Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71856796" data-time="1508847180">
<div>
<p>Sarkazmas buvo, pusine tu😁. Ir taip aisku buvo, kadvsureaguosi, medike nusviestoji😂😂😂.</p>
</div>
</blockquote>
<p>sakau, kad nesiseka tau lotuliukas.gif</p>
<p>tai sakai demesio mano pasigedai?</p>

Tavo psichika analizuoju. Jei kazkas kazka paraso - jau iskart zinau ka atrasysi. Eksperimentuoju ant taves.
Atsakyti

Jeigu as sakau, kad kazkas provokuoja, tai nereiskia, kad mane galima isprovokuoti. Tai reiskia, kad asmuo x provokuoja, jo toks tikslas, bet nebutinai isprovokuoja. Dar karta nekartosiu, jei nesupratai - tiek to.

tai saunu,kad taves neimanoma isprovokuoti. Niekad nieko ir neprovokuoju, rasau, ka mastau ir viskas. O jau kas kaip nori taip ir priima pvz camvbala nuolat pykin anuo mano zinuciu, bet vis tiek skaito, cia tau normalu? esu ir labai graziu sulaukusi zinuciu i az, taigi i ta pacia zinute kiekvienas reaguoja pagal savo sugedimo laipsni.

Atsakyti
Bet žiūrėk, cambala, kaip ji siunta, kai iš šviesos klausia given, o ne jos, bando pati sau uodegą pasikelti, įsivaizduoja, kad kažkas trokšta jos dėmesio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 24 spalio 2017 - 14:35

Tavo psichika analizuoju. Jei kazkas kazka paraso - jau iskart zinau ka atrasysi. Eksperimentuoju ant taves.

nieko tu neekperimenuoji, o kopijuoji cia pasakytas mintis dazniausiai ar tai mano ar kitu, jau manau ta buvau tau rasiusi...ir labai daznai keiti mintis pagal tai koks autoritetas ka paraso :lol:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 24, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71856804" data-time="1508847421"><div><p>as zinau, bet tu ji vartoji ir Moonte, tai reiskia, kad jus galima isprovokuot, tai reiskia, kad nevaldot saves, valdo kiti, jei net prileidi tokia galimybe, kad aplamai kitas zmogus gali kazka isprovokuoti, forume internete doh.gif</p></div></blockquote><p>Jeigu as sakau, kad kazkas provokuoja, tai nereiskia, kad mane galima isprovokuoti. Tai reiskia, kad asmuo x provokuoja, jo toks tikslas, bet nebutinai isprovokuoja. Dar karta nekartosiu, jei nesupratai - tiek to.
</p>

Tiesa pasakius as nesupantu, kodel zmones negali isanalizuoti savo veiksmu pasekmes. man atrodo tai labai lengva.

na tarkim jei neigi kad esi melavus, o kitas asmuo tikrai zino kad taip buvo. Na gi ir taip aisku, kad bus apteikti faktai patvirtinantys mela, jei jis egzistavo. Desninga. Bet va kodel sioje istorijoje yra kaltas tas kuris buvo isprovokuotas, atitempti patvirtinima kad asmuo tikrai melavo, o dabar issisukineja. Man rodos, melagis yra amoralus, nes jis ana karta melavo ir dabar meluoja.
Atsakyti

Man verteju, padejeju nereikia. Pati igali uz save parsayti ir atsakyti, manipuliuoti mano parasymu, iki galo ji nesupratus, suteikaint tam priesinga reiksme, manau nera moralu.

Sovietinis mentalitetas itakoja mus visus, ir mane tame tarpe, nes as esu tos visuomenes dalis.

Moze ne veltui zydu tauta vedziojo po dykuma, kol atejo i vieta. O tam kad nauja karta neturetu vergo mentaliteto. TAip ir visom postsovietinem salim, tures pareiti ele metu, kol susiformuos laisva nuo sovietu mentaliteto visuomene.

Tikiuosi aiskiau.

O tai ar ne taip parasiau. Ta ir sakiau, sovietai mus itakojo, vadinasi kalti, pagal tavo terminologija.

Tam, kad uz porgramuotu vedziojo 40 m 

Atsakyti

Tiesa pasakius as nesupantu, kodel zmones negali isanalizuoti savo veiksmu pasekmes. man atrodo tai labai lengva.

na tarkim jei neigi kad esi melavus, o kitas asmuo tikrai zino kad taip buvo. Na gi ir taip aisku, kad bus apteikti faktai patvirtinantys mela, jei jis egzistavo. Desninga. Bet va kodel sioje istorijoje yra kaltas tas kuris buvo isprovokuotas, atitempti patvirtinima kad asmuo tikrai melavo, o dabar issisukineja. Man rodos, melagis yra amoralus, nes jis ana karta melavo ir dabar meluoja.

Man atrodo, kad reikia nereaguoti i provokatorius. As dabar kalbesiu labai buitiskai, apie tai, kas vyksta cia SM. Sita tema - dzin, cia tokia nesamone ir kliedesys, kad galima tikrai bet ka daryti ir nesugadinsi, nes dugnas jau pramustas. Nebent pats apsimeslinsi, bet cia jau irgi per velu. Bet pvz dienos aktualiju tema tapo klaikia po vienos provokatores atejimo, dabar dar viena papilde - ir nebeimanoma diskutuoti. Manau, kad nares turi nereaguoti ir nesileisti iki provokatoriu lygio. Bet cia velgi - lengva pasakyti, o padaryti kur kas sunkiau. Ir tikrai man ne visada pavyksta.

O del melavimo, tai cia forume bendraujant turime tik tai, ka nares sako, negalime patikrinti, meluoja, ar ne (dazniausiai). Todel, jei viena karta pamelavo, as visus tokios nares postus laikyciau potencialiu issigalvojimu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 24 spalio 2017 - 14:31
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71856811" data-time="1508847647"><div><p>Jeigu as sakau, kad kazkas provokuoja, tai nereiskia, kad mane galima isprovokuoti. Tai reiskia, kad asmuo x provokuoja, jo toks tikslas, bet nebutinai isprovokuoja. Dar karta nekartosiu, jei nesupratai - tiek to.</p></div></blockquote><p>tai saunu,kad taves neimanoma isprovokuoti. Niekad nieko ir neprovokuoju, rasau, ka mastau ir viskas. O jau kas kaip nori taip ir priima pvz camvbala nuolat pykin anuo mano zinuciu, bet vis tiek skaito, cia tau normalu? esu ir labai graziu sulaukusi zinuciu i az, taigi i ta pacia zinute kiekvienas reaguoja pagal savo sugedimo laipsni.</p>

Aisku pykina nuo tavo patarimu, neisprusimo ivairiu temu. Nes tu tauski beli taukst. Skaitau ir skaitysiu, tiesiog idomu nagrineti tavo smegenines vingius, jei ju ten yra.
O kur dar cirkas nemokamas, juoko dozes😂😂😂.
Atsakyti

jei apeliuoji i tai, kad as melavvau, gal galima labiau sukonkretinti ka? jei nepersunku?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:21)
taip kaip sakiau taip ir yra. O kas atsakingas, gal kaimynas? tik nesakiau,  kad siprovokuoji(isprovokavimas, au atsakomybes perkelimas, ka tik apie tai rasiau), cia pridejai nuo saves. sakiau atsakingi zmones uz tai, kas su jais vyksta ir uz tai, ka daro su kitais. siuo atveju moteris atsakinga uz tai,  kad ji gyvena su tokiu vyru ir leidziasi musama, vyras atsakinags uz smurta, vis dar neaisku? eik skaityk tas temas is naujo, gal suprasi lotuliukas.gif</p><p></p><p>bet kaip saunu, kad po tiek metu mano mintys vis dar aktualios ir svarbios ir zmones skaito, mazu reikia kokia knyga isleisti lotuliukas.gif</p>

Tai ar patogūs, šilti katiniukų kailinukai? O mėsa kaip? Recepčiuką pasakytum? bigsmile.gif

Pz kokie aktualūs tavo kliedesiai, nebent pažvengt kaip kokiam cirke. Kilnok kilnok sau uodegą, taip jau būna, kai savivertė po plintusu, niekas kitas nepakelia tau lotuliukas.gif
Atsakyti

ups

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 24 spalio 2017 - 14:30
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71856819" data-time="1508847711"><div><p>Tavo psichika analizuoju. Jei kazkas kazka paraso - jau iskart zinau ka atrasysi. Eksperimentuoju ant taves.</p></div></blockquote><p>nieko tu neekperimenuoji, o kopijuoji cia pasakytas mintis dazniausiai ar tai mano ar kitu, jau manau ta buvau tau rasiusi...ir labai daznai keiti mintis pagal tai koks autoritetas ka paraso lotuliukas.gif</p>

Kieno minti nukopijavau ir kokia?
Kas temos autoritetas?
Atsakyti