QUOTE(given444 @ 2017 10 22, 22:38)
cambala, KZB, jūsų neišgėrus nesuprasi. nekomentuoju niekaip Ubuntu postų. komentuoju savo temą ir diskusija į temą, ir sakau,pasikartosiu darsyk, kad kiekvienas eina savo keliu, tempu, pasakoju jums apie savo kelią.o jūs iš šios temos darot lazdavojimus ir mobingą - jūsų tikslas: ėsti viena kitą tiesiogine žodžių prasme. norit, kad vėzdu ant jočiau, kaip ir jos.
Ubuntu užsipuolė, išvadino alkoholikais... (ji nešventa, matosi, )o jūs? pažiūrėkt kaip Idomučia švadinat, kai jis jumis sunervina, bet ne tik...jūs išvadinat ir pačią Ubuntu bjauriais žodžias, o iš jos gavot bent vieną atgal- nedašutėle, kloune, debilitike?
cambala, kokia ten sena narė apie mane ką pasakė? aš pagarsėjusi kuom? tu man tikrai funny esi. mes čia visos forume savotiškai garsėjam, ir ypač senbuvės, taip kad mažiau ten formuok mano nuomonę ape mane.
tame tarpe ir tu garsėji. skirtumas tarp mūsų tas, kad aš net nesusireikšminu, garsėju aš, ar ne. mano postų skaičius nuo 2003metų kai ką sako apie mane: negyvenu, negyvenu aš tam forume, nu.
Ania? O kaip ten su ubuntu postais? Ten tai ne tik išgert reikėtų, bet ir priekabą žolės surukyt, kad pradėt suprast jos kliedesius.
Oba, nekomentuoji ubuntų postų, aik aik
Tai bl, nekomentuok ir manųjų, jeigu į savo draugutės dergimasi užmerki akis! Ką tu išvis čia veiki? Nu neauklėk manęs, tu man ne mama, eik protint tos dundukės, atvesk į protą, o nuo šios temos dalyvių, glostančių tavo draugutę prieš plauką, paprasčiausiai atsiknisk. Teisuolė atsirado
O ko tu čia advokatauji, moralizuoji? Nyk von. Prasikrapštyk akis, a matai paryškintas eilutes, kokiais epitetais mėtosi tavo draugutė? AR MATAI? Falšyvka tu.
Beje, įmest sani temos nuorodą, kad pamatytum, kiek tavo pink and fluffy draugutė narių apšikus, nori paskaityt? Ten, jei ką, ir tavo komentarų yra.
Ir įsikalk į savo makaulę, aš geriau atvirai pasiųsiu, nei dergsiuos, įsukus šūdą į saldainio popieriuką.