę žinutę galiu pasakyti, kad vyriškis netaktiškas, tiesmukiškas, grubus. Jeigu Jis pats norėtų keisti savo bendravimo būdą, ilgas ir sunkus kelias norint padaryti iš jo "džentelmeną", bet įmanoma. O jei nenorės, tai bet koks buitinis nuomonių išsiskyrimas tikėtinai nusiridens iki tokio lygio "pasikalbėjimo", kaip šioje temoje. Tai autorei spręsti, užsiims ji šlifuoti sutuoktinio manieras, ar spjaus ir ieškos kitų santykių. 4 metai santuokoje nėra daug, bet jau pakanka, kad rožinė migla prasisklaidytų, pažintum žmogų ir galėtum nuspręsti, ar jums pakeliui.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 15, 23:24)
Apie karmą pasvarstyti dar niekam nepakenkė, o apie kitką aš nekalbėjau. Jei tu to vis dar nesupranti, tai esi neprotinga. Ji pati pasakė, kad kai negalėjo apie tai kalbėti, niekam forume apie vaikus ir nerašė, pasikeitė profilį. O po to pati pasirašė profilyje ir vėl, vadinasi, taip leidžia suprasti, kad jau glai kalbėti. Tai viena. O antra, tu nesupranti ko ji siekia ir ko nori iš manęs. Ji iš tiesų pyksta ant manęs tik dėl to, kad aš nepritariu, jog egzistuoja žmonių sapnuose visokie ten nusikaltėliai ir pan., kurie tiesiogiai jiems kenkia. Ji pati man rašo vis, ne aš jai pirma rašau asmeniškai. Ji pati su manimi nori kalbėtis ir aiškintis.
Bet jei tu to nesugebi suprasti ir durniuoji čia, putojies atsisėdus, tai tuoj putosies viena. Blokuosiu tave ir tiek žinių, galėsi į mėnulį viena loti sau, atrodysi kaip ddd, visi matys kokia esi tada, kai viena sau losi, o niekas nė nesupras kodėl biggrin.gif

O kam man si infornacija " kad jin tokia ar anokia"?
Blokuok . Kas draudzia?
Gudrus supras, protingi pratyles , Montverte 4u.gif .

Atsakyti
Aš tai galvoju forume tai paprasčiau, nepatiko gali išjungti, užblokuoti, bet kaip sunku turtėtų būti aplinkiniams, giminėms su Monteverte ir Ubuntu, draugų tai panašu, kad jos jau neturi. Bet ką daryti artimiesiems? biggrin.gif Nors yra sakoma, kad kiekviena gimine (ar kaimas) turi savo durnių. Tai matyt pripranta ir susitaiko su tuo. biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai galvoju forume tai paprasčiau, nepatiko gali išjungti, užblokuoti, bet kaip sunku turtėtų būti aplinkiniams, giminėms su Monteverte ir Ubuntu, draugų tai panašu, kad jos jau neturi. Bet ką daryti artimiesiems? biggrin.gifNors yra sakoma, kad kiekviena gimine (ar kaimas) turi savo durnių. Tai matyt pripranta ir susitaiko su tuo. biggrin.gif

As pazistu viena identiskom teorijom tikincia. Gimine tai gimine, susitinka trumpam, bet sunkiausia vaikams. Vienas vaikas paveldejes sutrikima is jos, bet i gydytojus nesikreipia, nes prisiskaicius knygose, jog ta galima isgydyti valia. Pati sau neissigyde (naudojasi medicina), o vaikui liepia "pasveikti" paciam. Nemirtinas sutrikimas aisku, bet gyvenimui komforto tikrai neprideda ir kuo toliau tuo blogiau gali buti nieko nedarant. Cia va tokiu knygu pasekmes realybeje. 

Atsakyti