Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Įsivaizduokim gyvenimą be, sakykim, dekoratyvinės kosmetikos: 

Isivaizduoju. Visos moterys atrodytu kaip Sirinskiene. KT nereiketu, nes vyrams Sirinskiene nepatraukli, o is kitos puses ir pacios moterys nepalaikytu paleistuvavimo su nuosavu vyru, nes seksas daznai gali kokiu tai ligu ivaryti. 

O kei rimtai, tai visi krastutinumai yra blogai. As neneigiu, kad mityba, mintys, miegas, sportas turi itakos, bet visiskai neigti, kad yra kitu ligu priezasciu yra fanatizmas. Lygiai taip pat fanatiska kai zmones vaistuose mato tik blogi, ypac KT, kuriuos geria milijonai moteru kasdien. 

Atsakyti

Papildyta:
Ar jus cia glavas kai kurios susitrenkusios stipriai ar kas jums darosi? jei sakai priezastis del ko zmogus serga tai vadinasi is jo saipaisi, tai gydytojai palei jus klaunai, o jei pats mastai apie ligu priezastis, tai ale is saves saipaisi, nu net nesugalvociau kad zmogus taip gali nusisneketi , rimtai...doh.gifblink.gifblink.gifblink.gifblink.gifblink.gifblink.gifblink.gif
Tai pati dabar cia saipaisi snekedama apie paveldejima, cia irgi viena is priezasciu, o as ir nesakiau,kad surasau visas galimas priezastis, ne vien nuo maisto ligos, mityba jau pasekme, siap nuoroda kur idejau tai buvo grynai dvasines priezastys, gal ten pasaipu knyga palei tave doh.gif, net nezinau yra patarle - ziuri i knyga ir mato spyga , o su tavim tai ne spyga matai, o kazkokius baubus prisiglalvoji.... doh.gif

O sita jei parasyciau, kad pvz alergija sukelia perfekcionismas, o migrena tinginyste, ar irgi patiketum???

Tos knygos neskaiciau, bet siaip idomu. Ar yra pateikti kokie tyrimai, nezinau irodymai, kokia emocija ka sukelia? Nu is kurbtas psichologas zino, pvz kokia liga sukekia pyktis ar zema saviverte??? Ten bent paaiskinta???

O siaip zinot. Viena is geriausiu mano draugiu yra jogos mokytoja, zaliavalge. Is jos niekada negirdejau kazkokiu zeminanciu issireiskimu visavalgiu atzvilgiu, ar tokiu idiotisku pasisakymu, kad jei vartoji KT esi k...a. Priesingai, tai labai sviesi asmenybe, kuri kiekviena karta susitikus mane ikvepia gyventi sveikiau, sportuoti, myleti, dziaugtis... Ta prasme ji idejas, kuriomis tiki, skleidzia per pozityva, savo pavyzdziu, o ne krutikuodama ir zemindama.  Kazkodel tik taip isivaizduoju auksto samoningumo lygio asmenybe.

O jus, moterys, gal ir nevalgot mesos, negeriat KT, bet... Paziurekit, kiek cia daug negatyvo is jusu puses buvo: ir besidazancioms moterims psichologines problemos pripaisytos, ir mamos del serganciu vaiku apkaltintos, o KT vartojancios paleistuvem isvadintos. Apie netikslia informacija jau net nekalbu, tiek to. Ta va, ir galvoju, kad jums tas mesos nevalgymas nei kiek nepadeda... Turbut todel, kad visgi samoningumas priklauso dar ir nuo kitu dalyku - pvz intelekto, suvokimo gylio, pagarbos...

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 15, 01:03)
Gera bizni vyrukas susuko. Tik jam, skirtingai nei farmacijos pramonei nereikia irodyti, kad jo metodai veikia, nereikia investuoti i tyrimus, atsakomybes irgi nera. Parukai zoles ir rasai knyga. Fantastika.

O kiek tais marazmais tikinčių, daugybė. Tai iš vis lafa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 15, 01:15)
Tos knygos neskaiciau, bet siaip idomu. Ar yra pateikti kokie tyrimai, nezinau irodymai, kokia emocija ka sukelia? Nu is kurbtas psichologas zino, pvz kokia liga sukekia pyktis ar zema saviverte???
. Viena is geriausiu mano draugiu yra jogos mokytoja, zaliavalge. Is jos niekada negirdejau kazkokiu zeminanciu issireiskimu visavalgiu atzvilgiu, ar tokiu idiotisku pasisakymu, kad jei vartoji KT esi k...a. Priesingai, tai labai sviesi asmenybe, kuri kiekviena karta susitikus mane ikvepia gyventi sveikiau, sportuoti, myleti, dziaugtis... Ta prasme ji idejas, kuriomis tiki, skleidzia per pozityva, savo pavyzdziu, o ne krutikuodama ir zemindama.  Kazkodel tik taip isivaizduoju auksto samoningumo lygio asmenybe.

O jus, moterys, gal ir nevalgot mesos, negeriat KT, bet... Paziurekit, kiek cia daug negatyvo is jusu puses buvo: ir besidazancioms moterims psichologines problemos pripaisytos, ir mamos del serganciu vaiku apkaltintos, o KT vartojancios paleistuvem isvadintos. Apie netikslia informacija jau net nekalbu, tiek to. Ta va, ir galvoju, kad jums tas mesos nevalgymas nei kiek nepadeda... Turbut todel, kad visgi samoningumas priklauso dar ir nuo kitu dalyku - pvz intelekto, suvokimo gylio, pagarbos...</p>

Vat būtent, man irgi toks pat klausimas iškilo, paskaičius tuos kliedesius biggrin.gif

Visiškai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 14, 23:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71758020" data-time="1502737799"><div><p>Tas pats nutinka idealiai gerai ir sveikai valgant + fitoterapija, o ne hormoninė terapija kaip su KT vartotojo įkelta nuotraukaŽinau ką sakau. Anksčiau, kol buvo gūdūs laikai ir valgiau nesubalansuotai, nenaudojau fitoterapijos, tai labai ne kokias mm turėjau. Visų pirma pirma diena labai gausi buvo, nenormaliai. Vėliau jau ir skausmingos pirmosios valandos, kai prasidėdavo. Dabar - jokių problemų. Be KT, bet kaip pas tave su KT vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na man nuo vegetarizmo niekas nesutrumpejo. Nebuvo jokios itakos. Gal del to, kad as ir mesa valgydama sveikai maitinausi. O kad mm ne tik nuo maisto priklauso, tai faktas, nes kitaip seserys ta pati valgancios taip pat sirgtu. </p>

Turbūt neneigsi, jog esi girdėjusi, kad pieno produktai netinka žmogui, dažną alergizuoja?
Tai va, vegetarizmas pačiai galėjo ir nesutvarkyti visko. Plius, reikia absoliutaus vitaminų ir mineralų balanso organizme, tik tada jis dirbs kaip laikrodukas.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 14, 23:53)
Ne. Mano sunui 20 metu. Glandu nepjoviau. Nes nereikejo.
Moteryte, as tau jau ne vienakart rasiau - pirma isperek kazka, o paskui rasyk. Nes tavo bendravimas sm rodo, kad esi labai toli nuo realybes.

Tai ko čia siaubinies nuo tų glandų tada? Net prisilietus prie jų nebuvo, o rašo?
tai kad jau nusibodo perėt biggrin.gif
Papildyta:
Turbut todel, kad visgi samoningumas priklauso dar ir nuo kitu dalyku - pvz intelekto, suvokimo gylio, pagarbos...</p>

O pagarbą reikia užsitarnauti... Tu tai sutiktai draugei nudrėbk tokius postus kaip pvz. parašo čia Cambala, tokiu tonu, su tokiais žodžiais, tai pažiūrėsim kas bus.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 15, 01:03)
Gera bizni vyrukas susuko. Tik jam, skirtingai nei farmacijos pramonei nereikia irodyti, kad jo metodai veikia, nereikia investuoti i tyrimus, atsakomybes irgi nera. Parukai zoles ir rasai knyga. Fantastika. </p>

Laukiu vis dar pavadinimo tableciu, kurios palei jus apsaugo 100 proc ir vissiaki 100 proc nuslopina ovuliacija biggrin.gif
Atsakyti
Ubuntu ir Monteverte yra iš tiesų prastos vegetarizmo ambasadorės. Jų diskusijų maniera, nepagarba pašnekovams, savo idėjų kišimas ir jų idėjų "gerumo" absoliutinimas labai neigiamai nuteikia. Aš niekada nepasakyčiau, kad dėl vaikų vėžių kalti tėvai, nes aš to nežinau. Nežino ir jos, bet kalba. Suserga ir miršta ir sveikuoliai, niekas negyvena su saule.
Kai kam pritariu, bet su kitokiomis mintimis. Tarkime, dėl KT. Aš negalvoju, kad tai labai jau puikus išradimas ir tai, kad tai vartoja milijonai moterų visame pasaulyje, savaime jas nepadaro nuostabiu dalyku. Daug ką tie žmonės naudoja smile.gif. KT naudojančios moterys man nekelia jokių blogų emocijų, čia labai kiekvienos moters asmeninis pasirinkimas, bet aš jų niekada nevartojau ir savo vaikams nerekomenduočiau. Vaisingumas man yra dovana, ne liga, kurią reikia "gydyti" iki tol, kol būsiu pasiruošusiu vaikams.
Saikingas makiažas yra gėrių gėris ir pasidažiusi moteris man yra gražesnė.
Dėl mitybos - man kur kas didesnis baubas už mėsą atrodo cukrus ir glitimas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 15, 01:14)
KT, kuriuos geria milijonai moteru kasdien. </p>

Ir Mcdonalduose maitinasi milijonai zmoniu , ir narkomanu milijonai, tai matomai labai stiprus argumentas, kad vartoti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Malvinija @ 2017 08 15, 12:22)
Ubuntu ir Monteverte yra iš tiesų prastos vegetarizmo ambasadorės. Jų diskusijų maniera, nepagarba pašnekovams, savo idėjų kišimas ir jų idėjų "gerumo" absoliutinimas labai neigiamai nuteikia. Aš niekada nepasakyčiau, kad dėl vaikų vėžių kalti tėvai, nes aš to nežinau. Nežino ir jos, bet kalba. Suserga ir miršta ir sveikuoliai, niekas negyvena su saule.

Pirma as nejokia ne amasadore jokio vegetarizmo, ir NIEKAM NIEKO NEKISU, JEI KA KISAU PARASU PACITUOTI, ARBA NUSTOTI MELUOTI, JAU ATSIBODO, TAS SMEISTAS, MINCIU ISKRAIPYMA KAIP KAM PATOGIAU, KAD TIK APDERGTI doh.gif
Pradziai vertetu pirmiausiai issiskinti, su zodyno pagalba gal, kuo skiriasi zodis galima priezastis ir kalte , pries svaidantsi tokiais pareiskimasi mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir Mcdonalduose maitinasi milijonai zmoniu , ir narkomanu milijonai, tai matomai labai stiprus argumentas, kad vartoti unsure.gif
Kad geria milijonai tai ju geriu nepadaro, bet leidzia patvirtinti patikimuma ir sauguma. Juo labiau, kad vakaruose jas naudoja ne viena desimtmeti. Nauji vaistai daznai turi neatskleistu pusiu ir salutiniu, KT su tokia vartojimo apimtimi yra labai gerai istestuoti ir isbandyti vaistai. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 15 rugpjūčio 2017 - 11:47

Laukiu vis dar pavadinimo tableciu, kurios palei jus apsaugo 100 proc ir vissiaki 100 proc nuslopina ovuliacija
Skaiciau kazkur, kad geriant pagal instrukcija apsauga 100%. Tikrai neprisimenu kur  :)
Atsakyti
 O sita jei parasyciau, kad pvz alergija sukelia perfekcionismas, o migrena tinginyste, ar irgi patiketum???</p><p></p><p>Tos knygos neskaiciau, bet siaip idomu. Ar yra pateikti kokie tyrimai, nezinau irodymai, kokia emocija ka sukelia? Nu is kurbtas psichologas zino, pvz kokia liga sukekia pyktis ar zema saviverte??? Ten bent paaiskinta???</p><p></p><p>
O siaip zinot. Viena is geriausiu mano draugiu yra jogos mokytoja, zaliavalge. Is jos niekada negirdejau kazkokiu zeminanciu issireiskimu visavalgiu atzvilgiu, ar tokiu idiotisku pasisakymu, kad jei vartoji KT esi k...a. Priesingai, tai labai sviesi asmenybe, kuri kiekviena karta susitikus mane ikvepia gyventi sveikiau, sportuoti, myleti, dziaugtis... Ta prasme ji idejas, kuriomis tiki, skleidzia per pozityva, savo pavyzdziu, o ne krutikuodama ir zemindama.  Kazkodel tik taip isivaizduoju auksto samoningumo lygio asmenybe.</p><p></p><p>O jus, moterys, gal ir nevalgot mesos, negeriat KT, bet... Paziurekit, kiek cia daug negatyvo is jusu puses buvo: ir besidazancioms moterims psichologines problemos pripaisytos, ir mamos del serganciu vaiku apkaltintos, o KT vartojancios paleistuvem isvadintos. Apie netikslia informacija jau net nekalbu, tiek to. Ta va, ir galvoju, kad jums tas mesos nevalgymas nei kiek nepadeda... Turbut todel, kad visgi samoningumas priklauso dar ir nuo kitu dalyku - pvz intelekto, suvokimo gylio, pagarbos...</p>

Tai gal pirma paskaityk ir bus viskas aiskiau ir rasi atsakymus i siuos klausimus? mirksiukas.gif
Siaip ta informacija nera unikali, yra ir daugiau zmoniu apie tai rasanciu ir snekanciu pasaulyje . Ir taip, psichologija irgi yra moklas jei ka mirksiukas.gif

Nu va tai ir dziaugis su savo gera, sviesia drauge, yra tau ka is jos pasimokyti mirksiukas.gif Siaip kai bizni darai is jogos ar panasiu dalyku, nu kur tu sakysi zmonem tiesa, kas ateis ... nezinai is tiesu ka ji galvoja ir ka forumuose raso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atskirti reiktu realybe ir negatyva, ne visiems patinka tiesa, ne visiems patinka realybe, labai norisi pozityvo, iliuziju, graziu zodeliu, paglostymo per galvele, kad tik nematyti realybes , ir tiesa vadinama negatyvu, kad tik nereiktu jos klausyti mirksiukas.gif Kaip pvz mano teta mamaciusi filmuka kaip auginami fermuose, skerdizami gyvunai sake, kam jus man ta negatyva rodot, tai va ir jus cia taip panasiai ....

Prasom patikslinti informacija, kur ji buvo netiksli, vis dar nesulaukiu apie KT 100rpc apsaugos ir nevykstancias ovuliacijas mirksiukas.gif
Mesos nevalgymas aplamai mazai kuom padeda, gal tik skrandziui ir organizmui lengviau siek tiek biggrin.gif Viskas vyksta atvirksciai ne mesa padeda samoningeti, bet kai pasieki tam tikra samones busena mesa parasciausiai atkrinta jos nesinori, atkrinta ir kiti gyv kilmes produktai pamazu, atkrinta noras tepti chemija ant saves ir t.t. O svarbiausia atkrinta noras matyti iliuzijas ar gyventi pozityve mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 15, 12:46)
Skaiciau kazkur, kad geriant pagal instrukcija apsauga 100%. Tikrai neprisimenu kur  smile.gif

Tai vat paskaitykit savo informacini lapeli, kur geriat. O ka jus ten skaitet tikrai neaisku, gal kokias reklamas, Taigi reikia visada viska gyvenime tikslinti, jei imanoma, o suzinoti tokia elementaria informacija tikria nera sunku. Nera kol kas tokios hormonines kontracepcijos, kuri apsaugo 100 proc, ir tame straipsnyje kur dejau vakar, parasyta buvo, kad kuo geriau apsaugo, tuo daugiau kenkia, tuo daugiau salutiniu poveikiu, nes tuo didesne intervencija i organizmo naturalius procesus.
Jau rase Montekrista 100 prc - tik sterilizacija ar vyro ar moters arba susilaikymas, daugiau nera jokiu kitu 100 proc metodu. Ir sazinigi daktarai KT rekomenduoja tik tom moterim, kurios nesiruosia daugiau gimdyti, del per mazai kol kas zinomu poveikiu busimom kartom, nes senesni tyrimai tikrai turi labai baisias isvadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 15 rugpjūčio 2017 - 11:47

Turbūt neneigsi, jog esi girdėjusi, kad pieno produktai netinka žmogui, dažną alergizuoja?
Tai va, vegetarizmas pačiai galėjo ir nesutvarkyti visko. Plius, reikia absoliutaus vitaminų ir mineralų balanso organizme, tik tada jis dirbs kaip laikrodukas.

Dazna alergizuoja, bet tikrai ne visus. Juo labiau, kad pieno as negeriu nzn kiek metu. Apsviestieji visada viska varto kaip jiems patogiau. Jei ne del mesos pas mane mm 5 dienos, tai del pieno, jei ne del pieno, tai del blogu minciu. Bullshit. Moterys nera klonai, visu organizmai skirtingi, vienoms vienaip mm gyvenasi, kitoms kitaip. Siaip ir be KT nealpdavau, netriesdavau per mm, bet faktas, kad KT palengvina ir siaip butu keista jei hormonai nekeistu nieko. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 15, 12:39)
Kad geria milijonai tai ju geriu nepadaro, bet leidzia patvirtinti patikimuma ir sauguma. Juo labiau, kad vakaruose jas naudoja ne viena desimtmeti. Nauji vaistai daznai turi neatskleistu pusiu ir salutiniu, KT su tokia vartojimo apimtimi yra labai gerai istestuoti ir isbandyti vaistai. 

Tai, kad ne, vezio ir trombu susidarymas kazkaip nesveicia man saugumu unsure.gif . Velgi jei turit konkrecios informacijos ikelkit. Nes kol kas tera 3 karta moteru naudojanciu KT, poveikis butent labai mazai istirtas, po pirmos kartos KT salutiniai poveikiai buvo baisus, o kokie bus po siu matysim po 50 m gal. Su pelem ekspermentai su tragiskom pasekmem. Tai va ir testuojat jus dabar tuos KT, kai jusu anukai pagimdys rezultatas bus aiskesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 15 rugpjūčio 2017 - 11:56