Nebutinai , to ka jus nesuvokiat suvokti yra nusisnekejimas.
BEt tai ka as parasiau, noredama ispeti ir pasaugoti, jau vyksta. Nuoroda atitempta, maloniu akimirku skaityti, megaukites, tuo ka pati uzviret.
Na cia kazkas neatitinka tikrovesi, arba zmones saugojosi, arba tikrai problemos su sveikata, beje nebutinai si problema yra jos, gal ir vyro sperma "apsnudusi". Vaikai yra, daugiau nenori, tad ir tyrimu nedaro. O jai tai atrodo norma.
Ji gi buvo šventai įsitikinusi, kad ovuliacijos nebūna kas mėnesį. Tik kelis kartus per metus.
ir šokoladas, ir kava, i gliutenas. taip. bet DAIRY PRODUCTS - PIRMOJ VIETOJ.
Tu jau sakei, kad pienas susijes su viena x liga. O as labai gerai zinau, kad kaip tik tiriant ta liga sergancius zmones+kontroliene grupe ir nagrinejant ju meniu, atrasta atvirkstine koreliacija - maziau pieno vartojantys turejo didesne tikimybe susirgti. Ir tokio pobudzio tyrimai, atlikti su pakankamai dideliu kiekiu pacientu yra dalykas, kurio nelabai paneigsi. Tai jau vienas tavo komentaras apie pieno blogi buvo neteisingas.
Idomu, ar apie migrena kalbant turi tvirtu argumentu, ar perskaitei kokioje nors knygoje, kur nei saltinis, nei irodymai nepateikti. Ir kitam skyriuje rasoma, kad musu zarnynas kaip zoledziu.
Jei ta uzuojautu butu tikra, o ne irankis kuriuo bandoma zeminti. Padekociau.
O man tik tenka apgailestauti,kad jus savo tokiais nekorektiskais veiksmai tik parodote, negebejima diskutuoti, su zmonemis turinciais skirtinga nuomone.
Beje, pakartosiu, as aiskiai parasiau, kad vegetaru puslapis rusu kalba tai izvalgai priestarauja. Taip parodydama, kad yra ir kitos nuomones.
ji tikru tikriausia atjauciu zmones, kuriem vis vaidenasi, kad juos kazkas siekia pazeminti(ci akaip Is_sviesos rase anksciau). As visai rimtia, gaila nematot manes, suprastumet . ...gal
Yra skirtinga nuomone ir yra nuolatines haliucinacijos, pas kai kurias, tame tarpe ir jus, su kuo NEIMANOMA DISKUTUOTI. Stai su Monteverte turejom skirtinagas nuomones ir gana rimtoje temoje, kaip su zmogum diskutavom, su Given gi ne su viskuo sutariam, velgi visiskai normaliai galim viska aptarti, su Burbancia irgi ne su viskuo sutariam, velgi galima susisneketi, yra ir kitu nariu, kurie turi skirtingas paziuras, bet velgi diskusija galima, o su jumis, kurios tampot ir vartot kazkokia nuotrupas, iskraipot istisai , ka as rasau ir piesiat mano ivaizdi, kaip jums patinka, kad save skaudint, man diskutuoti neimanoma, tik graziai paaiskinti, kad nusnekat , ka as daugiau galiu?
Yra tu nuomoniu daug ir ka, bet tikrai yra nemazai liudyjimu ,kad jis valge ir mesa, ir siaip koks skirtumas, ka jis ten valge... Ir is vis kas zino ar ten buvo vienas tas Hitleris ar buvo kokiu statytiniu ir kas kaip ten veike, manau, cia didesne problema , nei ka Hitleris valge.... dabar atsirado zmogus, teigiantis, kad jis Hilteris pabeges tada is Vokietijos su spec tarnybu pagalba, taigi jau kas teisa zino , tai jis pats gal, jei kur nenuzudytas tas tirkasisi Hitleris...
11028037_438505569691378_7655093358700243334_n.jpg
Galit pasitikrinti kas pas jus ir kodel neveikia. is komentaru sioje temoje galiu speti kad labai kas mazai veikia...
Dar vienas ad hominem. Tobulas patycios pavyzdys. Kuri cia sake, kad Ubuntu oponentes tyciojasi ir nekeista, kad vaikai taip daro, nesgi is tevu ismoksta? Tai patycios, jei ka, nera tik tiesioginis isvadinimas idiote, tai gali buti ir va tokios ironiskos pastabos, kurios zeidzia lygiai taip pat, tik dar sunkiau su tuo kovoti, nes dauguma kaip ir nemato problemos.
Matai kaip yra, įsivaizduoti, kad kitas įsivaizduoja, kad aplink vien tik apgavikai ir daugiau nieko, tai jau yra diagnozė. Tai gerai pagalvok ar tikrai nori apie tai diskutuoti?
Kad nereikia isivaizduoti, tu pati parasai. Tas komentaras apie uzsieni labai geras tokio mastymo "visi puola, pasaulis baisi vieta" pavyzdys.
Nu ne, aš ne tavo mados, nefantazuoju, nekliedžiu, tai savo diagnozės man nekabink Beje, nu tikrai nieko naujo, tu praktiškai visus, kurie paprieštarauja ar nusistebi tavo kliedesiais, kaltini fantazijomis, nesupratimu ir t.t.
Nu kaip nesužinojau, 2016 pradžioje, tau buvo apie 40, jau 2017 metų pabaiga, su diedu santuokoj 20 m, o tu tipo neturi 40 metų? Apsišikus iki ausų, apsimelavus bobulencija, kaip kiaulė vis taškaisi savo šūduose ir kriuksi kaifuodama. Jei man ko ir gaila, tai tavęs, nabage, žinok, visai smagu buvo skaitinėti tavo "perliukus", skaniai prisijuokiau Nesamonių? Sukonkretink, prašom. Nori, kad pradėčiau tempti tavo postus čE? Ar vis dar vartysies ir neigsi, kad buvai sani? Pameni, kaip cambalą sudirbai, diagnozių pripaišei, o vis tik ji buvo teisi:
Nori daugiau?
Ne man nebuvo tikrai 40m 2016 ir dabar dar nera
ir ka cia pacitavai, kas tame blogo ar kas nesutampa su mano paziuromis, ka is vis cia ta citata norejai apsakyti? Labai ismintingi zodziai gali uzsisaugoti
prasomk temk gales daugiau zmoniu mano ismintim pasidziaugti ir as atsiminiu, bo pati tai tingiu knisinetis ir laiko nera tiek
Cambalai diagnozes buvo uz kai ka kita israsytos, gali nueiti i temos pradzia ir pasiskaityti