Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:08)
tu kaip mazas kaprizingas, tevu sugadintas vaikas, kuriam vis tiek netiks jokie atsakymai, ir toliau fantazuosi ar haliucinuosi, neiznau ka tu ten uostai namie, bet gal rimtai eik darba susirask ar pramogu kokiu , o tai savaitgalio leidimo budai apgailetini doh.gif vis tiek, nesuzinojai tu mano metu, tau paciai saves negaila? juokas neima is saves?[/B] dar kazkokiu [B]nesamoniuprirasinejai doh.gif  dieve dieva vinas zodis - apgailetina.... </p>

O paskui, kai tėkštelėjau screenshot, kitaip pragydo:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 18:00)
O kas ten geda? labai ismintingi zodziai, dziaugiuosi,kad va taip zmones domisi iesko, cituoja, matyt svarbus..ir del ko gera turetu buti, akd nepritatriu analiniam seksui ar kad siek tiek kitaip paziurejau i zmogu, kuris sugalviotu sekti kita? temapaskaitykit vsia, pajauskit esme, nors kam tusciai ci asneku... lotuliukas.gif jums tas pats kas sakyciau nsukriskit i menuli lotuliukas.gif
geda irgi neigiama emocija, tikrai man ji nei dorybe ir ne mano, jusu gal </strong>? bet vel neigsit kad pas jus bujoja tiesiog neigiamos emocijos ir dar isivaizduojat jas kaip dorybes doh.gif

Tai jau nebe kliedesiai, tetulyt? Nu tai va, paklausiu tavo pačios žodžiais: Tau pačiai savęs negaila? Juokas neima iš savęs?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 19:09)
Tai čia nieko naujo. Amerikoje ypač. Tikriausiai dauguma fermų ar paukštynų savininkų - veganai.
Turbūt aišku kodėl? biggrin.gif

Man neaišku. O kodėl? hmm.gif

Kas ateina į galvą, tai galbūt dėl to, kad mato, kokiomis sąlygomis auginami gyvūnai, kuom šeriami, tai patys nevalgo to brudo, ką užaugina? Kokių dar priežasčių galėtų būti? Man tikrai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 19:09)
Tai čia nieko naujo. Amerikoje ypač. Tikriausiai dauguma fermų ar paukštynų savininkų - veganai.
Turbūt aišku kodėl? biggrin.gif

Man - keista. Kertasi su deklaruojamomis vertybėmis ir tuo pačiu gyvenimo būdu.
Pavyzdžiui, mūsų kaimynas yra ekologinio ūkio savininkas. Jis ir gyvena taip. Mano subjektyvia nuomone, kad jei neši kažkokios idėjinės vertybės vėliavą, vadinasi ir gyveni savo skelbiamomis tiesiomis. Kitu atveju visi deklaratyvūs žodžiai yra niekiniai.
Pavyzdžiui yra tikintys, kurie tiki ir remiasi tais postulatais. Ir yra “tikintys”, kurie daro nuodemes, nes jiems bus atleista per išpažintį. Tai yra saviapgaulė ir daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 18:41)
Na taip, kiekvienas diktatorius turejo savu gastronominiu subtilumu.
Siaip butu idomu pasklaidyti pacia knyga.

Mano vyras kaip Saddamas megsta Bounty  biggrin.gif

Mano vyras skaito " mein kampf" internetini varianta. Sako idomu.
Tik labai jau daug nacizmo ir negraziu pasisakymu apie zydus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 23 spalio 2017 - 18:44
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 19:37)
Kas ateina į galvą, tai galbūt dėl to, kad mato, kokiomis sąlygomis auginami gyvūnai, kuom šeriami, tai patys nevalgo to brudo, ką užaugina? Kokių dar priežasčių galėtų būti? Man tikrai įdomu.

Pelninga. Lietuvoje gyvulininkystė yra žiauriai atsilikusi tiek technologija, tiek aplinkos, tiek higienos ir pan sąlygomis. Jei lyginti skandinaviškus ūkius ir mūsų- mes esame gilioj skylėj. Bet tai nenuostabu. Kai kitos šalys stipriai vystė savo ūkius, požiūrį, LT balansavo kolūkių lygmenyje.
Ir ne tik. Žirgynai. Jau atrodo pas mus žirgynai (privatūs) pakankamai sutvarkyti. Nuvažiuoji kur į Vieną ar į Ziūricha ir apsiverki.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 19:37)
Pavyzdžiui, mūsų kaimynas yra ekologinio ūkio savininkas. Jis ir gyvena taip. Mano subjektyvia nuomone, kad jei neši kažkokios idėjinės vertybės vėliavą, vadinasi ir gyveni savo skelbiamomis tiesiomis. Kitu atveju visi deklaratyvūs žodžiai yra niekiniai.
Pavyzdžiui yra tikintys, kurie tiki ir remiasi tais postulatais. Ir yra “tikintys”, kurie daro nuodemes, nes jiems bus atleista per išpažintį. Tai yra saviapgaulė ir daugiau nieko.

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 11:34)
Ginti ar neginti tai yra mano fucking business...

Tai jeigu cia tavo Buisness, tai ko man pasakoji ka man ginti?
Dvigubi standartai?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 13:21)

o jums rimtai nei savaitgaliu negaila, nei laiko su seima, kuri galetumet praleisti? 
<p> </p>

Tai zinai...jos gi nuostabius vyrus turi, kurie savaitgalius leidzia atskirai nuo jų, tai pas jasias marios laisvos laiko atsiranda savaitgaliais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 15:19)
4u.gif Ad hominem komentaras, skirtas bent 2 s pakelti savo saviverte.

Betgi ji visiskai teisi
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 15:19)
Skaitau ir galvoju. Negi Jus isvis neturite savisaugos jausmo? Jus vel raunates, lipate ant greblio?

Na ka duos Jusu tas parsytas postas? Negi sunku jums numanyti savo to parasymo pasekmes? Eilini krata pilat zibala. Savaime suprantama gausite tuo paciu, o gal ir daugiau, atgalios. Moterys prades i tema nesti jusu postus, patvirtinancius savo teiginius., ir parodancius jusu nora grazinti tikrove (samoningai tai rasau nevartoju zodi mela). Tada pradesite vaidinti puolama auka. Ir tai vyksta pastoviai.

O gal verciau susilaikyti nuo tokio pobudzio komentaru? Slabo?

Eik savo diedui paaiskink kaip tavo pinigais naudotis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 20:32)
Tai jeigu cia tavo Buisness,   tai ko man pasakoji ka man ginti?
Dvigubi standartai?

Tai zinai...jos gi nuostabius vyrus turi,   kurie savaitgalius leidzia atskirai nuo jų,   tai pas jasias marios  laisvos laiko atsiranda savaitgaliais biggrin.gif

O ko tu man pasakoji, ką tarkuot, o pati daugintojos ir išmetusios savo gyvūnus unicumo netarkuoji? Dvigubi standartai?

Nuuu.. įdomu? Vat mano dukra dvi naktis iš eilės nakvojo pas draugę kartu su keliomis kitomis draugėmis, vyras nusivežė sūnų su draugais į jumpzone Dubline pramogaut, o aš, beskaitydama marazmatinius sani-ubuntu kliedesius, pisijuokiau, užbaigau vieną lėlytę, pradėjau kitą, numezgiau keletą kepurių dukrai ir jos draugėms, šiandien baigiu vieną vyrui numegzt, tai kaip čia pasakius, visai liuks tas mano savaitgalis. O ką tu gero nuveikei? Ką ubuntėla, apart debiliško išsisukinėjimo, kliedesių rašinėjimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 23 spalio 2017 - 19:52

Betgi ji visiskai teisi

Del intelekto? Tu gal irgi zinai visu diskutuojanciu intelektus? Nu, dzyzis, nepradek. 

Matai kai viena puse purvu drabstosi - patycios. Kai kita puse - tai ji teisi. C'mon. :)

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 20:39)
O ko tu man pasakoji, ką tarkuot, o pati daugintojos ir išmetusios savo gyvūnus unicumo netarkuoji? Dvigubi standartai?

Nuuu.. įdomu? Vat mano dukra dvi naktis iš eilės nakvojo pas draugę kartu su keliomis kitomis draugėmis, vyras nusivežė sūnų su draugais į jumpzone Dubline pramogaut, o aš, beskaitydama marazmatinius sani-ununtu kliedesius, pisijuokiau, užbaigau vieną lėlytę, pradėjau kitą, numezgiau keletą kepurių dukrai ir jos draugėms, šiandien baigiu vieną vyrui numegzt, tai kaip čia pasakius, visai liuks tas mano savaitgalis. O ką tu gero nuveikei? Ką ubuntėla, apart debiliško išsisukinėjimo, kliedesių rašinėjimo?

Kiek mano atmintis nesa, tai cia tu man amziais aiskini ka turiu daryti...
Dvigubi standartai pas tave, babunia, jau senai ta pastebejau

Tau jus retai kada su vyru kartu bunat, sitai gi zinom is tavo pasakojimu. Ne naujiena.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 20:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71855689" data-time="1508780206"><div><p>Betgi ji visiskai teisi</p></div></blockquote><p>Del intelekto? Tu gal irgi zinai visu diskutuojanciu intelektus? Nu, dzyzis, nepradek. </p><p>Matai kai viena puse purvu drabstosi - patycios. Kai kita puse - tai ji teisi. C'mon. smile.gif</p>

Sakyk ka nori , tikrai itelektualus zmones sioje temoje nedalyvauja ir neleistu sau dalyvauti. Žemą jiems butu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 20:56)

Papildyta:

Sakyk ka nori , tikrai itelektualus zmones sioje temoje nedalyvauja ir neleistu sau dalyvauti. Žemą jiems butu.

Tai sakai, visi cia neintelektualus ir net tu prie ju? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 19:37)

Butent, bet kai kurie linke gyventi iliuziju pasaulyje, meluodami ne tik kitiems, bet ir sau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 20:56)
Kiek mano atmintis nesa,  tai cia tu man amziais aiskini ka turiu daryti...
Dvigubi  standartai pas tave, babunia,  jau senai ta pastebejau

Tau jus retai kada su vyru kartu bunat,  sitai gi zinom is tavo pasakojimu. Ne naujiena.
Papildyta:

Kaip ir pas tave, seniai tai pastebėjau biggrin.gif Tai ką?

Būnam kasdien, daugiau ar mažiau. Mano vyras po barus neuliavoja, žuvelių tenai nežvejoja. Tai ką?
Atsakyti