Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Iš šviesos, skaityk ir konspektuokis, googlio mokslo daktarė dėsto savo tiesas, ir, svarbiausia, nemokamai. Vertink tai!

Negaliu vertinti, nes man reikia faktu, o ne "pienas apkrauna organizma". Kiek pieno, kaip apkrauna, kodel apkrauna, kas buna, kai apkrauna, kur parasyta, kodel parasyta. Tokiu stiliumi galima diskutuoti apie mergeles marijos dangum emima. Paeme i dangu ir viskas, tikekite visi. :D

Atsakyti
Nors persigalvojau. Ubuntu, ka galvoji apie moteris, kurios nutraukia nestuma, suzinojusios, kad jiems gims apsigime vaikai?
As zinau tavo atsakyma, o tu gali cia padiskutuoti?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 13:07)
ir ka situom noretum pasakyti? koks sito atitempto posto tikslas? nori kazka apie sakramentus suzinoti, klausk smile.gif</p>
<p> </p>
<p>jei jums smagiausia diskutuot paie mane galima ir apie mane, as neiko pries, tik tikria neturit paieka duagiau gyvenime sneketis, ir ka veikti?</p>

Pasijautei užkalbinta?

Na tai klausiu, kur padėjai šunį ir katę?
Kurioj vietoj natei mano kliedesius, ar kai rašiau apie tavo nysusvietną vaisingumą, nors seksuodama su vyru neribotai, pastojai tik du kartus, ar apie kameras? Tai kur? Kai gavai postą snukin, tap atminėlė atsigavo?

O šiaip.. skaitau senas temas, kur tu apsireiškus ir kraupstu. Moteris, gyvendama su į smurtą linkusiu vyru, o tu pararinėji kaip jam į subinę sulįst, kai tuo tarpu kitos moterys situaciją mato atvirkščiai ir kraupsta nuo tavo komentarų. Bože bože, kokioj tu kandynėj augus? Vat paskaičius, dėliojasi vaizdelis kaip kokia puzlė, pati esi šeimoje uždūhinta diedo, vat iš kur tavo kalbos apie pykčius, ir nesuvoki, kad kitaip gali būti, tai pagal save ir patarinėji smurtaurojo žmonai. Baisu
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 13:10)
bet ziuriu tavo bukumui ribu nera doh.gif  lotuliukas.gif 

Oi ne, brangute. Jai iki tavojo, hm, ne bukumo, bet apsi... (pabaigą sugalvok pati) dar daug sunkvežimių haliucinogeninių grybų sugraužt. Be šansų, man rodos.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 24, 13:15)
1:1 Moonte jos asmenybe aprase. Nori pritapt prie kazko, nesuprantu prie ko siandien dainuska imete pasilinksmint?

Juikingiausia kai ji "va cia taip Airijoj", visur ta Airija , Airija, net musulmonu, kurie Airijoj gyvena, sudas turbut net airiskas.
Va ji raso, kad tie zmones, kurie keikuasi, yra ligoniai. Ir sita ji irgi suzinojo Airijoj  biggrin.gif .

Linksma tema apie nieka, draugelka jau isslavei, gal jau bilieta kinijon perkasi😂😂😂.

Žinai dar ką pastebėjau skaitydama jos senus postus? Nors ne tokie ir seni, 1.5 senumo maždaug, parašo ji vienaip, kažkas, atsakydamas į jos postą parašo kitaip, o ta "aš tai ir norėjau pasakyti, būtent taip ir rašiau", nors nei velnio ji taip nerašė lotuliukas.gif

Je je, Airijoj ir žolė žalesnė, ir dangus žydresnis, ir beglobių katinų bei šunų nėra, visi žmonės geri, rūžavi ir pūkuoti wub.gif

Nebūk tokia įsitikinus. Pala, po kokių 20 puslapių išlįs, parėkaus "moteryyys! Jūs ką, neturit real life?!! Išvien ad hominem komentarai, mobingas!! Iki kito karto.

Nu bet galai nesueina. Sako, programuotoja yra. Tai blin, jei ji elementaraus paprasto sakinio nesugeba parašyt be klaidų, tokių paprastų žodžių, kaip forumas, o be formumas, stereotipai, o ne steriotipai, alimentai, o ne elementai, demencija, o ne dimensija lotuliukas.gif ir kt akis badančios klaidos, kaip ji gali programuot?
Atsakyti

Negaliu vertinti, nes man reikia faktu, o ne "pienas apkrauna organizma". Kiek pieno, kaip apkrauna, kodel apkrauna, kas buna, kai apkrauna, kur parasyta, kodel parasyta. Tokiu stiliumi galima diskutuoti apie mergeles marijos dangum emima. Paeme i dangu ir viskas, tikekite visi. :D

kokiu tau faktu reikia ir ar reikia ju is vis?  

juk jei nori moklininku tyrimu, pati gali susirasti, jei nori zmoniu patirties tau ji buvo aprasyta, tai ko konkreciai nori?

Atsakyti

ZKB, cambala, ko juims konkreciai truksta gyvenime? sekso? ko jus tokios nelaimingos, nuskrieuade kas? ko jus smurtaujat pries save?

NU va darviena grazi daina pralinkmekit gi pagaliau :lol: https://www.youtube....h?v=lp-EO5I60KA

Atsakyti

kokiu tau faktu reikia ir ar reikia ju is vis?  

juk jei nori moklininku tyrimu, pati gali susirasti, jei nori zmoniu patirties tau ji buvo aprasyta, tai ko konkreciai nori?

Mano pirmasis komentaras sita tema buvo skirtas Given, ne tau. Tad is taves kaip ir nieko nenoriu, aciu, nevark daugiau, nebekomentuok.

Norejau faktu, tyrimu, gydytoju nuomoniu, straipsniu. Negavau, ka padarysi. As ir sakiau komentare pries tai, kad galiu pati susirasti, nebutina man ta pati kartoti. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 24, 13:28)
Negaliu vertinti, nes man reikia faktu, o ne "pienas apkrauna organizma". Kiek pieno, kaip apkrauna, kodel apkrauna, kas buna, kai apkrauna, kur parasyta, kodel parasyta. Tokiu stiliumi galima diskutuoti apie mergeles marijos dangum emima. Paeme i dangu ir viskas, tikekite visi. biggrin.gif

Nu ale ot užsispyrus merga. Grait tiktai, be atsikalbinėjimų, imi parkerį ir konspektuojies ką unicumas susakė. U-ni-cu-mas, supratai? Faktų dar užsimanė, pfff... Jauskis palaiminta, kad unikumas į tave, biomasės dalį, dėmesį atkreipė..
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 24, 13:57)
Pasijautei užkalbinta?

Na tai klausiu, kur padėjai šunį ir katę?
Kurioj vietoj matei mano kliedesius, ar kai rašiau apie tavo nysusvietną vaisingumą, nors seksuodama su vyru neribotai, pastojai tik du kartus, ar apie kameras? Tai kur? Kai gavai postą snukin, tap atminėlė atsigavo?

Pasikartosiu. Juk tokie paprasti klausimai.
Atsakyti

Nu ale ot užsispyrus merga. Grait tiktai, be atsikalbinėjimų, imi parkerį ir konspektuojies ką unicumas susakė. U-ni-cu-mas, supratai? Faktų dar užsimanė, pfff... Jauskis palaiminta, kad unikumas į tave, biomasės dalį, dėmesį atkreipė..

Taip, uzsispyrus, cia faktas. :P  Ubuntu jaucia pareiga pakomentuoti kiekviena posta sitoje temoje, tad nesijauciu palaiminta. Greiciau viena is daugelio, visai neisskirtine. :(

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 24, 13:57)

Nu bet galai nesueina. Sako, programuotoja yra. Tai blin, jei ji elementaraus paprasto sakinio nesugeba parašyt be klaidų, tokių paprastų žodžių, kaip forumas, o be formumas, stereotipai, o ne steriotipai, alimentai, o ne elementai, demencija, o ne dimensija lotuliukas.gif ir kt akis badančios klaidos, kaip ji gali programuot?

Tokia pat programuotoja kaip ir turinti bakalaura, magistra ir daktaro laipsni. Po to pasirodo, kad kazkokius kursus baige.
Apie di( e) mencija jau senai pastebejau. Aisku dvi reiksmes siu zodziu yra, bet kai unikumas nuvare ziobtis i viena tema, kur moteris demencine motina priziurejo, tai ten ir aisku buvo, kad nezino elementariausiu reiksmiu. Nezino kas yra demencija, bet patarimus deliojo😁.
Ir zodzio " santuoka" rasoma is didziosios raides. Kazi kodel taip ?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 13:59)
<p>ZKB, cambala, ko juims konkreciai truksta gyvenime? sekso? ko jus tokios nelaimingos, nuskrieuade kas? ko jus smurtaujat pries save?</p><p>NU va darviena grazi daina pralinkmekit gi pagaliau lotuliukas.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA'>https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA</a></p>

Ko tau, tetulyt, trūksta gyvenime, kad ateini į forumą klouno vietoj būt? Juk visur tas pats, kur tu tik pasirodai. Tai kas negerai su tavim? Gyveni su smurtaujančiu diedu ir net lindimas jam šiknon nei kiek nepadeda pakelti tavo "statuso" šeimoje? Kiek kartų jis tave mušė, įžeidinėjo? Čia taip tavo nuoskaudos pasireiškia, ėjimu per forumo temas ir bandymu pavaizduot visažinę? Nors virtualiai pasijauti vertinga?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 24, 14:09)
Tokia pat programuotoja kaip ir turinti bakalaura, magistra ir daktaro laipsni. Po to pasirodo, kad kazkokius kursus baige.
Apie di( e) mencija jau senai pastebejau. Aisku dvi reiksmes siu zodziu yra, bet kai unikumas nuvare ziobtis i viena tema, kur moteris demencine motina priziurejo, tai ten ir aisku buvo, kad nezino elementariausiu reiksmiu. Nezino kas yra demencija, bet patarimus deliojo😁.

Ir zodzio " santuoka" rasoma is didziosios raides. Kazi kodel taip ?

Ta tema, kur moteris prižiūrėjo motiną ir kentėjk nuo smurtautojo tėvo? Tai jooo, unikumo konentarai iš koto verčiantys "aš tėvą labiau mylėčiau nei motiną" bla bla.. nj kažkas tokio. Wtf, smurtautoją?

Kažkas dar tai pastebėjo, man atrodo, ta pati narė, kuti sani nicką priminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 13:59)
<p>ZKB, cambala, ko juims konkreciai truksta gyvenime? sekso? ko jus tokios nelaimingos, nuskrieuade kas? ko jus smurtaujat pries save?</p><p>NU va darviena grazi daina pralinkmekit gi pagaliau lotuliukas.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA'>https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA</a></p>

Nedeliok savo daineliu, nevark, as ju net neziuriu. Jauciu kas tau patinka, jei jau Sirinskiene tau grazi.
Man tai nk netruksta. Is principo cia. Kadangi melavai, o as melagiu nekenciu, tai linksminuos. Krusai smegenis n temu visom, dabar tau krusamos. Supratai? Man pvz norisi tave dabar paest uz ta moteri, kuri nezinojo nuo ko pradet su mama, o tu atejai ir ziociojai beli ziobciot, apkaltinai ja savam stiliuj. Su Menkaverte ten edet ta moteri.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 24, 14:15)

Papildyta:

Ta tema, kur moteris prižiūrėjo motiną ir kentėjk nuo smurtautojo tėvo? Tai jooo, unikumo konentarai iš koto verčiantys "aš tėvą labiau mylėčiau nei motiną" bla bla.. nj kažkas tokio. Wtf, smurtautoją?

Turbut, kur buta norejo padalint.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 24, 14:17)
Turbut, kur buta norejo padalint.

Labai nesigilinau, reikės gal kada prisėst, paskaityt.
Atsakyti