Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 15:19)
Nu ne, aš ne tavo mados, nefantazuoju, nekliedžiu, tai savo diagnozės man nekabink tease.gif Beje, nu tikrai nieko naujo, tu praktiškai visus, kurie paprieštarauja ar nusistebi tavo kliedesiais, kaltini fantazijomis, nesupratimu ir t.t.

Nu kaip nesužinojau, 2016 pradžioje, tau buvo apie 40, jau 2017 metų pabaiga, su diedu santuokoj 20 m, o tu tipo neturi 40 metų? Apsišikus iki ausų, apsimelavus bobulencija, kaip kiaulė vis taškaisi savo šūduose ir kriuksi kaifuodama. Jei man ko ir gaila, tai tavęs, nabage, žinok, visai smagu buvo skaitinėti tavo "perliukus", skaniai prisijuokiau lotuliukas.gif Nesamonių? Sukonkretink, prašom. Nori, kad pradėčiau tempti tavo postus čE? Ar vis dar vartysies ir neigsi, kad buvai sani? Pameni, kaip cambalą sudirbai, diagnozių pripaišei, o vis tik ji buvo teisi:
vartotojo įkelta nuotrauka
Nori daugiau?

Kai ji man buvo uzkritusi apie savo Sani nica, as jai rasiau, "kad prisimeni, kad tai buvo tavo zodziai". Oi, tai kad purtesi, kad ne ji nare is S buvo, bet idejo savo idiotiska mirksiu ir durnele apsimesdana paklause " o ar neteisingai rase ta S bigsmile.gif ".
Fui, nekenciu melagiu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 23, 15:36)
Das Medical Casebook of Adolf Hitler von Leonard und Renate Heston beschreibt drastisch, dass Hitler oft nach dem Essen von Krämpfen geplagt wurde und nach der Versuch-und-Irrtum-Methode nach und nach "eine exzentrische Diät" entwickelte, "die fast vegetarisch war". Müsli und Rohkost waren seine Hauptnahrung. Auch wenn andere Quellen von dem einen oder anderen Würstchen oder Täubchen berichten, kann man wohl sagen, dass Hitler sich vegetarisch ernährte.
<...>
Die Vegetarierorganisationen wehren sich natürlich vehement gegen den Vorwurf, dass einer wie Hitler einer den ihren gewesen sei. Sie sollten es gelassen sehen wie der Vegetarier und radikale Tierschützer Peter Singer, der lapidar kontert: "Die Tatsache, dass Hitler eine Nase hatte, bedeutet ja auch nicht, dass wir uns die Nase abschneiden müssen."
http://www.zeit.de/2...117_stimmts.xml

BEt juk tai viskas taip zmogiska.

Bet tuo paciu, kyla itarimas, kad cia, apart gyvenimo budo propagavimo, dar akivaizdziai "kojos kyso" komercijos, religijos, kaip bandoma pelnyti ir valdyti zmogaus samone.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:44)
Ne man nebuvo tikrai 40m 2016 ir dabar dar nera lotuliukas.gif</p><p>ir ka cia pacitavai, kas tame blogo ar kas nesutampa su mano paziuromis, ka is vis cia ta citata norejai apsakyti? Labai ismintingi zodziai smile.gif gali uzsisaugoti smile.gif</p><p>prasomk temk gales daugiau zmoniu mano ismintim pasidziaugti lotuliukas.gif ir as atsiminiu, bo pati tai tingiu knisinetis ir laiko nera tiek lotuliukas.gif</p><p></p><p>Cambalai diagnozes buvo uz kai ka kita israsytos, gali nueiti i temos pradzia ir pasiskaityti lotuliukas.gif</p>

Po teisybei, visiems giliai pa barabanu, kiek tau metų, bet kad esi apsimelavusi, tai ir taip aišku.
Tu net nesuvoki, kodėl atitempiau šitą postą? Išvis ne apie tai kalba, neįdomu tie tavo paryškinti kliedesiai. Tu sudirbai cambalą, apkaltinai kliedesiais, prikabinai šizofrenijos diagnozę, nors puikiai žinojai, kad ji kalba tiesą, kad tu tai rašei, būdama nicku iš S raidės, tu viską paneigei ir išdurninai ją. Atsiprašysi jos? Slabo?
Tai vis dėl to, atsakysi, kurioj vietoj aš kliedžiu? Apie tavo siekasą be apribojimų ar apie vaikiną, sustačiusį kameras namuose ir tavo komentarą? Pastarojo screenshot neturiu, bet nepayingėsiu, surasiu ir atitempsiu nuorodą, tai ir pamatysim, kas kliedi. Nori?
Oi, nesivartyk tiktai. Atmintim nesiskundžiu, puikiai viską pamenu. Šūkavai, piktinasi, kad ji tau prikabina marazmus, kurių tu ale nerašei. Nugi rašei, dar ir kaip rašei, melage.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 15:44)
Tai nuo to ir pradėk, kad sunkiai gyveni, mamą slaugai, visko būna, o ne krūtiake čia dėkis. Prigauta pirmą valandą rašant du savaitgalius iš eilės (nors kitus kaltini gyvenimo be forumo neturėjimu) taip ir sakyk, kad prie mamos kėleisi, o ne vakarėlių liūtę vaidink biggrin.gif
Kalbėjai kalbėjai tu apie savo vyrą, užtektinai.

Tikrai? Tavo gi atmintis auksinė, tai klok dabar kada paskutnė žinutė apie "cuciką" kaip tu vadini buvo. Nes šiaip jau paskutinė prieš porą dienų būtent tu biggrin.gif o ne aš apie savo kašarą visiems aiškinai biggrin.gif

Ooo, vyras jau sugyventiniu virsta, maišaisi atminties bokšteli biggrin.gif Kaip fain, kokia aš galinga, neduodu ir basta. Pats nepasiimtų, jei norėtų biggrin.gif Čia taviškis neįgalus pats pasiimti, jei ko neduodi? Nes iš kur tokios kreivos mintys apie kitų vyrus tada?
Nė karto dar jokių pietų nevežiau, bet tu gi geriau žinai biggrin.gif  biggrin.gif Jei kokiai minčiai pritariu, kad sutinku, tai dar nereiškia, kad aš tą ir darau biggrin.gif
Žinok pritariu minčiai, kad Visatoje mes ne vieni, tai anot tavęs tai reiškia, kad pas mane ateiviai kas mėnesį lankosi? biggrin.gif  biggrin.gif

Jaaaazau. Pries 5 metus gal ir sunku buvo, nes teko gyvenima, darba ir daug ka pajeust. Dar mes du vaikai, bet visja man tenka daryt, rupintis viskuom, nes mano vyresnelis braliukas ale dirva ir nirs as jaunesne, bet stipresne viskame. Budavo, kad naktim prie mamis tekdavo keltis. Ir kas is to? Keiciasi su metais ligos progresas, vaistai atitinka, dabar naktim prie mamis keltis nereikia. Jei naktineju, tai del savo papildomu pajamu. Kazka cia udomaus ar baisaus surasei? Pazeek kelintu metu mano tis zinutes apie mamis neramumus. Apsikvailinai ir tiek tongue.gif .
Tai prasom ka kalbejau apie savo vyra? Kad perka man jazka paslapciom, kai man buna gaila pinigu, kad sunui praeitais metais, kai isvyko studijuit, skambina, jad jo motina vezi isigtde ir jo brolis alkaska? Kas dar? Ar jau visai purtais is uz savo kompo, kad bandai kazka isgalvot? Tesk, paziuresiu.

Apie kasara savo as niekam neaiskinau. Zkb paklause kokia veisle, Nakvisa parase jos budus, patvirtinau ka parase ir viskas. Bet tu tikrai nesveika.

Neidomu man tavo sugyventinis ka tu jam leidi valgyt, ko neleidi... , kaip tu ji tikrini. Bet jai per n metu uzi ta pati per ta pati - ausku kaip 2×2.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:53)
Tai as ta pati grynai ir sakau, tu ne manes klausk ZKB, cia jai kazkodel prireike. Sakiau, kad mes visos cia daug maz is tos pacios kartos, je iman butu 20 tirkai taip nesakyciau. Tiek ,adk ji mane itikineja kad man 40+ , o man nera dar 40 ir viskas, tik patikslinau, bet ji vis tiek neigia realybe, tuoj pritems kokiu nors citatu ir yradys man kiek man metu lotuliukas.gif

Oi ne, čia prireikė TAU. Nes TU prieš keletą dienų paklausei, ar jau išsiaiškinau tavo amžių. Beje, TU rašei, kad esi maždaug vieno amžiaus su moonte, kai puikiai žinai, kad jai tikrai daugiau nei 40. Neklystu, Moonte, jums daugiau nei 40? Realybė- tai tavo melavimai, išsisukinėjimai. Apgailėtina
Atsakyti

[attachment=249131:14563413_1809767492622020_246840250044740986_n.jpg]

:assa:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 spalio 2017 - 15:23
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:47)
vaje kaip as dabar buciau isgyvenusi be tavo ispejimo musu geroji Moonte doh.gif lotuliukas.gif</p><p>ir as aisku atsakinga uz jusu visu cia neadekvatuma lotuliukas.gif nes as ISPROVOKUOJU, SKAUDINU, vargseles....</p>

Jus taip ir nesupratot, kad jus SKAUDINATE TIK SAVE.

O man, salyginai normaliam zmogui, nors given444 ir izvelgia kad gaudau kaifa, iki kaifo toli, kaip iki menulio. BEt tiek to, kaip supratau mano intencijos nebuvo deramai ivertintos, taigi nemaisysiu savo kliedesiais, skaudinkite save pati ir toliau, galimai cia kokia noras pasitenkinimo forma, kurios as nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71855152" data-time="1508761187"><div><p>Nu ne, aš ne tavo mados, nefantazuoju, nekliedžiu, tai savo diagnozės man nekabink vartotojo įkelta nuotraukaBeje, nu tikrai nieko naujo, tu praktiškai visus, kurie paprieštarauja ar nusistebi tavo kliedesiais, kaltini fantazijomis, nesupratimu ir t.t.

Nu kaip nesužinojau, 2016 pradžioje, tau buvo apie 40, jau 2017 metų pabaiga, su diedu santuokoj 20 m, o tu tipo neturi 40 metų? Apsišikus iki ausų, apsimelavus bobulencija, kaip kiaulė vis taškaisi savo šūduose ir kriuksi kaifuodama. Jei man ko ir gaila, tai tavęs, nabage, žinok, visai smagu buvo skaitinėti tavo "perliukus", skaniai prisijuokiau vartotojo įkelta nuotraukaNesamonių? Sukonkretink, prašom. Nori, kad pradėčiau tempti tavo postus čE? Ar vis dar vartysies ir neigsi, kad buvai sani? Pameni, kaip cambalą sudirbai, diagnozių pripaišei, o vis tik ji buvo teisi:
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.radikal.ru'>vartotojo įkelta nuotrauka</a>
Nori daugiau?</p></div></blockquote><p>Ne man nebuvo tikrai 40m 2016 ir dabar dar nera lotuliukas.gif</p><p>ir ka cia pacitavai, kas tame blogo ar kas nesutampa su mano paziuromis, ka is vis cia ta citata norejai apsakyti? Labai ismintingi zodziai smile.gif gali uzsisaugoti smile.gif</p><p>prasomk temk gales daugiau zmoniu mano ismintim pasidziaugti lotuliukas.gif ir as atsiminiu, bo pati tai tingiu knisinetis ir laiko nera tiek lotuliukas.gif</p><p></p><p>Cambalai diagnozes buvo uz kai ka kita israsytos, gali nueiti i temos pradzia ir pasiskaityti lotuliukas.gif</p>

Ujuj, visgi kaip purtaisi savo ano nico. Tu tai rasei, tuuu.
Atsimenu as tavo rasytas diagnozes. Endometrioze - tai kyla is to, kur tavo kazkoks nevisprotis rase, hau dabar nupusimo to neatsimenu, bet tas kuris rase, kad angina kyla nuo rekimo.
Rasei rasei, kad as sizofrenike, nes man vaidenasi, kad tu Sani. tongue.gif
Atsakyti

Oi ne, čia prireikė TAU. Nes TU prieš keletą dienų paklausei, ar jau išsiaiškinau tavo amžių. Beje, TU rašei, kad esi maždaug vieno amžiaus su moonte, kai puikiai žinai, kad jai tikrai daugiau nei 40. Neklystu, Moonte, jums daugiau nei 40? Realybė- tai tavo melavimai, išsisukinėjimai. Apgailėtina

kadangi isakiau surasti mano amziu, tai dabar isakau surasti tas citatas su kamerom :) gal nors ta uzduoti iveiksi? :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:56)
as dziaugiuosi, kur tu cia matai verkima??? prasua dar daugiau mano ismintingu citatu kopijuok.</p><p>Kas bus? daugaiau zmoniu gales paskaityti, kurie turi gyvenimus ir ka veikti, padesi jiems smile.gif</p><p></p><p>gal jus kokioj kreivu veidrodziu karalystei gyvenat gal per veidrodi kompus skaitot, siaip idomu, kaip taip reikia sugebeti viska istisai isversti antraip?  hmm.gif </p>

Nugi verki, kad tavo gyvenimo faktus tampau, kaip tai neverki? Bet juk pati paprašei. Nukopijuosiu, nepergyvenk, jei tik pageidauji. Bet taip ir nesukonkretinai, kur aš kliedžiu, na? Gi taip lengva pasakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 23 spalio 2017 - 15:21

Jus taip ir nesupratot, kad jus SKAUDINATE TIK SAVE.

O man, salyginai normaliam zmogui, nors given444 ir izvelgia kad gaudau kaifa, iki kaifo toli, kaip iki menulio. BEt tiek to, kaip supratau mano intencijos nebuvo deramai ivertintos, taigi nemaisysiu savo kliedesiais, skaudinkite save pati ir toliau, galimai cia kokia noras pasitenkinimo forma, kurios as nesuprantu.

zinok ,jei man skaudetu, jausciau manau, nemanai? tau pasako, kai tau skauda? tu visai nesusivoki virtualioj realybej? 

Siandien mano gera nuotaika, padariau gana svarbu ir sudetinga dalyka, gerai einu dirbti toliau, o jus toliau burkit is  kavos tirsciu :lol:  

Nemaisot man su svao kliedesiais, i rjus ci adejuojat, akd as jus skaudinu, ne as taigi....

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71855199" data-time="1508762403"><div><p>Dar vienas ad hominem. Tobulas patycios pavyzdys. Kuri cia sake, kad Ubuntu oponentes tyciojasi ir nekeista, kad vaikai taip daro, nesgi is tevu ismoksta? Tai patycios, jei ka, nera tik tiesioginis isvadinimas idiote, tai gali buti ir va tokios ironiskos pastabos, kurios zeidzia lygiai taip pat, tik dar sunkiau su tuo kovoti, nes dauguma kaip ir nemato problemos.</p></div></blockquote><p>Tai jus kai nueinat pas gydytojus, jei istisai is jusu tyciojasi doh.gif jei idedi nuoroda, kurioje aiskai matosi kas su kuo susije kaip veikia cakros ir kas juose sutirke, kaip atsiliepia ir pasiulau pasitirkrinti tai cia vadiansi tyciojuosi doh.gif</p><p>Kiap nesityciojant pasakyti, kad jus turit daug problemu ir vietoj to, kad jas sprestumet puolat mano susikurta kazkoki ivaizdi, bet taip kenkiat lbaai tik sau?</p><p></p>

Uz ka tavosios cakros tave nubaude, kad su proteliu ir bendravimu nekazka?
Atsakyti