Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Intelektas nepatempia rimtesniu diskusiju? ka padarysi linkminkites nors taip, pagal Jona ir kepure ...  :console:

:4u: Ad hominem komentaras, skirtas bent 2 s pakelti savo saviverte.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:08)
tu kaip mazas kaprizingas, tevu sugadintas vaikas, kuriam vis tiek netiks jokie atsakymai, ir toliau fantazuosi ar haliucinuosi, neiznau ka tu ten uostai namie, bet gal rimtai eik darba susirask ar pramogu kokiu , o tai savaitgalio leidimo budai apgailetini doh.gif vis tiek, nesuzinojai tu mano metu, tau paciai saves negaila? juokas neima is saves? dar kazkokiu nesamoniuprirasinejai doh.gif  dieve dieva vinas zodis - apgailetina.... </p>

Nu ne, aš ne tavo mados, nefantazuoju, nekliedžiu, tai savo diagnozės man nekabink tease.gif Beje, nu tikrai nieko naujo, tu praktiškai visus, kurie paprieštarauja ar nusistebi tavo kliedesiais, kaltini fantazijomis, nesupratimu ir t.t.

Nu kaip nesužinojau, 2016 pradžioje, tau buvo apie 40, jau 2017 metų pabaiga, su diedu santuokoj 20 m, o tu tipo neturi 40 metų? Apsišikus iki ausų, apsimelavus bobulencija, kaip kiaulė vis taškaisi savo šūduose ir kriuksi kaifuodama. Jei man ko ir gaila, tai tavęs, nabage, žinok, visai smagu buvo skaitinėti tavo "perliukus", skaniai prisijuokiau lotuliukas.gif Nesamonių? Sukonkretink, prašom. Nori, kad pradėčiau tempti tavo postus čE? Ar vis dar vartysies ir neigsi, kad buvai sani? Pameni, kaip cambalą sudirbai, diagnozių pripaišei, o vis tik ji buvo teisi:
vartotojo įkelta nuotrauka
Nori daugiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 23 spalio 2017 - 14:21
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:12)
<p>Nezinau is tikro kas kvailiau atrodo ZKB , kuri haliucionuoja ar kitos bobelkos, kurios tas haliucinacijas svarsto doh.gif lotuliukas.gif</p><p>Rimtai moteriskes, toks liudnas jusu gyvenimas?</p><p>Intelektas nepatempia rimtesniu diskusiju? ka padarysi linkminkites nors taip, <em>pagal Jona ir kepure</em> ...  console.gif </p>

Skaitau ir galvoju. Negi Jus isvis neturite savisaugos jausmo? Jus vel raunates, lipate ant greblio?

Na ka duos Jusu tas parsytas postas? Negi sunku jums numanyti savo to parasymo pasekmes? Eilini krata pilat zibala. Savaime suprantama gausite tuo paciu, o gal ir daugiau, atgalios. Moterys prades i tema nesti jusu postus, patvirtinancius savo teiginius., ir parodancius jusu nora grazinti tikrove (samoningai tai rasau nevartoju zodi mela). Tada pradesite vaidinti puolama auka. Ir tai vyksta pastoviai.

O gal verciau susilaikyti nuo tokio pobudzio komentaru? Slabo?
Atsakyti

Skaitau ir galvoju. Negi Jus isvis neturite savisaugos jausmo? Jus vel raunates, lipate ant greblio?

Na ka duos Jusu tas parsytas postas? Negi sunku jums numanyti savo to parasymo pasekmes? Eilini krata pilat zibala. Savaime suprantama gausite tuo paciu, o gal ir daugiau, atgalios. Moterys prades i tema nesti jusu postus, patvirtinancius savo teiginius., ir parodancius jusu nora grazinti tikrove (samoningai tai rasau nevartoju zodi mela). Tada pradesite vaidinti puolama auka. Ir tai vyksta pastoviai.

O gal verciau susilaikyti nuo tokio pobudzio komentaru? Slabo?

Jus is vis suviokiat kaip cia nusisnekat ar nelabai, matomai nelabai? 

Gal  pati susilaikykit nuo savo kliedesiu, slabo?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:15)
Taip zinoma,kaip kitaip, tik jusu nuorodos , teisingiausios, ne jo biografo parasyta knyga ir tikrai jau jo virejas melavo  lotuliukas.gif ir tik lietuviu spauda tiesa raso visame pasaulyje vienintelei lotuliukas.gif</p><p>ir jus tikrai NESALISKAI ieskojot nuorodu lotuliukas.gif </p><p>uzuojauta Moonte, rimtai.....</p>

Jei ta uzuojautu butu tikra, o ne irankis kuriuo bandoma zeminti. Padekociau.

O man tik tenka apgailestauti,kad jus savo tokiais nekorektiskais veiksmai tik parodote, negebejima diskutuoti, su zmonemis turinciais skirtinga nuomone.

Beje, pakartosiu, as aiskiai parasiau, kad vegetaru puslapis rusu kalba tai izvalgai priestarauja. Taip parodydama, kad yra ir kitos nuomones.
Atsakyti

[attachment=249130:11028037_438505569691378_7655093358700243334_n.jpg]

Galit pasitikrinti kas pas jus ir kodel neveikia. is komentaru sioje temoje galiu speti kad labai kas mazai veikia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 spalio 2017 - 14:30
[quote=Iš_Šviesos,2017 10 22, 22:13Jei temoje butu paleo dietos fane, garantuoju sakytu, kad cia del gliuteno. smile.gif
[/quote]
ir šokoladas, ir kava, i gliutenas. taip. bet DAIRY PRODUCTS - PIRMOJ VIETOJ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 spalio 2017 - 14:27

:4u: Ad hominem komentaras, skirtas bent 2 s pakelti savo saviverte.

deja, man savivertes nereikia keltis kaip tamstai, su ja viskas gerai, ne as o jus cia issidirbinejat iskreipdamos beveik viska , kas jums rasoma, tysiojat mano gyvenimo faktus tik iskraipytus, jau kiek dienu? taigi buvo pasiulyta tiek idomiu temu, dabar Given pasiule padiskutuojam apie abortus,jei apie maista netinka , o apie ka diskutuojat, apie ZKB kliedsius :oh:

Tai man kyla logiskas klausimas, kas yra kur pas jus problemos, gal ir savivertei kaip sakai, nes butent kokia asociacija atejo, ten gal ir gludi problemos....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 spalio 2017 - 14:31
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 23, 14:26)
Ta pati, kuri 20 metų mylėdamasi su vyru be apsaugų ir iki galo, pastojo tik du kartus, nors sakosi esanti sveika ir vaisinga. Ko ne unikumas? lotuliukas.gif

Nematau tame jokiu problemu, gal duoda karta i metus
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 15:12)
Nezinau is tikro kas kvailiau atrodo ZKB , kuri haliucionuoja ar kitos bobelkos, kurios tas haliucinacijas svarsto doh.gif lotuliukas.gif</p><p>Rimtai moteriskes, toks liudnas jusu gyvenimas?</p><p>Intelektas nepatempia rimtesniu diskusiju? ka padarysi linkminkites nors taip, <em>pagal Jona ir kepure</em> ...  console.gif </p>

A jo? Kurioj vietoj aš haliucionuoju, tamstyte, prašom konkrečiau nail.gif Tai, kad žinokiCIA, ne mano čia haliucinacijos, o TAVO, sani. Gėda, ko esi prikliedėjus?

Ir kur tavo šuo ir katė, kuriuos laikei Lietuvoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 23 spalio 2017 - 14:36
QUOTE(Moonte @ 2017 10 23, 15:09)
<...>
TAigi, manau, komentuoti net neverta, saliskumas akivaizdus.

Das Medical Casebook of Adolf Hitler von Leonard und Renate Heston beschreibt drastisch, dass Hitler oft nach dem Essen von Krämpfen geplagt wurde und nach der Versuch-und-Irrtum-Methode nach und nach "eine exzentrische Diät" entwickelte, "die fast vegetarisch war". Müsli und Rohkost waren seine Hauptnahrung. Auch wenn andere Quellen von dem einen oder anderen Würstchen oder Täubchen berichten, kann man wohl sagen, dass Hitler sich vegetarisch ernährte.
<...>
Die Vegetarierorganisationen wehren sich natürlich vehement gegen den Vorwurf, dass einer wie Hitler einer den ihren gewesen sei. Sie sollten es gelassen sehen wie der Vegetarier und radikale Tierschützer Peter Singer, der lapidar kontert: "Die Tatsache, dass Hitler eine Nase hatte, bedeutet ja auch nicht, dass wir uns die Nase abschneiden müssen."
http://www.zeit.de/2...117_stimmts.xml
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 14:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71855003" data-time="1508756085"><div><p>Na taip, kierkvienas savaip durniuoja kaip ten sakoma vartotojo įkelta nuotraukaPas ką smurtas ant kiekvieno kampo, pas ką apgavikai vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Matai, bet as ne aplink save smurta matau istisai. Apie kraustymasi i uzsieni galvojant pirma mintis nebuna "ten bus smurtininku". Smurta maciau tose temose, kuriose autores guodesi del savo diktatorisku vyru, kur vienas prievartauja, kitas telefona tikrina, kontroliuoja ka jai rengtis. Man atrodo cia visai ne tas pats, kas isivaizduoti, jog aplink vien apgavikai. smile.gif
</p>

Matai kaip yra, įsivaizduoti, kad kitas įsivaizduoja, kad aplink vien tik apgavikai ir daugiau nieko, tai jau yra diagnozė. Tai gerai pagalvok ar tikrai nori apie tai diskutuoti?
Atsakyti