Tegu nyksta is nico Ubuntu, apmasto savo veiksmus, registruojasi is naujo ir bendrauja kaip zmogus.
noretum jus nors taip kaip as bendraukit, ir bus viskas gerai
Nu as sau patinku ir smagu matyti tiek zmoniu taip susidemojusiu mano asmeniu, bet net man jau siek tiek pabodo, jums nepabodo, nes kaip i rminit mano nika bet rasot paie kazka kita ?
Pakvieskit, kai kazka diskutuosit kita, prisijungsiu, o dabar nemaisysiu diskutuoti apie jusu susikurta Ubuntu, nu ka padarysi, kai pas zmones tik tokios pramogos
Moonte, kaip sakei, kad man reikia demesio, tai neatspejai, man reikia bendravimo, poklabiu, o dirbu tokiam darbe ,kur apart darbo su vyrais labai retai ka pasnekam, tik tiek, idomu pabendrauti sunkiom, skaudziom temom, bet visai nemalonu bendrauti, kai taskosi vienos haliucinacijos sumisusios emocijos, ci akai kurios atrodot ,akip buliai pamate raudona skudura.... ir daugiau nieko..
O apie aborta butu idomu padiskutuoti, dabar Airijoje kaip tik turetu vykti referendumas, del leidimo daryti aborta, cia zmones pasiskirste i 2 stovyklas vieni masto, kad tai moters teise, vieni mato vaiko teises ....Taigi idomu jusu nuomone.
Cia, itariu, tokias izvalgas rasote, pozityviu jausmu vedina...
Papildyta:
Siaip butu idomu panagrineti si klausimeli, is esmes.
Papildyta:
Kuo galim padeti?
ne jausmu , proto, paprasciausiais faktas pergyvenimas labia neigiamas dalykas, kitos jusu emocijos irgi neigiamos ir tiek.
dabar jau idomu, nes Nakvisa parase, o as buvau saliska ,kai ta pati parasiau
taigi parase.
Na taip, na taip Ubuntu*** faktai, kuriuos atitempe ZKB, daug pasakantis apie tamsta.
Va o tamstos, faktai is pirsto lauzti, apie kitu TARIAMAS jausenas, cia tik jusu pagieza.
Nezinau, kaip kitiem, bet po ZKB atvilktu nuorodu, man butu geda reikstis. Kaip matau, gedos jausmas, ne tamstos dorybe. Tiek to, juk negali apeliuotii tai ko nera.
kOKIA PAGIEZA? Kas jums vel vaidenasi, netikit manim kaip ir su Hitleriu pasistudijuokit pati, kas yra pergyvenimas ir kaip jis veikia zmogu, cia ne mano kazkokia susigalvota nuomone :oh:galeciau paasikinti, bet juk vis tiek is puikybes nepriimsit...
vat ta ir turiu omeni, tau kazka parasai tau vsikas neigiama vaidednasi, tai izeidimai, tai patycios, tai pagieza, pati nejauti kiek negatyvo cia rasai? i elementraias zinutes?
O kas ten geda? labai ismintingi zodziai, dziaugiuosi,kad va taip zmones domisi iesko, cituoja, matyt svarbus...
ir del ko gera turetu buti, akd nepritatriu analiniam seksui ar kad siek tiek kitaip paziurejau i zmogu, kuris sugalviotu sekti kita? temapaskaitykit vsia, pajauskit esme, nors kam tusciai ci asneku... jums tas pats kas sakyciau nsukriskit i menuli
ps geda irgi neigiama emocija, tikrai man ji nei dorybe ir ne mano, jusu gal ? bet vel neigsit kad pas jus bujoja tiesiog neigiamos emocijos ir dar isivaizduojat jas kaip dorybes
Nu tai diskutuojam. Tu nori darytis aborta? Kas tau kliuna?
as asmeniskai nenoriu, bet gyevname visuomeneje, kur vieni su kitais susiduriam, priklausom. Pvz nusiklateliai juk ne ant medziu auga ar ne, juso pagimdo kazkokiso mamos, jei tokiais tampa pamazu patyre daug kanciu ir su jomis nesusidoroje.
taigi ir aborto leidimas airijoej paveiks zmones labiau, nors aisku daug kas vis tiek vaziuoja ir darosi i UK pvz. Bet labai skiriasi Airija nuo daugumos salilu EU ir patys airiai...
Cia atejus nesciai pas gydytoje, neiskgrisi klasimo, tai ar gimdysi, ci adziagiasi vaikais, dideles dar gana seimos.... nenoriu,kad viskas sugestu.
O ka tu manai apie aborta?