Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 10 22, 16:53)
Lietuvisku rasmenu naudojimas(kas labai akivaizdziai matosi sioje temoje) deja neitakoja zmogaus kulturos, mokejimo bendrauti, logikos.

Aha wub.gif O vat neraštingumas užtikrina kultūringą bendravimą, logiką, ypač ubuntu postai iš tolo šviečia pagarba pašnekovui wub.gif rišlūs, lengvai suprantami, pagarbūs sakiniai, vat grynai, kaip čia https://www.supermam...?...&p=71853179
Awwww wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 11:49)
O ką konkrečiai turi omeny, sakydama idiotės? Kad daugiau be manęs ir burbančios niekas nieko dėl augintinių nebaksnoja biggrin.gif Žinai, man absoliučiai neužkliūtų, bet ji dedasi tokia gerute, nevalgo mėsos, o apsisukus kates daugina, kur jos ankstesni augintiniai? Nu pati pamąstyk, rašė, kad gailisi, kam pirko vaikams šunį, galvoji, vežtusi jį į Airiją? O ji rašė, pirko šuniuką vaikams, tai reik manyt, buvo mažas.
Kas dėl genetikos, tai be abejo, net veislynų šunims visko būna, nuo ligų nirkas neapsaugotas.
Papildyta:

Nyk iš čia, ubuntu subinlaiže. Kas dėl puodo, tai tavasis točnai prisvilęs, lt rašmenų nesugraibai?

Nu dar tikiuosi, kad tos ateis į protą pagaliau, tai nutylėsiu kurios čia tokios mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 13:41)
Ne nesiskundi, bet ezoterika savo tiki. O karma ne ezoterikis dalis? Zinai as apie ka, tai nustok vel apie ligas bilsnoti. Nebutina pakvakt iki tokio laipsnio, kad dievuku klausinet ir kazkokius nebutus dalykus matyt ir vaizduot, neva tu zibai. As tau su Aimeja jau kazkur rasem is ko tai matosi.
O kas tave laiko Lietuvoj? Ai, sakei dviese su vyru nevaziuotum, dar tevus tau reiktu savo pasiimt.

Neapsimetineja Is Sviesos. Kai buvo ji mane uzknisusi su savo smurto matymu visur, tai avis deliojau, o taip sazininga mandagi ir faina nare.

Jo jo, sunku tau su manim kaltis. As bjauri, bet nuisirdi tongue.gif .

Karma turbūt visų mūsų dalis, nepaisant kuo tikim ar ne? Tai dėl ko tu manai miršta ar žūsta sakykim pusės metų kūdikis? Vat tavo versija?
Žinoma, nebūtina. Kaip matai, dėl nieko kito ir neklausinėju ir niekam kitam nebaksnoju. Bet kai judvi su Aimeja išprotėjot, tai gavote atgal. Ar ne taip? ax.gif
Net dviese su vyru sunku būtų. Savoje šalyje žinai kas laukia, žinai jau visą mėšlą, o svetimai nežinai, perdaug siurprizų gali iškilti. Juk nesi vienas jų, nesi ten gimęs, nesi saviškis. Turėk kokį nori 'krištolinį rutulį', viso gyvenimo į priekį nepamatysi, jis kinta. O kas, jei po 10 metų labai nusivilsi?
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 22, 12:54)
migrena mano draugelka jau seniai smile.gif Jei ka smile.gif</p>

meti laukan cheeeese ir milk

cambala, KZB, jūsų neišgėrus nesuprasi. nekomentuoju niekaip Ubuntu postų. komentuoju savo temą ir diskusija į temą, ir sakau,pasikartosiu darsyk, kad kiekvienas eina savo keliu, tempu, pasakoju jums apie savo kelią.o jūs iš šios temos darot lazdavojimus ir mobingą - jūsų tikslas: ėsti viena kitą tiesiogine žodžių prasme. norit, kad vėzdu ant jočiau, kaip ir jos.
Ubuntu užsipuolė, išvadino alkoholikais... (ji nešventa, matosi, )o jūs? pažiūrėkt kaip Idomučia švadinat, kai jis jumis sunervina, bet ne tik...jūs išvadinat ir pačią Ubuntu bjauriais žodžias, o iš jos gavot bent vieną atgal- nedašutėle, kloune, debilitike?

cambala, kokia ten sena narė apie mane ką pasakė? aš pagarsėjusi kuom? tu man tikrai funny esi. mes čia visos forume savotiškai garsėjam, ir ypač senbuvės, taip kad mažiau ten formuok mano nuomonę ape mane.
tame tarpe ir tu garsėji. skirtumas tarp mūsų tas, kad aš net nesusireikšminu, garsėju aš, ar ne. mano postų skaičius nuo 2003metų kai ką sako apie mane: negyvenu, negyvenu aš tam forume, nu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:14)
Nu dar tikiuosi, kad tos ateis į protą pagaliau, tai nutylėsiu kurios čia tokios mirksiukas.gif

Karma turbūt visų mūsų dalis, nepaisant kuo tikim ar ne? Tai dėl ko tu manai miršta ar žūsta sakykim pusės metų kūdikis? Vat tavo versija?

Nu kas kas, aš arba burba, arba abi kartu, kas daugiau lotuliukas.gif Tai rėžk, netylėk. Matai, jei ji nedaugintų kačių, gal ir patikėčiau, kad ji neišmetė gyvuniukų. Anyways, ji tiesos nepasakys, tai kaip ir nėra prasmės apie tai kalbėt.

O šiaip, ką manai, žmogaus gyvenimas iš anksto nulemtas?
Ne manęs klausei, bet pvz aš net nenutuokiu kodėl, įdomu. Versijų neturiu. Gal tu pasakytum? Arba pvz kodėl, atrodo, geriems žmonėms atsitinka nelaimės, o visokie žulikai gyvena sau ir vargo nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 22 spalio 2017 - 21:40
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:14)
Net dviese su vyru sunku būtų. Savoje šalyje žinai kas laukia, žinai jau visą mėšlą, o svetimai nežinai, perdaug siurprizų gali iškilti. Juk nesi vienas jų, nesi ten gimęs, nesi saviškis.

Nelabai gyvenimo suvoki.
Jei nepriklausai kazkokiai elito kastai - tai ir esi svetimas, nesvarbu aar tame mieste gimes, ar kitame rajone ar kitoje valstybeje. Kartais dar vietinius labiau duchina.
Kas pas zmones per suvokimas apie savus svetimus???

Kaip tik kitose salyse sakysim UK, KITOKIOS taisykles, ten visi tie savi, prasideda nuo labai aukstu lygiu, stambaus verslo, o paprastiems zmonems tikra ir nuosirdi lygybe. Net projektus iki 100 000 svaru visai be jokiu ten pazinciu laimi. Va ir geriau gyventi. Aisku kas ten vyksta 10+ milijonu sferoje, tai vis tiek nei LT nei UK musu paprastu visai neliecia.

O jei nelaime. Tada zinai kad LT reikia NUSIZUDYT. O vakaruose tikrai neverta, ten ne taip baisu ir pinigai uzdirbami...

Naivus dar supratimas likes pas zmones, kad kompartija pasirupins ar tautieciai. Na issipagiriokit, tautieciams idomus tik su pinigais. Kompartija tai dar pasirupindvo, duodavo vieta bendrike ir sunku darba
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 22:39)
Nu kas kas, aš arba burba, arba abi kartu, kas daugiau lotuliukas.gif  Tai rėžk, netylėk. Matai, jei ji nedaugintų kačių, gal ir patikėčiau, kad ji neišmetė gyvuniukų. Anyways, ji tiesos nepasakys, tai kaip ir nėra prasmės apie tai kalbėt.

O šiaip, ką manai, žmogaus gyvenimas iš anksto nulemtas? 
Ne manęs klausei, bet pvz aš net nenutuokiu kodėl, įdomu. Versijų neturiu. Gal tu pasakytum? Arba pvz kodėl, atrodo, geriems žmonėms atsitinka nelaimės, o visokie žulikai gyvena sau ir vargo nemato.

Nesinervuok, nu gi ne tu. Neleisk, kad ala gerutė Iš Šviesos tau jauktų protą mirksiukas.gif

Ir aš nežinau. Nemanau, kad kas žino, manau, kad visi šiuos dalykus tik spėliojame. Man logiškiausia, kad mes atgimstame ir turime šleifą iš anų gyvenimų. Įdomių dalykų kartais pasako vaikai, ypač nekrikštyti, nes krikštas sugadina, uždeda štampus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 22, 22:38)
cambala, KZB, jūsų neišgėrus nesuprasi.  nekomentuoju niekaip Ubuntu postų. komentuoju savo temą ir diskusija į temą, ir sakau,pasikartosiu darsyk,  kad kiekvienas eina savo keliu, tempu, pasakoju jums apie savo kelią.o  jūs iš šios temos darot lazdavojimus ir mobingą - jūsų tikslas: ėsti viena kitą tiesiogine žodžių prasme. norit, kad vėzdu ant jočiau, kaip ir jos.
Ubuntu užsipuolė, išvadino alkoholikais... (ji nešventa, matosi, )o jūs? pažiūrėkt kaip Idomučia švadinat, kai jis jumis sunervina, bet ne tik...jūs išvadinat ir pačią Ubuntu bjauriais žodžias, o iš jos gavot bent vieną atgal- nedašutėle, kloune, debilitike?

cambala, kokia ten sena narė apie mane ką pasakė? aš pagarsėjusi kuom? tu man tikrai funny esi. mes čia visos forume savotiškai garsėjam, ir ypač senbuvės, taip kad mažiau ten formuok mano nuomonę ape mane.
tame tarpe ir tu garsėji. skirtumas tarp mūsų tas, kad aš net nesusireikšminu, garsėju aš, ar ne. mano postų skaičius nuo 2003metų kai ką sako apie mane: negyvenu, negyvenu aš tam forume, nu.

Ania? O kaip ten su ubuntu postais? Ten tai ne tik išgert reikėtų, bet ir priekabą žolės surukyt, kad pradėt suprast jos kliedesius.
Oba, nekomentuoji ubuntų postų, aik aik bigsmile.gif Tai bl, nekomentuok ir manųjų, jeigu į savo draugutės dergimasi užmerki akis! Ką tu išvis čia veiki? Nu neauklėk manęs, tu man ne mama, eik protint tos dundukės, atvesk į protą, o nuo šios temos dalyvių, glostančių tavo draugutę prieš plauką, paprasčiausiai atsiknisk. Teisuolė atsirado doh.gif
O ko tu čia advokatauji, moralizuoji? Nyk von. Prasikrapštyk akis, a matai paryškintas eilutes, kokiais epitetais mėtosi tavo draugutė? AR MATAI? Falšyvka tu.

Beje, įmest sani temos nuorodą, kad pamatytum, kiek tavo pink and fluffy draugutė narių apšikus, nori paskaityt? Ten, jei ką, ir tavo komentarų yra.

Ir įsikalk į savo makaulę, aš geriau atvirai pasiųsiu, nei dergsiuos, įsukus šūdą į saldainio popieriuką.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 22, 22:48)
Nelabai gyvenimo suvoki.
Jei nepriklausai kazkokiai elito kastai - tai ir esi svetimas, nesvarbu aar tame mieste gimes, ar kitame rajone ar kitoje valstybeje. Kartais dar vietinius labiau duchina.
Kas pas zmones per suvokimas apie savus svetimus???

Kaip tik kitose salyse sakysim UK, KITOKIOS taisykles, ten visi tie savi, prasideda nuo labai aukstu lygiu, stambaus verslo, o paprastiems zmonems tikra ir nuosirdi lygybe. Net projektus iki 100 000 svaru visai be jokiu ten pazinciu laimi. Va ir geriau gyventi. Aisku kas ten vyksta 10+ milijonu sferoje, tai vis tiek nei LT nei UK musu paprastu visai neliecia.

O jei nelaime. Tada zinai kad LT reikia NUSIZUDYT. O vakaruose tikrai neverta, ten ne taip baisu ir pinigai uzdirbami...

Naivus dar supratimas likes pas zmones, kad kompartija pasirupins ar tautieciai. Na issipagiriokit, tautieciams idomus tik su pinigais. Kompartija tai dar pasirupindvo, duodavo vieta bendrike ir sunku darba

Nu bet jūs įsivaizduokit pvz. situaciją: išvykstate iš Lietuvos į kokią Daniją. Išgyvenate kokius tik 3 mėnesius tenais ir op, tarkime pervažiuojate žmogų kelyje mirtinai... Sakote tikrai tas pats kur pervažiuoti? Vien jau kalbos danų sakykime dar nemokate. Vertėjai vertėjais, bet žinote...
Savas šūdas kažkaip vistiek savas lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:52)
Nesinervuok, nu gi ne tu. Neleisk, kad ala gerutė Iš Šviesos tau jauktų protą mirksiukas.gif

Ir aš nežinau. Nemanau, kad kas žino, manau, kad visi šiuos dalykus tik spėliojame. Man logiškiausia, kad mes atgimstame ir turime šleifą iš anų gyvenimų. Įdomių dalykų kartais pasako vaikai, ypač nekrikštyti, nes krikštas sugadina, uždeda štampus.

Nesinervuoju tikrai. Man tik smalsu, ką turi omeny biggrin.gif

O kartais atsitinka tokių įvykių, ačiūdie, jie nedažni, kai tiesiog galvoji, nu wtf, kodėėėl? Vienas įvyko rugpjūtį, ačiūdie, žmonių aukų išvengta, bet ir šiaip, ir taip galvoji, nu neturėjo taip nutikt, bet nutiko, lyg nelabasis koją pakišęs būtų hmm.gif
Esu apie tai galvojus, visai gali būti. Viena šio forumo narė sakosi gali matyti savo praeitus gyvenimus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 22:56)
Nu bet jūs įsivaizduokit pvz. situaciją: išvykstate iš Lietuvos į kokią Daniją. Išgyvenate kokius tik 3 mėnesius tenais ir op, tarkime pervažiuojate žmogų kelyje mirtinai... Sakote tikrai tas pats kur pervažiuoti? Vien jau kalbos danų sakykime dar nemokate. Vertėjai vertėjais, bet žinote...
Savas šūdas kažkaip vistiek savas lieka biggrin.gif

Danai puikiai kalba angliskai, o Lietuvos teismuose tai jau neepades jums LT kalba.
Dabar LT apsigyvenom, tai sakysim mintys apie savizudybe pasidare esmines. Nors dirbti LT nereikia, dirbu vis dar UK.
Pinigai netenka prasmes, kazkas cia tokio yra LT, atrodo, isejus, kad tai virtualus pasaulis. Kaip kokiame psichodeliniame filme. Dar nesuvokiu, kas cia vyksta...
Atsakyti
čia rimtai svarstai apie savižudybę? unsure.gif O kaip taviškė tuomet?
Atsakyti

meti laukan cheeeese ir milk

Jei temoje butu paleo dietos fane, garantuoju sakytu, kad cia del gliuteno. :) 

Atsakyti