Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 21, 03:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71851798" data-time="1508529332"><div><p>O man labiau keiktis patinka, nei piltis sudais kaip tu. Trumpai ir auskiai. Bet Is Sviesos trukdo.</p></div></blockquote><p>Kuo as trukdau?  biggrin.gif </p><p>Butu normali tema - moralizuociau. Cia jau visos imanomos ribos perzengtos, kelio atgal nebera. Be to, as nzn kas geriau, ar tiesiai i akis iskeikti, ar subtiliai taip zmogu pazeminti, lyg mandagiai snekant. </p>

Taigi rasei, kad man teks atprasti nuo savo iprocio. Jinai gi parase, jad gal as nepaleistuve, gal ir nealkoholike, gal ir nekompleksuota clap.gif clap.gif clap.gif , tai gi zadejau nebevadint nedasutele, jei taip parasys biggrin.gif . Tai va ir laikausi zodzio.
Man tai atrodo geriau iskeikti, nei mandagiai zeminti.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 21, 09:43)
Idomučia, liaukis SAVĘS gailėtis.
................

Aciu, labai patiko. 4u.gif
Panasiai vertinu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 21, 11:51)
Pabandysiu pakeisti tema.
Sakysim sugrizo sovietmetis, kur labai ribotai galejom spresti problemas, daugiau buvom priklausomi nuo situaciju.

Tai va situacija del pirmumo.
Zinojau, kad vakar ismes deficito - sofas.
Bet pramiegojau, ar dar kazkas ivyko ir negalejau i eile atsisttoti anksti ryte. Nuejau veliau.
Gavau, bet buvo likus viena, kiek aplaupytu gobelenu.
Paemiauu as ja, nes geriau neii nieko, bet guliu ir nera laimes, nes aplaupyta.
Mintis.
Na koks skirtumas del ko save grauzt?
Del too kad gyveeni SSSR, ar del to kad pramiegojai, ar del to, kad sofkute aplaupyta?

Jus siulot nekreipti i nieka demesio. Mieegot belia kurr kur minksta ir aplamai viska palaidot. Tik gulet kur minksta esti kur skanu, naa kaip gyvuliai.
Aisku, tema turi buti - nenoriu gyventi. Priezastis - pasaulis nevertas jame gyventi.

Na o jei vietoj tos naujos masinės gamybos sofkutės gauni antikvarinę? Kurios vertė tame, kad ji išbandyta laiko, žavi savo įbrėžimais ir kiekvienas įbrėžimas-tai istorija. Nesvarbu, kad joje nedalyvavau.

Suprantu, apie ką jūs.
Bet- ar lygint save su daiktu, kuris tik dėvisi ir jo vertė laikui bėgant mažėja, ar su kažkuo, ko vertė nemažėja - asmeninio pasirinkimo reikalas.

Kažkur skaičiau mintį - pacituosiu kiek pamenu ,,daugelis laikosi nuomonės, kad vaikas yra nekalta, gera būtybė. Bet gal kaip tik atvirkščiai - gal vaikas-kaip reta egoistiškas, galvoja tik apie save, jo poreikiai jam pirmoje vietoje, jis niekuo nesidalina, jei ko negauna, rėkia, isterikuoja, jis pats sau dėl savęs ir viskas, kas šalia, pajungta jam.. Tuo tarpu bėgant laikui jis auga, gerėja, dvasingėja, tobulėja, įgauna empatijos, kantrybės - viskas per patyrimą..'' T.Y. tyrumas ne pradiniame taške, o gyvenimo eigoje.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 21, 12:15)
Aciu, labai patiko.  4u.gif
Panasiai vertinu.

Ačiū, Moonte. Kad esat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 21, 11:03)
Arba nera priverstas keistis is esmes...

TAme ir tragedija, kad va butent sito Given444 nesuvokia. Ji gruda zmones i "Prokrusto lova" ir niekaip nesupranta, kodel zmones priesinasi.
Atsakyti

Parasiau paklode, istryniau. Zinai kodel?
O todel, kad as atsiminiau, NIEKADA NEPRIPAZISTI SAVO KLAIDU. VISI KALTI TIK NE TU. TAI DIAGNOZE.
Serti tave postais, suteikti tau galimybe rasyti eilines beprasmiskas paklodes. Na jau ne. Iskoks kitu, ne mane.
O kaip su Idomucia bendrauji, tai sakai pries vaikus smurtauja... Pretenzija ZKB reiski... Niu niu niu. Veidmaine.
Beprasmiska. Juk isisukinesi, tave nosim, kaip sunyti, ne viena karta bakstelejo... Tiek to, jau geriau einu su sunimis pasivaikscionti.

Tu suvoki, kad pati sau priestarauji? jei nenori man trasyti tai paprasciasiai nerasyk, nerieki anei smailikais atsakineti , nei trumpais , nei ilagais postais :lol:

Kokiu klaidu? :oh: Kas ne taip bendrauja kaip tu ir ne tokius dalykus sako kaip tu visi KLYSTA? :lol: ir vel susireiksminimas ....

Ir vel tu man persi savo pasauleziura apie kaltes, jau atrodo zmonsiaki paaiskinau, kad nesvadovauju tokia filosofija ir skirtingai nuo taves KALTU NEIESKAU, jei bent ta sugebesi suprasti, ir tai jau bus daug :) bet nesitikiu :lol:

Ka cia suskelei pai Idomucia nieko nesuprantau? Idomucia tu ka nors uspratai, kaip as ten su tavim bendrauju?

Kokias pretenzijas ZKB?, matau tu logikos nesuzalota :lol:

Kur mano veidmainiavimas? taip ir nepasakysi, kaip jus ir visos cia nieko apart situ nesamoniu nesugebat pasakyti, kartojat ir kartojat savo prisigalvotas fantazijas, kaip poterius ir pacios tuo pradedat tiketi, nes SAZINE GRAUZIA AR NE? :lol:

Atsakyti

TAme ir tragedija, kad va butent sito Given444 nesuvokia. Ji gruda zmones i "Prokrusto lova" ir niekaip nesupranta, kodel zmones priesinasi.

Aisku cia Given KALTE(cia tavo terminais snekant), kad zmones nesuvokia elementariu dalyku :lol: JUS NEKALTOS, ji kalta dabar liks visa gyvenima, kad jus nesuvoket apie mesos valgymo zala :lol:

va del to as ir nesiulau aukom nieko keisti. AUKOS YRA ZIAURIOS, LABAI, joms padeti NEGALIMA. Jos kaltins visus kas tik bando juos is to liuno istraukti...

Atsakyti
Idomučia,
dar pagalvojau - su jūsų požiūriu, jei jus šalia esanti išties nuoširdžiai myli - jūs ją skaudinat. Man atrodo. Nes galvoju-jei matyčiau, kad mano mylimas žmogus vis pajunta graužatį dėl to, kas buvo, kad to tyrumo nepakankamai gali duot - man būtų negera.

O dar prisiminus - ar tikrai to pirminio tyrumo pirmoje santuokoje buvo daugiau?... Na to, kuris neva jau prarastas..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 21 spalio 2017 - 10:38

Kažkur skaičiau mintį - pacituosiu kiek pamenu ,,daugelis laikosi nuomonės, kad vaikas yra nekalta, gera būtybė. Bet gal kaip tik atvirkščiai - gal vaikas-kaip reta egoistiškas, galvoja tik apie save, jo poreikiai jam pirmoje vietoje, jis niekuo nesidalina, jei ko negauna, rėkia, isterikuoja, jis pats sau dėl savęs ir viskas, kas šalia, pajungta jam.. Tuo tarpu bėgant laikui jis auga, gerėja, dvasingėja, tobulėja, įgauna empatijos, kantrybės - viskas per patyrimą..'' T.Y. tyrumas ne pradiniame taške, o gyvenimo eigoje.

Cia netiesa, nera tokie viakai, nebent jau tevai taip stipriai sugebejo juos sugadinti. Vaikas nera nei nekalta butybe, nei isterikas egositas. Vaikai asmenybes, bet tikrai moka ir dalintis, ir atjausti ir kitu preikius suprasti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 21 spalio 2017 - 10:41
QUOTE(vilnera @ 2017 10 21, 11:23)

Ačiū, Moonte. Kad esat smile.gif

O man tai uz ka?
Cia Jus tikra saunuole.
Cia Jums reikia dekoti, kad inesat ramybes, sveiko proto i emociju jura .

Abipusiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 11:29)
Tu suvoki, kad pati sau priestarauji? jei nenori man trasyti tai paprasciasiai nerasyk, nerieki anei smailikais atsakineti , nei trumpais , nei ilagais postais lotuliukas.gif</p><p>Kokiu klaidu? doh.gif Kas ne taip bendrauja kaip tu ir ne tokius dalykus sako kaip tu visi KLYSTA? lotuliukas.gif ir vel susireiksminimas ....</p><p>Ir vel tu man persi savo pasauleziura apie kaltes, jau atrodo zmonsiaki paaiskinau, kad nesvadovauju tokia filosofija ir skirtingai nuo taves KALTU NEIESKAU, jei bent ta sugebesi suprasti, ir tai jau bus daug smile.gif bet nesitikiu lotuliukas.gif</p><p></p><p>Ka cia suskelei pai Idomucia nieko nesuprantau? Idomucia tu ka nors uspratai, kaip as ten su tavim bendrauju?</p><p>Kokias pretenzijas ZKB?, matau tu logikos nesuzalota lotuliukas.gif</p><p>Kur mano veidmainiavimas? taip ir nepasakysi, kaip jus ir visos cia nieko apart situ nesamoniu nesugebat pasakyti, kartojat ir kartojat savo prisigalvotas fantazijas, kaip poterius ir pacios tuo pradedat tiketi, nes SAZINE GRAUZIA AR NE? lotuliukas.gif</p>

O tu suvoki? Jau ne kartą buvo pabaksnota į tavo prieštaravimus sau, bet tu įsistačius kiaulės akis savo šūdu kitus tepi. Kas čia susireikšminusi? Moonte? Nu lygtai ne ji apie save-"nušviestąją" spango, iki kurios pilkąjai biomasei niekada nedaaugt, gal tu pameni, kas? Čia kas, ne susireikšminimas? Bla bla bla, marazmatikė beviltiška. Kas dėl nesamonių, tai tu nieko kito ir nerašinėji čia, tavo trydų kitaip ir neįšeina pavadinti. Iš kur bl tokios kaip tu lenda?
Atsakyti

Pabandysiu pakeisti tema.
Sakysim sugrizo sovietmetis, kur labai ribotai galejom spresti problemas, daugiau buvom priklausomi nuo situaciju.

Tai va situacija del pirmumo.
Zinojau, kad vakar ismes deficito - sofas.
Bet pramiegojau, ar dar kazkas ivyko ir negalejau i eile atsisttoti anksti ryte. Nuejau veliau.
Gavau, bet buvo likus viena, kiek aplaupytu gobelenu.
Paemiauu as ja, nes geriau neii nieko, bet guliu ir nera laimes, nes aplaupyta.
Mintis.
Na koks skirtumas del ko save grauzt?
Del too kad gyveeni SSSR, ar del to kad pramiegojai, ar del to, kad sofkute aplaupyta?

Jus siulot nekreipti i nieka demesio. Mieegot belia kurr kur minksta ir aplamai viska palaidot. Tik gulet kur minksta esti kur skanu, naa kaip gyvuliai.

Aisku, tema turi buti - nenoriu gyventi. Priezastis - pasaulis nevertas jame gyventi.

matai Idomucia, kai tapatiniesi su kunu taip taip ir yra, aisku kunas devisi, skaistybes fizines neatsistatysi, Ir jei nesiseka kaip nori gyventi, kai materialioje erdveje neturi to ko noretum, ir kyla mintys, o kam is vis gyventi, kaip ir moteriskei anoje temoje, vat drauge vaziuoja atostohu, o ji negali, tai ka pasikarti belieka :oh:

Deja, tai pagydoma, tik suvokus, kad esame dvasines butybes ir sioje zemeje naudojam si kuna kaip skafandra, kad galetume ci agyventi, veikti ir t.t. Bet ta turi atrasti zmogus pats arba netrasti ri degraduoti, kievienas renkasi....

O kai suvoki kas esi , viskas sustoja i vietas.... O dra kai suvoki ,kad tai nei pirmas , nei 10 gyvenimas, kad ir tu partenriu marios buvo ir ivairiu isgyvenimu is vis juokingos tokios kalbos apie zmogaus nudevejima :lol:

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 11:31)
Aisku cia Given KALTE(cia tavo terminais snekant), kad zmones nesuvokia elementariu dalyku lotuliukas.gif JUS NEKALTOS, ji kalta dabar liks visa gyvenima, kad jus nesuvoket apie mesos valgymo zala lotuliukas.gif</p><p>va del to as ir nesiulau aukom nieko keisti. AUKOS YRA ZIAURIOS, LABAI, joms padeti NEGALIMA. Jos kaltins visus kas tik bando juos is to liuno istraukti...</p>

Ubuntu***
Nekomentuokite to ko nesuvokiat.
Daugiau komentaru nebus.

Given444, geras pvz, kaip tavo drauge anlaizuoja oponentu postus. TAi kas is ko saiposi, zmones is jos, ar ji is saves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2017 - 10:43