QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:08)
tu kaip mazas kaprizingas, tevu sugadintas vaikas, kuriam vis tiek netiks jokie atsakymai, ir toliau fantazuosi ar haliucinuosi, neiznau ka tu ten uostai namie, bet gal rimtai eik darba susirask ar pramogu kokiu , o tai savaitgalio leidimo budai apgailetini vis tiek, nesuzinojai tu mano metu, tau paciai saves negaila? juokas neima is saves?[/B] dar kazkokiu [B]nesamoniuprirasinejai dieve dieva vinas zodis - apgailetina.... </p>
O paskui, kai tėkštelėjau screenshot, kitaip pragydo:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 18:00)
O kas ten geda? labai ismintingi zodziai, dziaugiuosi,kad va taip zmones domisi iesko, cituoja, matyt svarbus..ir del ko gera turetu buti, akd nepritatriu analiniam seksui ar kad siek tiek kitaip paziurejau i zmogu, kuris sugalviotu sekti kita? temapaskaitykit vsia, pajauskit esme, nors kam tusciai ci asneku... jums tas pats kas sakyciau nsukriskit i menuli
geda irgi neigiama emocija, tikrai man ji nei dorybe ir ne mano, jusu gal </strong>? bet vel neigsit kad pas jus bujoja tiesiog neigiamos emocijos ir dar isivaizduojat jas kaip dorybes
geda irgi neigiama emocija, tikrai man ji nei dorybe ir ne mano, jusu gal </strong>? bet vel neigsit kad pas jus bujoja tiesiog neigiamos emocijos ir dar isivaizduojat jas kaip dorybes
Tai jau nebe kliedesiai, tetulyt? Nu tai va, paklausiu tavo pačios žodžiais: Tau pačiai savęs negaila? Juokas neima iš savęs?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 19:09)
Tai čia nieko naujo. Amerikoje ypač. Tikriausiai dauguma fermų ar paukštynų savininkų - veganai.
Turbūt aišku kodėl?
Turbūt aišku kodėl?
Man neaišku. O kodėl?
Kas ateina į galvą, tai galbūt dėl to, kad mato, kokiomis sąlygomis auginami gyvūnai, kuom šeriami, tai patys nevalgo to brudo, ką užaugina? Kokių dar priežasčių galėtų būti? Man tikrai įdomu.