Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 12:47)
ką aš gailu tau atsakyti, mieloj tu mano švelnioji drauge? smile.gif

Tas pat liečia ir Ubuntu. artėdama prie gailestingumo, ji turi atsikratyti visų šių dalykų.
bet ji bent to siekia, nori, o tu? o jūs?
kviečiu...
gyvūnai niekuo mums nenusikalto...

Ja ja, jinai tokia šventuoliukė, šaunuoliukė, avėdama odinius batus, pagamintus iš nudaigoto gyvulio, daugindama beglobių armiją, užsigerdama pienu bei grietine, artinasi prie gailestingumo, o tuo pačiu pareiškia, kad jai negaila valkataujančių katinų, nes jų tokia karma. Aha, "bando", 5 metus lotuliukas.gif Apgailėtina tiek ji, tiek tu, bandydama ją teisinti, abi falšyvos. Tai sakyk, kodėl tu nemyli katinų, kuo jie tau nusikalto?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 12:57)
ši diskusija ir kalbėjimo stilius - grynas pavyzdys kaip urmu puolamas vienas žmogus.

Ji stipri, atsilaikys.Ir ne del to, kad ji mesos nevalgo biggrin.gif , jinai seip yra stipri asmenybe. Bet kuo toliau, tuo bjauresnes savo puses rodo 'Teisuolės'.
Tik per tokias temas galima pamatyti tikrus forumieciu veidus.

O tu, kaip negaila, nesi stipri asmenybè. Monteverte irgi. Jus esat bailios bišky.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 spalio 2017 - 12:10
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:51)
lotuliukas.gif kiek emociju , tau tikrai taip rupi , kaip as gyvenu?</p><p>veganiski batai vaidnami ir is nafots, man tai nera priimtini, ja vienus batus turiu ir kam dar labiau kenkti  ir pirkti dar vienus? O batus is interneto pirkti nemanau, kad gera ideja, reikia matuotis.</p>

Eilinis vartymasis. Tai nx graudinančius video dėlioji, jei realiai gyveni kaip tau PATOGU ir tau nusišikti ant karvių it kt gyvų padarų? Falšyvka
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:55)
Uztektu jei nurodym parduotuves Airijoje kur prekiauja ne naftos ir ne odos batus lotuliukas.gif

Jei Airijoje butu parduotuvese tik zmogienos mesa, manau tai butu geras pasiteisinimas tapti kanibale
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 21, 10:58)
abi falšyvos. Tai sakyk, kodėl tu nemyli katinų, kuo jie tau nusikalto?

bandau mylėt.
manoji sterelizuota.
šiuo atveju mano požiūris kitoks nei Ubuntu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 spalio 2017 - 12:03

Jeii matot, kad zmogui problemos su elementaria logika ir mastymu, tai nenagrinekit sudetingu filosofiniu temu. Kuo drumstesnis vanduo - tuo geeriau jauciasi kai kurios zuvys.
Reikia spausti ant labai paprastu dalyku, kur ner kur pasislepti ir sunku viska painioti.
Sakysim Ubuntu "neduoda ir neduotu" vyrui pasimyleti, norrs deklaruoja kazkokius ten labai dvasinius jausmus ir atsidavima. Pradejus tema gvildenti giliau, prabilo kaip "lovos verslininke"orgazmas uz orgazma, nera pinigu nebus kedziu.
O moterys kurios gal neturi laiko filosofiniu dvasiniu moralu rasymui ir propagandai, sugeba suprasti ir atsizvelgti i vyro poreikius.
Isvada: Ubuntu prisiskaite visokiu "vertybiu", isijaute, kad tokia yra ir cia reiskiasi, nors is esmes nesupranta ka ji cia rasineja.
Tiesiog kazkur paskaite, jai patiko ir bando tokia vaizduot.
Daznai i darbus bando isidarbinti zmones kurie paskaito apie kazka ir bando vaizduot turintys patirti, bet jei kas pakapsto, tai mato, kad zmogus nors kartoja lyg teisingus postulatus, bet pats nieko nesuvokia ir nesigraibo.
Kartoti ir papuga moka

Taip daznai sneka zmones, kurie vissikai nesuvokia apie dvaisnius dalykus nieko, jie issivaizudoja, kad kazka apie tai galima kazkur paskaityti :lol: 

Ir va tokiem zmonem gyvenimo esminis kalusimas yra duoti ar neduoti :lol: I ji tiesiog viskas atsimusa, meile, istikimybe, net noras gyvenati :lol: 

Nei viena sveiko proto zmogus nemasto sitaip apie santykius.

Taigi savo isivaizduojamu grudrumu tik parodai savo suvokimo spragas tam tikruose sferuose ir tiek....

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:48)
>Gyvenimas labai ivairus....yra mzoniu , kuriu toks samoningumas ir nieko nepakeisi..bet jie ir neputoja emocijom kaip tu lotuliukas.gif </p>

Aš netikiu, kad tu nevalgai mėsos ir tai yra visiškas niekalas, nes tu negyveni pagal savo deklaruojamas "tiesas" (nieko naujo lotuliukas.gif) tai neturi jokios teisės loti ir baksnoti pirštais į kitus, kai pačiai reikėtų pasižiūrėt į save pirma, artiste tu sudegusio teatro.
Atsakyti

Jei Airijoje butu parduotuvese tik zmogienos mesa, manau tai butu geras pasiteisinimas tapti kanibale

Tai cia mesavalgiam butu, jus gi mesa valgot, ir net nezinot ka nusiperkat, ir kaip klausiau taip neika sir neatsake, kaip atskritmet ar tai mzogaus mesa rar ne parduotuvei :lol:

Durnas palyginimas, nes maisto visur pilna gamtoje, deja, batai neauga ant medziu... 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71852286" data-time="1508579634"><div><p>Dabar taip - klizma tu, ciaupkis jau. Aisu kad tik tu viena cua mandagiai dergiesi. Tu viena. Pradzioj su tom paleistuvystem, jau paskutiniu metu Is Sviesos, Moonte durnini, kvailini. Ir dar cia pezi. Perprasta esi. Tokia ir Sani apsidergusi sprukai, persiregistravai nauju nicu, pamazu pradejai mandagiai bendraut ( kad ir Dievo temoj, kur dar normaliai pradzioj rasei), bet kuo toliau, tuo daugiau matosi kad jau pasiekei Sani dugna. Tu labai slykstus asmuo, labai labai.
As tai siulyciau isvis su tavim niekam nesneket. Tada viena su savim i pusi galva padauzytum, gal ten tavo rozumelis susikratytu biski. Ir i mano zinute atsakyti nereikia, klizma tu.</p></div></blockquote><p>:lol: oi kaip norisi uzciaupti ir kas taip nervina tamsta?, gal paprasciausiai neskaityk pati? niekad nesove i galva, nes as nesneku garsas nesklinda iki taves, jei zinuciu neskaitai lotuliukas.gif</p><p>taigi kaip ten sakot, pradek nuo saves lotuliukas.gif</p>

Skaitysiu ka noresiu ir rasysiu ka noresiu. Baik izeidineti savam " mandagiam" stiliuj narius.
Tai va ir pradek nuo saves, tada nereiks verkslenti, kad meeee muuuuusaaaaa maaaaaaaneeeee.
Atsakyti

Aš netikiu, kad tu nevalgai mėsos ir tai yra visiškas niekalas, nes tu negyveni pagal savo deklaruojamas "tiesas" (nieko naujo lotuliukas.gif) tai neturi jokios teisės loti ir baksnoti pirštais į kitus, kai pačiai reikėtų pasižiūrėt į save pirma, artiste tu sudegusio teatro.

Tavo tikejimas tavo reikalas :lol: 

Atsakyti

Skaitysiu ka noresiu ir rasysiu ka noresiu. Baik izeidineti savam " mandagiam" stiliuj narius.
Tai va ir pradek nuo saves, tada nereiks verkslenti, kad meeee muuuuusaaaaa maaaaaaaneeeee.

vaikeli, kur as guodziaus del kazkieno kalbos stiliaus? 

skaityk man tai kas, tik kam sakyti, kad tave vimdo  ir vel skaityti, siaip logios nesuprantu, tau patinka , kai tave vimdo? 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 21, 13:00)
Ji stipri,  atsilaikys.Ir ne del to,  kad ji mesos nevalgo  biggrin.gif ,  jinai seip yra stipri asmenybe.  Bet kuo  toliau,  tuo bjauresnes savo puses rodo 'Teisuolės'.
Tik per tokias  temas galima pamatyti tikrus forumieciu veidus.

Savo veida jau vakar irgi parodei.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 13:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71852315" data-time="1508580486"><div><p>Skaitysiu ka noresiu ir rasysiu ka noresiu. Baik izeidineti savam " mandagiam" stiliuj narius.
Tai va ir pradek nuo saves, tada nereiks verkslenti, kad meeee muuuuusaaaaa maaaaaaaneeeee.</p></div></blockquote><p>vaikeli, kur as guodziaus del kazkieno kalbos stiliaus? </p><p>skaityk man tai kas, tik kam sakyti, kad tave vimdo  ir vel skaityti, siaip logios nesuprantu, tau patinka , kai tave vimdo? </p>

Kad zinoti, kokiu tik nevisprociu ant svieto yra. Tokios kaip tu turbut vienibtelis egzempliorius. Klizma.
Atsakyti