Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 01:04)

Tu ir burbai nedrauge, jei ka.

Pavydi veidmainė biggrin.gif
Papildyta:
Eik kojas nusimazgok ir tarpupirscius, kad vyras belaizydamas grybu neuzsikrestu. Labanakt 4u.gif .

Cia tik tavo kalte, kad tavo vyras nenori tau koju buciuoti. Musiet labai plaukuota biggrin.gif
Atsakyti
Tu ir burbai nedrauge, jei ka.

Aš esu pilkos biomasės dalis, niekam į draugus nepretenduoju, ypač į švenčiausios trej.. oops, dvejybės- ubuntu ir given biggrin.gif

Nu, norit šiokių tokių faktų? Ubuntu santuokoj jau 19 metų, jos diedui 44, tai apie ubuntu amžių spręskit patys biggrin.gif na bet jei sakosi, kad yra panašaus amžiaus su moonte, o moontei, jei neklystu, apie 50, tai.. vadinasi eilinį kartą apsimelavo. Vyriausiam vaikui 11, jaunesniam 10 arba 9 kaip minimum. Peršasi šiokios tokios mintys, bet tiek jau to, pasilaikysiu sau.
Bet tikrai, o kažin kur padėjo augintinius? Šuns nebeturi, katė, spėju, ne ta pati. Ryškiai neturiu ką veikt lotuliukas.gif Ale užkabliavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 01:19)
Aš esu pilkos biomasės dalis, niekam į draugus nepretenduoju, ypač į švenčiausios trej.. oops, dvejybės- ubuntu ir given biggrin.gif

Nu, norit šiokių tokių faktų? Ubuntu santuokoj jau 19 metų, jos diedui 44, tai apie ubuntu amžių spręskit patys biggrin.gif na bet jei sakosi, kad yra panašaus amžiaus su moonte, o moontei, jei neklystu, apie 50, tai.. vadinasi eilinį kartą apsimelavo. Vyriausiam vaikui 11, jaunesniam 10 arba 9 kaip minimum. Peršasi šiokios tokios mintys, bet tiek jau to, pasilaikysiu sau.
Bet tikrai, o kažin kur padėjo augintinius? Šuns nebeturi, katė, spėju, ne ta pati. Ryškiai neturiu ką veikt lotuliukas.gif Ale užkabliavo biggrin.gif

As jau vietoj knygos paskutiniu metu renkuosi sia tema😁. O tokua gera knyga pradejau skaityt - Tevo Stanislovo saule...

Tai as jau seniau rasiau, jad jin 19 metu istekejus ir vaijas arklius- paauglys, kurj stumdo vargseli, niekas pardej neuzleidzia su keliom prekem.
Tai gal augintinius i kaima tevams atidave?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 22, 01:08)
Pavydi veidmainė biggrin.gif
Papildyta:

Cia tik tavo kalte,  kad tavo  vyras nenori  tau koju buciuoti. Musiet labai plaukuota  biggrin.gif

Teip, pavyyyyydziu.

Tai tavo tarpupirsiai plaukuoti? Oho blink.gif . Kaip pas mano kasara.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 11:26)
*Tau paskutinis jos postas, analize apie mano traumuota kudykiste patiko? Juk anai smegenu neuztenka suvokti, kad tai asmeniskumai, kad ji ne psichologe ir t.t. Anot taves as turiu buti baisdiai apsipatenkinus skaitydama tuos vejus...

** ja puls ir skAudins nebutinai sios temos dalyviai. Pagalvok.

*O jus ne panasia izvalga-paklode parasete apie Ubuntu asmenybe? Ar jums tai jau viskas galima?

** Kur izvelgete, kad ja skaudina sios temos dalyviai?

QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 20:03)
. man primena vidurinės mklos laikus, visi ratu apstoja - ant vieno žmogaus. matyt vaikystėj darė tą patį.
o čia suaugę.
azartas. piktdžiuga....
vėl ZKB postas - "klounė sudegusio teatro" (tarsi negana vieną sykį pasakyti).
geros sielos po bjaurių žodžių lavina?
tuomet aš kas? kuri nenaudoju NIEKAM tokių žodžių? pabaisa? veidmainė?

kiek dar ginsi jų stilių ir pulsi vien ant manojo?

O po to stebimasi is kur tokios patycios tarp vaiku. Tevai gi pirmas pavyzdys vaikams is ko jie ir mokosi. Tad paskaicius sia tema deja pasidaro suprantama, is kur patycios atkeliauja i vaiku grupes unsure.gif

Ir dar vienas pastebejimas: dauguma mielai priekabiauja prie Ubuntu rasymo klaidu, bet paciu didziausiu reksniu postai deja taipogi neziba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild DreaMer: 22 spalio 2017 - 01:03
QUOTE(Wild DreaMer @ 2017 10 22, 01:59)
*O jus ne panasia izvalga-paklode parasete apie Ubuntu asmenybe? Ar jums tai jau viskas galima?

O po to stebimasi is kur tokios patycios tarp vaiku. Tevai gi pirmas pavyzdys vaikams is ko jie ir mokosi. Tad paskaicius sia nema deja pasidaro suprantama, is kur patycios atkeliauja i vaiku grupes  unsure.gif

Dar viena vegane i tema isliauze...
Jus sedit savo spirulinu ir dumbliu temoj - tai ir sedekit. Mes i jusu tema nelendam.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 02:02)
Dar viena vegane i tema isliauze...
Jus sedit savo spirulinu ir dumbliu temoj - tai ir sedekit. Mes i jusu tema nelendam.

biggrin.gif nuo kada jau šita tema tavo pasidarė?
Baimė sujamė jau? Anoji barikadu pusė stiprėja
Atsakyti

O po to stebimasi is kur tokios patycios tarp vaiku. Tevai gi pirmas pavyzdys vaikams is ko jie ir mokosi. Tad paskaicius sia tema deja pasidaro suprantama, is kur patycios atkeliauja i vaiku grupes  unsure.gif

Kaip jus man patinkat damos, preparuojancios postus. Isimancios citatas is konteksto.
Puikus sukciavimo pavizdys.
Ponia, Jus mane pradejote persekioti, prie praeiviu gatveje kabinejates (cia tamstos ismyslas jei ka, tik primenu)?

Paradoksas, as apie klaidas irgi rasiau Ubuntu***.

Cambala,
Ne ji nevagane, ji skaitytoja, bent jau taip man prisistate, bet arsi Ubuntu*** gerbeja. Tikiuosi nuosirdi, ne taip kai kaikurios pirstais nerodisim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 spalio 2017 - 08:10
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 00:39)
Jezau jezau blink.gif . Kas tau darosi?
Tu zinai savo gyvenima iki pat jo galo? Tu zinai apie savo vyra ir jusu likima? Tai tu pati gal keliaus sliauziot susiruosei, kad kitoms tai paisai?
Ziurekit trys asabos - tu, Monteverte ir Cicio, kad nereiktu jums prie suskilusios geldos sedeti, kai viska prarasit ( as ginkdie nelinkiu, bet palei Montevertes karma). Tokie individai arba pasilieka nezmonem arba pasitaiso, kai jiems gyvenime kazkas baisaus atsitinka ir kai jie pamato aplinkiniu nuosirduma ir empatija.

Viskas su ja gerai, pagavo jauka. Negi manai, kad nesuvokiau ka darau tai rasydama Ubuntu***, maciau apacioje tupincia ir konspektuojancia burbancia. Idomu buvo kada patvinks, greitai pramuse.

Aciu burbnati, tu mane pamaloninai, pasirodo as ir imones iperku ir vyra. Visai nieko.

O del savigarbos, tai cia velgi diskutuotinas klausimas, tavo gi savigarba leidzia rasyti toki mesla ir nieko, ko is esmes nei viena save gerbiantis zmogus nedarytu...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 21, 23:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71853148" data-time="1508616103"><div><p>Kaip suprast "po ko"?</p></div></blockquote><p>Nu tu parasei "tu irgi sergi, po to temose guodiesi".</p><p>Tai va klausimas po ko as guodziuosi ir kokiose temose. Juo labiau, kad ko jau ko, bet del tos vienos problemos man guostis tikrai jau nebereikia. Reikejo, kai diagnozavo, nes nezinojau kas kur ir kaip, bet tuo metu as net forume nebuvau. </p><p>O siaip tavo ciniskas poziuris i zmones  nestebina. Tavo toks tipas, kad visur matai vagis, priesus, bandymus apgauti, apsukti. Todel ir jei kokiam zmogui beda, tu su piktdziuga ziuri, kad mazdaug, taip jam ir reikia, pats kaltas, matyt prisidirbo. </p>

Atmintis streikuoja? Jau pamiršai, kai SOS žinutes rašei vienoje temoje?
Tu klysti dėl mano tipo. Aš tikrai padėjau daugiau žmonių nei pasakiau "ot gerai". Ubuntu matyt teisi buvo. Gyvai vienos į kitas kitaip žiūrėtume nei forume.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 21, 23:16)
Ziuriu ne Ok?
O tada uz ka tave karma baudzia? Dar karta pakartoti klausima, kuri tau bilsnojau?

O kodel tu uzsimerki i tai ka easo Ubuntu. Vakar pvz  Moonte iskoneveije, Us Sviesos pastoviai trypua, nors ta mandagiai bendrauja? Viskas su tavim aisku, neveltui sena nare rase apulie tave, jog senqlai forume esi pagarsejus. Tas zinok labai matosi ir tai tiesa.

Tai kad aš niekuo nesiskundžiu kaip ir asmeniškai? Tu gi pas mus atminties bokštas biggrin.gif Ar skundžiausi kada kažkuo tokiu karmišku?
Nekreipiu dėmesio į tavo kažkokius bilsnojimus, nes matyt nepataikai. Aš esu sveikas žmogus, sportininkas, jeigu ką ax.gif Bet... aš nesakau, kad aš kažkokia kitokia, visi turi kažkokią savo karmą. Mano karma negali būti kažkokia tai ypatingai lengva kaip pūkelis jau vien dėl to, kad aš gimiau Lietuvoje. Nes čia siaubinga šalis: biedna, korumpuota, pastoviai okupacijos grėsmė ir dar oras durnas, per mažai saulės.

Iš Šviesos tik apsimeta, kad maloniau bendrauja. Jei akyliau stebėtum, išryškintum ją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 00:39)
Jezau jezau blink.gif . Kas tau darosi?
Tu zinai savo gyvenima iki pat jo galo? Tu zinai apie savo vyra ir jusu likima? Tai tu pati gal keliaus sliauziot susiruosei, kad kitoms tai paisai?
Ziurekit trys asabos - tu, Monteverte ir Cicio, kad nereiktu jums prie suskilusios geldos sedeti, kai viska prarasit ( as ginkdie nelinkiu, bet palei Montevertes karma). Tokie individai arba pasilieka nezmonem arba pasitaiso, kai jiems gyvenime kazkas baisaus atsitinka ir kai jie pamato aplinkiniu nuosirduma ir empatija.

O kur ir kada tą nuoširdumą pamato? biggrin.gif Tipo tu nuoširdi? Pasižiūrėk tu į save geriau biggrin.gif Jei augiau rastųsi tokių kaip tu, a la nuoširdžių biggrin.gif tai tik su ginklu ir vaikščioti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 01:19)

O nemanai, kad mirti pvz. galėjo? Čia kai kurios idiotės (sorry, bet kito žodžio tokioms nėra), labai jau kabinasi prie kitų narių gyvūnų, pamiršdamos, kad gyvūnai ne 100 metų gyvena. Tai kaip galima kitam žmogui dėl jo gyvūno baksnoti, o gal jo jau net nebėra?
Tokių durnių dar paieškoti gerai reiktų. Nebūk tu irgi tokia, pamąstyk ir atkreipk į tai dėmesį. Visi suklysti gali, svarbu apgalvoto ir to paties briedo nebenešioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 10:26)
Atmintis streikuoja? Jau pamiršai, kai SOS žinutes rašei vienoje temoje?
Tu klysti dėl mano tipo. Aš tikrai padėjau daugiau žmonių nei pasakiau "ot gerai". Ubuntu matyt teisi buvo. Gyvai vienos į kitas kitaip žiūrėtume nei forume.

AS abejoju, kad kai kuriu niku-zmoniu elgsena labai jau kistu. Tarkim, Hmmm, is Sviesos, Vilnera, Anonimus, Nakvisa, Given444 ir t.t. Jos nepasikeis is esmes. Man pvz. butu idomu atspeti kas yra kas, ziurint i zmones, matant kaip bendrauja.

Tarp kitko, neziurinti kad ZKB ir cambala yra sioje temoje daznai linksniuojamos, manau, kad gyvai susitikus su jomis, jos bus tokios pat energingos, emocionalios ir gyvenime.

O va del jusu ir Ubuntu*** as abejoju, jus jauciate ir gerbiate zmones turincius valdzia. Ir jei moteru tarpe, bus zmogus turintys tai, jus elgsites su juo atitinkamai, nurystie labai daug zodziu, kuriuos neretai paleidziate virtualioje erdveje. Tokio zodzio kaipidotai tikrai nebutu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 spalio 2017 - 09:51
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 22, 10:38)
O nemanai, kad mirti pvz. galėjo? Čia kai kurios idiotės (sorry, bet kito žodžio tokioms nėra), labai jau kabinasi prie kitų narių gyvūnų, pamiršdamos, kad gyvūnai ne 100 metų gyvena. Tai kaip galima kitam žmogui dėl jo gyvūno baksnoti, o gal jo jau net nebėra?
Tokių durnių dar paieškoti gerai reiktų. Nebūk tu irgi tokia, pamąstyk ir atkreipk į tai dėmesį. Visi suklysti gali, svarbu apgalvoto ir to paties briedo nebenešioti ax.gif

Jei atvirai, tai ne, nemanau. Nes po anos temos kūrimo praėjo ne 10 ar 15 metų, o viso labo 4. Tai paskaičiuojam, šuniuką pirko vaikams, tai paskaičiavus tas šuo dar net pusės amželio nenugyveno, o katės išvis ilgai gali gyvent, taigi.. Aš nebaksnoju, man tik paprasčiausiai įdomu. Žinai kodėl? Todėl, kad burbanti deda į šuns dienas anonymous dėl jos kalytės, o vat ubuntu gina, tai kaip ten su ta ubuntu, kuri, reik manyt, atsisakė net 2 gyvūnų, burbančios supratimu, išmetė. Gi nepasiėmė jų su savim į Airiją

Šiaip jo, galėjo mirti, galėjo mašina nutrenkt, galėjo prieglaudoj galą gaut. Jos katė, kurią šiuo metu laiko, irgi ilgai netemps, spėju.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 22, 10:44)
AS abejoju, kad  kai kuriu niku-zmoniu elgsena labai jau kistu. Tarkim, Hmmm, is Sviesos, Vilnera, Anonimus, Nakvisa, Given444 ir t.t. Jos nepasikeis is esmes. Man pvz. butu idomu atspeti kas yra kas, ziurint i zmones, matant kaip bendrauja.

Tarp kitko, neziurinti kad ZKB ir cambala yra sioje temoje daznai linksniuojamos, manau, kad gyvai susitikus su jomis, jos bus tokios pat energingos, emocionalios ir gyvenime.

O va del jusu ir Ubuntu*** as abejoju, jus jauciate ir gerbiate zmones turincius valdzia. Ir jei moteru tarpe, bus zmogus turintys tai, jus elgsites su juo atitinkamai, nurystie labai daug zodziu, kuriuos neretai paleidziate virtualioje erdveje. Tokio zodzio kaipidotai tikrai nebutu.

Aš jau ne kartą įsitikinau, kad žmogus už ekrano ir susitikus gali atrodyti kardinaliai skirtingai, arba pvz bendraujant virtualiai faina, susitikus realiai faina, o paskui tokią smirdančią silkę pakiša, kad nebežinai kur dėtis, su viena moteriške taip buvo, ir ne man taip padarė, o ir kitiems žmonėms, kurie ją laikė draugais.

Aš šiaip kasdienybėj ramus žmogus, bet neduokdie užkabins mano artimą.. oi, muštis tikrai nepuolu, nepagalvokit.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 22, 02:53)
biggrin.gif  nuo kada jau šita tema tavo pasidarė?
Baimė sujamė jau? Anoji barikadu pusė stiprėja

Griūk negyvas, "barikadų pusė" lotuliukas.gif

Ginkluojamės, mergos!
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
O po to stebimasi is kur tokios patycios tarp vaiku. Tevai gi pirmas pavyzdys vaikams is ko jie ir mokosi. Tad paskaicius sia tema deja pasidaro suprantama, is kur patycios atkeliauja i vaiku grupes  unsure.gif
Ir dar vienas pastebejimas: dauguma mielai priekabiauja prie Ubuntu rasymo klaidu, bet paciu didziausiu reksniu postai deja taipogi neziba.

Eik paverk kamputyje

Ubuntu net iki neraštingiausių "priekabiautojų" raštingumo kaip karvei iki mėnulio. Tai apie ką mes čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 22 spalio 2017 - 10:04

Atmintis streikuoja? Jau pamiršai, kai SOS žinutes rašei vienoje temoje? Tu klysti dėl mano tipo. Aš tikrai padėjau daugiau žmonių nei pasakiau "ot gerai". Ubuntu matyt teisi buvo. Gyvai vienos į kitas kitaip žiūrėtume nei forume.

Aj, tu cia kalbi apie zinute del migrenos priepuolio, kuris tik viena karta gyvenime buvo. Zinok pamirsau, nes nepasikartojo nieko panasaus. Ir toje temoje as nesiguodziau, man reikejo elementariu patarimu, kadangi nesusidurus, neturejau zalio supratimo ka daryt. :)

Atsakyti