QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 13:07)
ir ka situom noretum pasakyti? koks sito atitempto posto tikslas? nori kazka apie sakramentus suzinoti, klausk
</p>
<p> </p>
<p>jei jums smagiausia diskutuot paie mane galima ir apie mane, as neiko pries, tik tikria neturit paieka duagiau gyvenime sneketis, ir ka veikti?</p>
Pasijautei užkalbinta?
Na tai klausiu, kur padėjai šunį ir katę?
Kurioj vietoj natei mano kliedesius, ar kai rašiau apie tavo nysusvietną vaisingumą, nors seksuodama su vyru neribotai, pastojai tik du kartus, ar apie kameras? Tai kur? Kai gavai postą snukin, tap atminėlė atsigavo?
O šiaip.. skaitau senas temas, kur tu apsireiškus ir kraupstu. Moteris, gyvendama su į smurtą linkusiu vyru, o tu pararinėji kaip jam į subinę sulįst, kai tuo tarpu kitos moterys situaciją mato atvirkščiai ir kraupsta nuo tavo komentarų. Bože bože, kokioj tu kandynėj augus? Vat paskaičius, dėliojasi vaizdelis kaip kokia puzlė, pati esi šeimoje uždūhinta diedo, vat iš kur tavo kalbos apie pykčius, ir nesuvoki, kad kitaip gali būti, tai pagal save ir patarinėji smurtaurojo žmonai. Baisu
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 24, 13:10)
bet ziuriu tavo bukumui ribu nera
Oi ne, brangute. Jai iki tavojo, hm, ne bukumo, bet apsi... (pabaigą sugalvok pati) dar daug sunkvežimių haliucinogeninių grybų sugraužt. Be šansų, man rodos.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 24, 13:15)
1:1 Moonte jos asmenybe aprase. Nori pritapt prie kazko, nesuprantu prie ko siandien dainuska imete pasilinksmint?
Juikingiausia kai ji "va cia taip Airijoj", visur ta Airija , Airija, net musulmonu, kurie Airijoj gyvena, sudas turbut net airiskas.
Va ji raso, kad tie zmones, kurie keikuasi, yra ligoniai. Ir sita ji irgi suzinojo Airijoj
.
Linksma tema apie nieka, draugelka jau isslavei, gal jau bilieta kinijon perkasi😂😂😂.
Žinai dar ką pastebėjau skaitydama jos senus postus? Nors ne tokie ir seni, 1.5 senumo maždaug, parašo ji vienaip, kažkas, atsakydamas į jos postą parašo kitaip, o ta "aš tai ir norėjau pasakyti, būtent taip ir rašiau", nors nei velnio ji taip nerašė
Je je, Airijoj ir žolė žalesnė, ir dangus žydresnis, ir beglobių katinų bei šunų nėra, visi žmonės geri, rūžavi ir pūkuoti
Nebūk tokia įsitikinus. Pala, po kokių 20 puslapių išlįs, parėkaus "moteryyys! Jūs ką, neturit real life?!! Išvien ad hominem komentarai, mobingas!! Iki kito karto.
Nu bet galai nesueina. Sako, programuotoja yra. Tai blin, jei ji elementaraus paprasto sakinio nesugeba parašyt be klaidų, tokių paprastų žodžių, kaip forumas, o be formumas, stereotipai, o ne steriotipai, alimentai, o ne elementai, demencija, o ne dimensija
ir kt akis badančios klaidos, kaip ji gali programuot?