Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Savoje šalyje žinai kas laukia, žinai jau visą mėšlą, o svetimai nežinai, perdaug siurprizų gali iškilti. Juk nesi vienas jų, nesi ten gimęs, nesi saviškis. Turėk kokį nori 'krištolinį rutulį', viso gyvenimo į priekį nepamatysi, jis kinta. O kas, jei po 10 metų labai nusivilsi?

Apie ka as ir kalbejau. Yra zmones, kurie nuolatos visur mato pavojus, apgavikus, mesla, puolima ir blogus siurprizus. Ir ju nuolatine pozicija - gynybine, nes visa laika isivaizduoja, kad pasaulis pavojinga vieta, zmones kenkejiski ir piktybiski.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 11:45)
Sakoma, kad ir šeimos nariai, giminės nėra atsitiktiniai. Vis siejasi ir siejasi iš praeitų gyvenimų, keičiasi vaidmenimis. Vėlgi gana logiškai viskas gautųsi. Be to, pati parašei, kad tas vyras didžiuliu greičiu lėkė. Tai net karmos nereik, pats sau durnas. Gyvenime nelekiu ir nelėksiu didžiuliu greičiu, nes proto turiu. Ir taip kas nors įlėkti gali, o jei dar pats taip durniuoji? Nu kur žmonių protas?

Man juokas iš tavęs ima, kai tu vartaisi tada, kai apie tave pataikyta būna biggrin.gif

O tu ten žinai apie visas šalis, visur gyvenusioji ir visus laiminga biggrin.gif Tik kažkodėl būtent tu šioje temoje viena iš daugiausiai negatyvo skleidžiančių biggrin.gif Eilinį kartą tave pagavau biggrin.gif

Kreipkis į mane tada, kai save apsišlakstysi. Esi bažnyčios gėda. Elgiesi kaip atsilupusi pastoviai ax.gif

As visai nepuolu nagrinet kokiu ten greiciu kas leke. Ne apie tai dabar. Buna, kad i i saugaus greicio besilaikanti ir tvarkingai vaziuojanti koks girtas ivaziuoja. Visaip buna. As tik sakau, kai neturi ka ismastyt, nezinai atsakymu i klausimus, tada pasirenki nurasyma karmai.

O ka tu pataikei?😂😂😂 Tu nebent pataikai sau pirstu i uzpakali biggrin.gif .

Man Lietuvoj gera, Vilnius labai grazus miestas, buna saules, buna sniego, babaju besisiuklinanciu kol kas nera, o jei pasiilgsti juros ir karscio - atostogu galima isvaziuot. O jei tau bloga, tai vaziuok i kokia Ispanija. Sioj temoj sakai daugiausia skleidziu negatyvo? Nu gal ir taip : issiaiskinau pagaliau kas anksciau buvo Ubunte, paskui tave edziau, nes jau uzknisai su savo saipymaisiais is ligoniu ir nelaimiu tongue.gif .

Kas i tave kreipsis? 👹👺👹😈👿 Neipirsi man savo stabu tongue.gif .
Atsakyti

:lol:

Atsakyti

Labai jau daug demesio mano asmeniui  :lol:

Taip, isnarstet, as 101 m sena baisi Ragana, baisiom zilom saknim (taip taip as unikali, kuriai zyla tik saknys) ir ilga nosim, ir figuros kaip Sirinskiene , valganti kates, ir gaminanti is ju batus :lol: o vakarieniai dar valgau kartais suniukus :oh: uzsuku cia i formuma uzkasti nariu smegenu :lol: ir aisku izeidineti ir pisti smegenu :lol: Tik va neapsisprendziu mano vyras despotas maitinantis vaikus per prievarta mesa, ar sedintis man po padu :lol: nu nieko manau jus kaip ir viska kita nuspresit pacios :lol:

Nepergyvenkti merginos manes NIEKAS NEPUOLA :lol: apsizvalgiau, sedziu sau minkstai, tik gana saltokai siandien, aplink vyrukai sedi ir tikrai niekas nepuola :lol:

Jei kas ka cia puola , tai tik save prisidengdami ivaizdziu savo galvose, kuri daug maz aprasiau virsuj .... O kam pazinti zmogu? kai gali susikurti kazkoki fantoma, isivaizduoti koks jis blogas, kad galetum pulti, tik tam , kad pakenktum sau :lol:

Taigi ar yra kokia parsme man kazka pasakoti apie save? aisku nera, manau pritarsit .

Taigi tesiam tema. 

ps

o jums rimtai nei savaitgaliu negaila, nei laiko su seima, kuri galetumet praleisti? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 spalio 2017 - 12:40

O as teigiu, kad VIOSOS sio forumo moterys GEROS, nepriklausomai ka valgo. VISOS.

Hitleris buvo vegetaras, jei gerai pamenu nuo 1931 metu, butent tuomet kada pradejo kara, baisiai mylejo sunis, bet jam tai nesutrukde, zudyti milijonus zmoniu.

Nustok gyven444, pritempineti uz ausu...

nebuvo .

Nu atmintis jusu stulbinanti :lol: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 12:45)
Man Lietuvoj gera, Vilnius labai grazus miestas, buna saules, buna sniego, babaju besisiuklinanciu kol kas nera, o jei pasiilgsti juros ir karscio - atostogu galima isvaziuot.

Vilnius tiesiog miestas, kas ten gali buti grazaus... mieste. Neisivaizduoju, ka ten veikti kokiam tai mieste.
Nuvaziuoji, pavaikstai po senamiesti, po 5 metu dar nuvaziuoji.
Buna graziu miestu, sakysim Maastricht. Amsterdamas grazus savotiskai. Praha. Bet ka ten veikti???
Nuvaziuoji ir 5 metams pakanka.

O prie juros ar kalnuose gali buti vel ir vel.
Atsakyti

Kaip tik kitose salyse sakysim UK, KITOKIOS taisykles, ten visi tie savi, prasideda nuo labai aukstu lygiu, stambaus verslo, o paprastiems zmonems tikra ir nuosirdi lygybe. Net projektus iki 100 000 svaru visai be jokiu ten pazinciu laimi. Va ir geriau gyventi. Aisku kas ten vyksta 10+ milijonu sferoje, tai vis tiek nei LT nei UK musu paprastu visai neliecia.

koks gali buti projekats iki 100.000 tai juokinga suma :) ka cia dizaina sukurti preliminaru kiokiai application? 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 23, 13:33)
Vilnius tiesiog miestas, kas ten gali buti grazaus... mieste.

O prie juros ar kalnuose gali buti vel ir vel.

Mieste gali buti grazus pats miestas.

Pastoviai prie juros ar kalnuose lygiai taip pat atsibostu.
Atsakyti

Jei temoje butu paleo dietos fane, garantuoju sakytu, kad cia del gliuteno. :)

Nereikia viso gliuteno, gliutenas - baltymai,  n ieko blogo, jei nesergi Celiakija. Uztenka tik kvieciu miltu atsiaskayti ir kaip Given sake KARVES pieno porduktu, labai duag ligu isnyksta. 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 23, 13:21)
<p>Labai jau daug demesio mano asmeniui  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Taip, isnarstet, as 101 m sena baisi Ragana, baisiom zilom saknim (taip taip as unikali, kuriai zyla tik saknys) ir ilga nosim, ir figuros kaip Sirinskiene , valganti kates, ir gaminanti is ju batus lotuliukas.gif o vakarieniai dar valgau kartais suniukus doh.gif uzsuku cia i formuma uzkasti nariu smegenu lotuliukas.gif ir aisku izeidineti ir pisti smegenu lotuliukas.gif Tik va nepasiprendziu mano vyras despotas maitinantis vaikus per prievarta mesa, ar sedintis man po padu lotuliukas.gif nu nieko manau jsu kaip ir vsika kita nuspresit pacios lotuliukas.gif</p>
<p> </p>

Ubuntu
https://giphy.com/gi...g-UZh3wBm0MvJ16
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 11:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71854296" data-time="1508699692"><div><p> Savoje šalyje žinai kas laukia, žinai jau visą mėšlą, o svetimai nežinai, perdaug siurprizų gali iškilti. Juk nesi vienas jų, nesi ten gimęs, nesi saviškis. Turėk kokį nori 'krištolinį rutulį', viso gyvenimo į priekį nepamatysi, jis kinta. O kas, jei po 10 metų labai nusivilsi?
</p></div></blockquote><p>Apie ka as ir kalbejau. Yra zmones, kurie nuolatos visur mato pavojus, apgavikus, mesla, puolima ir blogus siurprizus. Ir ju nuolatine pozicija - gynybine, nes visa laika isivaizduoja, kad pasaulis pavojinga vieta, zmones kenkejiski ir piktybiski.
</p>

Na taip, kierkvienas savaip durniuoja kaip ten sakoma smile.gif Pas ką smurtas ant kiekvieno kampo, pas ką apgavikai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 12:45)
As visai nepuolu nagrinet kokiu ten greiciu kas leke. Ne apie tai dabar. Buna, kad i i saugaus greicio besilaikanti ir tvarkingai vaziuojanti koks girtas ivaziuoja. Visaip buna. As tik sakau, kai neturi ka ismastyt, nezinai atsakymu i klausimus, tada pasirenki nurasyma karmai.

O ka tu pataikei?😂😂😂 Tu nebent pataikai sau pirstu i uzpakali biggrin.gif .

Man Lietuvoj gera, Vilnius labai grazus miestas, buna saules, buna sniego, babaju besisiuklinanciu kol kas nera, o jei pasiilgsti juros ir karscio - atostogu galima isvaziuot. O jei tau bloga, tai vaziuok i kokia Ispanija. Sioj temoj sakai daugiausia skleidziu negatyvo? Nu gal ir taip : issiaiskinau pagaliau kas anksciau buvo Ubunte, paskui tave edziau, nes jau uzknisai su savo saipymaisiais is ligoniu ir nelaimiu tongue.gif .

Kas i tave kreipsis? 👹👺👹😈👿 Neipirsi man savo stabu tongue.gif .

Ir kas blogo tame nurašyme, jei kito neturi?

Nu neišsidirbinėk iš savęs dar daugiau. Visi senbuviai gi žino kuo ir kaip gyveni, žino apie tavo šeimą taip, kad... smile.gif

Aš ne apie tai. Tu visai jau žiūriu intelektą prarandi, nė minties nebepagauni. Mintis buvo, kad drįsk su manimi apie religiją kalbėti, kai bent savoje kuo tiki susigaudysi ir padori būsi. Nes pagal tai kaip tu elgiesi, kaip šneki, tai mažų mažiausia visiška eretikė esi su savo pastoviomis erezijomis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 23, 13:54)

Papildyta:

Ir kas blogo tame nurašyme, jei kito neturi?

Nu neišsidirbinėk iš savęs dar daugiau. Visi senbuviai gi žino kuo ir kaip gyveni, žino apie tavo šeimą taip, kad... smile.gif

Aš ne apie tai. Tu visai jau žiūriu intelektą prarandi, nė minties nebepagauni. Mintis buvo, kad drįsk su manimi apie religiją kalbėti, kai bent savoje kuo tiki susigaudysi ir padori būsi. Nes pagal tai kaip tu elgiesi, kaip šneki, tai mažų mažiausia visiška eretikė esi su savo pastoviomis erezijomis.

Nieko, jei tai turima tik savoj galvelej ir nebilsnojama kiekviename atvejyje kitiems.

Aha aha. Cia visi senbuviai jau. Nei vieno naujo nera. Tegu zino kas ka nori, lyg kazka butu slept. Cia tik tu viena su pataikymais savo pirstu i savo uzpakali pataikai😁. tongue.gif

Pas tave nera religijos. Apie ka su tavim sneket? Eik geriau su savo dievais pasnekek👹👺😈👿👹.
Atsakyti