Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 02, 20:30)
As nezinau, ar del saves, ar del kitu, bet man tiesiog yra malonu graziai atrodyti. As nemegstu ryskaus makiazo, bet pamaskuot patamsejusius paakius, paryskint blakstienas - man atrodo savaime suprantama. </p><p></p><p>O su naturalumu... Skonio reikalas. Man nepasidaziusios moterys, ypac vyresnes daznai tiesiog pavargusios atrodo ir tiek smile.gif</p><p></p><p>O beje, kam cia tas kosmetologas, jei jau viskas taip naturalu? Ka pati negalit grietines ir agurku kaukes pasidaryt???</p><p></p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71744227" data-time="1501682813"><div><p>Nemanot, kad viskas nuo poziurio ir skonio priklauso? Pagal jus grazios tik ryskios moterys, gal kitiems kitaip? *
Jus kazkaip iskreiptai suvokiat dazymasi. Prie ko cia ryskios? Pvz man drauges sako, kad tu visai nesidazai, nors as nei dienos is namu neiseinu nepasidazius. Tiesiog man patinka naturalus bruozu paryskinimas, odos kur reikia pamaskavimas ir tiek. O kazkas ryskesnio tikrai ne kasdienai.</p><p></p><p>Ir dar beje. As irgi vaikstau reguliariai pas kosmetologe, bet yra tam tikru problemu kuriu bei kosmetologe nei geriausi kremai neispres. Pvz melsvi paakiai. Man kosmetologe paaiskino, kad tiesiog plona oda arti visi kapiliariai ir nieko cia nepadarysi. Tam tikru makiazo priemoniu pagalba visa tai galima labai lengvai sutvarkyti. Ar geriau vaiksciot "amzinai pavargusiai" vardan naturalumo?</p><p></p><p>** Man grazi moteris kuri yra harmoninga - rupinasi ir vidum ir isore. O tos kurios skiria visa savo demesi tik viduj arba tik isorei truputi kvankt. </p><p></p><p>*** As kompleksus kitaip suprantu. Kompleksuotas zmogus negali saves priimti. O as save priimu, tiesiog zinau savo minusus, ir jei galiu, tai pamaskuoju. Cia taip pat kaip rinktis ilgesni sijona, jei turi celiulita, arba darbo pokalbio metu nepradet vardint visu savo trukumu  pasisakyt is karto visus savo minusus, nors tai ir tiesa... smile.gif </p><p></p><p>Mes tiesiog viesumai save pateikiame siek tiek grazesnius, geresnius, emocijas valdom, tam tikrose situacijose sypsomes net ir supyke, o naturalus ir tikri buname namuose su mums paciais artimiausiais zmonem. Su makiazu manau yra kazkas panasaus ir tiek smile.gif</p>

Tai as ta ir sakau as sau graziai atrodau ir be makijazo smile.gif Butent reikai gyventi taip,akd nebutu pajuodusiu paakiu ir nebutu vedas pavarges , ta prasme ne dazais vsika retusuoti, o keisti gyevnimo buda, kad akys ne nuo seseliu , o nuo meiles blizgetu biggrin.gif
kaip naudojames dantistu, kitu gydytoju paslaugom, taip ir kosmetologes, kas cia kesito, aisku naturalumui yra ribos, juk ir prausiames, ta prasme su protu viskas, ne paranojiskai ar fanatiskai. geriau veido oda priziureti is vidaus ir isores su kosmetloges pagalba, nei retusuoti trukumus su krempudra ar ne taip? juk sveika grazi oda graziau, nei aptepta krempudra ar nesutinkat? ps kosmetologes ne tik kaukes deda mirksiukas.gif
ta ir sakau , reikai rupintis vidumi ir isore, tik dazymas nera juk rupinimasis ar ne? juk dazais niekaip nepagerinat savo kuno nei savo dvasios, taip aisku kazka uzmaskuojat, o gal vertetu pasigilinti labiau, kodel paakiai tamsus? as gi ir nesakiau siaip kad neikas niekda negali dazytsi, dar kart kartoju, man juokinga, kai sakoma,kad tai daro namie del saves , bet nesuvokia,kad tai del saves nepriemimo, kompleksu. dazykites, jei del to geriau jausites, bet kam neigti, del ko tai darom?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 12:55)
Ar as apie sintetika?
As apie  jusu 'nauraluma'  propoguojama.
Pastebejau,  kad tu visu klausi cia  'ar tu man pavydi?'
Tau  cia tikrai niekas nepavydi nieko,  net nesitikėk  biggrin.gif

tai jei nepavydi, ko graužiesi?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 08 03, 13:07)
tai jei nepavydi, ko graužiesi?

Jums visi turi pavydeti ir del to grauztis ar jus cia grauziates, kad niekas jums nepavydėti ir del to sau vietos nerandat?

As jusu paklausiau ar tik nebus dvigubo standartu pas jumis, nes putkos plauku ravejimas niekaip nesiderina su jusu propoguojamu 'naturalumu'
Atsakyti

Reiskia as lauzau stereotipus smile.gif- mane mama higienos moke + apatiniai naturaliu zaliavu, o dabar kokie patinka del saves - tokius deviu. Nei grybeliu, nei choleros kokios. Jau n metu. Ir jauciuos patinkanti sau.

Nei vyro kokio.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 14:14)
Jums visi turi pavydeti ir del to grauztis ar jus cia grauziates,  kad niekas jums nepavydėti ir del to sau vietos nerandat?

As jusu paklausiau ar tik nebus dvigubo standartu pas jumis,  nes putkos plauku ravejimas niekaip nesiderina su jusu propoguojamu 'naturalumu'

aš propaguoju patogumą, o ne natūralumą - visuose mano postuose tai akcentuojama. Bet jei "žiūri į knygą ir matai špygą", tai ir kamuoja tave tokie gūdūs klausimai smile.gif ir putka mano susidomėjai...nu nu...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 12:01)
Tai as ta ir sakau as sau graziai atrodau ir be makijazo smile.gif Butent reikai gyventi taip,akd nebutu pajuodusiu paakiu ir nebutu vedas pavarges , ta prasme ne dazais vsika retusuoti, o keisti gyevnimo buda, kad akys ne nuo seseliu , o nuo meiles blizgetu  biggrin.gif

Tokios rasliavos ir tikejaus. Nes nu niekas cia nemoka sveikai gyvent, dazytis, valgyt ir gert. Laukiam paklodziu apie sveika gyvensena bigsmile.gif , nes temos autore greiciausiai neberasys, tai Ubuntu eilini karta savo zinias pademonstruos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 08 03, 14:27)
aš propaguoju patogumą, o ne natūralumą - visuose mano postuose tai akcentuojama. Bet jei "žiūri į knygą ir matai špygą", tai ir kamuoja tave tokie gūdūs klausimai smile.gif ir putka mano susidomėjai...nu nu...

Man vienodai sviecia tavo putka skersa ar isilga, as visai ne apie tai.

Tada darau isvada, kad tavo vyras gyvenime nera mates taves su stringais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugpjūčio 2017 - 13:31
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 03, 13:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71744818" data-time="1501713335"><div><p>Reiskia as lauzau stereotipus vartotojo įkelta nuotrauka- mane mama higienos moke + apatiniai naturaliu zaliavu, o dabar kokie patinka del saves - tokius deviu. Nei grybeliu, nei choleros kokios. Jau n metu. Ir jauciuos patinkanti sau.</p></div></blockquote><p>Nei vyro kokio.</p>

Ir jus tik megstat medvilninius pantalonus su kasytem?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 14:30)
Man vienodai  sviecia tavo putka skersa ar isilga,  as visai ne apie tai.
Tada darau isvada,  kad tavo vyras gyvenime nera mates taves su stringais

iš tiek klausimų, kiek užduodi apie putką ir mano triusikus - jaučiu nelygiai kvėpuoji mano atžvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 12:01)
man juokinga, kai sakoma,kad tai daro namie del saves , bet nesuvokia,kad tai del saves nepriemimo, kompleksu. dazykites, jei del to geriau jausites, bet kam neigti, del ko tai darom?

As dar karta kartoju, jei taip sunkiai daeina - tai tik jusu fantazijos ir galvojimas. Ties jumis ir pasilieka. Bet tai kaip neatsibosta rasyti ta pati per ta pati blink.gif ? Dvi dienas kaip uzsikirtusi plokstele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 14:29)
Tokios rasliavos ir tikejaus. Nes nu niekas cia nemoka sveikai gyvent, dazytis, valgyt ir gert. Laukiam paklodziu apie sveika gyvensena bigsmile.gif , nes temos autore greiciausiai neberasys, tai Ubuntu eilini karta savo zinias pademonstruos biggrin.gif .

Nebeturi argumentu vel pradesi prie manes kabinetis? lotuliukas.gif Dabar vel; mano visa CV surasysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 03, 14:01)
Tai as ta ir sakau as sau graziai atrodau ir be makijazo smile.gif

Bet sutinki, kad kitiems tu gali atrodyti negraži ir apsileidusi, netvarkinga? Ar tavo nuomonė, būtinai turi sutapti su visų kitų. Jei sau atrodai gražiai natūrali, tai ir kitiems. Niekam netaikau asmeniškai, nes nepažįstu, bet kiek man teko sutikti realybėje taip kalbančių moterų, kurios nesidažo visai, jos švelniai sakant būna tiesiog apsileidusios. Net tai atsispindi ir bendroje jos išvaizdoje, drabužiuose, plaukuose. Natūraliai gražios yra tik labai jaunos. Joms užtenka lūpų blizgio. biggrin.gif
Dėl dažymosi namuose, kas dienai, tai ne, čia jau nesąmonė. Nors vėlgi, jei pav. yra padažyti, sutvarkyti antakiai ir blakstienos chemiškai ar ilgalaikiu, ar dar kas, tai ir nesidažius dažais būni pasidažius. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 03 rugpjūčio 2017 - 13:59