Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Zmones, kuriems nereikia, tokiu komentaru ir neraso.

Tikrai pritariu tokuii neraso kaip rasot jus .

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:39)
ji tikru tikriausia atjauciu zmones...

Jus ir uzuojauta, toki grazu, tauru jausma, bandote subanalinti, vartodama ji kaip menkinimo buda?

Jus teisi, diskusija tikrai neimanoma, tika manau visai del kitu priezasciu, bet nemanau, kad verta plestis.
Atsakyti

Nebutinai , to ka jus nesuvokiat suvokti yra nusisnekejimas.

BEt tai ka as parasiau, noredama ispeti ir pasaugoti, jau vyksta. Nuoroda atitempta, maloniu akimirku skaityti, megaukites, tuo ka pati uzviret.

Gal apie savo gyvenima as zinaugeriau nei jus? nemanai ?

vaje kaip as dabar buciau isgyvenusi be tavo ispejimo musu geroji Moonte :oh: :lol:

ir as aisku atsakinga uz jusu visu cia neadekvatuma :lol: nes as ISPROVOKUOJU, SKAUDINU, vargseles....

Atsakyti

Jus ir uzuojauta, toki grazu, tauru jausma, bandote subanalinti, vartodama ji kaip menkinimo buda?

Jus teisi, diskusija tikrai neimanoma, tika manau visai del kitu priezasciu, bet nemanau, kad verta plestis.

NU va ka ir sakiau ir vel menkinu :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 15:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71855186" data-time="1508762175"><div><p>Matai kaip yra, įsivaizduoti, kad kitas įsivaizduoja, kad aplink vien tik apgavikai ir daugiau nieko, tai jau yra diagnozė. Tai gerai pagalvok ar tikrai nori apie tai diskutuoti?</p></div></blockquote><p>Kad nereikia isivaizduoti, tu pati parasai. Tas komentaras apie uzsieni labai geras tokio mastymo "visi puola, pasaulis baisi vieta" pavyzdys.
</p>

visi puola, pasaulis baisi vieta - tai tavo žodžiai, atsimerk ax.gif pas mane tokių visiškai nebuvo ax.gif
jei tu tik taip matai mano postus, problema grynai tavyje
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:29)
deja, man savivertes nereikia keltis kaip tamstai, su ja viskas gerai, ne as o jus cia issidirbinejat iskreipdamos beveik viska , kas jums rasoma,

tysiojat mano gyvenimo faktus tik iskraipytus, jau kiek dienu? taigi buvo pasiulyta tiek idomiu temu, dabar Given pasiule padiskutuojam apie abortus,jei apie maista netinka , o apie ka diskutuojat, apie ZKB kliedsius doh.gif</p>
<p>Tai man kyla logiskas klausimas, kas yra kur pas jus problemos, gal ir savivertei kaip sakai, nes butent kokia asociacija atejo, ten gal ir gludi problemos....</p>

Nu kad ne kažką su ta tavo saviverte.. unsure.gif

Ai, tai jau pripažįsti, kad buvai sani? A girdž, lunatike, o kuo tu nepatenkinta? Gi pati klausei, ar išsiaiškinau tavo amžių, tai kaip ir paprašei pasiknisti, o dabar verki, kad tavo gyvenimo faktus tąso? Tai kaip čia gaunasi, eilinį kartą pati muši, pati rėki?

Oi, norėtum, kad yai būtų kliedesiai lotuliukas.gif O kai atitempsiu tavo postų nuorodas, kas tada bus?
Atsakyti

Dar vienas ad hominem. Tobulas patycios pavyzdys. Kuri cia sake, kad Ubuntu oponentes tyciojasi ir nekeista, kad vaikai taip daro, nesgi is tevu ismoksta? Tai patycios, jei ka, nera tik tiesioginis isvadinimas idiote, tai gali buti ir va tokios ironiskos pastabos, kurios zeidzia lygiai taip pat, tik dar sunkiau su tuo kovoti, nes dauguma kaip ir nemato problemos.

Tai jus kai nueinat pas gydytojus, jei istisai is jusu tyciojasi :oh: jei idedi nuoroda, kurioje aiskai matosi kas su kuo susije kaip veikia cakros ir kas juose sutirke, kaip atsiliepia ir pasiulau pasitirkrinti tai cia vadiansi tyciojuosi :oh:

Kiap nesityciojant pasakyti, kad jus turit daug problemu ir vietoj to, kad jas sprestumet puolat mano susikurta kazkoki ivaizdi, bet taip kenkiat lbaai tik sau?

Atsakyti

O kam cia tavo metai toc v toc reikalingi? Ir taip aisku, kad apie 40, nes santuokoj 19 metu. Bet galvoju kad daugiau, nes institute gi studijavai, kada tik pirmieji mokymai kompu buvo.

Tai as ta pati grynai ir sakau, tu ne manes klausk ZKB, cia jai kazkodel prireike. Sakiau, kad mes visos cia daug maz is tos pacios kartos, je iman butu 20 tirkai taip nesakyciau. Tiek ,adk ji mane itikineja kad man 40+ , o man nera dar 40 ir viskas, tik patikslinau, bet ji vis tiek neigia realybe, tuoj pritems kokiu nors citatu ir yradys man kiek man metu :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:48)
NU va ka ir sakiau ir vel menkinu doh.gif

Given444, na kaip?
Ar galima apsaugoti zmogu nuo jo paties?

Ir tikrai manai, kad kaifas gaudomas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 spalio 2017 - 14:57

Nu kad ne kažką su ta tavo saviverte.. unsure.gif

Ai, tai jau pripažįsti, kad buvai sani? A girdž, lunatike, o kuo tu nepatenkinta? Gi pati klausei, ar išsiaiškinau tavo amžių, tai kaip ir paprašei pasiknisti, o dabar verki, kad tavo gyvenimo faktus tąso? Tai kaip čia gaunasi, eilinį kartą pati muši, pati rėki?

Oi, norėtum, kad yai būtų kliedesiai lotuliukas.gifO kai atitempsiu tavo postų nuorodas, kas tada bus?

as dziaugiuosi, kur tu cia matai verkima??? prasua dar daugiau mano ismintingu citatu kopijuok.

Kas bus? daugaiau zmoniu gales paskaityti, kurie turi gyvenimus ir ka veikti, padesi jiems :)

gal jus kokioj kreivu veidrodziu karalystei gyvenat gal per veidrodi kompus skaitot, siaip idomu, kaip taip reikia sugebeti viska istisai isversti antraip?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 23, 15:37)
bigsmile.gif
O jūs ir tą, ir tą darot, nes mėsa visų nutrients ir ypačiai ramybės jums nepriduoda.
ar Moonte pribėgusi vėl sakys: betgi čia ...AVIRUUUMAS IR FAIIIIINUMAS?  bigsmile.gif
aš jūs čia per visus puslapius ratu apstojusios neėdat Ubuntu?
ką jūs jai darot? neėdat, ane? NE-ĖDAT....

va Hmmm tikra to nedaro, tas matosi.
nors mūsų nuomonės nesutampa ir Hmm - tikrai matosi - kitos kultūros žmogus.
bet jei ZKB, faina ir atvira, jei jos baisūs žodžiai tapatinaia su fainumu, neveidmainiškumu, atvirumu, tai, kaip Moonte mėgsta sakyti, aš - pass.
tuomet Hmm kokia? kuri taip nesidergia kaip tu ar zkb?

tau įdomi šios temos psichologija? bigsmile.gif
eik tu. tu kaifuoji/jūs visos kaifuojat nuo tulžies, tūžmasties ir kėpsot prie ekrano dieną naktį, murdotės juoduliuose.
jau kelintoj temoj, mirinėjant SM forumui - darot mobingą, patyčias, o Ubuntu kvailai atsimušinėja, nors esu sakius, nemėsinėk kiekvieno oponentų žodžio, nes taip tik užkuri reikalą...
man nuo tokios žodžių nešvaros tik siela apsunksta beskaitant, o jūs dar sugeba rašyt, ir po keliolika postų kas pusdienį...
aš tame mirkt negaliu, turėčiau mantra/maldass nuolat kalbėt, kad išsivalyt, o jūs - gaudot kaifą, matyt mūsų sielų struktūra biški skiriasi...
kitaip nesuprantu, kaip moteris, sveikas moters, gal vežt tokio tipo diskusijos - ad hominem...
aš vos praskrolinti spėju...
juoduma.

Eik tu, puse posto paskaiciau, daugiau neidomu. Ko tu jai nepaprotini, kad baigtu rautis? Nu aisku - mat gyvai susimatot, kaipgi draugelka bilsnosi.
Ir atsiknisk nuo manes, i mano klausimus apie Ubuntes mela neatsakai, i Is Sviesos klausimus neatsakai, nes tau taip patogu, apsimeti sliure, bet mane su zkb moralizuoji.
Zeek savo sielis, Ubuntes, o iki mano nevark tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 23, 15:37)
aš tame mirkt negaliu, turėčiau mantra/maldass nuolat kalbėt, kad išsivalyt, o jūs - gaudot kaifą, matyt mūsų sielų struktūra biški skiriasi...
kitaip nesuprantu, kaip moteris, sveikas moters, gal vežt tokio tipo diskusijos - ad hominem...
aš vos praskrolinti spėju...
juoduma.

Ir mirksti, ir skaitai, ir komentuoji tą patį, kk kankini save, kiba mazochistė?

Falšyvka, eik toliau laižyt ubuntu subinės, toliau nepastebėk jos dergimosi, nes juk draugutė draugutei akies nekerta wub.gif
Fuuuu
Atsakyti