Zmones, kuriems nereikia, tokiu komentaru ir neraso.
Tikrai pritariu tokuii neraso kaip rasot jus .
Nebutinai , to ka jus nesuvokiat suvokti yra nusisnekejimas.
BEt tai ka as parasiau, noredama ispeti ir pasaugoti, jau vyksta. Nuoroda atitempta, maloniu akimirku skaityti, megaukites, tuo ka pati uzviret.
Gal apie savo gyvenima as zinaugeriau nei jus? nemanai ?
vaje kaip as dabar buciau isgyvenusi be tavo ispejimo musu geroji Moonte
ir as aisku atsakinga uz jusu visu cia neadekvatuma nes as ISPROVOKUOJU, SKAUDINU, vargseles....
Dar vienas ad hominem. Tobulas patycios pavyzdys. Kuri cia sake, kad Ubuntu oponentes tyciojasi ir nekeista, kad vaikai taip daro, nesgi is tevu ismoksta? Tai patycios, jei ka, nera tik tiesioginis isvadinimas idiote, tai gali buti ir va tokios ironiskos pastabos, kurios zeidzia lygiai taip pat, tik dar sunkiau su tuo kovoti, nes dauguma kaip ir nemato problemos.
Tai jus kai nueinat pas gydytojus, jei istisai is jusu tyciojasi jei idedi nuoroda, kurioje aiskai matosi kas su kuo susije kaip veikia cakros ir kas juose sutirke, kaip atsiliepia ir pasiulau pasitirkrinti tai cia vadiansi tyciojuosi
Kiap nesityciojant pasakyti, kad jus turit daug problemu ir vietoj to, kad jas sprestumet puolat mano susikurta kazkoki ivaizdi, bet taip kenkiat lbaai tik sau?
O kam cia tavo metai toc v toc reikalingi? Ir taip aisku, kad apie 40, nes santuokoj 19 metu. Bet galvoju kad daugiau, nes institute gi studijavai, kada tik pirmieji mokymai kompu buvo.
Tai as ta pati grynai ir sakau, tu ne manes klausk ZKB, cia jai kazkodel prireike. Sakiau, kad mes visos cia daug maz is tos pacios kartos, je iman butu 20 tirkai taip nesakyciau. Tiek ,adk ji mane itikineja kad man 40+ , o man nera dar 40 ir viskas, tik patikslinau, bet ji vis tiek neigia realybe, tuoj pritems kokiu nors citatu ir yradys man kiek man metu
Nu kad ne kažką su ta tavo saviverte..
Ai, tai jau pripažįsti, kad buvai sani? A girdž, lunatike, o kuo tu nepatenkinta? Gi pati klausei, ar išsiaiškinau tavo amžių, tai kaip ir paprašei pasiknisti, o dabar verki, kad tavo gyvenimo faktus tąso? Tai kaip čia gaunasi, eilinį kartą pati muši, pati rėki?
Oi, norėtum, kad yai būtų kliedesiai O kai atitempsiu tavo postų nuorodas, kas tada bus?
as dziaugiuosi, kur tu cia matai verkima??? prasua dar daugiau mano ismintingu citatu kopijuok.
Kas bus? daugaiau zmoniu gales paskaityti, kurie turi gyvenimus ir ka veikti, padesi jiems
gal jus kokioj kreivu veidrodziu karalystei gyvenat gal per veidrodi kompus skaitot, siaip idomu, kaip taip reikia sugebeti viska istisai isversti antraip?