<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71856946" data-time="1508851032"><div><p>Vartykis vartykis, nabagėle kliedesėle. Tu sakei, kad aš kliedžiu, nesąmones rašau apie tave, apie visokias ten nesamas kameras bla bla. Tai čia tu rašei, ane?
<a href="http://www.radikal.ru"></a>
Tai per kurią vietą aš kliedžiu, kur parašiau nesamonę? Esmė ne tame, kas screenshote, nors, jei pradėt gilintis, tai omg.. Esmė tame, kad tu išsigynei, kad to nerašei, apkaltinai mane kliedesiais, ką, vargše, ir toliau darai, lygtai nuo to mažesnė menkysta atrodytum. Apsimelavai ir toliau vartaisi, visaip bandei išsisukt, paneigt, kad buvai sani, bet šnipštas gavosi.
O kas dėl kačių? Tu esi daugintoja, leidi katei valkataut, tunkamai neprižiūri, taškas. Pasiskambinai bent į vieną globos įstaigą? Ar ir toliau kliedėsi, teigsi, kad benamių gyvūnų Airijoje nėra?
O kas su tavo šeimos mityba? Tu čia vis rėkauji, kaip mėsą valgyt mesveika, bet pati gamini vaikams ir diedui mėsą, avi odinius batus. Plius, daugini beglobes kates. Tai kur logika, kur tavo meilė gyvūnams?
Iškrypus tai čia tik tu, tetulyt, tu to oralinio net neuosčius, juk juodu ant balto pati parašei
Varge vargeli..
Tai kas čia kliedi, aaa?</p></div></blockquote><p>ne ensakiau,adk tu nesamones rasai apie kameras, prasiau ikelti t azinute, eik ir pasiskaityk.</p><p>Juk parasiau pe rkuri aviet akliedi, eik ir vel pasiskaityk, jei nesupratai is pirmo karto.</p>
O ko zkb kliedini apie oralini? Visus gi iskrypeliais toj temoj isvadinai ( ir ne vienoj temoj apie tai draskeisi), juk tau zkb posta tavo atitempe. Tai ka dabar? O apie save rasei, kad tau is vis sexo nereikia. Tai gal pati biski iskrypusi, a?