Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Ups...
Falšyvka, nevežk savo susmirdusių nudrengtų batų, turiu ne vienus, tu sakyk, jei kokia bėda, nupirksiu neodinius, pasirinkimas be falo platus. Aš šiaip geras žmogus, sušelpti vargšus negaila..
Atsakyti

Koks b.let skirtumas, ką tu turi. Tu turi daiktą, pagamintą iš nudaigoto gyvulio odos. Tai išmesk, atiduok, nusipirk "vegan" batus, kodėl nepasielgi taip, kaip given giminaitis pasielgė? 2rnele tu, šiais laikais visko pilna, tie, kuriems iš tiesų rūpi gyvūnų kančios, niejada gyvenime neapsimautų odinių batų, o tu esi viso labo apsinetėlė šlykšti falšyvka, besivartanti, desperatiškai bandai pateisinti save, tik niekaip nenustoji loti, bet pati pagal.savo "tiesas" gyventi nesugebi, apgailėtina bobšė. Pilna neodinių batų, ko neperki, kvaišele? Info neturi? Pasiklausk tikrųjų veganų, apšvies tave, kur ką nusipirkt, tokia krūta googlintoja, ale elementariai nesugebi išsigooglinti info, tiek visko prikurta veganams, nuo kosmetikos, maisto, avalynės, rūbų, bet tau, falšyvka, yra giliai dzin, gyveni, kaip tau PATOGU, ir tau realiai px, tos karvės, kiaulės kaip ir valkataujantys katinai. Šlykšti falšyvka

:lol: kiek emociju , tau tikrai taip rupi , kaip as gyvenu?

veganiski batai vaidnami ir is nafots, man tai nera priimtini, ja vienus batus turiu ir kam dar labiau kenkti  ir pirkti dar vienus? O batus is interneto pirkti nemanau, kad gera ideja, reikia matuotis.

Atsakyti
Veganės ir vegetarės, patarimas butu is mano puses - nerasykite nieko sioje temoje keleta dienu. Skėriai susiras kitas aukas kokioje kitoje temoje, tai paskui jau galesite normaliai cia bendrauti, nes jos bus uzimtos savo IQ irodinejimais kitoje temoje.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:43)
Tokia <em>teisinga, mandagi</em> tetulyte ar ne ? lotuliukas.gif</p>

O tu? Teisuolė, nušvitusioji, dorovingoji, nepaleistuvė, nenarkomanė, nealhaška.. wub.gif wub.gif wub.gif Tetulytė wub.gif
Atsakyti

Veganės ir vegetarės, patarimas butu is mano puses - nerasykite nieko sioje temoje keleta dienu. Skėriai susiras kitas aukas kokioje kitoje temoje, tai paskui jau galesite normaliai cia bendrauti, nes jos bus uzimtos savo IQ irodinejimais kitoje temoje.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 09:00)
O tiesa tokia. TOKIU STILIUMI,

kokiu stilium, Moonte?
tu mane stebini.
O koks ZKB stilius, cambalos ir kitu?

pažiūrėk, kaip ZKB i mane kreipėsi (paskutinis jos postas) ir kaip ką tik jai atsakiau...
Darsyk atsimerk, kas čia forume ant emocijų groja....ir ad hominem diskutuoja.
pažiūrėk, kiek jos pilsto diena naktį net apsiputojusios (ir jų postai tau šventi, tu subegi jų "šūdus" išrankioti ir pamatyti dievišką esmę komentaruose, o mano komentaruose jokio dieviškumo net nėra, nes tiesiog "tai nesutampa su tavo lėkštės turiniu".
liūdna, kad esi tokia šališka.

p.s. aš nereaguoju niekaip nei emociškai, nei ad hominem, nes mano vienas postas paskęsta tarp 10 puslapių birzgalų. rytoj jau bus vėl 20 psl prirašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 spalio 2017 - 11:54
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71852119" data-time="1508572802"><div><p>O del neva mano draugiu, tai buk maloni sutramdyk savo pacios drauges.
As paziuresiu kaip tu tai padarysi.
Sekmes.

</p></div></blockquote><p>Niekas tau nesiulo nieko tramdyti Given tau sako, kad tu matai, ka nori matyti ir tiek Mes neesam ci aveinas kunas, atskiri zmones, kurie turim savo nuomone, laisve reiskti ta nuomone. Taigi nei Given neatsako uz mane, nei as zu ja, nei tu neatsakai uz cambala ar ZKB tik NEMATAI ju istisinio dergimosi ir keiksmu, nes tau patogu nematyti, nes ir pati dergiesi, tik mandagiau lotuliukas.gif kaip sake cambala jai paprasciau siaip atvirai iskeikti, nei mandagei dergtis, vat tu taip mandagiai ir dergiesi, man tirkia priimtiniau zkb ir cambalo satviri tekstai, nei tavo is sosto aukstyvbiu rasomos pamokancius visus litanijos, kaip kam elgtis kaip man sneketi, kaip Given sneketi doh.gif Tokia <em>teisinga, mandagi</em> tetulyte ar ne ? lotuliukas.gif</p>

Dabar taip - klizma tu, ciaupkis jau. Aisu kad tik tu viena cua mandagiai dergiesi. Tu viena. Pradzioj su tom paleistuvystem, jau paskutiniu metu Is Sviesos, Moonte durnini, kvailini. Ir dar cia pezi. Perprasta esi. Tokia ir Sani apsidergusi sprukai, persiregistravai nauju nicu, pamazu pradejai mandagiai bendraut ( kad ir Dievo temoj, kur dar normaliai pradzioj rasei), bet kuo toliau, tuo daugiau matosi kad jau pasiekei Sani dugna. Tu labai slykstus asmuo, labai labai.
As tai siulyciau isvis su tavim niekam nesneket. Tada viena su savim i pusi galva padauzytum, gal ten tavo rozumelis susikratytu biski. Ir i mano zinute atsakyti nereikia, klizma tu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 12:53)
koku stlium Moonte?
tu mane stebini.
o koks ZKB stilius, cambalos ir kitu?
pažiūrėk, kaip ZKB i mane kreipėsi (paskutinis jos postas) ir kaip ką tik jai atsakiau...
Darsyk atsimerk, kas čia forume ant emocijų groja....ir ad hominem diskutuoja.
pažiūrėk, kiek jos pilsto diena naktį net apsiputojusios (ir jų postai tau šventi, tu subegi jų "šūdus" išrankioti ir pamatyti dievišką esmę komentaruose, o mano komentaruose jokio dieviškumo net nėra, nes tiesiog "tai nesutampa su tavo lėkštės turiniu".
liūdna, kad esi tokia šališka.

p.s. aš nereaguoju niekaip nei emociškai, nei ad hominem, nes mano vienas postas paskęsta tarp 10 puslapių birzgalų. rytoj jau bus vėl 20 psl prirašyta.

Neuzmirsk Moontei priminti kokiais žargonai ji pati mėtosi.
Atsakyti

Ups...
Falšyvka, nevežk savo susmirdusių nudrengtų batų, turiu ne vienus, tu sakyk, jei kokia bėda, nupirksiu neodinius, pasirinkimas be falo platus. Aš šiaip geras žmogus, sušelpti vargšus negaila..

Uztektu jei nurodym parduotuves Airijoje kur prekiauja ne naftos ir ne odos batus :lol:

Nu is falo tai tikrai nereikia :lol:

nu va tu nenori batu, tai kaip dabar rasti, kas nores? :lol:

Atsakyti

biggrin.gif
Atsakyti

Dabar taip - klizma tu, ciaupkis jau. Aisu kad tik tu viena cua mandagiai dergiesi. Tu viena. Pradzioj su tom paleistuvystem, jau paskutiniu metu Is Sviesos, Moonte durnini, kvailini. Ir dar cia pezi. Perprasta esi. Tokia ir Sani apsidergusi sprukai, persiregistravai nauju nicu, pamazu pradejai mandagiai bendraut ( kad ir Dievo temoj, kur dar normaliai pradzioj rasei), bet kuo toliau, tuo daugiau matosi kad jau pasiekei Sani dugna. Tu labai slykstus asmuo, labai labai.
As tai siulyciau isvis su tavim niekam nesneket. Tada viena su savim i pusi galva padauzytum, gal ten tavo rozumelis susikratytu biski. Ir i mano zinute atsakyti nereikia, klizma tu.

:lol: oi kaip norisi uzciaupti ir kas taip nervina tamsta?, gal paprasciausiai neskaityk pati? niekad nesove i galva, nes as nesneku garsas nesklinda iki taves, jei zinuciu neskaitai :lol:

taigi kaip ten sakot, pradek nuo saves :lol:

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 21, 10:52)
Veganės ir vegetarės,  patarimas butu is mano puses -  nerasykite nieko sioje temoje keleta dienu. Skėriai susiras kitas aukas kokioje kitoje temoje,  tai paskui jau galesite normaliai cia bendrauti,  nes jos bus uzimtos savo IQ irodinejimais kitoje temoje.
biggrin.gif

aš tai nesijaučiu ėdama skėrių.
žiūrėk, šioje temoje yra pavadinimas: Įžeidinėjimai.
esmė ir atitinka turinį.
čia temos kinta.
siūlyk savo naują temą.
prie gyvūnų dar sugrįšime.
aš laikausi Gandžio, Shaw ir kitų nuomonės: "Kol mes būsim žiaurūs gyvūnams(gyvoms būtybėms), manysim, kad et, jie nežmonės, tad galim juos kapot, tol būsim žiaurūs vien kitiems."
mirties kultūra.
ši diskusija ir kalbėjimo stilius - grynas pavyzdys kaip urmu puolamas vienas žmogus.
Atsakyti