QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 11:58)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71854296" data-time="1508699692"><div><p> Savoje šalyje žinai kas laukia, žinai jau visą mėšlą, o svetimai nežinai, perdaug siurprizų gali iškilti. Juk nesi vienas jų, nesi ten gimęs, nesi saviškis. Turėk kokį nori 'krištolinį rutulį', viso gyvenimo į priekį nepamatysi, jis kinta. O kas, jei po 10 metų labai nusivilsi?
</p></div></blockquote><p>Apie ka as ir kalbejau. Yra zmones, kurie nuolatos visur mato pavojus, apgavikus, mesla, puolima ir blogus siurprizus. Ir ju nuolatine pozicija - gynybine, nes visa laika isivaizduoja, kad pasaulis pavojinga vieta, zmones kenkejiski ir piktybiski.
</p>
Na taip, kierkvienas savaip durniuoja kaip ten sakoma
Pas ką smurtas ant kiekvieno kampo, pas ką apgavikai
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 12:45)
As visai nepuolu nagrinet kokiu ten greiciu kas leke. Ne apie tai dabar. Buna, kad i i saugaus greicio besilaikanti ir tvarkingai vaziuojanti koks girtas ivaziuoja. Visaip buna. As tik sakau, kai neturi ka ismastyt, nezinai atsakymu i klausimus, tada pasirenki nurasyma karmai.
O ka tu pataikei?😂😂😂 Tu nebent pataikai sau pirstu i uzpakali
.
Man Lietuvoj gera, Vilnius labai grazus miestas, buna saules, buna sniego, babaju besisiuklinanciu kol kas nera, o jei pasiilgsti juros ir karscio - atostogu galima isvaziuot. O jei tau bloga, tai vaziuok i kokia Ispanija. Sioj temoj sakai daugiausia skleidziu negatyvo? Nu gal ir taip : issiaiskinau pagaliau kas anksciau buvo Ubunte, paskui tave edziau, nes jau uzknisai su savo saipymaisiais is ligoniu ir nelaimiu
.
Kas i tave kreipsis? 👹👺👹😈👿 Neipirsi man savo stabu
.
Ir kas blogo tame nurašyme, jei kito neturi?
Nu neišsidirbinėk iš savęs dar daugiau. Visi senbuviai gi žino kuo ir kaip gyveni, žino apie tavo šeimą taip, kad...
Aš ne apie tai. Tu visai jau žiūriu intelektą prarandi, nė minties nebepagauni. Mintis buvo, kad drįsk su manimi apie religiją kalbėti, kai bent savoje kuo tiki susigaudysi ir padori būsi. Nes pagal tai kaip tu elgiesi, kaip šneki, tai mažų mažiausia visiška eretikė esi su savo pastoviomis erezijomis.