tu mane stebini.
O koks ZKB stilius, cambalos ir kitu?
pažiūrėk, kaip ZKB i mane kreipėsi (paskutinis jos postas) ir kaip ką tik jai atsakiau...
Darsyk atsimerk, kas čia forume ant emocijų groja....ir ad hominem diskutuoja.
pažiūrėk, kiek jos pilsto diena naktį net apsiputojusios (ir jų postai tau šventi, tu subegi jų "šūdus" išrankioti ir pamatyti dievišką esmę komentaruose, o mano komentaruose jokio dieviškumo net nėra, nes tiesiog "tai nesutampa su tavo lėkštės turiniu".
liūdna, kad esi tokia šališka.
p.s. aš nereaguoju niekaip nei emociškai, nei ad hominem, nes mano vienas postas paskęsta tarp 10 puslapių birzgalų. rytoj jau bus vėl 20 psl prirašyta.
Jos neturi jokios misijos, neskelbia tiesu. Tai gali suprasti?
Ne joms, O TAU REIKIA BUTI JU ISGIRSTAI. Ir ne joms o tau reikia prie ju prisderinti. Tai tavo misija, zinoma jei tave domina rezultatas.
Ir tas tavo pastovus i jas pirstuku baksnojimas nieko neduoda, ir tikrai neartina prie tavo tikslo - SKATINTI SUSIMASTI. Tu pati, tuo kurstai ju emocijas, nukreipi nuo mastyma.
As gi iki taves negaliu prisibelsti, nes parasiau "bezdzione su granata", viskas, tuo parasymu as viska tavyje uzblokavau, stovi gynybos pozoje. Ka berasyciau tu manes negirdi, nes protas neveikia, dominuoja emocijos. Analogiskai ir su jomis, jei pastoviai baksnosi i jas pirsteliu, gausi desninga rezultata. NEGI AS SUNKIAI SUVOKIAMAUS DALYKUS TAU RASAU?
Man nereikia atsimerkti, as puikiai matau ir pazistu zmogiska prigimti ir reikalui esant moku ja valdyti. Galiu ramiai susitvarkyti su sia situacija, buti isgirsta. As geranosriskai bandau tau paaiskinti, bet ne, "tavo gynybos poza maiso.
O tau filmukas, galimai dasibelsiu.
FILMUKAS i tema
Apie Ubuntu***
Visos cia diskutuojancios moterys yra nuostabios, visos, ju tarpe blogu tikrai nera, tiesiog nereikia Ubuntu*** chamiskai rautis. Tau paskutinis jos postas, analize apie mano traumuota kudykiste patiko? Juk anai smegenu neuztenka suvokti, kad tai asmeniskumai, kad ji ne psichologe ir t.t. Anot taves as turiu buti baisdiai apsipatenkinus skaitydama tuos vejus... Mat ji sunis, lai ji analizuoja, nei as numirsiud el to neika, a gaila, bet tuomet nebaksnoja pirsteliu i kitus ir i mane, kad bandom analizuoti jos elgesi. JUK DEL TO IR KYLA ALASAS. Pati musa pati rekia. Bet sugebek tu man per visas temas taip. Ir zinoma kalti SM zmones.
Jau kArta rasiau, patiko vieno psichologo izvalga. "Jei zmogus pastoviai lipa ant to paties greblio yra didele tikimybe, kad ta grebnli jis nesiojasi su savimi".
O tau vertetu, per AZ jei tu tikrai rupiniesi ja, jai tai paaiskinti, galimai ji isgirs, nes tu esi jai autoritetas. Gindama ja nuo neva "puolanciu", tu jai darai meskos paslauga. Nes jos bendravimo igudziai nekinta, o tavo gynyba, tai skatina NEKEISTI. VAdinasi, ja puls ir skAudins nebutinai sios temos dalyviai. Pagalvok.