Tu ta gerajį žmogų įžeidinėjai "nepadoriųjų" temoje, atmintėlė vėl šlubuoja?
Man tai raugintu agurku su perlinem kruopom, charcio, raugintuu kopustu ir " tom jam" su krevetem.
Idomu veganai valgo krevetes?
taisykle nm vienas: ISSAISKINK VIENA KART SAU KAS YRA ISIZEIDINEJIMAS
Ir jei kas ISIZEIDET galit atsiprasyti, nesikuklinti.
As viska gerai atsimenu, ka su Nakvisa diskutavom ir ka ji rasinejo, bet tai nereiksia, kad negaliu pasidziaugti zmogaus protingom mintim, tai taip pat nereiskia, kad viskam pritariu, ka ji raso. Man nera taip, kad nepatiko zmogus ir pradedu varyti ant jo, kiekviena posta skaitau atskirai ir vertinu pagal tai kas jame parasyta, ne pagal asmeni. Nes NEI VIENOS cia is jusu nepazystu ir neturiu jokio tikslo, nei kazka izeidineti, nei skaudinti , nei dar kazka su jumis daryti, jus neesat mano tikslas. Mano tikslai savi , su jumis nesusije.
daugiau to nekartosiu.
Man tai raugintu agurku su perlinem kruopom, charcio, raugintuu kopustu ir " tom jam" su krevetem.
kas tavo manymu krevete augalas ar gyvunas?
ir zinosi atsakyma
Bla bla bla.. F off.
Ir kaip tave tokią nuostabią, taktišką, šaunią, mokančią gražiai diskutuoti, išvadino ar atsimeni kaip?
Man atrodo, kad tai daugiau itakoja sovietinis paveldas. Nes mes dar nemokam priimti kitaip mastanciu numone. Vakaruose, viskas vyksta kazkaip paprasciau, jie kazkaip ramiai ziuri, mes gi isijauciam i ta teisuolio vaidmeni. Diskusija tampa karo lauku. Bjauriausia sioje situacijoje yra tai, kad polemikos tikslas ne suprasti oponenta, o sudirbti, del to naudojama argumentum ad hominem, daznai tasoma "raudona silke", daromos kitos argumentacines kalidos.
Mes esam tik nanosekundės blyksnis Paukščių Take. Pyst ir nėra. Ar verta dėl to bandyti perkąsti gerklę? Visada, nuo pat amžių amžių buvo jie ir mes.
Ir taip, žmogus yra žemės skerys. Mes esame biologinis virusas, kuris savo tingumui, naudai, ilgalaikiam malonumui naikiname žemę. Aš nesu išimtis, kitaip į darbą važinėčiau dviračiu.
Idomu veganai valgo krevetes?</p></div></blockquote><p>kas tavo manymu krevete augalas ar gyvunas?</p><p>ir zinosi atsakyma </p>
Krevete gudresne uz tave. Tai net nezinau...
Zmogui skirtas maistas.
Papildyta:
Cia tu izeidi daugeli ir jos dar turi saves atsiprasyti?
Ir taip, žmogus yra žemės skerys. Mes esame biologinis virusas, kuris savo tingumui, naudai, ilgalaikiam malonumui naikiname žemę. Aš nesu išimtis, kitaip į darbą važinėčiau dviračiu.
TA tema atsiminiau Omaro Chajamo rubajata
Ir buvo lasas - jis dalele juros liko,
Ir buvo dulke - ji su smiltzemiu sulygo.
O tavo, ar ne toks gimimas ir mirtis?
Musele kazkokia - cia buvo, cia isnyko.
Ir buvo lasas - jis dalele juros liko,
Ir buvo dulke - ji su smiltzemiu sulygo.
O tavo, ar ne toks gimimas ir mirtis?
Musele kazkokia - cia buvo, cia isnyko.
Amen.
Ar siam pasauly kas be nuodemes, sakyk?
Kodel gi be demes tik rodomes, sakyk?
As blogas, o tu man uz tai piktu atmoki,
Ar nesame abu vienodi mes, sakyk?
O jo jo jo
----------------
Skaitinedama Google radau viena mano mėgstamiausiu posakiu:
Kiekvienas žmogus, jeigu jis žmogus, privalo širdyje turėti gražią dainą. M. Stelmachas
Mano mėgstamiausia daina:
https://youtu.be/rdhi_q1CnR0
O, priminei agurkienę, reikės išvirt