QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 15:44)
Tai nuo to ir pradėk, kad sunkiai gyveni, mamą slaugai, visko būna, o ne krūtiake čia dėkis. Prigauta pirmą valandą rašant du savaitgalius iš eilės (nors kitus kaltini gyvenimo be forumo neturėjimu) taip ir sakyk, kad prie mamos kėleisi, o ne vakarėlių liūtę vaidink
Kalbėjai kalbėjai tu apie savo vyrą, užtektinai.
Tikrai? Tavo gi atmintis auksinė, tai klok dabar kada paskutnė žinutė apie "cuciką" kaip tu vadini buvo. Nes šiaip jau paskutinė prieš porą dienų būtent tu
o ne aš apie savo kašarą visiems aiškinai
Ooo, vyras jau sugyventiniu virsta, maišaisi atminties bokšteli
Kaip fain, kokia aš galinga, neduodu ir basta. Pats nepasiimtų, jei norėtų
Čia taviškis neįgalus pats pasiimti, jei ko neduodi? Nes iš kur tokios kreivos mintys apie kitų vyrus tada?
Nė karto dar jokių pietų nevežiau, bet tu gi geriau žinai
Jei kokiai minčiai pritariu, kad sutinku, tai dar nereiškia, kad aš tą ir darau
Žinok pritariu minčiai, kad Visatoje mes ne vieni, tai anot tavęs tai reiškia, kad pas mane ateiviai kas mėnesį lankosi?
Jaaaazau. Pries 5 metus gal ir sunku buvo, nes teko gyvenima, darba ir daug ka pajeust. Dar mes du vaikai, bet visja man tenka daryt, rupintis viskuom, nes mano vyresnelis braliukas ale dirva ir nirs as jaunesne, bet stipresne viskame. Budavo, kad naktim prie mamis tekdavo keltis. Ir kas is to? Keiciasi su metais ligos progresas, vaistai atitinka, dabar naktim prie mamis keltis nereikia. Jei naktineju, tai del savo papildomu pajamu. Kazka cia udomaus ar baisaus surasei? Pazeek kelintu metu mano tis zinutes apie mamis neramumus. Apsikvailinai ir tiek
.
Tai prasom ka kalbejau apie savo vyra? Kad perka man jazka paslapciom, kai man buna gaila pinigu, kad sunui praeitais metais, kai isvyko studijuit, skambina, jad jo motina vezi isigtde ir jo brolis alkaska? Kas dar? Ar jau visai purtais is uz savo kompo, kad bandai kazka isgalvot? Tesk, paziuresiu.
Apie kasara savo as niekam neaiskinau. Zkb paklause kokia veisle, Nakvisa parase jos budus, patvirtinau ka parase ir viskas. Bet tu tikrai nesveika.
Neidomu man tavo sugyventinis ka tu jam leidi valgyt, ko neleidi... , kaip tu ji tikrini. Bet jai per n metu uzi ta pati per ta pati - ausku kaip 2×2.