Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Ukiai tikrai keiciasi tik ar i gera? 

[attachment=249142:how-roundup-ready-corn-is-made-monsanto-aspartame-agent-orange-gmo-frankenfood.jpg]

Atsakyti

O apie aborta butu idomu padiskutuoti, dabar Airijoje kaip tik turetu vykti referendumas, del leidimo daryti aborta, cia zmones pasiskirste i 2 stovyklas vieni masto, kad tai moters teise, vieni mato vaiko teises ....Taigi idomu jusu nuomone.

Kokia čia gali būti nuomonė, tai moters pasirinkimas. Iki tam tikro laiko tai privalo būti leidžiama.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 14:18)
O man, salyginai normaliam zmogui, nors given444 ir izvelgia kad gaudau kaifa, iki kaifo toli, kaip iki menulio. BEt tiek to,

puolama kokių 6-8 narių, Ubuntu pamažu leidžiasi iki jų lygio (kas ir vyksta, jei pastoviai atsimušinėji į kiekvieną eilutę)... ne ji pirma pradėjo būdvardžiais vadintis. ne ji tuos būdvardžius išlaiko.
Ubuntu paslėptas sarkazmą šnarplioji, o visų kitų narių būdvardžius sistemingai praleidi ir vadini tai begaliniu "atvirumu".
man rodos, bet kokia frazė, kad ir "aborto liekana", ar "p$$$$sk na.hui." - kas bepasipiltų , būtų (Moontės) įvardijama kaip atvirumas ir nuoširdumas. bigsmile.gif

stebiuos vis dar.
kodėl, tuomet, mokykloj vaikai tramdomi už savo žodžius ir jų tiesioginiai agresyvūs žodžiai (debilitikas, klounas, nedašutėlis, idiotas, cirkininkas, lunatikas) neįvardijamos kaip tiesmukas atvirumas - nes juk taip tikrai galėtume interpretuoti?
o vat suaugusioms moterims galima dergtis už ekrano - nes čia kitas levelis, ar ne?

kodėl tu, Moonte, nevadini oponentės mano aukščiau išvardintais vardais, jei tau priimtinas Cambalos, ZKB, ir kitų stilius?

Cambala, į visus klausimus, aš atsakau, ypač apie paketus. neskaitai, nes tau įdomu tik ad hominem stilius. bet manęs į ad hominem lygį neužtempsi. dar tiek nesugebu.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 23, 14:41)
Prasau man truputi padeti.
Ziuriu tas cia rietenas per simtus puslapiu ir nesuprantu viso to prasmes.
Gal tikrai pas mane kazkas netaip?

Naa daug ka suvokiu, bet tai jau tesiasi savaitemis ir galo nesimato.

biggrin.gif bent vienas - be manęs - mąsto panašiai. cheers.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 14:43)
</p><p>Man, kaip visokio maisto fanatikei ( biggrin.gif), idomu stebeti, kaip skirtingos dietos atstoves galvoja, kad ju dieta tai tikrai isgydys nuo visu ligu. Ir tas panasumas tarp abieju vercia galvoti, kad abiem atvejais cia ne zinios, ne faktai, o tiesiog isitikinimas.  smile.gif
</p>

šiaip kviečiai, kava, šokoladas ir pienas yra perkrova organizmui. tą pripažins visos mitybos mokyklos.
net mūsų visavalgė pavaduotoja buvusioj darbovietėj pareiškė: "jokio šokolado, kavos, sūrio. bandau gydytis. jokie vaistai nepadėjo per gyvenimą." ir jai žyymiai pagerėjo.

dar aišku, stresas dasideda. bet švari mityba neperkrauna organizmo, tuomet jis greičiau susitvarko tuomet ir su stresu. nes neteisinga mityba - pagrindinis stresas organizmui.
tegul Anonymous pieno pr pabando išmesti. bent mėnesiui - trim. apsivalys organizmas.
kava, šokoladą apribot - taip pat. bend pradžiai.

daugelis pabandę - džiaugiasi.... žmonės liudija tiesiog. nieko sau įsitikinimas.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 16:50)
Kadangi mano darbo sfera kažkiek liečia gyvulininkystė, ironiška buvo iš kolegų girdėti istoriją apie vienoje iš agrarinių šalių gyvenančio vegano istoriją, kuris iš esmės užsiima raguočių auginimu ir turi per 300-400 galvų mėsinių galvijų. Ir tik dabar, po 30 metų, berods šiais metais, apsisprendė, kad jo gyvenimo būdas ir verslas tarpusavyje nekoreliuoja.
Žinoma niekada nevėlu, bet ironiška. Nieko neprimena?

Primena. Campbelą ir jo istoriją. jis turėjo eiti prieš visą dairy ūkininkų pramonę savo giminėj.
taiii ką daryt? jei turi batų, džemperių, lamos paklodžių iš savo (neteisingai nugyventos) praeities?
ašku - niekada ne vėlu.

kiekvienai iš jūsų taip pat. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 24 spalio 2017 - 08:41
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 22:21)
Nerasiau, kad mano vyras kaip dvynys. Rasiau, kad po tylumos abu pradedam ta pati mazdaug sneket. Tai kas yra? Kas cia blogo?
Aik, aik, tavo Ubuntela daro ne ismaniojo klavos klaidas. Tas ryskiai aisku. An net specialiai paziurejau kompo klava - jos klaifos randasi nesalimais. Cia kazkoks sutrikimas pas ja. Va anoj temoj apie zole sneka, kad nepriprantama, jau rimtai galvoju, kad galbut kazka is apsvaigimo vartoja.

Taip. Laukiu, kad idesi ka apie mano vyra. Laukiu savo pistu. Kitaip busi ne tik Menkaverte, bet ir sudas. Laukiu.
Papildyta:

Nu ir kas? Ar tai intymus, asmeniniai dalykai, skirti dviems?
Isprotejai?
Papildyta:

Kaip ir pvz Moonte parase kad eis su sunimis pasivaiksviot, kad jos vyras maratonininkas ar kad Nakvisos vyras kazkoks sportininkas.
Nupusai visai?

Aš nupušau? blink.gif Taigi tave labai trikdo, jei tik kas ką apie vyrą ar šunį parašo, gi paskui tą savo kitą nuoblūdą Aimeją kartoji, kad laimė mėgsta tylą ir tipo tyli apie vyrą, bet pasirodo pati išsijuosus rašai tą patį ką ir aš ir nė nematai, po to net purtaisi tvirtindama, kad nič nieko nerašei biggrin.gif biggrin.gif Juk ne viską pacitavau, nesu nupušusi, kad gaiščiau laiką ir viso mėnesio citatų ieškočiau.
Nu Šūdo Krūva esi, ir ne kitaip. Aš gi tave įspėjus buvau kaip žmogų, kad prieš mane nepašokinėsi, vat ir kritai veidu šūduosna ir tai tik pradžia, jei dar nenusiraminsi bus tik blogiau ax.gif

O dėl rašymo, tai toli gražu ne tik raides sumaišei. Taip, raides mes dažnai sumaišome, kai greitai spaudome, bet pas tave jau gavosi kaip analfabeto rašyba, kuris niekaip ketvirtos klasės nebaigia, nes parašei ne tipišką lietuviams au, o eu ir pan.
Pasižiūrėk į ką pavirtai, moterie. Svetima gėda kamuoja tave skaitant biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 24, 09:37)
puolama kokių 6-8 narių, Ubuntu pamažu leidžiasi iki jų lygio (kas ir vyksta, jei pastoviai atsimušinėji į kiekvieną eilutę)... ne ji pirma pradėjo būdvardžiais vadintis. ne ji tuos būdvardžius išlaiko.

Cambala, į visus klausimus, aš atsakau, ypač apie paketus.

Vel uzsiciklinai ant budvardziu?Ji kitaip izeidineja ir visoms cia aisku. Nesitikek kad tavo ta klizma kazkas gerbs. Tegu pirmiausia nuo saves pradeda.

Tavo paketai, skalbiami viesai, yra tavo geda. Niekam cia neidomu tavosios palos. As apie mela klausiau. Patinka melagiai?

---------
O apie mesa dabar galvoju. Saunuoliai musu proteviai, gyvulininkystes ismoko. Antraip musu tauta isvis but isnykusi, badu numirtu ir susaltu be vilnoniu drabuziu, batu, kailiu.
O tu sedek ir verk, kaip tau gaila gyvuliuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 spalio 2017 - 08:49
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 22:24)
VMVT greitai tokius pastato į vietas. Gyvenate paraleliniame pasaulyje ir įsivaizduojate kažką baisaus. Paskutinius metus ypač tuo aktyviai užsiima ir įvairios gyvūnų organizacijos, sutvarkius VMVT įgaliojimus ir juos praplėtus, tvarkysis viskas greičiau.
Viena iš pieninių, kaip pvz

vartotojo įkelta nuotrauka

O kur grynas oras pastoviai, kur judesys? Juk tai gyvi padarai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 22:29)
Idomu veganai valgo krevetes?

Nu ir kvaila biggrin.gif Po šitiek laiko nė nesupranta kas yra žodis veganas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 22:38)
Cia  tu izeidi daugeli ir jos dar turi saves atsiprasyti? blink.gif

Net nežinai to bajerio visuotino, kad jei užpykai, reikia atsiprašyti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 23:09)

Gera. Diedai tai visi sexy, jamami, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 24, 09:37)
puolama kokių 6-8 narių,

Dieve mano, ir vel...
Pastoviai priekaistauji apie argumentus argumentum ad hominem, o pati...

Vakar tiek daug pastangu padejom, kad numaldyti sarsala. Vietoj to kad leisti nusistoveti ramybej vel baksnoji pirsteliu. As neturiu zodziu.
Pamastyk, apie savo pacios neva diskutavimo-moralizavimo gebejimus, veiksmu apsekmes. Tikra peklos kaciarga.

Tikiuosi, merginos protingesnes uz tave, ir nesivels i eilines kurstomas rietenas, pirstuku baksnojimus, primenancius smelyno pestynes.

Ziurint i visa tai, jei daryti isvadas is matomu pvz., manau, veganizmas, tikrai nedaro itakos mastymui, ir taikingumui.

Koks tarp taves ir 6-8 zmoniu skritumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 spalio 2017 - 08:56
QUOTE(cambala @ 2017 10 24, 07:46)

Tavo paketai, skalbiami viesai, yra tavo geda. Niekam cia neidomu tavosios palos. As apie mela klausiau. Patinka melagiai?

ne, nu tikrai tau sunku su savimi...
mano daugkartinai paketai yra gėda, o tavo plastikas negėda tau pačiai, mėtomas po žeme, susuktas, kraujuotas, yra totali negėda? o gal jau mėnesinių pabaiga, tai užmiršai kad išvis kraujavai, ar ką?
gal šiame forume visoms moterims tą aiškink, ne ik man, jos gi siuvasi paketus ir diskutuoja apie daugkartines priemones - tad nemanyk aš viena dinozauras, išmanioji tu mūsų?
patinka tau toks stilius? - iš tavęs gi perėmiau... mirksiukas.gif
tavo mama irgi nešiojo tokius, tai ką ir gėdini slaugydama kassyk, primeni?
pačios ir pradėjot kalbą ape paketus, aš paminėjau tik vieną sakinį, jis buvo tarp daugybės kitų, šnekėjau apie savo "eko lifestyle", ape sodą, apie savo dviratį, ir visa kita. įstrigo tau tik paketai, nes turbūt moteriškumas tau gėda išvis.

koks dar Ubuntu melas? ji gyvena kaip sugeba ,bent eina tuo keliu, tai tu nesugebi atsakyt nė į vieną klausimą. kodėl tau taip patinka žudyt ir mokėti už ta pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 24, 09:45)
Aš nupušau? blink.gif Taigi tave labai trikdo, jei tik kas ką apie vyrą ar šunį parašo, gi paskui tą savo kitą nuoblūdą Aimeją kartoji, kad laimė mėgsta tylą ir tipo tyli apie vyrą, bet pasirodo pati išsijuosus rašai tą patį ką ir aš ir nė nematai, po to net purtaisi tvirtindama, kad nič nieko nerašei biggrin.gif  biggrin.gif Juk ne viską pacitavau, nesu nupušusi, kad gaiščiau laiką ir viso mėnesio citatų ieškočiau.
Nu Šūdo Krūva esi, ir ne kitaip. Aš gi tave įspėjus buvau kaip žmogų, kad prieš mane nepašokinėsi, vat ir kritai veidu šūduosna ir tai tik pradžia, jei dar nenusiraminsi bus tik blogiau ax.gif

O dėl rašymo, tai toli gražu ne tik raides sumaišei. Taip, raides mes dažnai sumaišome, kai greitai spaudome, bet pas tave jau gavosi kaip analfabeto rašyba, kuris niekaip ketvirtos klasės nebaigia, nes parašei ne tipišką lietuviams au, o eu ir pan.
Pasižiūrėk į ką pavirtai, moterie. Svetima gėda kamuoja tave skaitant biggrin.gif

Taip, tu.
Tai ko mano postu apie vyra nededi? Sakai gi pilna parasyta. Laukiu. Bet nesulauksiu, o tu eilini karta likai triochala. Nors nieko nuostabaus, pati gi apie save rasei, kad niekam teisybes nesakai, nuo vaikystes meluoji...

Tu nusodinta, sparnai tau apkarpyti, o toliau gali purtytis kiek nori, negaisiu laiko atrasinejant i tavo nesamones.
Bet jei dar saipysies is ligoniu ir nelaimiu - gausi per savo skaudzia vieta. Aisku?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 24, 09:55)
ne, nu tikrai tau sunku su savimi...
mano daugkartinai paketai yra gėda, o tavo plastikas negėda tau pačiai, mėtomas po žeme, susuktas, kraujuotas, yra totali negėda? o gal jau mėnesinių pabaiga, tai užmiršai kad išvis kraujavai, ar ką?
gal šiame forume visoms moterims tą aiškink, ne ik man, jos gi siuvasi paketus ir diskutuoja apie daugkartines priemones - tad nemanyk aš viena dinozauras, išmanioji tu mūsų?
patinka tau toks stilius? - iš tavęs gi perėmiau... mirksiukas.gif
tavo mama irgi nešiojo tokius, tai ką ir gėdini slaugydama kassyk, primeni?
pačios ir pradėjot kalbą ape paketus, aš paminėjau tik vieną sakinį, jis buvo tarp daugybės kitų, šnekėjau apie savo "eko lifestyle", ape sodą, apie savo dviratį, ir visa kita. įstrigo tau tik paketai, nes turbūt moteriškumas tau gėda išvis.

koks dar Ubuntu melas? ji gyvena kaip sugeba ,bent eina tuo keliu, tai tu nesugebi atsakyt nė į vieną klausimą.  kodėl tau taip patinka žudyt ir mokėti už ta pinigus.

Beviltiksa.
Kvailumui ribu nera.
Pati moralizuoja pati kursto.

Man gali neatsakineti, isjungiu PC
Einu kuo nors prasmingu uzsiimti.

Tik nestenek kad Ubuntu spardoma, tu viska padarei kad taip butu. Dek sau riebu pliusa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 spalio 2017 - 08:59
QUOTE(given444 @ 2017 10 24, 09:31)
Ubuntu paslėptas sarkazmą šnarplioji, o visų kitų narių būdvardžius sistemingai praleidi ir vadini tai begaliniu "atvirumu".
man rodos, bet kokia frazė, kad ir "aborto liekana", ar "p$$$$sk na.hui." - kas bepasipiltų , būtų (Moontės) įvardijama kaip atvirumas ir nuoširdumas.  bigsmile.gif

stebiuos vis dar.
kodėl, tuomet, mokykloj vaikai tramdomi už savo žodžius ir jų tiesioginiai agresyvūs žodžiai (debilitikas, klounas, nedašutėlis, idiotas, cirkininkas, lunatikas) neįvardijamos kaip tiesmukas atvirumas - nes juk taip tikrai galėtume interpretuoti?
o vat suaugusioms moterims galima dergtis už ekrano - nes čia kitas levelis, ar ne?

kodėl tu, Moonte, nevadini oponentės mano aukščiau išvardintais vardais, jei tau priimtinas Cambalos, ZKB, ir kitų stilius?
Cambala, į visus klausimus, aš atsakau, ypač apie paketus. neskaitai, nes tau įdomu tik ad hominem stilius. bet manęs į ad hominem lygį neužtempsi. dar tiek nesugebu.
biggrin.gif bent vienas - be manęs - mąsto panašiai. cheers.

Kaip tau mokykloj sekėsi matematika? Man atrodo, prastokai..
Jinai jau seniai nusileidus, jeigu nepastebėjai, falšyfka. Ir netgi perspjovus. Vo, laaabai taiklūs postai apie ją, skaityk, dėkis į makaulę ir nustok advokatauti galų gale.
Dar:
Dar:
Dar:
Dar:
Prašom, labai taiklios nuomonės apie tavo pūkuotąją ubuntėlą. Turi ką pridurt?
Kaip tau vakarykštis jos "performansas", aaaa? Jai galima dergtis? Bet neverta tavęs net klaust, tiek įsijautus į šiknos laižymą, kad net akys aprūko, paprasčiausiai matai, ką nori matyti. Vis ateini čia paverkt, kaip tavo rūžavąją ir pūkuotąją ubuntėlą skriaudžia, ajajaj.
Tai gal būtų pats laikas p$$$$$$st na.hui? Rimtai. Galėtum savo haliucinogininę kartu prigriebt, abu labu tokios. Kryptį nurodau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 24 spalio 2017 - 09:02
QUOTE(Moonte @ 2017 10 24, 07:53)
Vakar tiek daug pastangu padejom, kad numaldyti sarsala. Vietoj to kad leisti nusistoveti ramybej vel baksnoji pirsteliu. As neturiu zodziu.

Nebūk juokinga.....
bilsnoju piršteliu?
tu matematikšai paskaičiuok gal mano postus ir pažiūrėk kokiais kiekiais rašo kitos narės....
atsipeikėk, Moonte.
taip, geriau visai man šiandien nereikėjo rašyt, bet vat laisvo laiko ryte atsirado, o gaila.
dabar. palikdama temą sužinosiu, kad tai AŠ kėliau pagrindinį šaršalą, matai...
vos praskrolinti spėju 10-20psl, parašau savo pastebėjimus, ir Moontė puola ant mano POSTO. ant zkb, cambalos nepuoli, ar ne? nes iš jų nieko nesitiki, ar kaip?
Ubuntu, prašau, išeik iš šos temos...pamatysi, neturės moterys apie ką kalbėti.
pusę tiek azarto nuvės.
aš tau gi sakiau: neatsakinėk joms....jos tik kurstosi, nesusilaiko.
o Moontė dar man reguliuoja, kad aš į kas trisdešimtą postą neturiu teisės įsiterpti.

bet aš tikrai palieku temą, ne taip, kaip tu - vis pareiški, kad tai tavo paskutinis postas (įvairiose temose).....bet vis sugrįžti/sugrįždavai parašyt.
gyvuokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 24 spalio 2017 - 09:06