Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Moonte @ 2017 10 24, 09:53)

Vakar tiek daug pastangu padejom, kad numaldyti sarsala.

Aaaaaaaaaaaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 24, 09:55)
ne, nu tikrai tau sunku su savimi...
mano daugkartinai paketai yra gėda, o tavo plastikas negėda tau pačiai, mėtomas po žeme, susuktas, kraujuotas, yra totali negėda? o gal jau mėnesinių pabaiga, tai užmiršai kad išvis kraujavai, ar ką?
gal šiame forume visoms moterims tą aiškink, ne ik man, jos gi siuvasi paketus ir diskutuoja apie daugkartines priemones - tad nemanyk aš viena dinozauras, išmanioji tu mūsų?
patinka tau toks stilius? - iš tavęs gi perėmiau... mirksiukas.gif
tavo mama irgi nešiojo tokius, tai ką ir gėdini slaugydama kassyk, primeni?
pačios ir pradėjot kalbą ape paketus, aš paminėjau tik vieną sakinį, jis buvo tarp daugybės kitų, šnekėjau apie savo "eko lifestyle", ape sodą, apie savo dviratį, ir visa kita. įstrigo tau tik paketai, nes turbūt moteriškumas tau gėda išvis.

koks dar Ubuntu melas? ji gyvena kaip sugeba ,bent eina tuo keliu, tai tu nesugebi atsakyt nė į vieną klausimą.  kodėl tau taip patinka žudyt ir mokėti už ta pinigus.

As neeinu i tema kur palas siuvates ir neaiskinu ka jums ten daryti. O tu cia aiskini.
Prie ko mano mama? Pas mus palu tikrai niekas neskalbe ir nevirino, mano tevai is uzsienio visokiu dalyku prisivezdavo, dar moterys naudodavo lignina, vata. Tai kad kiskis tu savo tas palas sau i tarpukoji ir kalbek savo toj temoj kiek tik nori.

Ubuntu melage. Ji neige esanti nare S. Tai dar ginsi? Klausiu, patinka melagiai?
Atsakiau as senai i tavo klausima - zmogus visavalgis, naminis gyvulys maistas. Tavo fanatizmas nieko cia nepertikins.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 24, 09:58)

Cia tu tou uzsiėmei po to, kaip is pat ryto issiuntinejai tuzina CV internetu?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 24, 09:55)
koks dar Ubuntu melas? ji gyvena kaip sugeba ,bent eina tuo keliu, tai tu nesugebi atsakyt nė į vieną klausimą.  kodėl tau taip patinka žudyt ir mokėti už ta pinigus.

Tu rimtai trenkta ar tik apsimeti? Koks ubuntu melas? Nu kaži koks, skaityk ATIDŽIAI vajarykštę temą, gal pamatysi. Ar tiek įsijautus į ubuntu subinės laižymą, kad net nematai ar nenori matyti, ką ji išsidirbinėja?
Atsakyti

Dar neatsibodo?

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 24, 10:00)
bet aš tikrai palieku temą, ne taip, kaip tu - vis pareiški, kad tai tavo paskutinis postas (įvairiose temose).....bet vis sugrįžti/sugrįždavai parašyt.
gyvuokit.

Susigundei nueit nurodytu adresu? Maladec!
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 24, 10:06)
Cia tu tou uzsiėmei  po to,  kaip is  pat  ryto  issiuntinejai  tuzina  CV  internetu?

Kuom? Realiai, neužėmė nei poros minučių.

Tau jau buvo sakyta- my life- my fucking business, aš jau seniai NIEKO apie save nepasakoju, tu NIEKO apie mane nežinai ir nesužinosi, nei kaip gyvenu dabar, nei kaip bus ateity, pasibaigė tie laikai, kai skalbiau savo marškinius umd. Bet aišku, tu ir praėjus 10, 20 metų, jeigu sm dar nebus nusprogęs (arba tu, o gal aš), galėsi klausinėti, ar išsiuntinėjau cv lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 24, 09:56)
Taip, tu.
Tai ko mano postu apie vyra nededi? Sakai gi pilna parasyta. Laukiu. Bet nesulauksiu, o tu eilini karta likai triochala. Nors nieko nuostabaus, pati gi apie save rasei, kad niekam teisybes nesakai, nuo vaikystes meluoji...

Tu nusodinta, sparnai tau apkarpyti, o toliau gali purtytis kiek nori, negaisiu laiko atrasinejant i tavo nesamones.
Bet jei dar saipysies is ligoniu ir nelaimiu - gausi per savo skaudzia vieta. Aisku?

Pridėjau postų apie vyrą, atmerk savo gėdingas akis, kai su manimi kalbi ir žiūrėk įdėmiai ką parašau. Dar ir pati pasipasakojai ką apie mvyrą rašei, kad ten nuperka, jei ko nenuperki, vaikui skambina, kad po tylos tą patį pasakote biggrin.gif
Tu nenusipelnei teisybės.

Prakalbo gi mat ta, pakelta aukštam soste biggrin.gif Nebejuokink tu kalakutų, apsivarei rudai iki ausų, skęsti biggrin.gif
Šiaip tu net nežinai mano skaudžių vietų biggrin.gif Tai ką gi tu gali padaryti tada? bigsmile.gif O gal aš jų net ir neturiu, dabar galvoju ax.gif
Atsakyti

1. puolama kokių 6-8 narių, Ubuntu pamažu leidžiasi iki jų lygio (kas ir vyksta, jei pastoviai atsimušinėji į kiekvieną eilutę)... ne ji pirma pradėjo būdvardžiais vadintis. ne ji tuos būdvardžius išlaiko.

2. šiaip kviečiai, kava, šokoladas ir pienas yra perkrova organizmui. tą pripažins visos mitybos mokyklos.
net mūsų visavalgė pavaduotoja buvusioj darbovietėj pareiškė: "jokio šokolado, kavos, sūrio. bandau gydytis. jokie vaistai nepadėjo per gyvenimą." ir jai žyymiai pagerėjo.

3. dar aišku, stresas dasideda. bet švari mityba neperkrauna organizmo, tuomet jis greičiau susitvarko tuomet ir su stresu. nes neteisinga mityba - pagrindinis stresas organizmui.
tegul Anonymous pieno pr pabando išmesti. bent mėnesiui - trim. apsivalys organizmas.
kava, šokoladą apribot - taip pat. bend pradžiai.

4. daugelis pabandę - džiaugiasi.... žmonės liudija tiesiog. nieko sau įsitikinimas.

1. Siaip budvardziais ji taskesi temoje dar pries sia. Kalbi netiesa.

2. Tu kalbi apie pavienius atvejus. Ir visiskai neduodi informacijos, kiek ji to surio ir sokolado valge pries tai. As turiu tyrima, kuriame ne 2 zmones apklause (apie 70000) ir gavo priesingus rezultatus nei tu teigei.

3. Stresas aisku prisideda, cia be kalbos. Prie visu ligu, prie rauksliu ant veido ir zilu plauku kiekio. Kalba ne apie tai.

4. Daugelis - kiek? Ka jie valge pries tai? Koki kieki? Kaip mete? Kaip pasikeite ligu simptomai?

Is esmes, tai ka tu cia sneki yra gandai, nuotrupos, paviene informacija, nulis irodymu. :) Tai negavau, ko norejau, bet tiek to. Man tikrai idomu apie migrena buvo, jei dar nors karta pasikartos, susirasiu pati, turi itakos pieno produktai, ar neturi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 24 spalio 2017 - 10:00
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 24, 10:19)

Tada sh. gausis...
Siaip kiekvienai rusiai darbo vietu reikia skirtingu CV.
Buvo laikas, Anglijoje irgi siuntinejau CV pagal darboo skelbimus. Beprasmiskas reikalas.
Paskui padariau kitaip.
Sugalvojau kuo noriu dirbti ir pasiuntinejau imonems kurios randasi ne taip toli pagal patirti.
Ir is kart gavau du darbus, vieno teko atsisakyt - prastesnio
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 24, 10:58)
Tada sh. gausis...
Siaip kiekvienai rusiai darbo vietu reikia skirtingu CV.
Buvo laikas, Anglijoje irgi siuntinejau CV pagal darboo skelbimus. Beprasmiskas reikalas.
Paskui padariau kitaip.
Sugalvojau kuo noriu dirbti ir pasiuntinejau imonems kurios randasi ne taip toli pagal patirti.
Ir is kart gavau du darbus, vieno teko atsisakyt - prastesnio

Jeigu ką, aš kalbėjau visiškai ne apie cv, o apie posto parašymo laiką. Mano asmeninis gyvenimas, dirbu ar nedirbu, siunčiu cv nesiunčiu, ką valgau, ar čiulpiu diedui, tai yra tik mano reikalas, supranti.
O šiaip.. kas tave atginė į Lt, jei jau ten taip chujovai jautiesi, kas tave ten laiko? Gi sienos neuždarytos, sėdi į lėktuvą ir skrendi kur nori. Nu rimtai.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 24, 10:19)
Susigundei nueit nurodytu adresu? Maladec!
Papildyta:

Tau jau buvo sakyta- my life- my fucking business, aš jau seniai NIEKO apie save nepasakoju, tu NIEKO apie mane nežinai ir nesužinosi, nei kaip gyvenu dabar, nei kaip bus ateity, pasibaigė tie laikai, kai skalbiau savo marškinius umd. Bet aišku, tu ir praėjus 10, 20 metų, jeigu sm dar nebus nusprogęs (arba tu, o gal aš), galėsi klausinėti, ar išsiuntinėjau cv lotuliukas.gif

Grynai kaip ir tu...grynai kaip ir tu.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 24, 11:14)
Jeigu ką, aš kalbėjau visiškai ne apie cv, o apie posto parašymo laiką. Mano asmeninis gyvenimas, dirbu ar nedirbu, siunčiu cv nesiunčiu, ką valgau, ar čiulpiu diedui, tai yra tik mano reikalas, supranti.
O šiaip.. kas tave atginė į Lt, jei jau ten taip chujovai jautiesi, kas tave ten laiko? Gi sienos neuždarytos, sėdi į lėktuvą ir skrendi kur nori. Nu rimtai.

As dirbu UK kaip ir dirbau.
LT yra tam tikru galimybiu pratestuotii tam tikrus technologinius sprendimus. UK viskas kainuotu daug brangiau del NT turto kainos.
Vokietija nepaprastai atsilikus technologinej srityje, internetas tragiskas, mobilus rysys tragiskas, ten jau sunku ka veikti. Dar privae vokiu azijieciu ir afrikieciu. Todel neapsimoka ten gyventi.

Cia mes apie darba lyg, o gyventi galima visur. 2 savaites prabuvom Ispanijoje, darbe net nesuprato.
Atsakyti