QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 14:18)
O man, salyginai normaliam zmogui, nors given444 ir izvelgia kad gaudau kaifa, iki kaifo toli, kaip iki menulio. BEt tiek to,
puolama kokių 6-8 narių, Ubuntu pamažu leidžiasi iki jų lygio (kas ir vyksta, jei pastoviai atsimušinėji į kiekvieną eilutę)... ne ji pirma pradėjo būdvardžiais vadintis. ne ji tuos būdvardžius išlaiko.
Ubuntu paslėptas sarkazmą šnarplioji, o visų kitų narių būdvardžius sistemingai praleidi ir vadini tai begaliniu "atvirumu".
man rodos, bet kokia frazė, kad ir "aborto liekana", ar "p$$$$sk na.hui." - kas bepasipiltų , būtų (Moontės) įvardijama kaip atvirumas ir nuoširdumas.
stebiuos vis dar.
kodėl, tuomet, mokykloj vaikai tramdomi už savo žodžius ir jų tiesioginiai agresyvūs žodžiai (debilitikas, klounas, nedašutėlis, idiotas, cirkininkas, lunatikas) neįvardijamos kaip tiesmukas atvirumas - nes juk taip tikrai galėtume interpretuoti?
o vat suaugusioms moterims galima dergtis už ekrano - nes čia kitas levelis, ar ne?
kodėl tu, Moonte, nevadini oponentės mano aukščiau išvardintais vardais, jei tau priimtinas Cambalos, ZKB, ir kitų stilius?
Cambala, į visus klausimus, aš atsakau, ypač apie paketus. neskaitai, nes tau įdomu tik ad hominem stilius. bet manęs į ad hominem lygį neužtempsi. dar tiek nesugebu.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 23, 14:41)
Prasau man truputi padeti.
Ziuriu tas cia rietenas per simtus puslapiu ir nesuprantu viso to prasmes.
Gal tikrai pas mane kazkas netaip?
Naa daug ka suvokiu, bet tai jau tesiasi savaitemis ir galo nesimato.
bent vienas - be manęs - mąsto panašiai. cheers.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 14:43)
</p><p>Man, kaip visokio maisto fanatikei (
), idomu stebeti, kaip skirtingos dietos atstoves galvoja, kad ju dieta tai tikrai isgydys nuo visu ligu. Ir tas panasumas tarp abieju vercia galvoti, kad abiem atvejais cia ne zinios, ne faktai, o tiesiog isitikinimas.
</p>
šiaip kviečiai, kava, šokoladas ir pienas yra perkrova organizmui. tą pripažins visos mitybos mokyklos.
net mūsų visavalgė pavaduotoja buvusioj darbovietėj pareiškė: "jokio šokolado, kavos, sūrio. bandau gydytis. jokie vaistai nepadėjo per gyvenimą." ir jai žyymiai pagerėjo.
dar aišku, stresas dasideda. bet švari mityba neperkrauna organizmo, tuomet jis greičiau susitvarko tuomet ir su stresu. nes neteisinga mityba - pagrindinis stresas organizmui.
tegul Anonymous pieno pr pabando išmesti. bent mėnesiui - trim. apsivalys organizmas.
kava, šokoladą apribot - taip pat. bend pradžiai.
daugelis pabandę - džiaugiasi.... žmonės liudija tiesiog. nieko sau įsitikinimas.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 16:50)
Kadangi mano darbo sfera kažkiek liečia gyvulininkystė, ironiška buvo iš kolegų girdėti istoriją apie vienoje iš agrarinių šalių gyvenančio vegano istoriją, kuris iš esmės užsiima raguočių auginimu ir turi per 300-400 galvų mėsinių galvijų. Ir tik dabar, po 30 metų, berods šiais metais, apsisprendė, kad jo gyvenimo būdas ir verslas tarpusavyje nekoreliuoja.
Žinoma niekada nevėlu, bet ironiška. Nieko neprimena?
Primena. Campbelą ir jo istoriją. jis turėjo eiti prieš visą dairy ūkininkų pramonę savo giminėj.
taiii ką daryt? jei turi batų, džemperių, lamos paklodžių iš savo (neteisingai nugyventos) praeities?
ašku - niekada ne vėlu.
kiekvienai iš jūsų taip pat.