Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

As viena syki uzklausiau fb del vaiku vegetarines mitybos, tada, kai dukra pasisove maitintis vegetariskai po mokyklinio vizito i kazkokia tai ferma Dubline. Na ir dauguma zmoniu absoliuciai normaliai prieme ta klausima, kas patys maitinasi vegetariskai, taip pat maitina ir vaikus ir nemato tame jokiu problemu. mano dukros taip pat nereiketu ''prievartauti'', esu tikra, sunaus taip pat. O cia babce bliet i kitus pirstais bado, nuorodas, video apie nabagucius karviukus delioja, bet pacios diedas, vaikai valgo mesa, tai pseprasem, rodyk tuos video diedui, vaikams, graudink, pasakok, bet neee, juk pykciai tada namie bus lotuliukas.gifPz pz, tokios klounes dar nebuvau macius lotuliukas.gif

Nesuprantu ar tau patinka kvailiuke vaidinti ar is tiesu nesigraibai nieko vaiku auginimo klausimais?

Aisku jokiu problemu maitinti vaikus vegetarsikai :oh:, jei seima taip maitinasi, jei taip maitina vaikus nuo gimimo ir taip vaikai nori :oh: Kokios galetu buti problemos ? ir tai nedrausciau vaikams kitur tos mesos valgyti, jei noretu. Manau daugiau domejausi tais klausimasi, nei tu pabendravusi kazkur fb, :oh: vaikams negali buti prievartos tokiais kalusimasi, tai nuveda i priesinga , nei norima puse...

Jei seimoje ne visi suvokia, kad nereikai mesos valgyti, tai PRIEVARTA nieko neispresi. Kaip tu is vis isivaizduoji realiai gyvenime? vyras padaro valgyti mesos, o  ka tureciau daryti uzrakinti vaikus kambaryje? prievarta laikyti ir neleisti? cia butu adekvatus elgesys? O , vyrui turiu LIEPTI nenesti mesos i namus? arba gal is vis issiskirti pagal tave? :oh:

Prie ko cia pykciai namie :oh: , cia neadekvatus elgesys, cia butu draskymas vaiku  as irgi pykciau jei vyras kazka sugalvotu panasaus , taigi ne del to nedarau, kad vyraspyktu, o kad tai butu visiska nesamone, ir pyktis cia butu visiskai adekvatus tokim elgesiui :oh: ir tarkim as tai darau, nu sutinka vyras nevalgyti namie mesos, vaikams neleidziu, pas draugus irgi neleidziu, pinigu neduodu , nes kai bus paaugliai juk patys gales nusiprikti, bet tarkim iki 18 tokiam despotizme islaikau ir kas paskui? :oh:  Tu nebuvai vaikas, paaugle, nedarei nieko ko tevai neleido? :lol: As dariau viska , ka norejau daryti...

Taigi galima tu paciu dalyku pasiekti ir normaliais budais, snekant , aiskinat pamazu PAGAL AMZIU, tik ilgiau, ne per diena. Patarimas tevamas yra toks del vaiku, jei vaikas maziuka pripratinai prie mesos, nereikalauti, kad jis jos atsisakytu iki kol pats suaugs ir apsipres, viskas ne taip lengvai istaisoma, kad neduosi ir ale nebevalgys :oh:  deja..... Bet tu to niekaip nesuvoki, kazkoks blokas smegenyse, pati naudoji gal tikrai daug prievartos pries vaikus? ieskai kazkokiu baubu pas mano vyra ar pas mane :oh:

O vyrui nereikia graudziu video, kaip ir sakiau jis pats yra pjoves gyvunus ir tai laisvai padarytu vel, jei reiktu, taigi jo nesugraudinsi :lol: o vaikams tokie video nera tinkami ziureti, vel matau kazkoks bukumas pas tave arba saip isidirbineji, nesuvoki ka vaikai pagal amziu gali matyti ? :oh:

O kalbeti labai daug kalbu su vaikais ir su vyru, ivairiais klausimais, nes vien mesos nevalgymu neapsiriboja sveikas gyvenimas. mano jautruma gyvunams, vyras nuraso mano moteriskumui. Vat jei butu daug vyru autoritetingu gal kitaip ziurtetu, pas vyru siek tiek kitaip veikia viskas :lol: ( cia ir anekdotas kuri cia rase, apie tai kaip senis saltis geriau nestu drakona dovanu, ne rastu vegana vyra :lol:)

Kol kas jis nemato , nei sveikatos naudos, nei jam kazkoks pergyvenimas del gyvunu kyla, jis tai supranta kaip normalu dalyka, kaip ir jus cia visos. Bet jus moterys, todel, itariu jauciat daugiau viska kitaip, nei vyrai....del to ir nervina tie musu pasakymai apie ta mesos valgyma, del to ir puolat, mano vyras labai ramiai reguoja, jis sako, kad neprivalgytu be mesos, kad mesa reikalinga ir t.t. tokiu isteriju ir puldyniejumu nekelia kaip jus :lol: zinok per tiek metu, kiek mes kartu, jau senai viska jo isklalusinejau ir issiaisinom, dar draugystes pradzioje, nes kai susipazinom as mesos nevalgiau, ne tik su juo bet ir beveik visa gimine reikejo issiaiskinti :lol: Nu patenkiniau smalsuma apie savo vyra ir jo poziuri i tai?

Ir su vaikais daug snekam, vakar pvz jau lovoje su dukra snekejom, ji man sako, bet tavo tos drauges dukryte tokia gera( cia apie ta mergaite kur mesos nevalgo nuo gimimo, kur pasakojau) ji sako nevalgo mesos pati, o tokia mazyte... As sako, noreciau nevalgyti mesos, bet taip skanu...

Kol kas visus argumentsu vaikams nusveria vienas - skanu, vaiku mastymas , nera toks pats kaip suaugusiu ta reiktu suvokti viena kart. Bet ta mano suteikta informacija yra kaip grudas, kuris matau auga, bet kazin ar ir tai suprasi, as juk taaaaaip neaiskiai rasau :lol: Juk geriau piriskabineti pir emano neidelaus gyvenimo, neidealios seimos, taip paciai sazine ramesne ar ne? :lol: O juk as nieko jums nesiulau ir nekveiciu nsutoti mesa valgyti, siaip klausiu iv dayku, man idomu ,kaip jus mastot ir tiek. Bet kokios paranojos pas jus kyla del to.... :oh:

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:16)
Nesuprantu ar tau patinka kvailiuke vaidinti ar is tiesu nesigraibai nieko vaiku auginimo klausimais?</p><p>Aisku jokiu problemu maitinti vaikus vegetarsikai doh.gif, jei seima taip maitinasi, jei taip maitina vaikus nuo gimimo ir taip vaikai nori doh.gif Kokios galetu buti problemos ? ir tai nedrausciau vaikams kitur tos mesos valgyti, jei noretu. Manau daugiau domejausi tais klausimasi, nei tu pabendravusi kazkur fb, doh.gif vaikams negali buti prievartos tokiais kalusimasi, tai nuveda i priesinga , nei norima puse...</p><p>Jei seimoje ne visi suvokia, kad nereikai mesos valgyti, tai PRIEVARTA nieko neispresi. Kaip tu is vis isivaizduoji realiai gyvenime? vyras padaro valgyti mesos, o  ka tureciau daryti uzrakinti vaikus kambaryje? prievarta laikyti ir neleisti? cia butu adekvatus elgesys? O , vyrui turiu LIEPTI nenesti mesos i namus? arba gal is vis issiskirti pagal tave? doh.gif</p><p>Prie ko cia pykciai namie doh.gif , cia neadekvatus elgesys, cia butu draskymas vaiku  as irgi pykciau jei vyras kazka sugalvotu panasaus , taigi ne del to nedarau, kad vyraspyktu, o kad tai butu visiska nesamone, ir pyktis cia butu visiskai adekvatus tokim elgesiui doh.gif ir tarkim as tai darau, nu sutinka vyras nevalgyti namie mesos, vaikams neleidziu, pas draugus irgi neleidziu, pinigu neduodu , nes kai bus paaugliai juk patys gales nusiprikti, bet tarkim iki 18 tokiam despotizme islaikau ir kas paskui? doh.gif  Tu nebuvai vaikas, paaugle, nedarei nieko ko tevai neleido? lotuliukas.gif As dariau viska , ka norejau daryti...
</p><p></p><p>Taigi galima tu paciu dalyku pasiekti ir normaliais budais, snekant , aiskinat pamazu PAGAL AMZIU, tik ilgiau, ne per diena. Patarimas tevamas yra toks del vaiku, jei vaikas maziuka pripratinai prie mesos, nereikalauti, kad jis jos atsisakytu iki kol pats suaugs ir apsipres, viskas ne taip lengvai istaisoma, kad neduosi ir ale nebevalgys doh.gif  deja..... Bet tu to niekaip nesuvoki, kazkoks blokas smegenyse, pati naudoji gal tikrai daug prievartos pries vaikus? ieskai kazkokiu baubu pas mano vyra ar pas mane doh.gif</p><p></p><p>O vyrui nereikia graudziu video, kaip ir sakiau jis pats yra pjoves gyvunus ir tai laisvai padarytu vel, jei reiktu, taigi jo nesugraudinsi lotuliukas.gif o vaikams tokie video nera tinkami ziureti, vel matau kazkoks bukumas pas tave arba saip isidirbineji, nesuvoki ka vaikai pagal amziu gali matyti ? doh.gif</p><p></p><p>O kalbeti labai daug kalbu su vaikais ir su vyru, ivairiais klausimais, nes vien mesos nevalgymu neapsiriboja sveikas gyvenimas. mano jautruma gyvunams, vyras nuraso mano moteriskumui. Vat jei butu daug vyru autoritetingu gal kitaip ziurtetu, pas vyru siek tiek kitaip veikia viskas lotuliukas.gif ( cia ir anekdotas kuri cia rase, apie tai kaip senis saltis geriau nestu drakona dovanu, ne rastu vegana vyra lotuliukas.gif)
</p><p>Kol kas jis nemato , nei sveikatos naudos, nei jam kazkoks pergyvenimas del gyvunu kyla, jis tai supranta kaip normalu dalyka, kaip ir jus cia visos. Bet jus moterys, todel, itariu jauciat daugiau viska kitaip, nei vyrai....del to ir nervina tie musu pasakymai apie ta mesos valgyma, del to ir puolat, mano vyras labai ramiai reguoja, jis sako, kad neprivalgytu be mesos, kad mesa reikalinga ir t.t. tokiu isteriju ir puldyniejumu nekelia kaip jus lotuliukas.gif zinok per tiek metu, kiek mes kartu, jau senai viska jo isklalusinejau ir issiaisinom, dar draugystes pradzioje, nes kai susipazinom as mesos nevalgiau, ne tik su juo bet ir beveik visa gimine reikejo issiaiskinti lotuliukas.gif Nu patenkiniau smalsuma apie savo vyra ir jo poziuri i tai?
</p><p></p><p>Ir su vaikais daug snekam, vakar pvz jau lovoje su dukra snekejom, ji man sako, bet tavo tos drauges dukryte tokia gera( cia apie ta mergaite kur mesos nevalgo nuo gimimo, kur pasakojau) ji sako nevalgo mesos pati, o tokia mazyte... As sako, noreciau nevalgyti mesos, bet taip skanu...</p><p>Kol kas visus argumentsu vaikams nusveria vienas - skanu, vaiku mastymas , nera toks pats kaip suaugusiu ta reiktu suvokti viena kart. Bet ta mano suteikta informacija yra kaip grudas, kuris matau auga, bet kazin ar ir tai suprasi, as juk taaaaaip neaiskiai rasau lotuliukas.gif Juk geriau piriskabineti pir emano neidelaus gyvenimo, neidealios seimos, taip paciai sazine ramesne ar ne? lotuliukas.gif O juk as nieko jums nesiulau ir nekveiciu nsutoti mesa valgyti, siaip klausiu iv dayku, man idomu ,kaip jus mastot ir tiek. Bet kokios paranojos pas jus kyla del to.... doh.gif</p><p></p><p></p>

Kam ta litanija? Von nx, debilka, nesivarčius čia. Tau durnės net nereikia vaidinti, nes tu tiesiog tokia ESI, užuojauta. Zajebala
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 21 spalio 2017 - 11:24
biggrin.gif Malvinos
Jeibogu Malvinos.

Atsakyti

Kalba ten buvo apie žmogaus pradžią - nuo naujagimio iki mirties. Gebėjimas atjausti, suprasti kitų poreikius - įgyjamas, o ne įgimtas. Naujagimis jų neturi.

Aš pati negaliu vienareikšmiškai tos minties vertinti, bet ta mintis man pasirodė verta pamąstymų, nėr ji tokia nelogiška, kaip kad iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti..

As manau ,kad turi, is to ka maciau augindama vaikus .Be to as tikiu, kad mes ne kunas tik, o ir siela, o siela turi visus tuos gebejimus, tik kudikiai dar nemoka to isreiksti, Bet tik pradeda labiau valdyti savo kuna, jie tikrai sugeba ir atjausti kita ir padeti kiek gali. Nesi maciusi kaip mazuliukai visai vaikiukai kitu vaikiuku rupinasi? Kai pvz leliukas verkia pireina visai kosk pipiras ir ji guodzzia

Taip apie viska verta mastyti, bet tas gebejimas atjausti manau, daug nesiskiria per gyvenima. Vienas zmogus nuo maziuko buna labiau egoistiskas, kitaslabiau draugiskas. Arba buna kaip tik zmones uzsisklendzia savo geruma po kazkokiu negeru atsitikumu, skaudziu gyvenime. 

Jei kalbant apie vyrus, nes Idomucia ista iskele, Tai zinau kelis, kurie po nelaimingu meiliu labai pasikeite ir ne i gera, tarsi nusivylimas moterimi jiems ismusa zeme is po koju,ypac po moteru isdavystes.... manau ir jam kazkas tokio atsitiko....

Iprasta galvoti, kad vyrai kazkokie labiau pasileide, kad jiems reikai daug moteru, bet gyvenime as matau visai priesingai, duaguma vyru nori tos vienos vieninteles moters, nori jos buti mylimi ir t.t. 

Atsakyti
P.S. Tavo draugutė given ar jos brolis, whatever, ATSISAKĖ odinės striukės, nes odinių rūbų dėvėjimas prieštarautų įsitikinimams. O tu giedi tipo "negi išmesi". Išmesti nereikia, galima atiduoti labdarai, galima padovanoti, variantų daug, bet juk tau PATOGU avėt odiniais batais tuo pačiu pisti protą aplinkiniams, kaip baisu valgyt mėsą, o tai, kad pagaminti tavo batus, reikėjo gyvą padarą nudaigot, tau yra giliai giliai px. Tai ar tu nesi visiška atsilupėlė?
Atsakyti

4u.gif

Siaip, jus mane komentuokite, komentuokite, idant kad visiem butu matoma tamstos svieus protas.

tai sakai neina vis tiek apeit, nors smailiuku prisiusi, ir sakai as noriu buti matoma :lol: Tai diskutuoti galima, kai manai tik kad sviesus prtas, kaip pas tamsta? :lol:

Burbacia blokavai, nes nagai irgi niesti? tai gal ir mane blokuok, nereiks tu smailiuku siuntineti :lol:

Atsakyti
A girdž, glušpetre, kodėl tavo diedas vis dar šlamščia mėsą? Per prastai įtikinėjai, nepakankanai video su nabagučiais karviukais rodei? Kaip čia gaunasi, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 21 spalio 2017 - 11:36

P.S. Tavo draugutė given ar jos brolis, whatever, ATSISAKĖ odinės striukės, nes odinių rūbų dėvėjimas prieštarautų įsitikinimams. O tu giedi tipo "negi išmesi". Išmesti nereikia, galima atiduoti labdarai, galima padovanoti, variantų daug, bet juk tau PATOGU avėt odiniais batais tuo pačiu pisti protą aplinkiniams, kaip baisu valgyt mėsą, o tai, kad pagaminti tavo batus, reikėjo gyvą padarą nudaigot, tau yra giliai giliai px. Tai ar tu nesi visiška atsilupėlė?

as neturiu odiniu striukiu :)

O tai as savo batus atiduodu? ir ka man ziema basai vaiksciot? jau keliau kiek zalos pridaro naftos issiurbimas, kiek prazudo gyvunu tai nei kiek moraliskai ne geresni batai. Tai va kai truesiu is anansasu pagamintus batus galesiu atvesiu tau savo zieminius odinius dovanu, labai grazus batai siaip ir laikys tikrai dar daug metu :lol:

man ne px tik basa dar neismokau vaiksciot po miesta :lol: Va kaip pradesi daugiau dometis musu zmoniu veikla ir kiek zalos mes atnesam dar ne su tokiais skausmais turesi kazkaip ismokt gyventi, ne tik kaciukai ismesti i gatve kencia deja, apsizvalgyk aplink placiau, gal pamatysi....

Ir niekam nieko as nepisu, jau sakiau, patraukti savo portus nuo mano zinuciu, jei jos jus pisa, neisiena? pas jus kazkokie mazohistiniai ipraociai tai pykina, tai pisa, o skaitot ir skaitot :oh:

Yra mzoniu, kas sugeba normaliai bendrauti, be situ emociju putojimos ....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 21 spalio 2017 - 11:37

O del neva mano draugiu, tai buk maloni sutramdyk savo pacios drauges.
As paziuresiu kaip tu tai padarysi.
Sekmes.

Niekas tau nesiulo nieko tramdyti Given tau sako, kad tu matai, ka nori matyti ir tiek Mes neesam ci aveinas kunas, atskiri zmones, kurie turim savo nuomone, laisve reiskti ta nuomone. Taigi nei Given neatsako uz mane, nei as zu ja, nei tu neatsakai uz cambala ar ZKB tik NEMATAI ju istisinio dergimosi ir keiksmu, nes tau patogu nematyti, nes ir pati dergiesi, tik mandagiau :lol: kaip sake cambala jai paprasciau siaip atvirai iskeikti, nei mandagei dergtis, vat tu taip mandagiai ir dergiesi, man tirkia priimtiniau zkb ir cambalo satviri tekstai, nei tavo is sosto aukstyvbiu rasomos pamokancius visus litanijos, kaip kam elgtis kaip man sneketi, kaip Given sneketi :oh: Tokia teisinga, mandagi tetulyte ar ne ? :lol:

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:36)
O tai as savo batus atiduodu? ir ka man ziema basai vaiksciot? jau keliau kiek zalos pridaro naftos issiurbimas, kiek prazudo gyvunu tai nei kiek moraliskai ne geresni batai. Tai va kai truesiu is anansasu pagamintus batus galesiu atvesiu tau savo zieminius odinius dovanu, labai grazus batai siaip ir laikys tikrai dar daug metu lotuliukas.gif </p><p>man ne px tik basa dar neismokau vaiksciot po miesta lotuliukas.gif Va kaip pradesi daugiau dometis musu zmoniu veikla ir kiek zalos mes atnesam dar ne su tokiais skausmais turesi kazkaip ismokt gyventi, ne tik kaciukai ismesti i gatve kencia deja, apsizvalgyk aplink placiau, gal pamatysi....</p><p>Ir niekam nieko as nepisu, jau sakiau, patraukti savo portus nuo mano zinuciu, jei jos jus pisa, neisiena? pas jus kazkokie mazohistiniai ipraociai tai pykina, tai pisa, o skaitot ir skaitot doh.gif </p><p>Yra mzoniu, kas sugeba normaliai bendrauti, be situ emociju putojimos ....</p>

Koks b.let skirtumas, ką tu turi. Tu turi daiktą, pagamintą iš nudaigoto gyvulio odos. Tai išmesk, atiduok, nusipirk "vegan" batus, kodėl nepasielgi taip, kaip given giminaitis pasielgė? 2rnele tu, šiais laikais visko pilna, tie, kuriems iš tiesų rūpi gyvūnų kančios, niejada gyvenime neapsimautų odinių batų, o tu esi viso labo apsinetėlė šlykšti falšyvka, besivartanti, desperatiškai bandai pateisinti save, tik niekaip nenustoji loti, bet pati pagal.savo "tiesas" gyventi nesugebi, apgailėtina bobšė. Pilna neodinių batų, ko neperki, kvaišele? Info neturi? Pasiklausk tikrųjų veganų, apšvies tave, kur ką nusipirkt, tokia krūta googlintoja, ale elementariai nesugebi išsigooglinti info, tiek visko prikurta veganams, nuo kosmetikos, maisto, avalynės, rūbų, bet tau, falšyvka, yra giliai dzin, gyveni, kaip tau PATOGU, ir tau realiai px, tos karvės, kiaulės kaip ir valkataujantys katinai. Šlykšti falšyvka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 21, 08:07)
A girdž, tu. Mind your own fucking busines

bet tu tu nematai ar matyt nenori, nes juk tai tavo draugutė, jai galima dergtis, aniaaa?

ką aš gailu tau atsakyti, mieloj tu mano švelnioji drauge? smile.gif

Tas pat liečia ir Ubuntu. artėdama prie gailestingumo, ji turi atsikratyti visų šių dalykų.
bet ji bent to siekia, nori, o tu? o jūs?
kviečiu...
gyvūnai niekuo mums nenusikalto...
Atsakyti

A girdž, glušpetre, kodėl tavo diedas vis dar šlamščia mėsą? Per prastai įtikinėjai, nepakankanai video su nabagučiais karviukais rodei? Kaip čia gaunasi, a?

nesuvoki, kad kievienas laisvas zmogus rinktis savo kelia? ar tai butu teigiami dalykai ar neigiami?kaip ir jsu laisvos cia diskutuoti arba ne. 

Tu skaitai ,ka rasau ar tik kartoji kaip litanijas savo, kad save itikintum?negraudina mano vyro tokie video :lol: O jus graudina ?

Kaip viena mano drauge prancuze sake nuo mazens yra juoda mesaede ir pasakojo kaip viena kart vaikystei pas mociute buvo, sako mociute iskepsiu triusi eik parnesk i ju garda,sako ejau ir ieskojau kuo didesnio, kad daugiau butu mesos, vat buna ir tokiu vaiku :lol: ir atimk tu is tokios mesa :lol: Mano drauges sunus irgi nuo maziuko jau triusius skerdzia...

Gyvenimas labai ivairus....yra mzoniu , kuriu toks samoningumas ir nieko nepakeisi..bet jie ir neputoja emocijom kaip tu :lol: 

Atsakyti