QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 21, 23:08)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71853148" data-time="1508616103"><div><p>Kaip suprast "po ko"?</p></div></blockquote><p>Nu tu parasei "tu irgi sergi, po to temose guodiesi".</p><p>Tai va klausimas po ko as guodziuosi ir kokiose temose. Juo labiau, kad ko jau ko, bet del tos vienos problemos man guostis tikrai jau nebereikia. Reikejo, kai diagnozavo, nes nezinojau kas kur ir kaip, bet tuo metu as net forume nebuvau. </p><p>O siaip tavo ciniskas poziuris i zmones nestebina. Tavo toks tipas, kad visur matai vagis, priesus, bandymus apgauti, apsukti. Todel ir jei kokiam zmogui beda, tu su piktdziuga ziuri, kad mazdaug, taip jam ir reikia, pats kaltas, matyt prisidirbo. </p>
Atmintis streikuoja? Jau pamiršai, kai SOS žinutes rašei vienoje temoje?
Tu klysti dėl mano tipo. Aš tikrai padėjau daugiau žmonių nei pasakiau "ot gerai". Ubuntu matyt teisi buvo. Gyvai vienos į kitas kitaip žiūrėtume nei forume.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 21, 23:16)
Ziuriu ne Ok?
O tada uz ka tave karma baudzia? Dar karta pakartoti klausima, kuri tau bilsnojau?
O kodel tu uzsimerki i tai ka easo Ubuntu. Vakar pvz Moonte iskoneveije, Us Sviesos pastoviai trypua, nors ta mandagiai bendrauja? Viskas su tavim aisku, neveltui sena nare rase apulie tave, jog senqlai forume esi pagarsejus. Tas zinok labai matosi ir tai tiesa.
Tai kad aš niekuo nesiskundžiu kaip ir asmeniškai? Tu gi pas mus atminties bokštas
Ar skundžiausi kada kažkuo tokiu karmišku?
Nekreipiu dėmesio į tavo kažkokius bilsnojimus, nes matyt nepataikai. Aš esu sveikas žmogus, sportininkas, jeigu ką
Bet... aš nesakau, kad aš kažkokia kitokia, visi turi kažkokią savo karmą. Mano karma negali būti kažkokia tai ypatingai lengva kaip pūkelis jau vien dėl to, kad aš gimiau Lietuvoje. Nes čia siaubinga šalis: biedna, korumpuota, pastoviai okupacijos grėsmė ir dar oras durnas, per mažai saulės.
Iš Šviesos tik apsimeta, kad maloniau bendrauja. Jei akyliau stebėtum, išryškintum ją
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 00:39)
Jezau jezau
. Kas tau darosi?
Tu zinai savo gyvenima iki pat jo galo? Tu zinai apie savo vyra ir jusu likima? Tai tu pati gal keliaus sliauziot susiruosei, kad kitoms tai paisai?
Ziurekit trys asabos - tu, Monteverte ir Cicio, kad nereiktu jums prie suskilusios geldos sedeti, kai viska prarasit ( as ginkdie nelinkiu, bet palei Montevertes karma). Tokie individai arba pasilieka nezmonem arba pasitaiso, kai jiems gyvenime kazkas baisaus atsitinka ir kai jie pamato aplinkiniu nuosirduma ir empatija.
O kur ir kada tą nuoširdumą pamato?
Tipo tu nuoširdi? Pasižiūrėk tu į save geriau
Jei augiau rastųsi tokių kaip tu, a la nuoširdžių
tai tik su ginklu ir vaikščioti
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 01:19)
Bet tikrai, o kažin kur padėjo augintinius? Šuns nebeturi, katė, spėju, ne ta pati. Ryškiai neturiu ką veikt
Ale užkabliavo
O nemanai, kad mirti pvz. galėjo? Čia kai kurios idiotės (sorry, bet kito žodžio tokioms nėra), labai jau kabinasi prie kitų narių gyvūnų, pamiršdamos, kad gyvūnai ne 100 metų gyvena. Tai kaip galima kitam žmogui dėl jo gyvūno baksnoti, o gal jo jau net nebėra?
Tokių durnių dar paieškoti gerai reiktų. Nebūk tu irgi tokia, pamąstyk ir atkreipk į tai dėmesį. Visi suklysti gali, svarbu apgalvoto ir to paties briedo nebenešioti