QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 18:36)
Durniu durne. Parasyk kada mano postai apie mama buvo. Metus. Alio!. Ir apie mano vyra parasyk.
Kokios klaidos? Nisiprk ismanuji, o ne nokia 3310, pazek kur mano klaidos. I su O ir
pan.
Ka apie kasara? Nu ka? Parasyk prasom. O tu savo ciuckino nemyli, nes pagal savo veganiska nupusima atemei jam dziaugsma esti tai, kaip jam sutverta.
Ojoj, koks tau buvo smugis per kiausus Moontes tas postas...😁
O tu rasyk rasyk. Jau visos nares perprato tave, nebeturi autoriteto cia. Idomucia irgi tave perprato
.
Jaaaazau. Pries 5 metus gal ir sunku buvo, nes teko gyvenima, darba ir daug ka pa
jeust. Dar mes du vaikai, bet
visja man tenka daryt, rupintis viskuom, nes mano vyresnelis braliukas ale
dirva ir
nirs as jaunesne, bet stipresne viskame. Budavo, kad naktim prie ma
mis tekdavo keltis. Ir kas is to? Keiciasi su metais ligos progresas, vaistai atitinka, dabar naktim prie ma
mis keltis nereikia. Jei naktineju, tai del savo papildomu pajamu. Kazka cia
udomaus ar baisaus surasei? Pa
zeek kelintu metu mano
tis zinutes apie ma
mis neramumus. Apsikvailinai ir tiek tongue.gif .
Tai prasom ka kalbejau apie savo vyra? Kad perka man
jazka paslapciom, kai man buna gaila pinigu, kad sunui praeitais metais, kai isvyko studi
juit, skambina, jad jo motina vezi
isigtde ir jo brolis alkaska? Kas dar? Ar jau visai purtais is uz savo kompo, kad bandai kazka isgalvot? Tesk, paziuresiu.
Apie kasara savo as niekam neaiskinau. Zkb paklause kokia veisle, Nakvisa parase jos budus, patvirtinau ka parase ir viskas. Bet tu tikrai nesveika.
Neidomu man tavo sugyventinis ka tu jam leidi valgyt, ko neleidi... , kaip tu ji tikrini. Bet
jai per n metu uzi ta pati per ta pati -
ausku kaip 2×2.
Pasikeisk gal jau savo "
kiskruronismanuji"
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 18:36)
Durniu durne. Parasyk kada mano postai apie mama buvo. Metus. Alio!. Ir apie mano vyra parasyk.
Kokios klaidos? Nisiprk ismanuji, o ne nokia 3310, pazek kur mano klaidos. I su O ir
pan.
Ka apie kasara? Nu ka? Parasyk prasom. O tu savo ciuckino nemyli, nes pagal savo veganiska nupusima atemei jam dziaugsma esti tai, kaip jam sutverta.
Ojoj, koks tau buvo smugis per kiausus Moontes tas postas...😁
O tu rasyk rasyk. Jau visos nares perprato tave, nebeturi autoriteto cia. Idomucia irgi tave perprato
.
Koks skirtumas kada, kai dar dabar su ja gyveni?
Apie vyrą postams apie mėnesį laiko
Tai negi man dabar kartot ką apie savo kašarą rašei? Esmė, kad rašei. Aš gi ne kokia durnė kaip tu, kad drausčiau žmogui rašyti apie ką jis nori
Jei nepatinka - neskaitai. Viskas paprasta kaip 2*2
"Autoritetinga" prabilo
Pažiūrėk į save, į ką pavirtai, nuo veidrodžio musėt jau bėgi tekina
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 18:50)
Kadangi mano darbo sfera kažkiek liečia gyvulininkystė, ironiška buvo iš kolegų girdėti istoriją apie vienoje iš agrarinių šalių gyvenančio vegano istoriją, kuris iš esmės užsiima raguočių auginimu ir turi per 300-400 galvų mėsinių galvijų. Ir tik dabar, po 30 metų, berods šiais metais, apsisprendė, kad jo gyvenimo būdas ir verslas tarpusavyje nekoreliuoja.
Žinoma niekada nevėlu, bet ironiška. Nieko neprimena?
Tai čia nieko naujo. Amerikoje ypač. Tikriausiai dauguma fermų ar paukštynų savininkų - veganai.
Turbūt aišku kodėl?