QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 24, 15:20)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71856804" data-time="1508847421"><div><p>as zinau, bet tu ji vartoji ir Moonte, tai reiskia, kad jus galima isprovokuot, tai reiskia, kad nevaldot saves, valdo kiti, jei net prileidi tokia galimybe, kad aplamai kitas zmogus gali kazka isprovokuoti, forume internete
</p></div></blockquote><p>Jeigu as sakau, kad kazkas provokuoja, tai nereiskia, kad mane galima isprovokuoti. Tai reiskia, kad asmuo x provokuoja, jo toks tikslas, bet nebutinai isprovokuoja. Dar karta nekartosiu, jei nesupratai - tiek to.
</p>
Tiesa pasakius as nesupantu, kodel zmones negali isanalizuoti savo veiksmu pasekmes. man atrodo tai labai lengva.
na tarkim jei neigi kad esi melavus, o kitas asmuo tikrai zino kad taip buvo. Na gi ir taip aisku, kad bus apteikti faktai patvirtinantys mela, jei jis egzistavo. Desninga. Bet va kodel sioje istorijoje yra kaltas tas kuris buvo isprovokuotas, atitempti patvirtinima kad asmuo tikrai melavo, o dabar issisukineja. Man rodos, melagis yra amoralus, nes jis ana karta melavo ir dabar meluoja.