QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 02, 20:30)
As nezinau, ar del saves, ar del kitu, bet man tiesiog yra malonu graziai atrodyti. As nemegstu ryskaus makiazo, bet pamaskuot patamsejusius paakius, paryskint blakstienas - man atrodo savaime suprantama. </p><p></p><p>O su naturalumu... Skonio reikalas. Man nepasidaziusios moterys, ypac vyresnes daznai tiesiog pavargusios atrodo ir tiek </p><p></p><p>O beje, kam cia tas kosmetologas, jei jau viskas taip naturalu? Ka pati negalit grietines ir agurku kaukes pasidaryt???</p><p></p><p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71744227" data-time="1501682813"><div><p>Nemanot, kad viskas nuo poziurio ir skonio priklauso? Pagal jus grazios tik ryskios moterys, gal kitiems kitaip? *
Jus kazkaip iskreiptai suvokiat dazymasi. Prie ko cia ryskios? Pvz man drauges sako, kad tu visai nesidazai, nors as nei dienos is namu neiseinu nepasidazius. Tiesiog man patinka naturalus bruozu paryskinimas, odos kur reikia pamaskavimas ir tiek. O kazkas ryskesnio tikrai ne kasdienai.</p><p></p><p>Ir dar beje. As irgi vaikstau reguliariai pas kosmetologe, bet yra tam tikru problemu kuriu bei kosmetologe nei geriausi kremai neispres. Pvz melsvi paakiai. Man kosmetologe paaiskino, kad tiesiog plona oda arti visi kapiliariai ir nieko cia nepadarysi. Tam tikru makiazo priemoniu pagalba visa tai galima labai lengvai sutvarkyti. Ar geriau vaiksciot "amzinai pavargusiai" vardan naturalumo?</p><p></p><p>** Man grazi moteris kuri yra harmoninga - rupinasi ir vidum ir isore. O tos kurios skiria visa savo demesi tik viduj arba tik isorei truputi kvankt. </p><p></p><p>*** As kompleksus kitaip suprantu. Kompleksuotas zmogus negali saves priimti. O as save priimu, tiesiog zinau savo minusus, ir jei galiu, tai pamaskuoju. Cia taip pat kaip rinktis ilgesni sijona, jei turi celiulita, arba darbo pokalbio metu nepradet vardint visu savo trukumu pasisakyt is karto visus savo minusus, nors tai ir tiesa... </p><p></p><p>Mes tiesiog viesumai save pateikiame siek tiek grazesnius, geresnius, emocijas valdom, tam tikrose situacijose sypsomes net ir supyke, o naturalus ir tikri buname namuose su mums paciais artimiausiais zmonem. Su makiazu manau yra kazkas panasaus ir tiek </p>
Jus kazkaip iskreiptai suvokiat dazymasi. Prie ko cia ryskios? Pvz man drauges sako, kad tu visai nesidazai, nors as nei dienos is namu neiseinu nepasidazius. Tiesiog man patinka naturalus bruozu paryskinimas, odos kur reikia pamaskavimas ir tiek. O kazkas ryskesnio tikrai ne kasdienai.</p><p></p><p>Ir dar beje. As irgi vaikstau reguliariai pas kosmetologe, bet yra tam tikru problemu kuriu bei kosmetologe nei geriausi kremai neispres. Pvz melsvi paakiai. Man kosmetologe paaiskino, kad tiesiog plona oda arti visi kapiliariai ir nieko cia nepadarysi. Tam tikru makiazo priemoniu pagalba visa tai galima labai lengvai sutvarkyti. Ar geriau vaiksciot "amzinai pavargusiai" vardan naturalumo?</p><p></p><p>** Man grazi moteris kuri yra harmoninga - rupinasi ir vidum ir isore. O tos kurios skiria visa savo demesi tik viduj arba tik isorei truputi kvankt. </p><p></p><p>*** As kompleksus kitaip suprantu. Kompleksuotas zmogus negali saves priimti. O as save priimu, tiesiog zinau savo minusus, ir jei galiu, tai pamaskuoju. Cia taip pat kaip rinktis ilgesni sijona, jei turi celiulita, arba darbo pokalbio metu nepradet vardint visu savo trukumu pasisakyt is karto visus savo minusus, nors tai ir tiesa... </p><p></p><p>Mes tiesiog viesumai save pateikiame siek tiek grazesnius, geresnius, emocijas valdom, tam tikrose situacijose sypsomes net ir supyke, o naturalus ir tikri buname namuose su mums paciais artimiausiais zmonem. Su makiazu manau yra kazkas panasaus ir tiek </p>
Tai as ta ir sakau as sau graziai atrodau ir be makijazo Butent reikai gyventi taip,akd nebutu pajuodusiu paakiu ir nebutu vedas pavarges , ta prasme ne dazais vsika retusuoti, o keisti gyevnimo buda, kad akys ne nuo seseliu , o nuo meiles blizgetu
kaip naudojames dantistu, kitu gydytoju paslaugom, taip ir kosmetologes, kas cia kesito, aisku naturalumui yra ribos, juk ir prausiames, ta prasme su protu viskas, ne paranojiskai ar fanatiskai. geriau veido oda priziureti is vidaus ir isores su kosmetloges pagalba, nei retusuoti trukumus su krempudra ar ne taip? juk sveika grazi oda graziau, nei aptepta krempudra ar nesutinkat? ps kosmetologes ne tik kaukes deda
ta ir sakau , reikai rupintis vidumi ir isore, tik dazymas nera juk rupinimasis ar ne? juk dazais niekaip nepagerinat savo kuno nei savo dvasios, taip aisku kazka uzmaskuojat, o gal vertetu pasigilinti labiau, kodel paakiai tamsus? as gi ir nesakiau siaip kad neikas niekda negali dazytsi, dar kart kartoju, man juokinga, kai sakoma,kad tai daro namie del saves , bet nesuvokia,kad tai del saves nepriemimo, kompleksu. dazykites, jei del to geriau jausites, bet kam neigti, del ko tai darom?