Matai, iš_šviesos? Nieko tu nesuvoki, ne-su-vo-ki, pilkoji biomase. Visažinė eGZpertė kalba, klausot ir konspektuojat!
Matai, iš_šviesos? Nieko tu nesuvoki, ne-su-vo-ki, pilkoji biomase. Visažinė eGZpertė kalba, klausot ir konspektuojat!
Tau nepatiktu, o man tai savaime suprantamas dalykas. mes skiriames ne tik lytiniasi organais, deja. Moteris aplamai visai kitokia butybe nei vyrai, kol to nesuvoksi turesi problemu su moteriskais organais, nes neigi savo moteriskuma, ai ilga sneka ir tau vis tiek neidomu...Man tikrai neidomu. Aciu uz rupesti, kaip tik pasidariau magnetini rezonansa, nei vieno endo zidinio nerado, o po operacijos gana daug laiko praejo.
As renkuosi nesuvokti tu jos ideju, nenoriu sprausti save i remus, kad as moteris, as turiu ta, ana, sita, bet ne kita.
Mano galva protingas pasirinkimas, neapriboti savo gebejimus, galimybes lytiskumu.
Man keista, kai kalbama apie zmogaus morale, kultura, gebejimus, emocijas ir t.t. Yra painiojami reprodukcijai skriti organai. Na galimai jie kazkam veikia vietoj smegenu. Ka as zinau.
Mano galva vyro protingumo neitakoja tarpukojo turinys, kaip ir uz moters empatija, dubens organai neatsako.
Viskas yra jusu pasirininkimas, kuom tiket, ka daryt, kiek pazint save....
Nebūk žiauri. Kas bus kai visos išsivaikščios...
...
Ziaurios tos, kurios mano, jog joms galima tai, kas negalima kitoms.
Kaltina izeidimais jų didenybėms , o pacios tik ir ziuri kaip kitam ikasti.
Veidmainės.
Kaltina izeidimais jų didenybėms , o pacios tik ir ziuri kaip kitam ikasti.
Veidmainės.
Ot naujiena. Jau prieš 2000 metų žmonės žinojo - " kas leidžiamas Jupiteriui, tas neleidžiama jaučiui". Ar tu veganiškų idėjų apžavėta eisi Senekos įžvalgas paneiginėti -
jei leidžiamas Jupiteriui, turi būti leidžiama ir jaučiui.
Koks įkvepiantis buvo paveikslėlis čia įdėtas, apie visų tikėjimų draugystę ir pan. Tarsi mes gyvename vakuume ir bendraujame tik su tokiais kaip mes.
Turiu nuvilti, Ubuntu, mano bent jau draugų, pažįstamų tarpe yra visokiausių žmonių. Ir man su jais įdomu, nes jie kitokie, TAČIAU nė vienas jų neaiškina man, kad turėčiau tapti religinga, kad turėčiau tikėti būtent tą dievą ir ne kitokį, kad turėčiau tapti vegetare, kad turėčiau..... Supranti, čia protingų žmonių bendravimas-nekišti per prievartą savo minčių kitam.
Turime pažįstamų porą, labai religingi, o dar labiau-geri žmonės. Su jais labai įdomu, labai, su jais tiesiog gera būti. Jie ten keliavo kažkokiu keliu, padėjo čia pabėgėliams, jie lankosi bažnyčioje ir tiesiog skleidžia šviesą. Ir jie niekada neaiškino, nesistebėjo, kad aš netikinti. Tai yrapagarbus buvimas kartus.
Tu gi kiši savo tiesas kaip neįveikiamas, nuo to kišimo natūrali atmetimo reakcija. Iš karto.
Tau nepatiktu, o man tai savaime suprantamas dalykas. mes skiriames ne tik lytiniasi organais, deja. Moteris aplamai visai kitokia butybe nei vyrai, kol to nesuvoksi turesi problemu su moteriskais organais, nes neigi savo moteriskuma, ai ilga sneka ir tau vis tiek neidomu...
O tu turi problemų su moteriškais organais kodėl, jei taip išskirtiniai suvoki savo moteriškumą?
Kad moterys skiriasi nuo vyrų-joks stebuklas. Skiriamės ir kūnu, ir reakcijomis į tam tikrus dalykus, TAČIAU esame lygūs.
=5XMZ032HSxU]FILMUKAS i tema[/url]
Apie Ubuntu***
Visos cia diskutuojancios moterys yra nuostabios, visos, ju tarpe blogu tikrai nera, tiesiog nereikia Ubuntu*** chamiskai rautis.
Ubuntu nenuostabi savo ruožtu, jei valgytų ką ir tu ir šnekėtų ką ir tu?
O as teigiu, kad VIOSOS sio forumo moterys GEROS, nepriklausomai ka valgo. VISOS.
Hitleris buvo vegetaras, jei gerai pamenu nuo 1931 metu, butent tuomet kada pradejo kara, baisiai mylejo sunis, bet jam tai nesutrukde, zudyti milijonus zmoniu.
Nustok gyven444, pritempineti uz ausu...