Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 12:53)
kokiu stilium, Moonte?
tu mane stebini.
O koks ZKB stilius, cambalos ir kitu?
pažiūrėk, kaip ZKB i mane kreipėsi (paskutinis jos postas) ir kaip ką tik jai atsakiau...
Darsyk atsimerk, kas čia forume ant emocijų groja....ir ad hominem diskutuoja.
pažiūrėk, kiek jos pilsto diena naktį net apsiputojusios (ir jų postai tau šventi, tu subegi jų "šūdus" išrankioti ir pamatyti dievišką esmę komentaruose, o mano komentaruose jokio dieviškumo net nėra, nes tiesiog "tai nesutampa su tavo lėkštės turiniu".
liūdna, kad esi tokia šališka.

p.s. aš nereaguoju niekaip nei emociškai, nei ad hominem, nes mano vienas postas paskęsta tarp 10 puslapių birzgalų. rytoj jau bus vėl 20 psl prirašyta.

Jos neturi jokios misijos, neskelbia tiesu. Tai gali suprasti?
Ne joms, O TAU REIKIA BUTI JU ISGIRSTAI. Ir ne joms o tau reikia prie ju prisderinti. Tai tavo misija, zinoma jei tave domina rezultatas.

Ir tas tavo pastovus i jas pirstuku baksnojimas nieko neduoda, ir tikrai neartina prie tavo tikslo - SKATINTI SUSIMASTI. Tu pati, tuo kurstai ju emocijas, nukreipi nuo mastyma.

As gi iki taves negaliu prisibelsti, nes parasiau "bezdzione su granata", viskas, tuo parasymu as viska tavyje uzblokavau, stovi gynybos pozoje. Ka berasyciau tu manes negirdi, nes protas neveikia, dominuoja emocijos. Analogiskai ir su jomis, jei pastoviai baksnosi i jas pirsteliu, gausi desninga rezultata. NEGI AS SUNKIAI SUVOKIAMAUS DALYKUS TAU RASAU?

Man nereikia atsimerkti, as puikiai matau ir pazistu zmogiska prigimti ir reikalui esant moku ja valdyti. Galiu ramiai susitvarkyti su sia situacija, buti isgirsta. As geranosriskai bandau tau paaiskinti, bet ne, "tavo gynybos poza maiso.

O tau filmukas, galimai dasibelsiu.
FILMUKAS i tema

Apie Ubuntu***
Visos cia diskutuojancios moterys yra nuostabios, visos, ju tarpe blogu tikrai nera, tiesiog nereikia Ubuntu*** chamiskai rautis. Tau paskutinis jos postas, analize apie mano traumuota kudykiste patiko? Juk anai smegenu neuztenka suvokti, kad tai asmeniskumai, kad ji ne psichologe ir t.t. Anot taves as turiu buti baisdiai apsipatenkinus skaitydama tuos vejus... Mat ji sunis, lai ji analizuoja, nei as numirsiud el to neika, a gaila, bet tuomet nebaksnoja pirsteliu i kitus ir i mane, kad bandom analizuoti jos elgesi. JUK DEL TO IR KYLA ALASAS. Pati musa pati rekia. Bet sugebek tu man per visas temas taip. Ir zinoma kalti SM zmones.

Jau kArta rasiau, patiko vieno psichologo izvalga. "Jei zmogus pastoviai lipa ant to paties greblio yra didele tikimybe, kad ta grebnli jis nesiojasi su savimi".

O tau vertetu, per AZ jei tu tikrai rupiniesi ja, jai tai paaiskinti, galimai ji isgirs, nes tu esi jai autoritetas. Gindama ja nuo neva "puolanciu", tu jai darai meskos paslauga. Nes jos bendravimo igudziai nekinta, o tavo gynyba, tai skatina NEKEISTI. VAdinasi, ja puls ir skAudins nebutinai sios temos dalyviai. Pagalvok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2017 - 12:52
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 13:12)
Man aiskini del mano vyro. Given del manes, neturi prie ko daugiau prie jos prisikabinti doh.gif lotuliukas.gif Ji nera atskainga uz mane doh.gif kada tu tai suvoksi, ar visus aplink kaltinsi, nes nei vieno idealaus nera ir tai tau bus pasiteisinimas del savu nuodemiu? </p>
<p>Kai mano nors vienas kaciukas bus gatveje galesi kazka pasakoti , dabar tai tik tavo paranoja ....</p>

Kai tu, nuopuša, nustosi aiškinti kitiems dėl mėsos valgymo, ir kt dalykų, pvz dėl kosmetikos naudojimo, alkoholio, kt vartojimo, nustosi klijuoti etiketes, rašinėti šizofreniškus kliedesius, tada ir prie tavęs niekas nesikabinės. Forume daugiau nėra tokios klounės, kaip tu.
Tai pala, kaip tai neatsakinga, kokia jos misija? Bent 1 žmogų "atverst" į "teisingą" gyvenimo būdą, tai ką, tokia gera draugutė, nepaklausysi jos?

Nei tu žinai, kur tie tavo pridauginti katinai atsidurs, nei kiek dar prisidaugins, taip kad nekalbėk ir neapsimetinėk šlanga, daugintoja tu susmirdus.
Atsakyti
Veganės it vegetares, tikiuosi jums proto bus praignoruoti subtilius kabinejimusis. Pabandykit padaryti bandyma - neatsakinekit i izeidimus kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 13:20)
taip ir galvojau kaip visada tusti pazadai lotuliukas.gif</p><p>mandra baksnot i trukumus, bet va padet jau vsias mandrumas baigiasi ar ne? Kiek man zinoma musu mieste nera batu, kurie nesusije su zudymu, deja. Gal kur yra bet kol kas nerandu, randu tik internete ir tai labia mazas pasirinkimas, o nesimatavus galima nebent rubus pirktis ne batus. </p><p>Gavoji batais ir baiktusi viskas. dabar striukes ieskau ziemines, vel tas pats? ka rinktis? Toliau rubai, su jais siek tiek pparasciaus galima rinktis lina, medvile, bed paprasta medvilne tresiama duagiausiai is visu kulturu ir labai kenkia gamtai , organic medvilnes rubu labai mazai. </p><p>Taigi kai prabundi pamatai labai labai daug blogu dalyku ir kad viska apsikuopti prireiks zmonijai daug metu, gal del to jus taip ir pykstat, nes nenorit prabusti, kai jus zadina ....</p>

Alio, lunatike, prašom pacituok, kur aš tau kažką žadėjau? Nu, mandra tu baksnot į kitus, ale kai į pačią pabaksnoja, debiliški išsivartymai pradeda į trasą eit.
Kas nori, tas randa, nežinojai? Bet tu NENORI, bet NEIEŠKAI, nes tau PATOGU avėt gyvulio lupeną ir tuo pačiu graudinančius video apie karviukus dėliot, falšyvka. Ajajaj.. bėda, nieko nerandi, Šiaurės Korėjoj gyveni, nu tikra vargšelė. Ką, draugutė nieko nepataria? Taigi tokia užkietėjus veganė, gyvūniukų ambasadorė, turėtų apšviest tave visais klausimais. Ko čia vartytis, teisintis?
Atsakyti

mano jautruma gyvunams, vyras nuraso mano moteriskumui. Vat jei butu daug vyru autoritetingu gal kitaip ziurtetu, pas vyru siek tiek kitaip veikia viskas :lol: ( cia ir anekdotas kuri cia rase, apie tai kaip senis saltis geriau nestu drakona dovanu, ne rastu vegana vyra :lol:)

Kol kas jis nemato , nei sveikatos naudos, nei jam kazkoks pergyvenimas del gyvunu kyla, jis tai supranta kaip normalu dalyka, kaip ir jus cia visos. Bet jus moterys, todel, itariu jauciat daugiau viska kitaip, nei vyrai....

Man labai nepatinka kai zmogaus poziuris ir nuomone suvedami i lytinius organus. Supykciau ant vyro, kuris man sakytu, kad as kazka darau ar sakai, del to, jog esu moteris. Lygiai taip pat nesuprantu kodel mes turetume "jausti daugiau" uz vyrus. Toks primityvus poziuris i lytis man ziauriai nepriimtinas.

Atsakyti

Taip, būtent. Ir tokių falšyvkų nuopušų baksnojimai manęs nei kiek neveikia.
Papildyta:
Tau patinka, kai tave durnina? Mazochistė iškrypus?

Tai tu durnini, tave tai ir veikia, ne mane, kada suvoksi?, man tavo durninimai kaip vanduo nuo zasies, neveikia, nes man neriekia kad kas is isores pasakytu kiek as pritinga ar kvaila, zinau save tokia kokia esu, taigi jusu keiksmai tik jums paciom ir krenta ant galvu :) O jei mano kalbos taves neveiktu, nebutu tiek keismu ir emociju is tavo puses :lol: Nors man mieliau butu, jei ne emociskai reaguotum o su protu, butu idomiau bendrauti.

O tu pati kazko atsisakei, nevalgai gal mesos, neavi odiniu batu , nei sintetiniu naftos batu? tavo seima gal jau visi veganiskai matinasi? Ne? tai palei tavo logika is vis negali neiko sakyti, taigi sedek ir dieva mylek :lol:

Atsakyti

:D 

Taigi rasei, kad man teks atprasti nuo savo iprocio. Jinai gi parase, jad gal as nepaleistuve, gal ir nealkoholike, gal ir nekompleksuota clap.gifclap.gifclap.gif, tai gi zadejau nebevadint nedasutele, jei taip parasys biggrin.gif. Tai va ir laikausi zodzio.
Man tai atrodo geriau iskeikti, nei mandagiai zeminti.

Bet tu ten del vieno zodzio jai zadejai.  :D Jei rimtai, gerai, kad nekeiki. Is kitos puses, man irgi kartais taip knieti ka nors tokio vaikiskai slykstaus parasyti, bet tramdausi. 

Atsakyti

Man labai nepatinka kai zmogaus poziuris ir nuomone suvedami i lytinius organus. Supykciau ant vyro, kuris man sakytu, kad as kazka darau ar sakai, del to, jog esu moteris. Lygiai taip pat nesuprantu kodel mes turetume "jausti daugiau" uz vyrus. Toks primityvus poziuris i lytis man ziauriai nepriimtinas.

Tau nepatiktu, o man tai savaime suprantamas dalykas. mes skiriames ne tik lytiniasi organais, deja. Moteris aplamai visai kitokia butybe nei vyrai, kol to nesuvoksi turesi problemu su moteriskais organais, nes neigi savo moteriskuma, ai ilga sneka ir tau vis tiek neidomu...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 21, 13:34)
Veganės it vegetares,  tikiuosi jums proto bus praignoruoti subtilius kabinejimusis. Pabandykit padaryti bandyma  -  neatsakinekit i izeidimus kelias dienas.

Kur kugelio, cepelinų, lašinukų foto?
Atsakyti

Gerai merginos gero savaitgalio jums, geru minciu. :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 13:41)
Tai tu durnini, tave tai ir veikia, ne mane, kada suvoksi?, man tavo durninimai kaip vanduo nuo zasies, neveikia, nes man neriekia kad kas is isores pasakytu kiek as pritinga ar kvaila, zinau save tokia kokia esu, taigi jusu keiksmai tik jums paciom ir krenta ant galvu smile.gif O jei mano kalbos taves neveiktu, nebutu tiek keismu ir emociju is tavo puses lotuliukas.gif Nors man mieliau butu, jei ne emociskai reaguotum o su protu, butu idomiau bendrauti.</p><p>O tu pati kazko atsisakei, nevalgai gal mesos, neavi odiniu batu , nei sintetiniu naftos batu? tavo seima gal jau visi veganiskai matinasi? Ne? tai palei tavo logika is vis negali neiko sakyti, taigi sedek ir dieva mylek lotuliukas.gif</p>

Oi, ne tik aš, kada suvoksi? Tave durnina absoliuti dauguma ten, kur tu forume pasirodai, ne tik šioje temoje, kada suvoksi? Protingas žmogus šiaip jau pamąstytų, na o iš traumuotų nėra ko norėt suvokimo.
Ne, aš neatsisakiau nei mėsos, nei odinių batų, BET IR NEPRIKAIŠIOJU KITIEMS DĖL TO, NEDAŠUTĖLE TU. Bet tai bože bože, kaip būti tokia nedašutusia? Vat jei aš pradėčiau pisti protą kitiems, pati elgdamasi totaliai priešingai (pvz, kaip tu) tai tikrai.būtų neadekvatu putotis, jei man tai primintų, bet tu, kiaulės akis įsistačius, nesusipranti, kitiems lesi smegenis, o pati ką?
Atsakyti

aš tai nesijaučiu ėdama skėrių.
žiūrėk, šioje temoje yra pavadinimas: Įžeidinėjimai.
esmė ir atitinka turinį.
čia temos kinta.
siūlyk savo naują temą.
prie gyvūnų dar sugrįšime.
aš laikausi Gandžio, Shaw ir kitų nuomonės: "Kol mes būsim žiaurūs gyvūnams(gyvoms būtybėms), manysim, kad et, jie nežmonės, tad galim juos kapot, tol būsim žiaurūs vien kitiems."
mirties kultūra.
ši diskusija ir kalbėjimo stilius - grynas pavyzdys kaip urmu puolamas vienas žmogus.

Given, bet Ubuntu puolama ne del to, kad ji vegetare. :)

Ir dar kalbant apie mesos valgyma ir zmoniu ziauruma, tai kaip tu paaiskinsi Montevertes atveji? Vegane, zmoniu visiskai neatjaucia, ziauri. Tu skaitei ta komentara apie tai, kad gerai kai kuriu zmoniu mirtys, zeme atsikrato balasto. Matei ta apie tai, kad kazkokia nare su ja pykosi ir dabar serga? Piltdziuga jos pajautei del zmogaus ligos? Komentara, kad dvi nares is sitos temos vistiek anksciau ar veliau padves. Tai as tikrai zmoniu ziaurumas vienas kitam kyla is mesos valgymo? 

Atsakyti