Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:24)
Jus is vis suviokiat kaip cia nusisnekat ar nelabai, matomai nelabai? </p><p>Gal  pati susilaikykit nuo savo kliedesiu, slabo?</p>

Nebutinai , to ka jus nesuvokiat suvokti yra nusisnekejimas.

BEt tai ka as parasiau, noredama ispeti ir pasaugoti, jau vyksta. Nuoroda atitempta, maloniu akimirku skaityti, megaukites, tuo ka pati uzviret.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 06:46)

Ir teisingai viena nare rase apie veganus visokius - kai zmogus nustoja esti mesa, jis pradeda esti zmones.

bigsmile.gif
O jūs ir tą, ir tą darot, nes mėsa visų nutrients ir ypačiai ramybės jums nepriduoda.
ar Moonte pribėgusi vėl sakys: betgi čia ...AVIRUUUMAS IR FAIIIIINUMAS? bigsmile.gif
aš jūs čia per visus puslapius ratu apstojusios neėdat Ubuntu?
ką jūs jai darot? neėdat, ane? NE-ĖDAT....

va Hmmm tikra to nedaro, tas matosi.
nors mūsų nuomonės nesutampa ir Hmm - tikrai matosi - kitos kultūros žmogus.
bet jei ZKB, faina ir atvira, jei jos baisūs žodžiai tapatinaia su fainumu, neveidmainiškumu, atvirumu, tai, kaip Moonte mėgsta sakyti, aš - pass.
tuomet Hmm kokia? kuri taip nesidergia kaip tu ar zkb?

tau įdomi šios temos psichologija? bigsmile.gif
eik tu. tu kaifuoji/jūs visos kaifuojat nuo tulžies, tūžmasties ir kėpsot prie ekrano dieną naktį, murdotės juoduliuose.
jau kelintoj temoj, mirinėjant SM forumui - darot mobingą, patyčias, o Ubuntu kvailai atsimušinėja, nors esu sakius, nemėsinėk kiekvieno oponentų žodžio, nes taip tik užkuri reikalą...
man nuo tokios žodžių nešvaros tik siela apsunksta beskaitant, o jūs dar sugeba rašyt, ir po keliolika postų kas pusdienį...
aš tame mirkt negaliu, turėčiau mantra/maldass nuolat kalbėt, kad išsivalyt, o jūs - gaudot kaifą, matyt mūsų sielų struktūra biški skiriasi...
kitaip nesuprantu, kaip moteris, sveikas moters, gal vežt tokio tipo diskusijos - ad hominem...
aš vos praskrolinti spėju...
juoduma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 spalio 2017 - 14:39

Na cia kazkas neatitinka tikrovesi, arba zmones saugojosi, arba tikrai problemos su sveikata, beje nebutinai si problema yra jos, gal ir vyro sperma "apsnudusi". Vaikai yra, daugiau nenori, tad ir tyrimu nedaro. O jai tai atrodo norma.

Ji gi buvo šventai įsitikinusi, kad ovuliacijos nebūna kas mėnesį. Tik kelis kartus per metus.

Atsakyti

ir šokoladas, ir kava, i gliutenas. taip. bet DAIRY PRODUCTS - PIRMOJ VIETOJ.

Tu jau sakei, kad pienas susijes su viena x liga. O as labai gerai zinau, kad kaip tik tiriant ta liga sergancius zmones+kontroliene grupe ir nagrinejant ju meniu, atrasta atvirkstine koreliacija - maziau pieno vartojantys turejo didesne tikimybe susirgti. Ir tokio pobudzio tyrimai, atlikti su pakankamai dideliu kiekiu pacientu yra dalykas, kurio nelabai paneigsi. Tai jau vienas tavo komentaras apie pieno blogi buvo neteisingas.

Idomu, ar apie migrena kalbant turi tvirtu argumentu, ar perskaitei kokioje nors knygoje, kur nei saltinis, nei irodymai nepateikti. Ir kitam skyriuje rasoma, kad musu zarnynas kaip zoledziu. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 spalio 2017 - 15:14

Jei ta uzuojautu butu tikra, o ne irankis kuriuo bandoma zeminti. Padekociau.

O man tik tenka apgailestauti,kad jus savo tokiais nekorektiskais veiksmai tik parodote, negebejima diskutuoti, su zmonemis turinciais skirtinga nuomone.

Beje, pakartosiu, as aiskiai parasiau, kad vegetaru puslapis rusu kalba tai izvalgai priestarauja. Taip parodydama, kad yra ir kitos nuomones.

ji tikru tikriausia atjauciu zmones, kuriem vis vaidenasi, kad juos kazkas siekia pazeminti(ci akaip Is_sviesos rase anksciau). As visai rimtia, gaila nematot manes, suprastumet . ...gal

Yra skirtinga nuomone ir yra nuolatines haliucinacijos, pas kai kurias, tame tarpe ir jus, su kuo NEIMANOMA DISKUTUOTI. Stai su Monteverte turejom skirtinagas nuomones ir gana rimtoje temoje, kaip su zmogum diskutavom, su Given gi ne su viskuo sutariam, velgi visiskai normaliai galim viska aptarti, su Burbancia irgi ne su viskuo sutariam, velgi galima susisneketi, yra ir kitu nariu, kurie turi skirtingas paziuras, bet velgi diskusija galima, o su jumis, kurios tampot ir vartot kazkokia nuotrupas, iskraipot istisai , ka as rasau ir piesiat mano ivaizdi, kaip jums patinka, kad save skaudint, man diskutuoti neimanoma, tik graziai paaiskinti, kad nusnekat , ka as daugiau galiu?

Yra tu nuomoniu daug ir ka, bet tikrai yra nemazai liudyjimu ,kad jis valge ir mesa, ir siaip koks skirtumas, ka jis ten valge... Ir is vis kas zino ar ten buvo vienas tas Hitleris ar buvo kokiu statytiniu ir kas kaip ten veike, manau, cia didesne problema , nei ka Hitleris valge.... dabar atsirado zmogus, teigiantis, kad jis Hilteris pabeges tada is Vokietijos su spec tarnybu pagalba, taigi jau kas teisa zino , tai jis pats gal, jei kur nenuzudytas tas tirkasisi Hitleris...

Atsakyti

attachicon.gif11028037_438505569691378_7655093358700243334_n.jpg

Galit pasitikrinti kas pas jus ir kodel neveikia. is komentaru sioje temoje galiu speti kad labai kas mazai veikia...

Dar vienas ad hominem. Tobulas patycios pavyzdys. Kuri cia sake, kad Ubuntu oponentes tyciojasi ir nekeista, kad vaikai taip daro, nesgi is tevu ismoksta? Tai patycios, jei ka, nera tik tiesioginis isvadinimas idiote, tai gali buti ir va tokios ironiskos pastabos, kurios zeidzia lygiai taip pat, tik dar sunkiau su tuo kovoti, nes dauguma kaip ir nemato problemos.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71855105" data-time="1508759445"><div><p>Tave pačią? vartotojo įkelta nuotrauka

Tai kur tavo šuo ir katė? Dar gyvi? Išmetei? Iškepei?</p></div></blockquote><p>tu kaip mazas kaprizingas, tevu sugadintas vaikas, kuriam vis tiek netiks jokie atsakymai, ir toliau fantazuosi ar haliucinuosi, neiznau ka tu ten uostai namie, bet gal rimtai eik darba susirask ar pramogu kokiu , o tai savaitgalio leidimo budai apgailetini doh.gif vis tiek, nesuzinojai tu mano metu, tau paciai saves negaila? juokas neima is saves? dar kazkokiu nesamoniuprirasinejai doh.gif  dieve dieva vinas zodis - apgailetina.... </p>

O kam cia tavo metai toc v toc reikalingi? Ir taip aisku, kad apie 40, nes santuokoj 19 metu. Bet galvoju kad daugiau, nes institute gi studijavai, kada tik pirmieji mokymai kompu buvo.
Atsakyti

deja, man savivertes nereikia keltis kaip tamstai, su ja viskas gerai

Zmones, kuriems nereikia, tokiu komentaru ir neraso.

Atsakyti

Matai kaip yra, įsivaizduoti, kad kitas įsivaizduoja, kad aplink vien tik apgavikai ir daugiau nieko, tai jau yra diagnozė. Tai gerai pagalvok ar tikrai nori apie tai diskutuoti?

Kad nereikia isivaizduoti, tu pati parasai. Tas komentaras apie uzsieni labai geras tokio mastymo "visi puola, pasaulis baisi vieta" pavyzdys.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 23, 15:31)
Nematau tame jokiu problemu, gal duoda karta i metus

Nu ne, unicumas duoda tiek, kiek norisi, ne tik per kalėdas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 14:20)
Tikrai nevisprote. Kur as rasiau, kad pas mane vakareliai pastoviai? Dazniai buna, ne vakareliai, pasisedejimai, draugi ateina. Labai sumnu vakareliu nedarom, nes namie sena mama ir kaimynus gerbiam. Apie savo vyra, savo santykius isvis nekalbu. Ir usvis ka rasyt? Laime megsta tyla. Pas tave jauciu niekas niekada neateina, nes saipaisi is visu, pasikelus pastoviai apie savo " didesni supratima" aiskini. Zanuda. Cia tu per n metu forume ussuzei galvas visoms apie ismanuji ciucika, apie tai, kaip sugyventiniui mesos neduodi, koks jis pas tave diiidelis, kad jei kazkas tau atsitiktu, kad jis tave panest galetu biggrin.gif . Ir kad pietus i darba jam vezioji, kad patikrint ar ner meiluzes.
Kertelej sieloj pas mane zinutes  tevu karsinime. Ir kas? Tu savo tevus patvorin numesi?

Susikisk juos uzantin, niekam cia apie juos sneket neidomu.

Tai nuo to ir pradėk, kad sunkiai gyveni, mamą slaugai, visko būna, o ne krūtiake čia dėkis. Prigauta pirmą valandą rašant du savaitgalius iš eilės (nors kitus kaltini gyvenimo be forumo neturėjimu) taip ir sakyk, kad prie mamos kėleisi, o ne vakarėlių liūtę vaidink biggrin.gif
Kalbėjai kalbėjai tu apie savo vyrą, užtektinai.

Tikrai? Tavo gi atmintis auksinė, tai klok dabar kada paskutnė žinutė apie "cuciką" kaip tu vadini buvo. Nes šiaip jau paskutinė prieš porą dienų būtent tu biggrin.gif o ne aš apie savo kašarą visiems aiškinai biggrin.gif

Ooo, vyras jau sugyventiniu virsta, maišaisi atminties bokšteli biggrin.gif Kaip fain, kokia aš galinga, neduodu ir basta. Pats nepasiimtų, jei norėtų biggrin.gif Čia taviškis neįgalus pats pasiimti, jei ko neduodi? Nes iš kur tokios kreivos mintys apie kitų vyrus tada?
Nė karto dar jokių pietų nevežiau, bet tu gi geriau žinai biggrin.gif biggrin.gif Jei kokiai minčiai pritariu, kad sutinku, tai dar nereiškia, kad aš tą ir darau biggrin.gif
Žinok pritariu minčiai, kad Visatoje mes ne vieni, tai anot tavęs tai reiškia, kad pas mane ateiviai kas mėnesį lankosi? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nu ne, aš ne tavo mados, nefantazuoju, nekliedžiu, tai savo diagnozės man nekabink tease.gifBeje, nu tikrai nieko naujo, tu praktiškai visus, kurie paprieštarauja ar nusistebi tavo kliedesiais, kaltini fantazijomis, nesupratimu ir t.t.

Nu kaip nesužinojau, 2016 pradžioje, tau buvo apie 40, jau 2017 metų pabaiga, su diedu santuokoj 20 m, o tu tipo neturi 40 metų? Apsišikus iki ausų, apsimelavus bobulencija, kaip kiaulė vis taškaisi savo šūduose ir kriuksi kaifuodama. Jei man ko ir gaila, tai tavęs, nabage, žinok, visai smagu buvo skaitinėti tavo "perliukus", skaniai prisijuokiau lotuliukas.gifNesamonių? Sukonkretink, prašom. Nori, kad pradėčiau tempti tavo postus čE? Ar vis dar vartysies ir neigsi, kad buvai sani? Pameni, kaip cambalą sudirbai, diagnozių pripaišei, o vis tik ji buvo teisi:
e62d675dc32e.png
Nori daugiau?

Ne man nebuvo tikrai 40m 2016 ir dabar dar nera :lol:

ir ka cia pacitavai, kas tame blogo ar kas nesutampa su mano paziuromis, ka is vis cia ta citata norejai apsakyti? Labai ismintingi zodziai :) gali uzsisaugoti :)

prasomk temk gales daugiau zmoniu mano ismintim pasidziaugti :lol: ir as atsiminiu, bo pati tai tingiu knisinetis ir laiko nera tiek :lol:

Cambalai diagnozes buvo uz kai ka kita israsytos, gali nueiti i temos pradzia ir pasiskaityti :lol:

Atsakyti