Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 23:50)
Snekekit, snejekit. Monteverte viska i blonknotuka, visus penkntad vakarus, laika uzsifiksuos. Veliau pateiks jums ataskaita.
Mes tai su vyru vakare filma zeejom, vyno su suriu gerem. Zidinio neturim. Pavydziu baltai besipleckianancios ugnies.</span>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dėmesio, čia buvo ta, kuri nesigiria ir tylią laimę audžia biggrin.gif
Papildyta:
Dar
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 18:48)
Ir kas, kad prezidento? As savo vyro i 10 prezidentu neiskeisciau tongue.gif .

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Tai ką, oficialiai Šūdo Krūva?
Teks bėgt niką keist? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 23 spalio 2017 - 21:03
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 21:42)
Toks vaizdas,  kad tu save gali pavaidinti intelektuale  biggrin.gif

Ginkdie biggrin.gif Man pakanka ir to, kad nekramtau haliucinogeninių grybų, kaip ne kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 21:55)
Juk ne kiekvienas vertybes kažkokias propaguoja. kai kurie tiesiog mato kokia ta mėsa šlykštalas, mato gi savininkas būdamas kas tose fermose jo darosi

Kas jose turi darytis? Nieko ten nesidaro. Baiginėjasi “konvejeriniai” laikai. Pamirškit. Keičiasi viskas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 21:49)
Ar cia bėda?  Zuikiu dainos. As teises pamaciau,  va cia tai bėda biggrin.gif

PamEtei?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 22:07)
Kas jose turi darytis? Nieko ten nesidaro. Baiginėjasi “konvejeriniai” laikai. Pamirškit. Keičiasi viskas.

Kokios ten sąlygos garduose gyvenant ir sergant.
Atsakyti
Bingo smile.gif
Papildyta:

Juk ne kiekvienas vertybes kažkokias propaguoja. kai kurie tiesiog mato kokia ta mėsa šlykštalas, mato gi savininkas būdamas kas tose fermose jo darosi

Na bet tą patį galima pasakyti ir apie vaisius, ypač atvežtinius, daržoves, nežinosi, kiek chemikalų ant jų privaryta. Nebent pats užsiaugini arba perki iš patikimų žmonių.
Atsakyti

Kad vyro nepagarba, kuomet reikalaujama dažytis labiau ir ryškiau kyla dėl to, kad mergina nėra veganė ir nesuranda tikrojo “aš”?

Siaip diskusija apie makiaza ir vyro norus pasibaige pries kokius 600 puslapiu :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 21:52)
Tai jei tu apie mano darbą, vyrą, šunį, mitybą, Dievus rašai, tai ant kiek aš tave nužeminau? biggrin.gif Nago juodymas matyt tik besimato iš po žemių? biggrin.gif Todėl čia taip ir krataisi biggrin.gif

Plia, tai tu net nebepameni kaip apie vyrą rašei, kad ten vos ne dvynys sielos? biggrin.gif  biggrin.gif

Nu tai Ubuntu tas pats galioja ne? Kodėl jai klaidų negalima daryti? Tau gi ir ne tik tau jos raštingumas užkliuvo, kvykavai kaip kvaiša, o dabar pati pirmą dieną pasiėmei išmanųjį į rankas? biggrin.gif    Tai ir mokaisi iki pirmos nakties, maigai? biggrin.gif

O jei įdėsiu? Tai tada sutinki oficialiai šūdo krūva tapti?

Nerasiau, kad mano vyras kaip dvynys. Rasiau, kad po tylumos abu pradedam ta pati mazdaug sneket. Tai kas yra? Kas cia blogo?
Aik, aik, tavo Ubuntela daro ne ismaniojo klavos klaidas. Tas ryskiai aisku. An net specialiai paziurejau kompo klava - jos klaifos randasi nesalimais. Cia kazkoks sutrikimas pas ja. Va anoj temoj apie zole sneka, kad nepriprantama, jau rimtai galvoju, kad galbut kazka is apsvaigimo vartoja.

Taip. Laukiu, kad idesi ka apie mano vyra. Laukiu savo pistu. Kitaip busi ne tik Menkaverte, bet ir sudas. Laukiu.
Papildyta:

Papildyta:

Haaaaaaaaa, apie vyrą ir vėl parašei biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu ir kas? Ar tai intymus, asmeniniai dalykai, skirti dviems?
Isprotejai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 22:06)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dėmesio, čia buvo ta, kuri nesigiria ir tylią laimę audžia biggrin.gif
Papildyta:
Dar

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Tai ką, oficialiai Šūdo Krūva?
Teks bėgt niką keist? bigsmile.gif

Kaip ir pvz Moonte parase kad eis su sunimis pasivaiksviot, kad jos vyras maratonininkas ar kad Nakvisos vyras kazkoks sportininkas.
Nupusai visai?
Atsakyti
Bet tai kokia skani sriuba yra barščiai biggrin.gif
Atsakyti

Jeigu atmesti išankstinę nuomonę, nelįsti į ad hominem argumentus, kurie yra pritempiami iš visur - eilinė statistinė mergina. Ji nieko tokio nepasakė, į ką netikėtų ar neįtikėtų kitos moterys. Jei pažiūrėti, pilna kursų, studijų, mokymų kaip tapti tikra moterimi, kaip neprarasti savo moteriškumo, kaip sukurti laimingus santykius su vyru ir t.t. Rytų šalyse paskutiniu metu ypač populiaru grįžti į pratriarchato ištakas.
Kažkur skaičiau, kad moteris energiją semiasi per sijoną. Kuo ilgesnis sijonas, tuo geresnis ryšys su žemę ir tuo geresnis laidininkas pasiimti.
Visokios čakros, vedos, feng šui ir pan. Viskas dabar labai “trende”.

ACIU tau gerasis zmogau :) pagaliau siek tiek blaivaus proto :)

Tik tai, kad as rasiau cia apie tuos dalykus, nereiksia, kad as tuom ir tikiu ar ta darau. Paprasciausiai man patinka diskutuoti apie viska :) paprasciasuiai zmogui patinka diskutuoti, jei kas tai supras bus visai smagu :)

yYra daug visokiu teoriju , daug visokiu mokymu, daug visokiu minciu, as nematau problemos, kodel mes negallime ju isdiskutuoti , isziureti is visu pusiu, vietoj to, kad aklai kazkuom tik vadovautis...

tik tiek kad as tom cakrom ir t.t. domiuosi jau daug metu, kai dar niekas nebuvo trende, kaip ir mityba ir kitais dalykais apie ka cia rasiau.

Bet tikrai nemaniau, kad cia sukels tokias isterijos sitos mintys, nuomones ir t.t. man tai neatrodo nieko ypatinga ar isskirtinio ir tikrai reikalajunacio kazkokiu super buper ziniu ar gebejimu :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 spalio 2017 - 21:25
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 22:11)
Kokios ten sąlygos garduose gyvenant ir sergant.

VMVT greitai tokius pastato į vietas. Gyvenate paraleliniame pasaulyje ir įsivaizduojate kažką baisaus. Paskutinius metus ypač tuo aktyviai užsiima ir įvairios gyvūnų organizacijos, sutvarkius VMVT įgaliojimus ir juos praplėtus, tvarkysis viskas greičiau.
Viena iš pieninių, kaip pvz

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 22:01)
Bet joms gerai? Jos gyvena savo pasaulyje, savo taisyklėse, jis yra gražus, jame viskas sudėliota į lentynas ir taisykles.
Ar tai blogai? Kodėl tiek viena, tiek kita pusė bando tempti paklodę į save ir aiškinti, kad ana pusė gyvena neteisingai.
Žinai ką man tai primena?  Pameni aršias diskusijas 130 metų atgal, kuomet buvo bandoma įrodyti, kad jei moteris neišteka, o gyvena konkubinate - ji apgaudinėja pati save. Nes ji giliai širdyje nori santuokos. O jei nenori - ji meluoja. Ir gali kuolą tašyto ant galvos. Privalo norėti.
Čia, šioje temoje lygiai tas pats. Vienos save iškelia ant pjedestalo, pradeda matuotis nimbą, kitos bando jas nutempti žemyn su savo argumentais.
Ir viena ir kita pusė savotiškai teisios, bet ambicijos yra aukščiau už viską. Ar pilstymas ką nors pakeis? Ne. Tai? Ir ką įrodysite? Kad vyro nepagarba, kuomet reikalaujama dažytis labiau ir ryškiau kyla dėl to, kad mergina nėra veganė ir nesuranda tikrojo “aš”?

biggrin.gif
Man atrodo, kad tai daugiau itakoja sovietinis paveldas. Nes mes dar nemokam priimti kitaip mastanciu numone. Vakaruose, viskas vyksta kazkaip paprasciau, jie kazkaip ramiai ziuri, mes gi isijauciam i ta teisuolio vaidmeni. Diskusija tampa karo lauku. Bjauriausia sioje situacijoje yra tai, kad polemikos tikslas ne suprasti oponenta, o sudirbti, del to naudojama argumentum ad hominem, daznai tasoma "raudona silke", daromos kitos argumentacines kalidos.

O del to laimingas, nelaimingas, yra du aspektai. Kai zmogus laimingas gyvena savo gyvenima ir niekam netrukdo.

Ir kaip kitas "laimingas" atejes i diskusija noi padaryti tokiais pat laimingais, kaip jis, kitus, ir tai daro be jokiu skrupulu. Savaime surpantama, brukiams sulaukia atitinkamos reakcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 spalio 2017 - 21:34