Intelektas nepatempia rimtesniu diskusiju? ka padarysi linkminkites nors taip, pagal Jona ir kepure ...
Ad hominem komentaras, skirtas bent 2 s pakelti savo saviverte.
Skaitau ir galvoju. Negi Jus isvis neturite savisaugos jausmo? Jus vel raunates, lipate ant greblio?
Na ka duos Jusu tas parsytas postas? Negi sunku jums numanyti savo to parasymo pasekmes? Eilini krata pilat zibala. Savaime suprantama gausite tuo paciu, o gal ir daugiau, atgalios. Moterys prades i tema nesti jusu postus, patvirtinancius savo teiginius., ir parodancius jusu nora grazinti tikrove (samoningai tai rasau nevartoju zodi mela). Tada pradesite vaidinti puolama auka. Ir tai vyksta pastoviai.
O gal verciau susilaikyti nuo tokio pobudzio komentaru? Slabo?
Jus is vis suviokiat kaip cia nusisnekat ar nelabai, matomai nelabai?
Gal pati susilaikykit nuo savo kliedesiu, slabo?
Ad hominem komentaras, skirtas bent 2 s pakelti savo saviverte.
deja, man savivertes nereikia keltis kaip tamstai, su ja viskas gerai, ne as o jus cia issidirbinejat iskreipdamos beveik viska , kas jums rasoma, tysiojat mano gyvenimo faktus tik iskraipytus, jau kiek dienu? taigi buvo pasiulyta tiek idomiu temu, dabar Given pasiule padiskutuojam apie abortus,jei apie maista netinka , o apie ka diskutuojat, apie ZKB kliedsius
Tai man kyla logiskas klausimas, kas yra kur pas jus problemos, gal ir savivertei kaip sakai, nes butent kokia asociacija atejo, ten gal ir gludi problemos....