Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 21, 22:29)
Neišsiregistravo biggrin.gif Nesilanko nuo 2016 rugpjūčio 2. Dabar kaip tik skaitau jis temą apie diedą, vaikų, diedo amžių jau žinau, taip pat santuokos trukmę, einu skaityt toliau biggrin.gif O šiaip tai juokiuosi, nu kaip žmogus nesugeba parašyt tokių paprastučių žodžių teisingai, "forMumas, ster"i"otipai, nEEsu" ir kt perliukai, tos pačios klaidos tiek sani, tiek ubuntu nicku biggrin.gif

P.S. Ubuntu buvo labai smalsu, ar jau išsiaiškinau jos ir vaikų amžių, tai jei bus labai didelis noras, sutempsiu postus čE.

ZKB, ar verta? Man rodos, visam forume, apart given444, daug maz suvokia kas slypi po Ubuntu*** niku.

Na atitempsi tu tuos faktus, apie kuriu turini mes visos daug maz numanom, jog neatitinka tikroves, eilini karta demaskuosi jos nora pagrazinti situacija, manai kas nors pakis, ne. Ubuntu*** vel issisukines, rasy kilometines paklodes su alogiskai kaltinimais tau ir visom kitom, vel lies pagieza. Given444 vel baksnos pirsteliu, burbanti vel plos katutemis. Action.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 21, 22:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71853097" data-time="1508613790"><div><p>Kas prabilo. Pati ta, kuri šventa ir nesmurtauja vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Visata labai teisingai sukonstruota, joje vyrauja balansas. Ką pasėji, tą ir pjauni. Jei kuri narė, įskaitant tave pačią (tu irgi sergi bei temose po to guodiesi) perdaug lenda į kitų žmonių gyvenimus, perdaug gilinasi ne į savo reikalus, žiūri ne savo gyvenimo, o kišasi į kitų, priversta patampa daugiau savimi rūpintis ir lengviausias kelias tą daryti, t.y. atsigręžti į save, yra per ligas vartotojo įkelta nuotrauka
Sakysi neteisinga? Man regis, kad labai teisinga vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Po ko temose guodziuosi? </p>

Kaip suprast "po ko"?
Atsakyti

Kaip suprast "po ko"?

Nu tu parasei "tu irgi sergi, po to temose guodiesi".

Tai va klausimas po ko as guodziuosi ir kokiose temose. Juo labiau, kad ko jau ko, bet del tos vienos problemos man guostis tikrai jau nebereikia. Reikejo, kai diagnozavo, nes nezinojau kas kur ir kaip, bet tuo metu as net forume nebuvau. 

O siaip tavo ciniskas poziuris i zmones  nestebina. Tavo toks tipas, kad visur matai vagis, priesus, bandymus apgauti, apsukti. Todel ir jei kokiam zmogui beda, tu su piktdziuga ziuri, kad mazdaug, taip jam ir reikia, pats kaltas, matyt prisidirbo. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 21, 22:23)
Kas prabilo. Pati ta, kuri šventa ir nesmurtauja mirksiukas.gif  biggrin.gif
Visata labai teisingai sukonstruota, joje vyrauja balansas. Ką pasėji, tą ir pjauni. Jei kuri narė, įskaitant tave pačią (tu irgi sergi bei temose po to guodiesi) perdaug lenda į kitų žmonių gyvenimus, perdaug gilinasi ne į savo reikalus, žiūri ne savo gyvenimo, o kišasi į kitų, priversta patampa daugiau savimi rūpintis ir lengviausias kelias tą daryti, t.y. atsigręžti į save, yra per ligas ax.gif
Sakysi neteisinga? Man regis, kad labai teisinga smile.gif

Ziuriu ne Ok?
O tada uz ka tave karma baudzia? Dar karta pakartoti klausima, kuri tau bilsnojau?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 22:03)
Moonte, aš nemanau, kad moterys, jų apie 8-10, varančios ant Ubuntu, yra geros. man primena vidurinės mklos laikus, visi ratu apstoja - ant vieno žmogaus. matyt vaikystėj darė tą patį.
o čia suaugę.
azartas. piktdžiuga....
vėl ZKB postas - "klounė sudegusio teatro" (tarsi negana vieną sykį pasakyti).
geros sielos po bjaurių žodžių lavina?
tuomet aš kas? kuri nenaudoju NIEKAM tokių žodžių? pabaisa? veidmainė?

kiek dar ginsi jų stilių ir pulsi vien ant manojo?

būk nešališka. juk tai tavo siekinys.

O kodel tu uzsimerki i tai ka easo Ubuntu. Vakar pvz Moonte iskoneveije, Us Sviesos pastoviai trypua, nors ta mandagiai bendrauja? Viskas su tavim aisku, neveltui sena nare rase apulie tave, jog senqlai forume esi pagarsejus. Tas zinok labai matosi ir tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 22:53)
ZKB, ar verta? Man rodos, visam forume, apart given444, daug maz suvokia kas slypi po Ubuntu*** niku.

Na atitempsi tu tuos faktus, apie kuriu turini mes visos daug maz numanom, jog neatitinka tikroves, eilini karta demaskuosi jos nora pagrazinti situacija, manai kas nors pakis, ne. Ubuntu*** vel issisukines, rasy kilometines paklodes su alogiskai kaltinimais tau ir visom kitom, vel lies pagieza. Given444 vel baksnos pirsteliu, burbanti vel plos katutemis. Action.

Tempsiu tik tuo atveju, jeigu ubuntu pageidaus. Nes juk moterytei vakar buvo laaabai idomu, ką išsiaiškinau. Vat šiandien nepatingėjau ir pasiknisau biggrin.gif
Papildyta:
Va, spec. dėl.given atitempiu vakarykščio ubuntu posto screenshotą. Ku kūūū, given, tark žodį. Normalu čia? Kaip įžeidinėjimai moontes adresu? Kaip paskutinė paryškinta frazė? Aš pvz priėjus prie rūkančio bendradarbio tėkščiau: "tu narkomanas!!!" Normalus žmogus įsižeistų, reik manyt, tu irgi įsižeistum ar supyktum, arba tiesiog pagalvotum, kad taip kalbantis žmogus yra nepilno proto, o vat ubuntu viskas čiki, dergtis galima? Suprask, forumo pašnekovai- aukos alkoholikai neadekvatai?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 22:13)
Labai klysti, nes turi mazai informacijos, nurasydama tai 8-10-ciai zmoniu. Pereik per temas, kur bendravo *Sani*-ubuntu***, tada gal suvoksi, kad zmoniu skaicius znekliai didesnis. Juk nebereikalo asmuo *Sani* issiregistravo. Elgesio desningumo neizvelgi? kalti tik oponentai? Dar idomiau, i ta skaiciu aptenka labai padorus ir mastantys nikai, kurie nelinke kelti alaso. TAi irgi atestacija.

Piktziugauja tik vienas asmuo, pirstai neordysiu, ir tu tikrai zinai kas. Jam patinka kirsinti, provokuoti zmonese neigiamas emocijas.

Jei as "nevarau" ant zmoniu, kuriuos provokuoja tavo ir burbancios palaikoma Ubuntu***, tai dar nereiskia kad esu saliska. Tisiog bandau paaiskinti konflikto priezastis. TAu jos niekines, tuomet niekuo negaliu padeti.

As neturiu tiek itakos, kad uzdrausti zmonems reaguoti i Ubuntu*** izvalgas kurios dazniausiai netatitnka tikroves. Sorry. Itariu tu lygiai taip pat, neturi tokios irakos Ubuntu, kad ji keistu savo minciu raiska, bendravima su oponentais.

TAigi, kas is musu saliskai vertina?

Nu ka...nerimsti ziuriu. Niekaip negali praeiti i mane pirstais nepabadzius. Tada klausyk...tu be diedo, kaip merga be papu. Viena bijai gyventi, del to keliais ir ejai aplink savo dieda, kad sugristu. Cia pasakas seki, kad kokie jus stiprus ir kaip viena, o is tikruju, tai net savo visus pinigus sukisai i imone, kurio vadovu padarei savo vyra (pazymekime, kad butent tuo metu kai buvot jau po skyrybu), kad tik jis sugristu, pati likdama tik akcininke. As taip nesizeminciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 spalio 2017 - 23:16
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 22, 00:14)
Nu ka...nerimsti ziuriu. Niekaip negali praeiti i mane pirstais nepabadzius. Tada klausyk...tu be diedo,  kaip merga be papu. Viena bijai gyventi,  del to keliais ir ejai aplink savo dieda,  kad sugristu. Cia pasakas seki,  kad kokie jus stiprus  ir kaip viena,  o is tikruju,  tai net savo visus pinigus sukisai i imone,  kurio vadovu padarei savo vyra (pazymekime,  kad butent tuo metu kai buvot jau po skyrybu),  kad tik jis sugristu,  pati likdama tik akcininke.  As taip nesizeminciau.

Jezau jezau blink.gif . Kas tau darosi?
Tu zinai savo gyvenima iki pat jo galo? Tu zinai apie savo vyra ir jusu likima? Tai tu pati gal keliaus sliauziot susiruosei, kad kitoms tai paisai?
Ziurekit trys asabos - tu, Monteverte ir Cicio, kad nereiktu jums prie suskilusios geldos sedeti, kai viska prarasit ( as ginkdie nelinkiu, bet palei Montevertes karma). Tokie individai arba pasilieka nezmonem arba pasitaiso, kai jiems gyvenime kazkas baisaus atsitinka ir kai jie pamato aplinkiniu nuosirduma ir empatija.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 00:39)
Jezau jezau blink.gif . Kas tau darosi?
Tu zinai savo gyvenima iki pat jo galo? Tu zinai apie savo vyra ir jusu likima? Tai tu pati gal keliaus sliauziot susiruosei, kad kitoms tai paisai?
Ziurekit trys asabos - tu, Monteverte ir Cicio, kad nereiktu jums prie suskilusios geldos sedeti, kai viska prarasit ( as ginkdie nelinkiu, bet palei Montevertes karma). Tokie individai arba pasilieka nezmonem arba pasitaiso, kai jiems gyvenime kazkas baisaus atsitinka ir kai jie pamato aplinkiniu nuosirduma ir empatija.

Abra kadabra - cambalai ant nosies uzauga karpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 22, 00:44)
Abra kadabra -  cambalai ant nosies uzauga karpa  biggrin.gif

Kokia nenormali visgi esi. O dar rasei, kad tau 50. Vieni i senatve isminties pasisemia, kiti vaikeja...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 00:46)
Kokia nenormali visgi esi. O dar rasei, kad tau 50. Vieni i senatve isminties pasisemia, kiti vaikeja...

Kaip ten sako, su amžium ateina išmintis. Bet kartais amžius ateina vienas biggrin.gif (čia apie ubuntu)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 22, 00:46)

I give a f...
Sooooooorry

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 spalio 2017 - 00:05
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 22, 01:00)
I give a f...
Sooooooorry

Eik kojas nusimazgok ir tarpupirscius, kad vyras belaizydamas grybu neuzsikrestu. Labanakt 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 22, 00:55)
Kaip ten sako, su amžium ateina išmintis. Bet kartais amžius ateina vienas biggrin.gif (čia apie ubuntu)

Tu ir burbai nedrauge, jei ka.
Atsakyti