Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Mano pirmasis komentaras sita tema buvo skirtas Given, ne tau. Tad is taves kaip ir nieko nenoriu, aciu, nevark daugiau, nebekomentuok.

Norejau faktu, tyrimu, gydytoju nuomoniu, straipsniu. Negavau, ka padarysi. As ir sakiau komentare pries tai, kad galiu pati susirasti, nebutina man ta pati kartoti. :)

tikrai del jusu nevargciau, nesirupink :lol:

Palaikau pokalbi ir tiek, tu visada uzsisakai labai daug ko, faktu, tyrimu ir t.t. bet tau nei veina snetinka, kas ne pagla tavo isitikinimus :lol:

Tas pats stilius tesiasi per visas zinutes, atrodo nezinotum, kad nerasi niekada 100 proc vieningos nuomones del mitybos, net moklininku tarpe.

Atsakyti

Ir zodzio " santuoka" rasoma is didziosios raides. Kazi kodel taip ?

Todel,kad tai man svarbu ir todel kad gerbiu Santuoka. Ir todel kad taip rasosi sakramentu pavadinimai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 24 spalio 2017 - 13:50

Taip, uzsispyrus, cia faktas. :P  Ubuntu jaucia pareiga pakomentuoti kiekviena posta sitoje temoje, tad nesijauciu palaiminta. Greiciau viena is daugelio, visai neisskirtine. :(

oi tave pamirsau tom dviem ir taip aisku kas, o tau kas? irgi sekso per mazai? meiles? ko sirdele geidzia?

Atsakyti

tikrai del jusu nevargciau, nesirupink :lol:

Palaikau pokalbi ir tiek, tu visada uzsisakai labai daug ko, faktu, tyrimu ir t.t. bet tau nei veina snetinka, kas ne pagla tavo isitikinimus :lol:

Tas pats stilius tesiasi per visas zinutes, atrodo nezinotum, kad nerasi niekada 100 proc vieningos nuomones del mitybos, net moklininku tarpe.

Siuo atveju man idomus tas vienas klausimas: pienas+migrena, o ne visa mityba is esmes. Cia nera taip jau platu, todel as tikrai neabejoju, kad galima rasti idomiu ir informatyviu straipsniu. Kol kas nei vieno negavau. Ir as pabreziu, kad ne nuomones noriu, o argumentu : pienas sukelia migrena, nes veikia ta ir ta, nustatyta tiriant 300 pacientu. O pasakymas "kvieciai ir pienas apsunkina virskinima" bevertis. As galiu atsakyti, kad neapsunkina. :)

Ir jau rasiau, kad vienu atveju radau straipsni apie pieno ir ligos sarysi. Tirta 70000 pacientu. Tad matai, imanoma. :)

Atsakyti

Ką čia mąstyti? Iki leidžiamos ribos moteris nusprendžia, kada daryti ir ar išvis darytis.

Nenori-nesidarai.

tai sakai mastyti nera prasmes?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 14:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71856674" data-time="1508843383"><div><p>Ir zodzio " santuoka" rasoma is didziosios raides. Kazi kodel taip ?</p></div></blockquote><p>Todel,kad tai man svargu ir todel kad gerbiu Santuoka. Ir todel kad taip rasosi sakramentu pavadinimai.</p>

Aa, aiskei daba.
O zodis "vyras" kode is mazosios, juk santuoka sudaryta su vyru?
Atsakyti
Nu va, given nusipirko bilietą į Kiniją, o ubuntėla gal Mexico apsilankys?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 14:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71856673" data-time="1508843312"><div><p>Taip, uzsispyrus, cia faktas. tongue.gif  Ubuntu jaucia pareiga pakomentuoti kiekviena posta sitoje temoje, tad nesijauciu palaiminta. Greiciau viena is daugelio, visai neisskirtine. verysad.gif</p></div></blockquote><p>oi tave pamirsau tom dviem ir taip aisku kas, o tau kas? irgi sekso per mazai? meiles? ko sirdele geidzia?</p>

Varai cia, iS Sviesos. I musu kompanija.
Boze boze...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 14:48)
tom dviem ir taip aisku kas, o tau kas?

Kas? bigsmile.gif Bet man vis dar neaišku, kur padėjai šunį su kate?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 14:46)
Todel,kad tai man svarbu ir todel kad gerbiu Santuoka. Ir todel kad taip rasosi sakramentu pavadinimai.

O kaip santuoka su smurtautoju, kai gauni į liūlį ir bebijai prasižiot? Vis dar šventa tau?
Atsakyti

Varai cia, iS Sviesos. I musu kompanija.
Boze boze...

As tikrai labai stengiuosi nesitycioti. Nu labai. :D Tai specialiai provokuoja.

Atsakyti

Siuo atveju man idomus tas vienas klausimas: pienas+migrena, o ne visa mityba is esmes. Cia nera taip jau platu, todel as tikrai neabejoju, kad galima rasti idomiu ir informatyviu straipsniu. Kol kas nei vieno negavau. Ir as pabreziu, kad ne nuomones noriu, o argumentu : pienas sukelia migrena, nes veikia ta ir ta, nustatyta tiriant 300 pacientu. O pasakymas "kvieciai ir pienas apsunkina virskinima" bevertis. As galiu atsakyti, kad neapsunkina. :)

Ir jau rasiau, kad vienu atveju radau straipsni apie pieno ir ligos sarysi. Tirta 70000 pacientu. Tad matai, imanoma. :)

ar tiks ?vietoj situ zinuciu, galejai pati paimti ir pasieskoti.

http://www.sciencedi...021870752900075

http://annals.org/ai...k-feeding-tests

http://europepmc.org...act/med/6643018

http://journals.sage...992289203100508

http://www.sciencedi...140673680928871

http://www.sciencedi...140673683908668

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 24, 14:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71856737" data-time="1508845433"><div><p>tikrai del jusu nevargciau, nesirupink lotuliukas.gif</p><p>Palaikau pokalbi ir tiek, tu visada uzsisakai labai daug ko, faktu, tyrimu ir t.t. bet tau nei veina snetinka, kas ne pagla tavo isitikinimus lotuliukas.gif</p><p>Tas pats stilius tesiasi per visas zinutes, atrodo nezinotum, kad nerasi niekada 100 proc vieningos nuomones del mitybos, net moklininku tarpe.
</p></div></blockquote><p>Siuo atveju man idomus tas vienas klausimas: pienas+migrena, o ne visa mityba is esmes. Cia nera taip jau platu, todel as tikrai neabejoju, kad galima rasti idomiu ir informatyviu straipsniu. Kol kas nei vieno negavau. Ir as pabreziu, kad ne nuomones noriu, o argumentu : pienas sukelia migrena, nes veikia ta ir ta, nustatyta tiriant 300 pacientu. O pasakymas "kvieciai ir pienas apsunkina virskinima" bevertis. As galiu atsakyti, kad neapsunkina. smile.gif
</p><p></p><p>Ir jau rasiau, kad vienu atveju radau straipsni apie pieno ir ligos sarysi. Tirta 70000 pacientu. Tad matai, imanoma. smile.gif
</p>

As galvoju, gal man reikia pradeti rasyti kokius mokslinius straipsnius apie tai, kad migrena isgydo Mirena? biggrin.gif Ka manot? bigsmile.gif
Maitinuoi visa gyvenima sveikai ir pilnaverciai, subalansuotai. Galva skaudedavo taip, kad lovoj tekdavo gulet ir vemdavau. Ypac pries tas dienas. O va mirena 2 metai jau ir tfu tfu tfu nezinau isvis kada galva skaudejo.
Atsakyti