Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:14)

Papildyta:

Karma turbūt visų mūsų dalis, nepaisant kuo tikim ar ne? Tai dėl ko tu manai miršta ar žūsta sakykim pusės metų kūdikis? Vat tavo versija?
Žinoma, nebūtina. Kaip matai, dėl nieko kito ir neklausinėju ir niekam kitam nebaksnoju. Bet kai judvi su Aimeja išprotėjot, tai gavote atgal. Ar ne taip? ax.gif
Net dviese su vyru sunku būtų. Savoje šalyje žinai kas laukia, žinai jau visą mėšlą, o svetimai nežinai, perdaug siurprizų gali iškilti. Juk nesi vienas jų, nesi ten gimęs, nesi saviškis. Turėk kokį nori 'krištolinį rutulį', viso gyvenimo į priekį nepamatysi, jis kinta. O kas, jei po 10 metų labai nusivilsi?

As neatsakysiu i sita klausima, nes konkreciai nezinau..Jei tu negali tiksliai paaiskinti, tai galima panaudoti zodi karma. As manau, kad siame pasaulyje yra daug nepaaiskinamu dalyku, bet suversti viska karmai perdaug babuniska. Va uzvakar uzsimuse mano geros pazistamos vyras. Nakti vare didziuliu greiciu, kliude mikriuka, nuskriejo pats nuo kelio ir vartesi laukais gal 200 metru. Zuvo ir jis ir kartu vaziaves suo. Zmona su vaiku pas tevus buvo. Tai dabar karma kuriems cia? Nu gerai, daleiskim jam uz kazka tai. O zmonai ir mazyliui vaikui? Tas skausmas. O tevams, kitiems giminaiciais? Visiems karmos karmos karmos. O va tokiam henytej ir jo vaikam kur karma?

Eiktu su savo tais klausinejimais. Nu is tavo kryziuku juokas ima, supranti sita? Mes gavom su Aimeja😂😂😂. Mes su Aimeja negavom, bet tu pasirodei bepradedanti darytis ar tai dvasine ar tai psichine ligone - kryziukai, keiksnojimai, gasdinimai, kazko uzsiuntinejimai😂😂😂.

Tai va kad tu esi toks pastoviai viskuom nepatenkintas zmogus. Tau svarbu visur pabumbet. Sedi ir bumbi bumbi. Nera tokios salies kur viskas idealu butu. Nera. O vietoj savo bumbejimo ir nepasitenkinimo eik ir daryk kazka. Gal ka nors pakeisi.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2017 10 22, 22:38)
meti laukan cheeeese ir milk
cambala, KZB, jūsų neišgėrus nesuprasi.  nekomentuoju niekaip Ubuntu postų. komentuoju savo temą ir diskusija į temą, ir sakau,pasikartosiu darsyk,  kad kiekvienas eina savo keliu, tempu, pasakoju jums apie savo kelią.o  jūs iš šios temos darot lazdavojimus ir mobingą - jūsų tikslas: ėsti viena kitą tiesiogine žodžių prasme. norit, kad vėzdu ant jočiau, kaip ir jos.
Ubuntu užsipuolė, išvadino alkoholikais... (ji nešventa, matosi, )o jūs? pažiūrėkt kaip Idomučia švadinat, kai jis jumis sunervina, bet ne tik...jūs išvadinat ir pačią Ubuntu bjauriais žodžias, o iš jos gavot bent vieną atgal- nedašutėle, kloune, debilitike?

cambala, kokia ten sena narė apie mane ką pasakė? aš pagarsėjusi kuom? tu man tikrai funny esi. mes čia visos forume savotiškai garsėjam, ir ypač senbuvės, taip kad mažiau ten formuok mano nuomonę ape mane.
tame tarpe ir tu garsėji. skirtumas tarp mūsų tas, kad aš net nesusireikšminu, garsėju aš, ar ne. mano postų skaičius nuo 2003metų kai ką sako apie mane: negyvenu, negyvenu aš tam forume, nu.

Tu neskaitei temos nuo pacios pradzios, nesekei jos. Tai ir negink savo tos Ubuntes. Dar nuo manes mazai jin skuron gavo. Tiesiog matau, kad moteriske biski ligonis, bet ir ligoniai turi valdytis, jei jie neuzdaryti skyriuj. O tavo Ubuntela savo klizminiu stilium eda Is Sviesos, Moonte. Apie save net nerasysiu, man dzin ja apie mane klizma raso, bet va principo jau reikalas, kad susisiko jinai Sani nicu ir siuo taip pat zingsniuoja.
As Idomucios niekaip nevadinu. Nemalk jau visko i viena kruva.
Kokia nare? Nesakysiu. Ir ne viena. Bet joms pritariu. Nes tu tokia uzsiciklinusi fanatike. Ir kas man tavo tie skaiciai? As irgi negyvenu forume. Tiesiog si tema traukia jau is psichologinio nagrinejimo, kai tavo unicumas cia atsirado. Patinka stebet ir pazvengt galima. Negi nelinksmai zkb pavaro? Vaiko visas unicumo gerbejas😂😂😂. Zkb geras zmogus ir neiesko zodziu kisenej.

Ir teisingai viena nare rase apie veganus visokius - kai zmogus nustoja esti mesa, jis pradeda esti zmones.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:52)
Įdomių dalykų kartais pasako vaikai, ypač nekrikštyti, nes krikštas sugadina, uždeda štampus.

...pasake pagone.
As tave patykosiu ir pasventintu vandeniu is baznycios apslakstysiu biggrin.gif . Idomu nenusipurtysi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 00:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="71854333" data-time="1508701116"><div><p>meti laukan cheeeese ir milk

</p></div></blockquote><p>Jei temoje butu paleo dietos fane, garantuoju sakytu, kad cia del gliuteno. smile.gif </p>

Kokie suriai ir gliutenai? Karma, brangioji, karma. biggrin.gif
Atsakyti

meti laukan cheeeese ir milk

Reiks pabandyti, manau.

Atsakyti

gliutenus mesiu v4liau, jei pieno produktai nepasiteisins :D

Atsakyti

Kokie suriai ir gliutenai? Karma, brangioji, karma. biggrin.gif

Neskubek taip. Dar dabar suris. Po to glitimas. Jei tai nepadetu, tada butu "dar organizmas neissivale", veliau - "reikia dumbliu papildu", sekanti nesvariu minciu eile, karma paskutine tik  :D 

Atsakyti

et :)

Atsakyti

O šiaip.. būtų įdomu sužinoti, kur ubuntu padėjo šunį ir katę, kuriuos laikė Lietuvoje? Į Airiją jų nesivežė, Lietuvoj neturėdavo kam vaikų palikti, tai kur paliko augintinius? Išmetė?

Tai gal suvalge. Del to niekaip ir nesuprato, kodel mes sunu nekepam.

Atsakyti

GERAS :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 08:46)
Ir teisingai viena nare rase apie veganus visokius - kai zmogus nustoja esti mesa, jis pradeda esti zmones.

Patikslinu: pradeda ėsti žmones, išskyrus veganus, nes veganas veganui (vegetarui) akies nekerta! laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 23, 10:20)

Oba, rimts. Ypač žinant, kad Lietuvoje prastai finansiškai laikėsi.. Kažin kaip skonis, gal pasidalins..
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 22, 23:33)
čia rimtai svarstai apie savižudybę?  unsure.gif O kaip taviškė tuomet?

Man tik tokia slyksti nuotaika Lietuvoje, dar toks keistas virtualumo jausmas. Kai viskas vyksta UK, o dalvauji per telefonus ir interneta. Is Vokietijos tai to jausmo nebuvo o is LT, tai atrodo, kad dirbi virtualiam darbe, tas nuotolio suvokimas kazka padaro.

O MB tai dar blogiau... pabande LT paieskoti darbo, tai susidure pirmiausia su realybe, kad pati atitrukus nuo realybes. Jauciasi nekaip, visokiu kalbu girdejau, gali rimtai pavaziuot stogas.
Atsakyti
O ko tu cia prikibai prie Ubuntu kur ji dejo augintinius? Tu Anonymous aka Monte aka Montekrista, ir dar bb zino kiek kitu niku ji pakeitusi, net dantis issiepus gynei, kai ji savo suni ismete (ir ne del isvykimo i kita sali, ka galima butu supranti, o del to, kad jau nebemadinga - skirtuma jauti?). Dvigubi standartai, babune?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 23, 11:05)
O ko tu cia  prikibai  prie Ubuntu  kur ji dejo augintinius? Tu Anonymous aka Monte aka Montekrista,  ir dar bb zino kiek kitu niku ji pakeitusi, net dantis issiepus gynei,   kai ji savo suni ismete (ir ne del isvykimo  i kita sali,   ka galima  butu  supranti,   o del to,   kad jau nebemadinga -   skirtuma jauti?). Dvigubi standartai,   babune?

Ginti ar neginti tai yra mano fucking business, berods, labai aiškiai išsakiau nuomonę, ką manau apie montės situaciją. O kodėl tu dantis iššiepus gini ubuntu, nors ji daugina beglobes kates ir bb žino kur augintinius padėjo? Dvigubi standartai, ane? O tai palaaa, tipo išvykimas į kitą šalį- pateisinama priežastis? Bliamba, žmonės net už Atlanto augintinius išsiveža, ką jau apie Airiją kalbėt. Vusai nesudėtinga, sutvarkai čipus, skiepus ir vualia- vežiesi gyvūną kartu, kur bėda, labai paprasta, jau seniai nebėra 6 mėn karantino laikotarpio, kad būtų galima gyvūną vežtis, aš ryžą be jokio vargo iš Lt atsivežiau. Arba galima vėliau gyvūnus atsivežti, bet ji to nepadarė, vadinasi, išmetė šunį su kate. Visokie nedašutėliai, kaip ubuntu, kuriems gyvūnas- daiktas, tik ir ieško ale pateisinamų priežasčių, tai išvyksta, tai vaikas gimė, bla bla bla.. Žinai, kiek tokių išmestų šunų, kurių "šeimininkai" emigravo, gavo galą prieglaudose? Na tai paklausk ubuntu, kur gyvūnus nukišo, ką, neįdomu? Galėsi ne tik monte tarkuot.
Jei tu išvažiuotum gyventi į kitą šalį, šunį vežtumeis kartu, ar ne? Tikrai nemanau, kad paliktum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 23 spalio 2017 - 10:49
QUOTE(cambala @ 2017 10 23, 08:46)
As neatsakysiu i sita klausima, nes konkreciai nezinau..Jei tu negali tiksliai paaiskinti, tai galima panaudoti zodi karma. As manau, kad siame pasaulyje yra daug nepaaiskinamu dalyku, bet suversti viska karmai perdaug babuniska. Va uzvakar uzsimuse mano geros pazistamos vyras. Nakti vare didziuliu greiciu, kliude mikriuka, nuskriejo pats nuo kelio ir vartesi laukais gal 200 metru. Zuvo ir jis ir kartu vaziaves suo. Zmona su vaiku pas tevus buvo. Tai dabar karma kuriems cia? Nu gerai, daleiskim jam uz kazka tai. O zmonai ir mazyliui vaikui? Tas skausmas. O tevams, kitiems giminaiciais? Visiems karmos karmos karmos. O va tokiam henytej ir jo vaikam kur karma?

Eiktu su savo tais klausinejimais. Nu is tavo kryziuku juokas ima, supranti sita? Mes gavom su Aimeja😂😂😂. Mes su Aimeja negavom, bet tu pasirodei bepradedanti darytis ar tai dvasine ar tai psichine ligone - kryziukai, keiksnojimai, gasdinimai, kazko uzsiuntinejimai😂😂😂.

Tai va kad tu esi toks pastoviai viskuom nepatenkintas zmogus. Tau svarbu visur pabumbet. Sedi ir bumbi bumbi. Nera tokios salies kur viskas idealu butu. Nera. O vietoj savo bumbejimo ir nepasitenkinimo eik ir daryk kazka. Gal ka nors pakeisi.
Papildyta:

Tu neskaitei temos nuo pacios pradzios, nesekei jos. Tai ir negink savo tos Ubuntes. Dar nuo manes mazai jin skuron gavo. Tiesiog matau, kad moteriske biski ligonis, bet ir ligoniai turi valdytis, jei jie neuzdaryti skyriuj. O tavo Ubuntela savo klizminiu stilium eda Is Sviesos, Moonte. Apie save net nerasysiu, man dzin ja apie mane klizma raso, bet va principo jau reikalas, kad susisiko jinai Sani nicu ir siuo taip pat zingsniuoja.
As Idomucios niekaip nevadinu. Nemalk jau visko i viena kruva.
Kokia nare? Nesakysiu. Ir ne viena. Bet joms pritariu. Nes tu tokia uzsiciklinusi fanatike. Ir kas man tavo tie skaiciai? As irgi negyvenu forume. Tiesiog si tema traukia jau is psichologinio nagrinejimo, kai tavo unicumas cia atsirado. Patinka stebet ir pazvengt galima. Negi nelinksmai zkb pavaro? Vaiko visas unicumo gerbejas😂😂😂. Zkb geras zmogus ir neiesko zodziu kisenej.

Papildyta:

...pasake pagone.
As tave patykosiu ir pasventintu vandeniu is baznycios apslakstysiu biggrin.gif . Idomu nenusipurtysi? biggrin.gif
Papildyta:

Kokie suriai ir gliutenai? Karma, brangioji, karma.  biggrin.gif

Sakoma, kad ir šeimos nariai, giminės nėra atsitiktiniai. Vis siejasi ir siejasi iš praeitų gyvenimų, keičiasi vaidmenimis. Vėlgi gana logiškai viskas gautųsi. Be to, pati parašei, kad tas vyras didžiuliu greičiu lėkė. Tai net karmos nereik, pats sau durnas. Gyvenime nelekiu ir nelėksiu didžiuliu greičiu, nes proto turiu. Ir taip kas nors įlėkti gali, o jei dar pats taip durniuoji? Nu kur žmonių protas?

Man juokas iš tavęs ima, kai tu vartaisi tada, kai apie tave pataikyta būna biggrin.gif

O tu ten žinai apie visas šalis, visur gyvenusioji ir visus laiminga biggrin.gif Tik kažkodėl būtent tu šioje temoje viena iš daugiausiai negatyvo skleidžiančių biggrin.gif Eilinį kartą tave pagavau biggrin.gif

Kreipkis į mane tada, kai save apsišlakstysi. Esi bažnyčios gėda. Elgiesi kaip atsilupusi pastoviai ax.gif
Atsakyti