Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 21, 16:38)
Ot naujiena.  Jau prieš 2000 metų žmonės žinojo - " kas leidžiamas Jupiteriui, tas neleidžiama jaučiui". Ar tu veganiškų idėjų apžavėta eisi Senekos įžvalgas paneiginėti -
jei leidžiamas Jupiteriui, turi būti leidžiama ir jaučiui.

Nu jo. Yra dar viena patarle, išversiu is anglu kalbos - Is visu lygių yra lygesnių.

Sikau ir tapsnojau as ant to veganizmo, man ne idejos rupi , o zmoniu sielos buvis.
Juk tos - labai save skaitancios protingomis ir galinciomis pateikti save, kaip pavyzdi (cia ne vien apie Moonte, O visas, megstancias sakyti - o jau pas mane, o jau mano šeima, o jau as...) is tikruju tokios nelaimėlės gyvenime, tiek šūdo pririje, tiek ašaru islieje, kad mums gal net sunku butu patiketi. Todel joms mirtinai reikia sakyti visiems, kad 'va dabar tai as, man ir manes, tai oho' (ne taip, kaip anksciau). O tas 'ne taip, kaip anksciau' dazniausiai nutylimas.
Paprasciausiai psichologija.
Atsakyti
Ir dar givenn444,
Jei tau istiesu rupi Ubuntu***, turi gerai padirbeti, neskatinti antipatija kitaip mastantiems, o atvirksciai - kitaip mstantis tai neribotas zmogu, ne pilka mase, o svarbiausia, ne neteisingai mastantis, o tiesiog kitaip vertinantis. Kitokiu atveju, ji bus zaisliukas manupuliatoriu rankose. TAu uzteks izvalgos apie ka as... Ne ZKB problema su savo staciokiskumu, ji slypi zymiai giliau ir kitoje vietoje.

Dainele sia tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2017 - 17:35
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 09:33)
Hmmmm,
ar šitoj jovalynėj atrasi mano postą?
Jei jau domiesi tuo humane killing ir esi gailestingesnė nei įprastas vartotojas, suprasi, jog nėra tokio dalyko kaip švelnus nužudymas. kaip kad nėra pasiteisinimas psichologinis smurtas (nors žymių nesimato), ar tik patampymas už plaukų (gi ne kumščiu trenkė į akį), kaip ir nepateisinama bet kokia prievarta, ne vien kuomet kuloku švaistosi...
su gyvuliais nėra elgiamasi gerai, jie nesijaučia gerai, išleidžiami pasiganyt vos kelis mėnesius per metus, vis tiek gauna antibiotikų dozes, nes infekcijos dėl besaikio išnaudojimo nenyksta, čia su vištomis ir karvėmis, ir tt.
juo žmogus nori domėtis, atsirinkti, iš kur gauti nesmurtinę mėsą, juo darosi lūdniau...jis suvokia, kad tos prievartos yra, ir tuomet jis(žmogus) yra priverstas keistis iš esmės....

Radau smile.gif Given444, tarp mūsų pozicijų yra esminis skirtumas - aš laikau gyvulius mūsų mitybos grandinės dalimi ir tai, kad juos valgome - mano realybės, nuo kurios aš neturiu poreikio bėgti, dalis. Taip, tam, kad taptų mano maistu, gyvūnai turi numirti. Laukiniai žvėrys nesirūpina savo aukos komfortu, kai šie tampa jų maistu. Kadangi mes, žmonės, turime visokių papildomų taisyklių prisikūrę savo gyvenime, mes į tą mirties procesą žiūrime kiek kitaip. Žmogus susireikšmina ir galvoja, kad jis žino kaip yra teisingiau. O vat liūtai dėl to, kad auką sudrasko, nė kiek nesijaudina. Ar neperlenkiam gyvūnus prilygindama žmonėms? Man atrodo, kad taip. Jums - ne. Kiekviena turim teisę į savo nuomonę. Nors jei jau taip pagalvojus apie kitos narės pasakas apie karmas, tai gal tos karvės ir vištos turi kankintis, gal joms taip lemta? (čia ironija, ne realus mano požiūris, jei ką)

Aš neturiu tiek gailestingumo, kad kankinčiausi dėl to, kad karvė ar višta į lauką negali išeiti. Nu neturiu ir tiek. Manęs tai nejaudina, jei atvirai. Grynai iš savanaudžių paskatų aš norėčiau, kad gyvūnai augtų jiems palankiomis sąlygomis. Bet tai nelabai turi ką bendro su gyvūnų interesų apsauga.
Atsakyti
O šiaip.. būtų įdomu sužinoti, kur ubuntu padėjo šunį ir katę, kuriuos laikė Lietuvoje? Į Airiją jų nesivežė, Lietuvoj neturėdavo kam vaikų palikti, tai kur paliko augintinius? Išmetė?
Atsakyti

Ubuntu nenuostabi savo ruožtu, jei valgytų ką ir tu ir šnekėtų ką ir tu?

JI neadekvati ir tiek. Keliais eina dėl gyvūnų, bet batukai-odiniai, o katė-nesterilizuota. Todėl ji tiesiog tuštukė.

Atsakyti
Moonte, aš nemanau, kad moterys, jų apie 8-10, varančios ant Ubuntu, yra geros. man primena vidurinės mklos laikus, visi ratu apstoja - ant vieno žmogaus. matyt vaikystėj darė tą patį.
o čia suaugę.
azartas. piktdžiuga....
vėl ZKB postas - "klounė sudegusio teatro" (tarsi negana vieną sykį pasakyti).
geros sielos po bjaurių žodžių lavina?
tuomet aš kas? kuri nenaudoju NIEKAM tokių žodžių? pabaisa? veidmainė?

kiek dar ginsi jų stilių ir pulsi vien ant manojo?

būk nešališka. juk tai tavo siekinys.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 22:03)
Moonte, aš nemanau, kad moterys, jų apie 8-10, varančios ant Ubuntu, yra geros. man primena vidurinės mklos laikus, visi ratu apstoja - ant vieno žmogaus. matyt vaikystėj darė tą patį.
o čia suaugę.
azartas. piktdžiuga....

Labai klysti, nes turi mazai informacijos, nurasydama tai 8-10-ciai zmoniu. Pereik per temas, kur bendravo *Sani*-ubuntu***, tada gal suvoksi, kad zmoniu skaicius znekliai didesnis. Juk nebereikalo asmuo *Sani* issiregistravo. Elgesio desningumo neizvelgi? kalti tik oponentai? Dar idomiau, i ta skaiciu aptenka labai padorus ir mastantys nikai, kurie nelinke kelti alaso. TAi irgi atestacija.

Piktziugauja tik vienas asmuo, pirstai neordysiu, ir tu tikrai zinai kas. Jam patinka kirsinti, provokuoti zmonese neigiamas emocijas.

Jei as "nevarau" ant zmoniu, kuriuos provokuoja tavo ir burbancios palaikoma Ubuntu***, tai dar nereiskia kad esu saliska. Tisiog bandau paaiskinti konflikto priezastis. TAu jos niekines, tuomet niekuo negaliu padeti.

As neturiu tiek itakos, kad uzdrausti zmonems reaguoti i Ubuntu*** izvalgas kurios dazniausiai netatitnka tikroves. Sorry. Itariu tu lygiai taip pat, neturi tokios irakos Ubuntu, kad ji keistu savo minciu raiska, bendravima su oponentais.

TAigi, kas is musu saliskai vertina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2017 - 21:23
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 21, 13:55)
Given, bet Ubuntu puolama ne del to, kad ji vegetare. smile.gif</p><p>Ir dar kalbant apie mesos valgyma ir zmoniu ziauruma, tai kaip tu paaiskinsi Montevertes atveji? Vegane, zmoniu visiskai neatjaucia, ziauri. Tu skaitei ta komentara apie tai, kad gerai kai kuriu zmoniu mirtys, zeme atsikrato balasto. Matei ta apie tai, kad kazkokia nare su ja pykosi ir dabar serga? Piltdziuga jos pajautei del zmogaus ligos? Komentara, kad dvi nares is sitos temos vistiek anksciau ar veliau padves. Tai as tikrai zmoniu ziaurumas vienas kitam kyla is mesos valgymo? </p>

Kas prabilo. Pati ta, kuri šventa ir nesmurtauja mirksiukas.gif biggrin.gif
Visata labai teisingai sukonstruota, joje vyrauja balansas. Ką pasėji, tą ir pjauni. Jei kuri narė, įskaitant tave pačią (tu irgi sergi bei temose po to guodiesi) perdaug lenda į kitų žmonių gyvenimus, perdaug gilinasi ne į savo reikalus, žiūri ne savo gyvenimo, o kišasi į kitų, priversta patampa daugiau savimi rūpintis ir lengviausias kelias tą daryti, t.y. atsigręžti į save, yra per ligas ax.gif
Sakysi neteisinga? Man regis, kad labai teisinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 22:03)
....

Tau buvo sakyta at-si-pist, nes rimtai jau nusibodai. UzsiZKBagsėjai per daug, tokia pat falšyvka, kaip ir tavo draugutė. Tau tik epitetai kliūva? O draugutės veiksmai nekliūva? Tai, kad odinius batus nešioja, pieno produktus vartoja, garantuotai ir mėsą valgo, nes juk kai gamina diedui ir vaikams, sau atskirai nesigamina, beglobių armiją daugina, tai ko verti jos pezalai? Čia būtų lygiai tas pats, jei aš išėjusi mieste rėkaučiau, kad esu prieš smurtą ir sulig tais žodžiais trenkčiau kam nors snukin. Vat ubuntu forume elgiasi lygiai taip pat, DĖL TO ją ir puola. Ir tik nereikia iš jos daryti vargšės aukos, juk negali būti, kad visi blogiečiai, o ji viena šventuolėlė? Pasiskaityk, kur ji reiškiasi ir kaip į ją reaguoja, visur tas pats, tai gal problema joje, nemanai?
Kiek dar lįsi jai į subinę be muilo ir nematysi jos VEIKSMŲ, kaip, beje, ir EPITETŲ kitų forumiečių atžvilgiu? Toli ieškot nereikia, tam tikros frazės buvo paryškintos vakar dienos poste, bet sąmoningai ignoruoji savo draugutės vėmalus, ania? wub.gif
Kiek dar kabinėsies prie epitetų, bet užmerksi akis į draugutės veiksmus? Būk nešališka!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 21 spalio 2017 - 21:31
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 21, 22:23)
Kas prabilo. Pati ta, kuri šventa ir nesmurtauja mirksiukas.gif  biggrin.gif
Visata labai teisingai sukonstruota, joje vyrauja balansas. Ką pasėji, tą ir pjauni. Jei kuri narė, įskaitant tave pačią (tu irgi sergi bei temose po to guodiesi) perdaug lenda į kitų žmonių gyvenimus, perdaug gilinasi ne į savo reikalus, žiūri ne savo gyvenimo, o kišasi į kitų, priversta patampa daugiau savimi rūpintis ir lengviausias kelias tą daryti, t.y. atsigręžti į save, yra per ligas ax.gif

Aciu, Monteverte, nors man tavo paziuros nepriimtinos, bet kaip bebutu tu neveidmainiauji, esi tokia kokia esi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 22:13)
. Juk nebereikalo asmuo *Sani* issiregistravo. ?

Neišsiregistravo biggrin.gif Nesilanko nuo 2016 rugpjūčio 2. Dabar kaip tik skaitau jis temą apie diedą, vaikų, diedo amžių jau žinau, taip pat santuokos trukmę, einu skaityt toliau biggrin.gif O šiaip tai juokiuosi, nu kaip žmogus nesugeba parašyt tokių paprastučių žodžių teisingai, "forMumas, ster"i"otipai, nEEsu" ir kt perliukai, tos pačios klaidos tiek sani, tiek ubuntu nicku biggrin.gif

P.S. Ubuntu buvo labai smalsu, ar jau išsiaiškinau jos ir vaikų amžių, tai jei bus labai didelis noras, sutempsiu postus čE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 21 spalio 2017 - 21:34

Kas prabilo. Pati ta, kuri šventa ir nesmurtauja mirksiukas.gifbiggrin.gif

Po ko temose guodziuosi? 

Atsakyti