Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 12:36)
Cia netiesa, nera toki eviakai, nebent jau tevai taip stipriai sugebejo juos sugadinti. Viaks nera nei nekalta butybe, nei isterikas egositas. Viakai asmenybes, bet tikrai moka ir dalintis, ir atjausti ir kitu preikius suprasti.</p>

Kalba ten buvo apie žmogaus pradžią - nuo naujagimio iki mirties. Gebėjimas atjausti, suprasti kitų poreikius - įgyjamas, o ne įgimtas. Naujagimis jų neturi.

Aš pati negaliu vienareikšmiškai tos minties vertinti, bet ta mintis man pasirodė verta pamąstymų, nėr ji tokia nelogiška, kaip kad iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti..
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 11:31)
kad jus nesuvoket apie mesos valgymo zala lotuliukas.gif</p><p>va del to as ir nesiulau aukom nieko keisti. AUKOS YRA ZIAURIOS, LABAI, joms padeti NEGALIMA. Jos kaltins visus kas tik bando juos is to liuno istraukti...</p>

Nu. Pasakyk tai savo diedui ir vaikams, kai eilinį kartą maumos kepsnį bigsmile.gif A gerai? Pasakysi?

Atsakyti

Ubuntu***
Nekomentuokite to ko nesuvokiat.
Daugiau komentaru nebus.

labai tikiuosi, kad nebus, O tau galeciau lygiai ta pati pasakyti, nustok mane komentuoti, nes nesuvoki is vis ka komentuoji... ir gali smailiukais neatsakineti suvokeja :lol:

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 21, 11:23)
Suprantu, apie ką jūs.
Bet- ar lygint save su daiktu, kuris tik dėvisi ir jo vertė laikui bėgant mažėja, ar su kažkuo, ko vertė nemažėja - asmeninio pasirinkimo reikalas.

Kažkur skaičiau mintį - pacituosiu kiek pamenu ,,daugelis laikosi nuomonės, kad vaikas yra nekalta, gera būtybė. Bet gal kaip tik atvirkščiai - gal vaikas-kaip reta egoistiškas, galvoja tik apie save, jo poreikiai jam pirmoje vietoje, jis niekuo nesidalina, jei ko negauna, rėkia, isterikuoja, jis pats sau dėl savęs ir viskas, kas šalia, pajungta jam.. Tuo tarpu bėgant laikui jis auga, gerėja, dvasingėja, tobulėja, įgauna empatijos, kantrybės - viskas per patyrimą..'' T.Y. tyrumas ne pradiniame taške, o gyvenimo eigoje.

As manau, kad tuscias popieriaus lapas, nauji namai yra kazkoks tyrumo pavyzdys.
Taip juos gal nera nieko vertingo, bet jie turi visas galimybes.
Lape gali buti parasomos protings ir naudingos mintys (ne rietenos kaip SM), namus galima apstatyti sulurti jaukuma.

Aisku i lapa galima pripeckioti, o namus nugyventi paversti griuvesiais ir dvokencia landyne.
Na gerai, galima paversti eiliniu bustu, kuriame noresis buti tik is bedos.

Paimkite sia tema, kai ja sukure ji buvo "tyra" su galimybemis, o dabar ji jau tokia kokia yra, supilta pakankamai meslo ir daugelis masto, gal jau cia negrizti.

Saves gailejimas? O gal paimam priesingybe- atbukimas, bet kas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 11:29)
Tu suvoki, kad pati sau priestarauji?
...................

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 11:36)
. Vaikai asmenybes, bet tikrai moka ir dalintis, ir atjausti ir kitu preikius suprasti.</p>

Taviškiai nei moka užjausti, nei suprasti kitų poreikius, dzin jiems veršiukai, kiauliukai, viščiukai, nes mėsa skanu, aniaaa? Negaila jiems gyvų padarėlių? Mamaša forume draskosi, postringauja apie mėsos valgymo žalą, o vaikučiai tuo metu graužia vištos kulšį, net ausys lapsi wub.gif Paskui mamaša atsigers pieno, įsidės grietinės į sriubą, apsimaus ODINIUS batus, išeis prie upės pasivaikščiot ir toliau manys, kokia ji šventuolėlė, life is beautiful wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 21 spalio 2017 - 10:52
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 11:43)
labai tikiuosi, kad nebus, O tau galeciau lygiai ta pati pasakyti, nustok mane komentuoti, nes nesuvoki is vis ka komentuoji... ir gali smailiukais neatsakineti suvokeja lotuliukas.gif</p>

4u.gif

Siaip, jus mane komentuokite, komentuokite, idant kad visiem butu matoma tamstos svieus protas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 12:38)
O man tai uz ka?

Labiausiai už išmintį. Už dalijimąsį. Už atvirumą.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 21, 11:41)
Kalba ten buvo apie žmogaus pradžią - nuo naujagimio iki mirties. Gebėjimas atjausti, suprasti kitų poreikius - įgyjamas, o ne įgimtas. Naujagimis jų neturi.

Aš pati negaliu vienareikšmiškai tos minties vertinti, bet ta mintis man pasirodė verta pamąstymų, nėr ji tokia nelogiška, kaip kad iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti..

Vilnera 4u.gif
Bet abejoju, kad prisibelsit. Ji girdi tik save, nes ji neklystanti.
Atsakyti
Given, o kodėl tu myli karvytes, kiaulytes, vištytes, bet nemyli katinų, kodėl užmerki akis į tai, kad ji daugina potencialius gatvinius ir dar drįsta nuvemt, kad tai ale jų karma tapti valkataujančiais? Kaip miela wub.gif ania? Tai kodėl nemyli katinukų, juk turėtum visus gyvus padarus mylėt?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 11:52)
Vilnera  4u.gif
Bet abejoju, kad prisibelsit. Ji girdi tik save, nes ji neklystanti.

Jeii matot, kad zmogui problemos su elementaria logika ir mastymu, tai nenagrinekit sudetingu filosofiniu temu. Kuo drumstesnis vanduo - tuo geeriau jauciasi kai kurios zuvys.

Reikia spausti ant labai paprastu dalyku, kur ner kur pasislepti ir sunku viska painioti.
Sakysim Ubuntu "neduoda ir neduotu" vyrui pasimyleti, norrs deklaruoja kazkokius ten labai dvasinius jausmus ir atsidavima. Pradejus tema gvildenti giliau, prabilo kaip "lovos verslininke"orgazmas uz orgazma, nera pinigu nebus kedziu.
O moterys kurios gal neturi laiko filosofiniu dvasiniu moralu rasymui ir propagandai, sugeba suprasti ir atsizvelgti i vyro poreikius.

Isvada: Ubuntu prisiskaite visokiu "vertybiu", isijaute, kad tokia yra ir cia reiskiasi, nors is esmes nesupranta ka ji cia rasineja.
Tiesiog kazkur paskaite, jai patiko ir bando tokia vaizduot.

Daznai i darbus bando isidarbinti zmones kurie paskaito apie kazka ir bando vaizduot turintys patirti, bet jei kas pakapsto, tai mato, kad zmogus nors kartoja lyg teisingus postulatus, bet pats nieko nesuvokia ir nesigraibo.

Kartoti ir papuga moka
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 21, 11:50)
Labiausiai už išmintį. Už dalijimąsį. Už atvirumą.

Dekui. friends.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 21, 12:03)
Jeii matot, kad zmogui problemos su elementaria logika ir mastymu, tai nenagrinekit sudetingu filosofiniu temu. Kuo drumstesnis vanduo - tuo geeriau jauciasi kai kurios zuvys.
.........

Na per didele prabanga, bent jau man, del vieno zmogaus atsisakyti bednravimo su protaujanciais zmonemis, turinciais ka pasakyti.

Idomucia, o jus paskaitinekite Vilneros postukus.

Bent jau as taip darau, skaitant ta pati posta per tam tikra laiko intervala, kartais pagaunu tai ka pirma karta skaitydama praleidau.
Atsakyti