Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 21:01)
Tai sakai,  visi cia neintelektualus ir net tu prie ju? hmm.gif

O tu save laikai intelektuale?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 21:14)
Kaip ir pas tave, seniai tai pastebėjau biggrin.gif Tai ką?

Būnam kasdien, daugiau ar mažiau. Mano vyras po barus neuliavoja, žuvelių tenai nežvejoja. Tai ką?

Man galima, as - burbanti biggrin.gif

Apie antra dali geriau patylėsiu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 21:11)
Butent, bet kai kurie linke gyventi iliuziju pasaulyje, meluodami ne tik kitiems, bet ir sau.

Labai konkretų pavyzdį turim šioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 21:17)
Papildyta:

Man galima,  as -  burbanti  biggrin.gif

Nezinau. Neutralia laikau save.

O tu, burbanti, reiskia neintelektuale, kad sitoj temoj komentuoji ir rasai, kad intelektualus cia nerasys?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 21:17)

Man galima,  as -  burbanti  biggrin.gif

Apie antra dali geriau patylėsiu

O tu?

O man ne? verysad.gif

Labai teisingai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 21:24)
Nezinau. Neutralia laikau save.

O tu, burbanti,  reiskia neintelektuale, kad sitoj temoj komentuoji ir rasai, kad intelektualus cia nerasys?

As neklausiu tu esi ar nesi neutrali. As klausiu ar laikai save intelektuale.
As esu savikritiska, be didybes manijos užuomazgų, todel save ne intelektuale pavaidinti dar esu pajegi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 21:25)
O tu?

O man ne? verysad.gif

Labai teisingai.

Toks vaizdas, kad tu save gali pavaidinti intelektuale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 spalio 2017 - 20:44
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 21:23)
Labai konkretų pavyzdį turim šioje temoje.

Jeigu atmesti išankstinę nuomonę, nelįsti į ad hominem argumentus, kurie yra pritempiami iš visur - eilinė statistinė mergina. Ji nieko tokio nepasakė, į ką netikėtų ar neįtikėtų kitos moterys. Jei pažiūrėti, pilna kursų, studijų, mokymų kaip tapti tikra moterimi, kaip neprarasti savo moteriškumo, kaip sukurti laimingus santykius su vyru ir t.t. Rytų šalyse paskutiniu metu ypač populiaru grįžti į pratriarchato ištakas.
Kažkur skaičiau, kad moteris energiją semiasi per sijoną. Kuo ilgesnis sijonas, tuo geresnis ryšys su žemę ir tuo geresnis laidininkas pasiimti.
Visokios čakros, vedos, feng šui ir pan. Viskas dabar labai “trende”.
Atsakyti

Jeigu atmesti išankstinę nuomonę, nelįsti į ad hominem argumentus, kurie yra pritempiami iš visur - eilinė statistinė mergina. Ji nieko tokio nepasakė, į ką netikėtų ar neįtikėtų kitos moterys. Jei pažiūrėti, pilna kursų, studijų, mokymų kaip tapti tikra moterimi, kaip neprarasti savo moteriškumo, kaip sukurti laimingus santykius su vyru ir t.t. Rytų šalyse paskutiniu metu ypač populiaru grįžti į pratriarchato ištakas.
Kažkur skaičiau, kad moteris energiją semiasi per sijoną. Kuo ilgesnis sijonas, tuo geresnis ryšys su žemę ir tuo geresnis laidininkas pasiimti.

Taip, dabar labai madoje ne tik valgyt kaip paleolito laikais, bet ir gyventi  :D . Ir apie ta energija per sijona esu skaicius. Dėve, dėve.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 21:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="71855834" data-time="1508784177"><div><p>Jeigu atmesti išankstinę nuomonę, nelįsti į ad hominem argumentus, kurie yra pritempiami iš visur - eilinė statistinė mergina. Ji nieko tokio nepasakė, į ką netikėtų ar neįtikėtų kitos moterys. Jei pažiūrėti, pilna kursų, studijų, mokymų kaip tapti tikra moterimi, kaip neprarasti savo moteriškumo, kaip sukurti laimingus santykius su vyru ir t.t. Rytų šalyse paskutiniu metu ypač populiaru grįžti į pratriarchato ištakas.
Visokios čakros, vedos, feng šui ir pan. Viskas dabar labai “trende”.</p></div></blockquote><p>Taip, dabar labai madoje ne tik valgyt kaip paleolito laikais, bet ir gyventi  biggrin.gif . Ir apie ta energija per sijona esu skaicius. Dėve, dėve.</p>

Ar cia bėda? Zuikiu dainos. As teises pamaciau, va cia tai bėda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 spalio 2017 - 20:51
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 19:24)
Oho, net negalvojau, kad taip nuzeminau tave, pakirpau sparnuss, kad  ner apie mano mama cia jau rasai. Na nieko nuostabaus, manes jau neikuom nenustebinsi. Na taip, mama mano pas mane gyvena. O ka? Taip ir neatsakei, ar savo patvorin numestum? Jei nefali ne i uzsieni nevaziuoti su sugyventiniu tevus savo palikus, tai ka cia bilsnoji?

Apie savo vyra laukiu, triochala. Prasom ideti citatas.
Ir apie mano kasara. Kiek postu? 2- 3 daugiausiai sioj temoj.  Ir ne del savo gyrimosi ( taip kaip tu), o nariams uzklausus. tongue.gif

Niekada neskaiciau saves autoritetinga ier auksciau uz kitas.

Beje, kas liecia mano teksto, dar raudonai nesudeliojai taskeliu, varneliu ir nosiniu. biggrin.gif . Sakau, uzteks nokia 3310 mirkt ir kompo klaviaturoj, pirkis ismanuji. Nors ne, tau gi del sveikatos turbut negerai? O raudonai sudeliojai ta, ka nusipirkus ismaniojo klaviaturoj sumaisytum greit rasydama tongue.gif .
P.s. Apie mano vyra rasai, kad menesio laiko nepraejo nuo mano zinuciu apie ji. Va jei neidesi tu zinuciu  dabar - tu sudo kruva reiskias naturali. Net ne triochala. Uztat autoriteto ir nebeturi sm ir su visom senai jau issipjovei ( trumpintas Moontes pista, bet mintis ta pati) tongue.gif . Irgi ziuriyu nica, kaip ir Ubuntelai, reiktu tau keist...

Tai jei tu apie mano darbą, vyrą, šunį, mitybą, Dievus rašai, tai ant kiek aš tave nužeminau? biggrin.gif Nago juodymas matyt tik besimato iš po žemių? biggrin.gif Todėl čia taip ir krataisi biggrin.gif

Plia, tai tu net nebepameni kaip apie vyrą rašei, kad ten vos ne dvynys sielos? biggrin.gif biggrin.gif

Nu tai Ubuntu tas pats galioja ne? Kodėl jai klaidų negalima daryti? Tau gi ir ne tik tau jos raštingumas užkliuvo, kvykavai kaip kvaiša, o dabar pati pirmą dieną pasiėmei išmanųjį į rankas? biggrin.gif Tai ir mokaisi iki pirmos nakties, maigai? biggrin.gif

O jei įdėsiu? Tai tada sutinki oficialiai šūdo krūva tapti?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 21:42)

Sutinku, akivaizdi itaka.
Del sios priezasties visada skeptiskai ziurejau i populiarios psichologijos literatura. Nes ji gali sujaukti zmogaus, neturincio kritinio mastymo, pasauleziura.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 19:37)
Kas ateina į galvą, tai galbūt dėl to, kad mato, kokiomis sąlygomis auginami gyvūnai, kuom šeriami, tai patys nevalgo to brudo, ką užaugina? Kokių dar priežasčių galėtų būti? Man tikrai įdomu.

Bingo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 19:37)
Man - keista. Kertasi su deklaruojamomis vertybėmis ir tuo pačiu gyvenimo būdu.
Pavyzdžiui, mūsų kaimynas yra ekologinio ūkio savininkas. Jis ir gyvena taip. Mano subjektyvia nuomone, kad jei neši kažkokios idėjinės vertybės vėliavą, vadinasi ir gyveni savo skelbiamomis tiesiomis. Kitu atveju visi deklaratyvūs žodžiai yra niekiniai.
Pavyzdžiui yra tikintys, kurie tiki ir remiasi tais postulatais. Ir yra “tikintys”, kurie daro nuodemes, nes jiems bus atleista per išpažintį. Tai yra saviapgaulė ir daugiau nieko.

Juk ne kiekvienas vertybes kažkokias propaguoja. kai kurie tiesiog mato kokia ta mėsa šlykštalas, mato gi savininkas būdamas kas tose fermose jo darosi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 19:42)
Mano vyras skaito " mein kampf" internetini varianta. Sako idomu.
Tik labai jau daug nacizmo ir negraziu pasisakymu apie zydus...

Haaaaaaaaa, apie vyrą ir vėl parašei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 21:52)
Sutinku, akivaizdi itaka.
Del sios priezasties visada skeptiskai ziurejau i populiarios psichologijos literatura. Nes ji gali sujaukti zmogaus, neturincio kritinio mastymo, pasauleziura.

Bet joms gerai? Jos gyvena savo pasaulyje, savo taisyklėse, jis yra gražus, jame viskas sudėliota į lentynas ir taisykles.
Ar tai blogai? Kodėl tiek viena, tiek kita pusė bando tempti paklodę į save ir aiškinti, kad ana pusė gyvena neteisingai.
Žinai ką man tai primena? Pameni aršias diskusijas 130 metų atgal, kuomet buvo bandoma įrodyti, kad jei moteris neišteka, o gyvena konkubinate - ji apgaudinėja pati save. Nes ji giliai širdyje nori santuokos. O jei nenori - ji meluoja. Ir gali kuolą tašyto ant galvos. Privalo norėti.
Čia, šioje temoje lygiai tas pats. Vienos save iškelia ant pjedestalo, pradeda matuotis nimbą, kitos bando jas nutempti žemyn su savo argumentais.
Ir viena ir kita pusė savotiškai teisios, bet ambicijos yra aukščiau už viską. Ar pilstymas ką nors pakeis? Ne. Tai? Ir ką įrodysite? Kad vyro nepagarba, kuomet reikalaujama dažytis labiau ir ryškiau kyla dėl to, kad mergina nėra veganė ir nesuranda tikrojo “aš”?
Atsakyti