Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

*Isimancios citatas is konteksto.

**Jus mane pradejote persekioti, prie praeiviu gatveje kabinejates (cia tamstos ismyslas jei ka, tik primenu)?
***Paradoksas, as apie klaidas irgi rasiau Ubuntu***.

****Ne ji nevagane, ji skaitytoja, bent jau taip man prisistate, bet arsi Ubuntu*** gerbeja. Tikiuosi nuosirdi, ne taip kai kaikurios pirstais nerodisim mirksiukas.gif

* Tikrai?

**Nesusireiksminkite  :4u:

***Ka tuo norejote pasakyti/parodyti/irodyti :hmm: 

****O cia jau jusu fantazijos vaisius.

Ubuntu net iki neraštingiausių "priekabiautojų" raštingumo kaip karvei iki mėnulio. Tai apie ką mes čia?

Juokiasi puodas, kad katilas juodas.

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 11:19)
Jei atvirai, tai ne, nemanau. Nes po anos temos kūrimo praėjo ne 10 ar 15 metų, o viso labo 4. Tai paskaičiuojam, šuniuką pirko vaikams, tai paskaičiavus tas šuo dar net pusės amželio nenugyveno, o katės išvis ilgai gali gyvent, taigi.. Aš nebaksnoju, man tik paprasčiausiai įdomu. Žinai kodėl? Todėl, kad burbanti deda į šuns dienas anonymous dėl jos kalytės, o vat ubuntu gina, tai kaip ten su ta ubuntu, kuri, reik manyt, atsisakė net 2 gyvūnų, burbančios supratimu, išmetė. Gi nepasiėmė jų su savim į Airiją

Šiaip jo, galėjo mirti, galėjo mašina nutrenkt, galėjo prieglaudoj galą gaut. Jos katė, kurią šiuo metu laiko, irgi ilgai netemps, spėju.

Na jei kas rašė, kad jaunas, tai taip, nors ir jauni būna turi genetinių bėdų, kurios ypač mėgsta apie penktus gyvenimo metus išlysti. Bet jei kas nerašė augintinio amžiaus, o kuri nors baksnoja dėl augintinio, tai tikrai idiotė, nemąstanti būtybė visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 11:38)
Na jei kas rašė, kad jaunas, tai taip, nors ir jauni būna turi genetinių bėdų, kurios ypač mėgsta apie penktus gyvenimo metus išlysti. Bet jei kas nerašė augintinio amžiaus, o kuri nors baksnoja dėl augintinio, tai tikrai idiotė, nemąstanti būtybė visiškai.

O ką konkrečiai turi omeny, sakydama idiotės? Kad daugiau be manęs ir burbančios niekas nieko dėl augintinių nebaksnoja biggrin.gif Žinai, man absoliučiai neužkliūtų, bet ji dedasi tokia gerute, nevalgo mėsos, o apsisukus kates daugina, kur jos ankstesni augintiniai? Nu pati pamąstyk, rašė, kad gailisi, kam pirko vaikams šunį, galvoji, vežtusi jį į Airiją? O ji rašė, pirko šuniuką vaikams, tai reik manyt, buvo mažas.
Kas dėl genetikos, tai be abejo, net veislynų šunims visko būna, nuo ligų nirkas neapsaugotas.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 10 22, 11:35)
Juokiasi puodas, kad katilas juodas.</p>

Nyk iš čia, ubuntu subinlaiže. Kas dėl puodo, tai tavasis točnai prisvilęs, lt rašmenų nesugraibai?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 11:19)

Aš jau ne kartą įsitikinau, kad žmogus už ekrano ir susitikus gali atrodyti kardinaliai skirtingai, arba pvz bendraujant virtualiai faina, susitikus realiai faina, o paskui tokią smirdančią silkę pakiša, kad nebežinai kur dėtis, su viena moteriške taip buvo, ir ne man taip padarė, o ir kitiems žmonėms, kurie ją laikė draugais.

Aš šiaip kasdienybėj ramus žmogus, bet neduokdie užkabins mano artimą.. oi, muštis tikrai nepuolu, nepagalvokit.

Tai jau toks gyvenimas, neretai mes pacios nezinome koki finta susuksim, o jau apie kita zmogu tai...
Jei saziningai, juk turbut kiekviena esame norom/nenorom, kam nors prikiaulyje, na padaro zmones klaida, ne sventi.

Bet zmogaus esme nekinta. Tarkim del taves galiu galva deti, kad pati nepraeisi pro kenkcianti, nesvarbu zmogu, ar gyvuna. Rasydama kad esi energinga, nemanau, kad sokineji kaip kamuoliukas, nenusedi vietoje. Tiesiog neuzsidarai tarp keturiu sienu.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 10 22, 11:35)
Tikrai?**Nesusireiksminkite  4u.gif***Ka tuo norejote pasakyti/parodyti/irodyti hmm.gif ****O cia jau jusu fantazijos vaisius.

Palaukit, kur as tai jau girdejau...

Beje ir jus ir Ubuntu*** slyksciai rasote, tam kad isvalyti nuo visokiu ten "<p>"posta, turiu istrinti aibes niekam nereikalingu zenklu. Kiti zmones irgi naudoja mobiliaja versija, bet tiek nepripedija.
Atsakyti

O ką konkrečiai turi omeny, sakydama idiotės? Kad daugiau be manęs ir burbančios niekas nieko dėl augintinių nebaksnoja ?

Turi omeny tave daugiskaitoje  :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 22, 12:18)
Turi omeny tave daugiskaitoje  biggrin.gif

Tai jau turbūt biggrin.gif
Papildyta:
Beje, dėl palaidų kačių. Dukros draugės tėvai turi jų 4, visi jie rescue, priglausti. Daugintojų, kaip ubuntu, neatsakingo elgesio rezultatas. Vienam iš jų nutiko lygiai tas pats, kas ir mano katinui prieš keletą metų, susmuko nuvežė pas vet- kraujas kaip vanduo. Kačiukui nebuvo nei metų, visai gali būti, kad jis jau sirgo nuo pat mažens, nors išoriškai atrodė sveikas, tik smulkutis labai. Tai vat pagalvojau, ar palaida, belekur vaikštanti katė ir trumpas gyvenimėlis, ar naminė katė ir ilgas, sotus gyvenimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 22 spalio 2017 - 11:40
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 12:35)
Beje, dėl palaidų kačių. Dukros draugės tėvai turi jų 4, visi jie rescue, priglausti. Daugintojų, kaip ubuntu, neatsakingo elgesio rezultatas. Vienam iš jų nutiko lygiai tas pats, kas ir mano katinui prieš keletą metų, susmuko  nuvežė pas vet- kraujas kaip vanduo. Kačiukui nebuvo nei metų, visai gali būti, kad jis jau sirgo nuo pat mažens, nors išoriškai atrodė sveikas, tik smulkutis labai. Tai vat pagalvojau, ar palaida, belekur vaikštanti katė ir trumpas gyvenimėlis, ar naminė katė ir ilgas, sotus gyvenimas?

Kaip ir logiska rupintis kates gerbuviu, sveikata tam kad uztikrinti jos gyvenimo kokybe, o tai yra ir trukme.

Ubuntu***, svarbiau gyvuno teise daugintis, o visa kita nemotais.
Nemotais, kad kate valkiojasi, kad jai gresia pavojai, traumos, per daznas kaciuku gimdymas, alina jos organizma... O ir kaciukai gime varga vargti, nes per diduma ju, negali uztikrinti kad atiduoda geriems zmonems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 spalio 2017 - 11:48
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 22, 02:53)
biggrin.gif  nuo kada jau šita tema tavo pasidarė?
Baimė sujamė jau? Anoji barikadu pusė stiprėja

O kur sufebejai iskaityti, kad tai mano tema?
Aha aha bijau, kad veganai man isaiskins mesos nevalgyt😁.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 22, 09:08)

Cambala,
Ne ji nevagane, ji skaitytoja, bent jau taip man prisistate, bet arsi Ubuntu*** gerbeja. Tikiuosi nuosirdi, ne taip kai kaikurios pirstais nerodisim  mirksiukas.gif

Man jau cia panasu, kad veganai ir zoliavalgiai tokie, jafvienas be kito negali. Va Given 444 ne uz ka nepripazista, kad Ubuntu chame. Tai dabar visos zoliavalges eis uz Ubuntu krutinem. Cia kaip " ei, nasich bjut" biggrin.gif tai ir lekia is visu pakampiu😂😂.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 10:38)

Papildyta:

Tai kad aš niekuo nesiskundžiu kaip ir asmeniškai? Tu gi pas mus atminties bokštas biggrin.gif Ar skundžiausi kada kažkuo tokiu karmišku?
Nekreipiu dėmesio į tavo kažkokius bilsnojimus, nes matyt nepataikai. Aš esu sveikas žmogus, sportininkas, jeigu ką ax.gif Bet... aš nesakau, kad aš kažkokia kitokia, visi turi kažkokią savo karmą. Mano karma negali būti kažkokia tai ypatingai lengva kaip pūkelis jau vien dėl to, kad aš gimiau Lietuvoje. Nes čia siaubinga šalis: biedna, korumpuota, pastoviai okupacijos grėsmė ir dar oras durnas, per mažai saulės.

Iš Šviesos tik apsimeta, kad maloniau bendrauja. Jei akyliau stebėtum, išryškintum ją biggrin.gif
Papildyta:

O kur ir kada tą nuoširdumą pamato? biggrin.gif Tipo tu nuoširdi? Pasižiūrėk tu į save geriau biggrin.gif Jei augiau rastųsi tokių kaip tu, a la nuoširdžių biggrin.gif tai tik su ginklu ir vaikščioti biggrin.gif
Papildyta:

Ne nesiskundi, bet ezoterika savo tiki. O karma ne ezoterikis dalis? Zinai as apie ka, tai nustok vel apie ligas bilsnoti. Nebutina pakvakt iki tokio laipsnio, kad dievuku klausinet ir kazkokius nebutus dalykus matyt ir vaizduot, neva tu zibai. As tau su Aimeja jau kazkur rasem is ko tai matosi.
O kas tave laiko Lietuvoj? Ai, sakei dviese su vyru nevaziuotum, dar tevus tau reiktu savo pasiimt.

Neapsimetineja Is Sviesos. Kai buvo ji mane uzknisusi su savo smurto matymu visur, tai avis deliojau, o taip sazininga mandagi ir faina nare.

Jo jo, sunku tau su manim kaltis. As bjauri, bet nuisirdi tongue.gif .
Atsakyti
Grįžta ubuntu diedas girtas iš baro, ana jau tyko su kočėlu, sako:
-Iš akių matau- gėrei!!!
Anas atrėžia:
-Iš užpakalio matau- ėdei!!!
Atsakyti

Aj, tu cia kalbi apie zinute del migrenos priepuolio, kuris tik viena karta gyvenime buvo. Zinok pamirsau, nes nepasikartojo nieko panasaus. Ir toje temoje as nesiguodziau, man reikejo elementariu patarimu, kadangi nesusidurus, neturejau zalio supratimo ka daryt. :)

migrena mano draugelka jau seniai :) Jei ka :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 22, 09:39)
Viskas su ja gerai, pagavo jauka. Negi manai, kad nesuvokiau ka darau tai rasydama Ubuntu***, maciau apacioje tupincia ir konspektuojancia burbancia. Idomu buvo kada patvinks, greitai pramuse.

Aciu burbnati, tu mane pamaloninai, pasirodo as ir imones iperku ir vyra. Visai nieko.

O del savigarbos, tai cia velgi diskutuotinas klausimas, tavo gi savigarba leidzia rasyti toki mesla ir nieko, ko is esmes nei viena save gerbiantis zmogus nedarytu...

Nesuprantu ko cia didziuotis tau? Kad diedas del naudos gryžo?
Atsakyti

Nyk iš čia, ubuntu subinlaiže. Kas dėl puodo, tai tavasis točnai prisvilęs, lt rašmenų nesugraibai?

Lietuvisku rasmenu naudojimas(kas labai akivaizdziai matosi sioje temoje) deja neitakoja zmogaus kulturos, mokejimo bendrauti, logikos.

Atsakyti