QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:14)
Papildyta:
Karma turbūt visų mūsų dalis, nepaisant kuo tikim ar ne? Tai dėl ko tu manai miršta ar žūsta sakykim pusės metų kūdikis? Vat tavo versija?
Žinoma, nebūtina. Kaip matai, dėl nieko kito ir neklausinėju ir niekam kitam nebaksnoju. Bet kai judvi su Aimeja išprotėjot, tai gavote atgal. Ar ne taip?
Net dviese su vyru sunku būtų. Savoje šalyje žinai kas laukia, žinai jau visą mėšlą, o svetimai nežinai, perdaug siurprizų gali iškilti. Juk nesi vienas jų, nesi ten gimęs, nesi saviškis. Turėk kokį nori 'krištolinį rutulį', viso gyvenimo į priekį nepamatysi, jis kinta. O kas, jei po 10 metų labai nusivilsi?
As neatsakysiu i sita klausima, nes konkreciai nezinau..Jei tu negali tiksliai paaiskinti, tai galima panaudoti zodi karma. As manau, kad siame pasaulyje yra daug nepaaiskinamu dalyku, bet suversti viska karmai perdaug babuniska. Va uzvakar uzsimuse mano geros pazistamos vyras. Nakti vare didziuliu greiciu, kliude mikriuka, nuskriejo pats nuo kelio ir vartesi laukais gal 200 metru. Zuvo ir jis ir kartu vaziaves suo. Zmona su vaiku pas tevus buvo. Tai dabar karma kuriems cia? Nu gerai, daleiskim jam uz kazka tai. O zmonai ir mazyliui vaikui? Tas skausmas. O tevams, kitiems giminaiciais? Visiems karmos karmos karmos. O va tokiam henytej ir jo vaikam kur karma?
Eiktu su savo tais klausinejimais. Nu is tavo kryziuku juokas ima, supranti sita? Mes gavom su Aimeja😂😂😂. Mes su Aimeja negavom, bet tu pasirodei bepradedanti darytis ar tai dvasine ar tai psichine ligone - kryziukai, keiksnojimai, gasdinimai, kazko uzsiuntinejimai😂😂😂.
Tai va kad tu esi toks pastoviai viskuom nepatenkintas zmogus. Tau svarbu visur pabumbet. Sedi ir bumbi bumbi. Nera tokios salies kur viskas idealu butu. Nera. O vietoj savo bumbejimo ir nepasitenkinimo eik ir daryk kazka. Gal ka nors pakeisi.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2017 10 22, 22:38)
meti laukan cheeeese ir milk
cambala, KZB, jūsų neišgėrus nesuprasi. nekomentuoju niekaip Ubuntu postų. komentuoju savo temą ir diskusija į temą, ir sakau,pasikartosiu darsyk, kad kiekvienas eina savo keliu, tempu, pasakoju jums apie savo kelią.o jūs iš šios temos darot lazdavojimus ir mobingą - jūsų tikslas: ėsti viena kitą tiesiogine žodžių prasme. norit, kad vėzdu ant jočiau, kaip ir jos.
Ubuntu užsipuolė, išvadino alkoholikais... (ji nešventa, matosi, )o jūs? pažiūrėkt kaip Idomučia švadinat, kai jis jumis sunervina, bet ne tik...jūs išvadinat ir pačią Ubuntu bjauriais žodžias, o iš jos gavot bent vieną atgal- nedašutėle, kloune, debilitike?
cambala, kokia ten sena narė apie mane ką pasakė? aš pagarsėjusi kuom? tu man tikrai funny esi. mes čia visos forume savotiškai garsėjam, ir ypač senbuvės, taip kad mažiau ten formuok mano nuomonę ape mane.
tame tarpe ir tu garsėji. skirtumas tarp mūsų tas, kad aš net nesusireikšminu, garsėju aš, ar ne. mano postų skaičius nuo 2003metų kai ką sako apie mane: negyvenu, negyvenu aš tam forume, nu.
cambala, KZB, jūsų neišgėrus nesuprasi. nekomentuoju niekaip Ubuntu postų. komentuoju savo temą ir diskusija į temą, ir sakau,pasikartosiu darsyk, kad kiekvienas eina savo keliu, tempu, pasakoju jums apie savo kelią.o jūs iš šios temos darot lazdavojimus ir mobingą - jūsų tikslas: ėsti viena kitą tiesiogine žodžių prasme. norit, kad vėzdu ant jočiau, kaip ir jos.
Ubuntu užsipuolė, išvadino alkoholikais... (ji nešventa, matosi, )o jūs? pažiūrėkt kaip Idomučia švadinat, kai jis jumis sunervina, bet ne tik...jūs išvadinat ir pačią Ubuntu bjauriais žodžias, o iš jos gavot bent vieną atgal- nedašutėle, kloune, debilitike?
cambala, kokia ten sena narė apie mane ką pasakė? aš pagarsėjusi kuom? tu man tikrai funny esi. mes čia visos forume savotiškai garsėjam, ir ypač senbuvės, taip kad mažiau ten formuok mano nuomonę ape mane.
tame tarpe ir tu garsėji. skirtumas tarp mūsų tas, kad aš net nesusireikšminu, garsėju aš, ar ne. mano postų skaičius nuo 2003metų kai ką sako apie mane: negyvenu, negyvenu aš tam forume, nu.
Tu neskaitei temos nuo pacios pradzios, nesekei jos. Tai ir negink savo tos Ubuntes. Dar nuo manes mazai jin skuron gavo. Tiesiog matau, kad moteriske biski ligonis, bet ir ligoniai turi valdytis, jei jie neuzdaryti skyriuj. O tavo Ubuntela savo klizminiu stilium eda Is Sviesos, Moonte. Apie save net nerasysiu, man dzin ja apie mane klizma raso, bet va principo jau reikalas, kad susisiko jinai Sani nicu ir siuo taip pat zingsniuoja.
As Idomucios niekaip nevadinu. Nemalk jau visko i viena kruva.
Kokia nare? Nesakysiu. Ir ne viena. Bet joms pritariu. Nes tu tokia uzsiciklinusi fanatike. Ir kas man tavo tie skaiciai? As irgi negyvenu forume. Tiesiog si tema traukia jau is psichologinio nagrinejimo, kai tavo unicumas cia atsirado. Patinka stebet ir pazvengt galima. Negi nelinksmai zkb pavaro? Vaiko visas unicumo gerbejas😂😂😂. Zkb geras zmogus ir neiesko zodziu kisenej.
Ir teisingai viena nare rase apie veganus visokius - kai zmogus nustoja esti mesa, jis pradeda esti zmones.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:52)
Įdomių dalykų kartais pasako vaikai, ypač nekrikštyti, nes krikštas sugadina, uždeda štampus.
...pasake pagone.
As tave patykosiu ir pasventintu vandeniu is baznycios apslakstysiu . Idomu nenusipurtysi?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 00:13)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="71854333" data-time="1508701116"><div><p>meti laukan cheeeese ir milk
</p></div></blockquote><p>Jei temoje butu paleo dietos fane, garantuoju sakytu, kad cia del gliuteno. </p>
</p></div></blockquote><p>Jei temoje butu paleo dietos fane, garantuoju sakytu, kad cia del gliuteno. </p>
Kokie suriai ir gliutenai? Karma, brangioji, karma.