QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 22, 02:53)
nuo kada jau šita tema tavo pasidarė?
Baimė sujamė jau? Anoji barikadu pusė stiprėja
O kur sufebejai iskaityti, kad tai mano tema?
Aha aha bijau, kad veganai man isaiskins mesos nevalgyt😁.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 22, 09:08)
Cambala,
Ne ji nevagane, ji skaitytoja, bent jau taip man prisistate, bet arsi Ubuntu*** gerbeja. Tikiuosi nuosirdi, ne taip kai kaikurios pirstais nerodisim
Man jau cia panasu, kad veganai ir zoliavalgiai tokie, jafvienas be kito negali. Va Given 444 ne uz ka nepripazista, kad Ubuntu chame. Tai dabar visos zoliavalges eis uz Ubuntu krutinem. Cia kaip " ei, nasich bjut"
tai ir lekia is visu pakampiu😂😂.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 10:38)
Papildyta:
Tai kad aš niekuo nesiskundžiu kaip ir asmeniškai? Tu gi pas mus atminties bokštas
Ar skundžiausi kada kažkuo tokiu karmišku?
Nekreipiu dėmesio į tavo kažkokius bilsnojimus, nes matyt nepataikai. Aš esu sveikas žmogus, sportininkas, jeigu ką
Bet... aš nesakau, kad aš kažkokia kitokia, visi turi kažkokią savo karmą. Mano karma negali būti kažkokia tai ypatingai lengva kaip pūkelis jau vien dėl to, kad aš gimiau Lietuvoje. Nes čia siaubinga šalis: biedna, korumpuota, pastoviai okupacijos grėsmė ir dar oras durnas, per mažai saulės.
Iš Šviesos tik apsimeta, kad maloniau bendrauja. Jei akyliau stebėtum, išryškintum ją
Papildyta:
O kur ir kada tą nuoširdumą pamato?
Tipo tu nuoširdi? Pasižiūrėk tu į save geriau
Jei augiau rastųsi tokių kaip tu, a la nuoširdžių
tai tik su ginklu ir vaikščioti
Papildyta:
Ne nesiskundi, bet ezoterika savo tiki. O karma ne ezoterikis dalis? Zinai as apie ka, tai nustok vel apie ligas bilsnoti. Nebutina pakvakt iki tokio laipsnio, kad dievuku klausinet ir kazkokius nebutus dalykus matyt ir vaizduot, neva tu zibai. As tau su Aimeja jau kazkur rasem is ko tai matosi.
O kas tave laiko Lietuvoj? Ai, sakei dviese su vyru nevaziuotum, dar tevus tau reiktu savo pasiimt.
Neapsimetineja Is Sviesos. Kai buvo ji mane uzknisusi su savo smurto matymu visur, tai avis deliojau, o taip sazininga mandagi ir faina nare.
Jo jo, sunku tau su manim kaltis. As bjauri, bet nuisirdi
.