Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Kad ne tu buvai Sani. Konkretu?
O dabar atsakyk ko purteisi savo seno nico ir mane sizofrenike isvadinai

Tu eik dar karta susirask tas mano zinutes, kaip visada pas tave viskas suimaiso, va del to ir sizofrenija :lol: 

Nesikraciau,kas man parase normalus zmones tam patvirtinau, o kodel tau tureciau viska atsakyti? Tema, kuria buvo sukurusi buvo asmensika ir tiek, nenorejau kad tampytu tokie zmones kaip tu, bet tiek, to jei jums taip samgiau, tampykit.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:29)
jei apeliuoji i tai, kad as melavvau, gal galima labiau sukonkretinti ka? jei nepersunku?

Atmintėlė vėl pastrigo? unsure.gif Ajajaj... Gal kokių vitaminų pagerk ar pas gydytoją kreipkis, o vdrug "dimensija" prasideda, nejuokai čia.. unsure.gif

Galiu primint. Vakar šlykščiai putojais, kad aš rašinėju nesamones, kliedžiu. MELAVAI. Tai kaip ten su kamerom, pasiklausymo įranga, ar vėl pamiršai, ką rašei? O vat kai gavai postą in your face, atmintis stebuklingai atsigavo. Tai kaip ten yra, kiba vėl pamiršai?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71856866" data-time="1508848908"><div><p>Siaip, pagrindinis teksto leitmotyvas buvo PROVOKAVIMAS. Ir aptarimas, pateikiant pvz. kaip tai vyksta

O jus prie ko?</p></div></blockquote><p>siaip pasitikslinau, nes cia vis daug rase ZKB kaip as kazk ameluoju, sakau gal ir jus apie ta pati. Tai issiasikinom.</p>

Su manim neisiskinai. Kodel melavai, kad nesi Sani ir mane vadinai sizofrenike?
Atsakyti

O iki Egipto visi buvo laisvi? Visuose zemynuose? Cia retorinis klausimas, neatsakyk tik.

kaip gali toks klausimas buti retorinis? :oh:

cia istorijos klausimas. Man nezinoma vergove iki Egipto, jei tau zinoma pasidalink.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 24, 15:45)
iki Egipto visi buvo laisvi? Visuose zemynuose? Cia retorinis klausimas, neatsakyk tik.

Mano buvo parasytas identiskas sakinys, net gale prierasas tas pats. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71856853" data-time="1508848520"><div><p>Kad ne tu buvai Sani. Konkretu?
O dabar atsakyk ko purteisi savo seno nico ir mane sizofrenike isvadinai</p></div></blockquote><p>Tu eik dar karta susirask tas mano zinutes, kaip visada pas tave viskas suimaiso, va del to ir sizofrenija lotuliukas.gif </p><p>Nesikraciau,kas man parase normalus zmones tam patvirtinau, o kodel tau tureciau viska atsakyti? Tema, kuria buvo sukurusi buvo asmensika ir tiek, nenorejau kad tampytu tokie zmones kaip tu, bet tiek, to jei jums taip samgiau, tampykit.</p>

Nieks man nesimaiso. Tau kazkas az rase ar buvai Sani?😁. Nebent tavo ta, kur siandien kinijon isvare.
Aha, nenorejai, kad zmones pamatytu kazka tavo asmenisko? O kodel po kitu asmeniskumus kapstaisi ir myni ant skaudamos vietos, nors pati zinai, kad tavo seimoj nekazka. Va nesenai buvo tema apie tai, kad vyras greiciausiai meiluze turi.Save atsimeni toj temoj?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:41)
>vergo mentailtas pas zmones formuojamas nuo Egipto civilizacijos atsiradimo, ivairiom formom.

Tik primenu, jau tada egiptiečiai laikė prijaukintas kates. Tai va.. Į mišką turėtum būti paleista TU.
Atsakyti

jei net tiek daug moklininku visgi teigia, kad TAIP MIGRENA SUSIJUSI SU ALERGIMJOM MAISTUI, ir labai daznai su pienu.

Logine klaida :). Jei kazkas uzsiima tokiais tyrimais, reiskia jie mano, speja, nori patikrinti, kad pienas gali buti susijes su migrena, bet norint suzinoti ar tikrai susijes, reikia perskaityti isvadas. Gali buti, kad nesusijes ir isvadose bus parasyta "koreliacijos nerasta". As konkreciai cia straipsniu nekomentuoju, nes neskaiciau, kalbu bendrai.

Atsakyti

Prie ko cia kazkokia kalte, terminologija?

Jezau...
Tam kad pamirstu, kad neturetu vergo smegenu, igudziu. Negi nezinai kas yra vergu mentalitetas?

jei kazkas padaro kazka , o ne tu pvz sovietai kazkokie itakoja tavo mentaliteta, vadinasi jie uz tai ir atsakingi ar ne?

Tu turi tokia informacija, as kitokia. Tu kartoji bendra ziniasklaidoje minima priezasti, as zinau tikslesne. Nuo jokio vergo sindromo jie neisilaisvino, o buvo labai labai gerai uzprogramuoti. 

Atsakyti

kaip gali toks klausimas buti retorinis? :oh:

cia istorijos klausimas. Man nezinoma vergove iki Egipto, jei tau zinoma pasidalink.

Reiskia, kad as nenoriu is taves isgirsti atsakymo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 24 spalio 2017 - 14:54
QUOTE(cambala @ 2017 10 24, 15:30)
Kieno minti nukopijavau ir kokia?
Kas temos autoritetas?

Nu ir nesupratlyva.
UNICUMO
UNICUMAS

lotuliukas.gif
Atsakyti

Mano buvo parasytas identiskas sakinys, net gale prierasas tas pats. biggrin.gif

Nenustebau :)

Atsakyti