Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 16:17)
<p>[attachment=249131:14563413_1809767492622020_246840250044740986_n.jpg]</p>
<p> assa.gif</p>

No fucks, no blowjobs, thats why 2 kids only
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 16:22)

O man, salyginai normaliam zmogui, nors given444 ir izvelgia kad gaudau kaifa, iki kaifo toli, kaip iki menulio. BEt tiek to, kaip supratau mano intencijos nebuvo deramai ivertintos, taigi nemaisysiu savo kliedesiais, skaudinkite save pati ir toliau, galimai cia kokia noras pasitenkinimo forma, kurios as nesuprantu.</p></div></blockquote><p>zinok ,jei man skaudetu, jausciau manau, nemanai? tau pasako, kai tau skauda? tu visai nesusivoki virtualioj realybej? </p><p></p><p>Siandien mano gera nuotaika, padariau gana svarbu ir sudetinga dalyka, gerai einu dirbti toliau, o jus toliau burkit is  kavos tirsciu lotuliukas.gif  </p><p>Nemaisot man su svao kliedesiais, i rjus ci adejuojat, akd as jus skaudinu, ne as taigi....

Matot kokia as kvaila, pergyventu del to del ko net netureciau pergyventi...

Given444, buk gera, daugiau nebaksnok pirsteliu, juk matai, po viso sito zmogus dar ir gera nuotaika sugeba issaugoti. Ka as zinau...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 16:19)
kadangi isakiau surasti mano amziu, tai dabar isakau surasti tas citatas su kamerom smile.gif gal nors ta uzduoti iveiksi? lotuliukas.gif

Tu niekam čia įsakinėti negali, prietrankėle, menka tu čia viršinykė, nors ir norėtum tokia būti. O surasiu tai tikrai, kur tada dingsi?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 16:09)
Po teisybei, visiems giliai pa barabanu, kiek tau metų, bet kad esi apsimelavusi, tai ir taip aišku.
Tu net nesuvoki, kodėl atitempiau šitą postą? Išvis ne apie tai kalba, neįdomu tie tavo paryškinti kliedesiai. Tu sudirbai cambalą, apkaltinai kliedesiais, prikabinai šizofrenijos diagnozę, nors puikiai žinojai, kad ji kalba tiesą, kad tu tai rašei, būdama nicku iš S raidės, tu viską paneigei ir išdurninai ją. Atsiprašysi jos? Slabo?
Tai vis dėl to, atsakysi, kurioj vietoj aš kliedžiu? Apie tavo siekasą be apribojimų ar apie vaikiną, sustačiusį kameras namuose ir tavo komentarą? Pastarojo screenshot neturiu, bet nepayingėsiu, surasiu ir atitempsiu nuorodą, tai ir pamatysim, kas kliedi. Nori?
Oi, nesivartyk tiktai. Atmintim nesiskundžiu, puikiai viską pamenu. Šūkavai, piktinasi, kad ji tau prikabina marazmus, kurių tu ale nerašei. Nugi rašei, dar ir kaip rašei, melage.

Eik, nereikia man jokiu atsiprasymu. Jei as kreipciau demesi, kas ka raso... Vaikystej kreipiau. As daznai sirgdavau ir mano tevai draugavo su tokiais kaimunais, turbut ten pasakodavosi jas kaip ir kur. Tai pas juos buvo sunus, dviem metais jaunesnis uz mane, jis is manes kieme saipydavosi, pravardziuodavo " gyvu lavonu". As tevam nieko nesakydavau, tiesiog ji viena karta pasigavau ( jis buvo storas teslius) ir labai gerai jam atspardziau subine. Neejo nei tevams skustis, nei prasivardziuodavo daugiau. Pries pora metu ji netycia sutikau kaip sena vaikystes drauga, jis manes atsiprase, o man tiesiog nei silta nei salta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 16:28)
Given444, buk gera, daugiau nebaksnok pirsteliu, juk matai, po viso sito zmogus dar ir gera nuotaika sugeba issaugoti. Ka as zinau...

Nu dar ką sugalvosit. Given uosto ubuntu šūdą ir kaifuoja, kvepia šokoladu wub.gif
Atsakyti
Prasau man truputi padeti.
Ziuriu tas cia rietenas per simtus puslapiu ir nesuprantu viso to prasmes.
Gal tikrai pas mane kazkas netaip?

Naa daug ka suvokiu, bet tai jau tesiasi savaitemis ir galo nesimato.
O daugelis jusu tame nemato problemu, galima estis iki Kaledu o po to pratesti iki Velyku.
Atsakyti
Ups, ne kameras, o pasiklausymo įrangą. O vat unicumui ir kameros patiktų wub.gif Paieškosiu dar, nes kažjodėl atrodo, kad šitas perlas nevienintelis biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tu jau sakei, kad pienas susijes su viena x liga. O as labai gerai zinau, kad kaip tik tiriant ta liga sergancius zmones+kontroliene grupe ir nagrinejant ju meniu, atrasta atvirkstine koreliacija - maziau pieno vartojantys turejo didesne tikimybe susirgti. Ir tokio pobudzio tyrimai, atlikti su pakankamai dideliu kiekiu pacientu yra dalykas, kurio nelabai paneigsi. Tai jau vienas tavo komentaras apie pieno blogi buvo neteisingas.

Idomu, ar apie migrena kalbant turi tvirtu argumentu, ar perskaitei kokioje nors knygoje, kur nei saltinis, nei irodymai nepateikti. Ir kitam skyriuje rasoma, kad musu zarnynas kaip zoledziu. :)

p.s. Given, ir del tos pacios ligos, paleo fanatike ardesi (tikrai ardesi), kad kyla del glitimo. :)

Man, kaip visokio maisto fanatikei ( :D), idomu stebeti, kaip skirtingos dietos atstoves galvoja, kad ju dieta tai tikrai isgydys nuo visu ligu. Ir tas panasumas tarp abieju vercia galvoti, kad abiem atvejais cia ne zinios, ne faktai, o tiesiog isitikinimas.  :)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 23, 16:41)
Prasau man truputi padeti.
Ziuriu tas cia rietenas per simtus puslapiu ir nesuprantu viso to prasmes.
Gal tikrai pas mane kazkas netaip?

Naa daug ka suvokiu, bet tai jau tesiasi savaitemis ir galo nesimato.
O daugelis jusu tame nemato problemu, galima estis iki Kaledu o po to pratesti iki Velyku.

Tegu nyksta is nico Ubuntu, apmasto savo veiksmus, registruojasi is naujo ir bendrauja kaip zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 16:07)
BEt juk tai viskas taip zmogiska.

Bet tuo paciu, kyla itarimas, kad cia, apart gyvenimo budo propagavimo, dar  akivaizdziai "kojos kyso" komercijos, religijos, kaip bandoma pelnyti ir valdyti zmogaus samone.

Kiti šaltiniai būtent ir tvirtina, kad tai buvo propoganda, siekiant parodyti jo asketiškumą. Nors realiai jo biografijos tyrinėtojai pabrėžia griežtos dietos būtinumą, kuri yra tampriai susijusi su virškinimo ir kramtymo problemomis.
Tuo remiantis vegan.de yra nemažai diskusijų, kodel jie Fuererio nelaiko vegetaru/veganu.
Atsakyti

Nugi verki, kad tavo gyvenimo faktus tampau, kaip tai neverki? Bet juk pati paprašei. Nukopijuosiu, nepergyvenk, jei tik pageidauji. Bet taip ir nesukonkretinai, kur aš kliedžiu, na? Gi taip lengva pasakyt

oi ne vaikeli nelengva, kai 90 proc kalboje kliedesei labai nelenva :lol: tarkim visur :lol:

Atsakyti

Matot kokia as kvaila, pergyventu del to del ko net netureciau pergyventi...

Pas tave ne tik pergyvenimas, o dar daug ir kitu neigiamu emociju ir jausmu.

Atsakyti