QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 09:33)
Blem, 40psl prirašyta, jūs mergos gyvenimo real neturite....
Moonte, ar dar girdi mane,
vs tiek elgiesi šališkai, mane komentuodama.
Mano postuose, nors nesiuntinėju nachui, įžvelgi beždžionės granatą, tuo tarpu ignoruoji visas savo drauges, kurios turgaus stilium bendrauja, bet JOS TAU TINKA, nes tiesiog palaiko tavo gyvenimo būdą....
valgo tą patį ką ir tu iš esmės...gyvūnus.
Kodėl tu mandagiai praša manęs NUTILTI?
ko duodi pastabas, kai nesureaguoju, kuomet kiti nariai paprašo manęs nutlti?
gi AŠ UŽVEDŽIAU šią temą, jei nebetinka veganizmas, viskas kečiam temą, bet tema vystosi, taigi ir aš kalbu...
kalbam apie abortą, tuomet...nes jaučiu čia viso vėl už tą "moters pasirinkimą".
p.s. dėl auditorijos, tas pats. SM skaito daug narių, tylių narių, itkiu kad tarp turgaus lygio purslų ir mobingo ant vieno nario (kuriuo visos mėgaujatės), kitos narės susirado ir mano postus.
ir kaip minėjau - jei bent vieną privertė susimąstyti, aš džiaugiuosi...o jos tegul to ir nesako garsiai. ir nesakys.
Hmmmm,
ar šitoj jovalynėj atrasi mano postą?
Jei jau domiesi tuo humane killing ir esi gailestingesnė nei įprastas vartotojas, suprasi, jog nėra tokio dalyko kaip švelnus nužudymas. kaip kad nėra pasiteisinimas psichologinis smurtas (nors žymių nesimato), ar tik patampymas už plaukų (gi ne kumščiu trenkė į akį), kaip ir nepateisinama bet kokia prievarta, ne vien kuomet kuloku švaistosi...
su gyvuliais nėra elgiamasi gerai, jie nesijaučia gerai, išleidžiami pasiganyt vos kelis mėnesius per metus, vis tiek gauna antibiotikų dozes, nes infekcijos dėl besaikio išnaudojimo nenyksta, čia su vištomis ir karvėmis, ir tt.
juo žmogus nori domėtis, atsirinkti, iš kur gauti nesmurtinę mėsą, juo darosi lūdniau...jis suvokia, kad tos prievartos yra, ir tuomet jis(žmogus) yra priverstas keistis iš esmės....
A girdž, tu. Mind your own fucking busines, rūpinkis savuoju real gyvenimu, čia nekvaksėjus, a gerai?
Ir galėtum kaip ir užsikimšti, nes moonte tau jau aiškiai pasakė, kad tavo "tiesų" pateikimas yra atstumiantis. O ko tu savo draugiašką ignoruoji? Kodėl ignoruoji tai, kad ji daugina beglobes kates? Ar karviukus, kiauliukus, viščiukus myli, o kačiukų jau nebe? Fucking veidmainė, dvigubi standartai ania? "Priešams" baksnoji, o vat ką tavo draugutė daro, tai yra taip cool
Ji tai tikrai ne turgaus stilium bendrauja, ypač vakarykščiuose postuose, paryškintose eilutėse, bet tu tu nematai ar matyt nenori, nes juk tai tavo draugutė, jai galima dergtis, aniaaa?
Neliečiamoji ji
O jetus, kas per susireikšminimas
Aha, skaito fanatikės kliedesius, norėtum.
Tai ką tau begalima pasakyt? MANDAGIAI, TAKTIŠKAI pasiūlyti nueiti ant vyriško lytinio organo, taip ir padaryk, nes niekam tavo fanatiški kliedesiai čia neįdomūs. Gal pradžiai išaiškink savo draugutei, kad jaustis šventuole, nevalgant mėsos, bet dėvint odinius batus yra absurdiška, juolab savo vaikams duodant mėsą. Vėlgi, absurdas visiškas. Tikiu, kad pravedei paskaitėlę jos šeimynai, pakrušai smegenis, parodei filmukų? Ar vistik ne, pabijojai būti toli pasiųsta?