Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Klausyk, Ubuntu. As diskutavau su Given. Neisivaizduoju kodel tu pradejai komentuoti mano postus sita tema. Ir bandyti atsakyti klausimus, kurie ne tau adresuoti.

Man idomu kuo ji remiasi, o ne kokie apskritai yra straipsniai ta tema. Juos as ir pati galiu susirasti ir pasakiau, kad susirasiu, jei reikes, tad gali nesivarginti. Juo labiau, kad tu ju net neskaitei, perziurejau - visi mokami.

todel, kad cia yra diskusija, visa ir visiems, jei nori isskirtinai asmensikai pabendraut su kokiu nariu, tam skirtas az.

Tai sakai tie straipsniai vis tiek netiko,  nes as juo idejau ne Given :lol: juk sakiau, kad netiks. Tu diskutuoji apie kazka, nori suzinoti kaip yra, ar tau siaip tik idomu prisikabint prie zmogaus? cia tik retoriniai klausimai, tau paciai pamastyti. Ji nurode krypti, koks skirtumas kuo ji remiasi, jei net tiek daug moklininku visgi teigia, kad TAIP MIGRENA SUSIJUSI SU ALERGIMJOM MAISTUI, ir labai daznai su pienu. Ko dar reikia? suzinoti kokius straipsnius zino Given? ir ka tai pakeis?

abstrakte uztektinai info apie juos

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71856765" data-time="1508846134"><div><p>As tikrai labai stengiuosi nesitycioti. Nu labai. biggrin.gif Tai specialiai provokuoja.</p></div></blockquote><p>ir vel kiti kalti lotuliukas.gif</p><p>o gal sovietai kalti, kaip Moonte sake?gal mes nebepataisomos? lotuliukas.gif</p>

Man verteju, padejeju nereikia. Pati igali uz save parsayti ir atsakyti, manipuliuoti mano parasymu, iki galo ji nesupratus, suteikaint tam priesinga reiksme, manau nera moralu.

Sovietinis mentalitetas itakoja mus visus, ir mane tame tarpe, nes as esu tos visuomenes dalis.

Moze ne veltui zydu tauta vedziojo po dykuma, kol atejo i vieta. O tam kad nauja karta neturetu vergo mentaliteto. TAip ir visom postsovietinem salim, tures pareiti ele metu, kol susiformuos laisva nuo sovietu mentaliteto visuomene.

Tikiuosi aiskiau.
Atsakyti

provokuoja ,ka zodis reiskia?

Pasiziurek zodyne, jei nezinai.

Atsakyti

Sarkazmas buvo, pusine tu😁. Ir taip aisku buvo, kadvsureaguosi, medike nusviestoji😂😂😂.

sakau, kad nesiseka tau :lol:

tai sakai demesio mano pasigedai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 24 spalio 2017 - 14:15
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:08)
gi sakiau suvalgiau, kas dar neaisku tau? lotuliukas.gif</p><p>va auginu dauginu, seriu kates, paskui kepsiu, siusim kailinukus, laiminga dabar ? lotuliukas.gif</p><p></p><p>Santuoka visada sventa, tik ne visi zmones sventi, pati Santuoka del to neatsako, mes uz save visi atsakom.

Tai kur padėnai šunį ir katę? bigsmile.gif Opa, tai dėl to ir daugini kates, nes planuoji kailinukus pasisiūti? O pvz šinšilos neįperki?

Ypač kai tu gauni į liūlį nuo savo diedo, esi atsakinga tu pati, išprovokuoji pati biggrin.gif Argi ne taip kalbėjai smurto aukų temose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 24 spalio 2017 - 14:17

Pasiziurek zodyne, jei nezinai.

as zinau, bet tu ji vartoji ir Moonte, tai reiskia, kad jus galima isprovokuot, tai reiskia, kad nevaldot saves, valdo kiti, jei net prileidi tokia galimybe, kad aplamai kitas zmogus gali kazka isprovokuoti, forume internete :oh:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 24, 15:10)
As jau parasiau, kad susirasiu pati pries n valandu (ziureti auksciau). smile.gif

Nugis zmones taip DISKUTUOJA.
Atsakyti

todel, kad cia yra diskusija, visa ir visiems, jei nori isskirtinai asmensikai pabendraut su kokiu nariu, tam skirtas az.

Tai sakai tie straipsniai vis tiek netiko,  nes as juo idejau ne Given :lol: juk sakiau, kad netiks. Tu diskutuoji apie kazka, nori suzinoti kaip yra, ar tau siaip tik idomu prisikabint prie zmogaus? cia tik retoriniai klausimai, tau paciai pamastyti. Ji nurode krypti, koks skirtumas kuo ji remiasi, jei net tiek daug moklininku visgi teigia, kad TAIP MIGRENA SUSIJUSI SU ALERGIMJOM MAISTUI, ir labai daznai su pienu. Ko dar reikia? suzinoti kokius straipsnius zino Given? ir ka tai pakeis?

abstrakte uztektinai info apie juos

Zinok tiko (isskyrus ta, kur raso apie migrena ir laktozes netoleruojancius pacientus), jei bus dar kada priepuolis paskaitysiu situos, ir kitus. Bet tikiuosi, kad nebus. Tik kadangi tu ju neskaitei, tai mes nepadiskutuosim apie tai. :)

As paskutini syki sakau : man idomu kuo ji remiasi, ne tu kuo remiesi ir ne ka gali google rasti, nes as irgi galiu. O jei noresiu tikrai isnagrineti sita tema, tai ieskosiu pati. Butu Given atsakius, buciau pasinaudojus, dabar negaliu, gaila.

As labai atsiprasau, bet abstrakte nera pakankamai informacijos, nes reikia perskaityti kaip tyrima dare, rezultatus, rezultatu aptarima ir visu svarbiausia - isvadas. Dar reiketu apziureti ar nera straipsnio kritikos. Viena buvau butent apie piena radusi, kuris teige A, o kritika ju isvadas visiskai paneige ir teige B. Visi daro klaidu, todel reikia dometis, tikrai ne tik abstrakta perskaityti.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71856799" data-time="1508847210"><div><p>Pasiziurek zodyne, jei nezinai.</p></div></blockquote><p>as zinau, bet tu ji vartoji ir Moonte, tai reiskia, kad jus galima isprovokuot, tai reiskia, kad nevaldot saves, valdo kiti, jei net prileidi tokia galimybe, kad aplamai kitas zmogus gali kazka isprovokuoti, forume internete doh.gif</p>

Jus mane biggrin.gif
AS dar iki jusu lygio nenusileidau ir nenusileisiu. Zmones del amziaus neizeidinejau ir neizeidinesiu, nesvarbu ka jie man rasytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 spalio 2017 - 14:22

as zinau, bet tu ji vartoji ir Moonte, tai reiskia, kad jus galima isprovokuot, tai reiskia, kad nevaldot saves, valdo kiti, jei net prileidi tokia galimybe, kad aplamai kitas zmogus gali kazka isprovokuoti, forume internete :oh:

Jeigu as sakau, kad kazkas provokuoja, tai nereiskia, kad mane galima isprovokuoti. Tai reiskia, kad asmuo x provokuoja, jo toks tikslas, bet nebutinai isprovokuoja. Dar karta nekartosiu, jei nesupratai - tiek to.

Atsakyti

Tai kur padėnai šunį ir katę? bigsmile.gifOpa, tai dėl to ir daugini kates, nes planuoji kailinukus pasisiūti? O pvz šinšilos neįperki?

Ypač kai tu gauni į liūlį nuo savo diedo, esi atsakinga tu pati, išprovokuoji pati biggrin.gifArgi ne taip kalbėjai smurto aukų temose?

neiperku :lol:

taip kaip sakiau taip ir yra. O kas atsakingas, gal kaimynas? tik nesakiau,  kad siprovokuoji(isprovokavimas, au atsakomybes perkelimas, ka tik apie tai rasiau), cia pridejai nuo saves. sakiau atsakingi zmones uz tai, kas su jais vyksta ir uz tai, ka daro su kitais. siuo atveju moteris atsakinga uz tai,  kad ji gyvena su tokiu vyru ir leidziasi musama, vyras atsakinags uz smurta, vis dar neaisku? eik skaityk tas temas is naujo, gal suprasi :lol:

bet kaip saunu, kad po tiek metu mano mintys vis dar aktualios ir svarbios ir zmones skaito, mazu reikia kokia knyga isleisti :lol:

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 24, 15:13)
Man verteju, padejeju nereikia. Pati igali uz save parsayti ir atsakyti, manipuliuoti mano parasymu, iki galo ji nesupratus, suteikaint tam priesinga reiksme, manau nera moralu.

Sovietinis mentalitetas itakoja mus visus, ir mane tame tarpe, nes as esu tos visuomenes dalis.

Moze ne veltui zydu tauta vedziojo po dykuma, kol atejo i vieta. O tam kad nauja karta neturetu vergo mentaliteto. TAip ir visom postsovietinem salim, tures pareiti ele metu, kol susiformuos laisva nuo sovietu mentaliteto visuomene.

Tikiuosi aiskiau.

Sovietinis metalitetas visai nera vergo mentalitetas. Pirma issiaiskinkit sovietinio mentaliteto problemas.
Sakysim vakaru vokieciu ar anglu mentalitetai yra kur kas labiau vergiski, nuolankus, zmones su isplautoms smegenim. Todel dabar ten leftizmas ir socializmas sekmingiausiai viska ardo.
Sovietai skatino mastyma ir darre socialinius eksperrimentus ar galima mastanti zmogu padaryt paklusniu. O mankurtizmo istorinio patyrimo tai pilna ir be sovietu, paimkit ta pacia Kinija, kur per simtmecius buvo skatinamas bukas paklusnumas
Atsakyti