Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Prie ko cia ex?
Ne ex as netekau, o tikejimo kai kurias dalykais. Ir netekau praeities. Netekau galimybes pragyventi su vienu zmogumi.

ne netekai, o pats sugriovei, esminis skirtumas. dviese siema kuria ir griauna, ne po viena.

Atsakyti

Pamasciau, kad cia visi musu konfiktai tariami kyla is visisku skirtingu pasaulio  saves suvokimu ir priemimo kito zodziu per savo supratima ir filtrus, kai pvz susitinka skirtingu kulturu zmones ir kas vienam nemandagu, kitam normalu ir net labai gerai :)  Tik vietoj to, kad suprastumet ,kad galbut kazkam nera taip kaip jums, kad gal kazkas visai neisstengia jums kazka blogo padaryti, o avirksciai, gal butu paprasciau susisneketi, bet, deja, jus cia kai kurios bandot pykti, kertsauti, keikti ir t.t. Bet kiekveinas laisvas rinktis, gal ir neturi kazkas tikslo cia diskutuoti, o ateina tik pasidergti, man vz tai sunku supratsti...

Atsakyti
Ne tik suprasti tau sunku, bet ir rašyti.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 00:07)
1. Taip zinau ,
----

Parasiau paklode, istryniau. Zinai kodel?

O todel, kad as atsiminiau, NIEKADA NEPRIPAZISTI SAVO KLAIDU. VISI KALTI TIK NE TU. TAI DIAGNOZE.

Serti tave postais, suteikti tau galimybe rasyti eilines beprasmiskas paklodes. Na jau ne. Iskoks kitu, ne mane.

O kaip su Idomucia bendrauji, tai sakai pries vaikus smurtauja... Pretenzija ZKB reiski... Niu niu niu. Veidmaine.

Beprasmiska. Juk isisukinesi, tave nosim, kaip sunyti, ne viena karta bakstelejo... Tiek to, jau geriau einu su sunimis pasivaikscionti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2017 - 23:41
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 21, 00:10)
Prie ko cia ex?
Ne ex as netekau, o tikejimo kai kurias dalykais. Ir netekau praeities. Netekau galimybes pragyventi su vienu zmogumi.

Prie to. Kad tik ex, ex ex. As, dabartines jysu zmonos vietoj jus pas ta exe pasiuciau.
Nebera. Aisku nebera. Laikas suprasti, kas sis pasaulis ne rojus.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 21, 00:26)
<p>Pamasciau, kad cia visi musu konfiktai tariami kyla is visisku skirtingu pasaulio  saves suvokimu ir priemimo kito zodziu per savo supratima ir filtrus, kai pvz susitinka skirtingu kulturu zmones ir kas vienam nemandagu, kitam normalu ir net labai gerai smile.gif  Tik vietoj to, kad suprastumet ,kad galbut kazkam nera taip kaip jums, kad gal kazkas visai neisstengia jums kazka blogo padaryti, o avirksciai, gal butu paprasciau susisneketi, bet, deja, jus cia kai kurios bandot pykti, kertsauti, keikti ir t.t. Bet kiekveinas laisvas rinktis, gal ir neturi kazkas tikslo cia diskutuoti, o ateina tik pasidergti, man vz tai sunku supratsti...</p>

Taip su tavimi tikrai yra. Tau visur kyla konfliktai, nes tu nemoki bendrauti, kankoreziu daug prisirinkus, nemoki ( oi, moki, bet pasirinkai toki bendravimo buda ) teikti savo m8nciu. Pas tave galvoj makalyne, tu griebies uz visko, o lieki su vienui viena nupesiota plunjsna, neva rave skriaudzia piktos sm moteriskes.
Tosna nuo tavo minciu, patarimu, isvedziojimu. Kur klizmas dvi maciau, toj temoj nesidergsiu, nes nelabai norisi. Juk tu visur ilisi, paskaitysi cia, eGZperte nuvitusi tongue.gif .
Atsakyti

O man labiau keiktis patinka, nei piltis sudais kaip tu. Trumpai ir auskiai. Bet Is Sviesos trukdo.

Kuo as trukdau?  :D 

Butu normali tema - moralizuociau. Cia jau visos imanomos ribos perzengtos, kelio atgal nebera. Be to, as nzn kas geriau, ar tiesiai i akis iskeikti, ar subtiliai taip zmogu pazeminti, lyg mandagiai snekant. 

Atsakyti
Blem, 40psl prirašyta, jūs mergos gyvenimo real neturite.... biggrin.gif
Moonte, ar dar girdi mane,
vs tiek elgiesi šališkai, mane komentuodama.
Mano postuose, nors nesiuntinėju nachui, įžvelgi beždžionės granatą, tuo tarpu ignoruoji visas savo drauges, kurios turgaus stilium bendrauja, bet JOS TAU TINKA, nes tiesiog palaiko tavo gyvenimo būdą....
valgo tą patį ką ir tu iš esmės...gyvūnus.

Kodėl tu mandagiai praša manęs NUTILTI?
ko duodi pastabas, kai nesureaguoju, kuomet kiti nariai paprašo manęs nutlti?
gi AŠ UŽVEDŽIAU šią temą, jei nebetinka veganizmas, viskas kečiam temą, bet tema vystosi, taigi ir aš kalbu...
kalbam apie abortą, tuomet...nes jaučiu čia viso vėl už tą "moters pasirinkimą".

p.s. dėl auditorijos, tas pats. SM skaito daug narių, tylių narių, itkiu kad tarp turgaus lygio purslų ir mobingo ant vieno nario (kuriuo visos mėgaujatės), kitos narės susirado ir mano postus.
ir kaip minėjau - jei bent vieną privertė susimąstyti, aš džiaugiuosi...o jos tegul to ir nesako garsiai. ir nesakys.

Hmmmm,
ar šitoj jovalynėj atrasi mano postą?
Jei jau domiesi tuo humane killing ir esi gailestingesnė nei įprastas vartotojas, suprasi, jog nėra tokio dalyko kaip švelnus nužudymas. kaip kad nėra pasiteisinimas psichologinis smurtas (nors žymių nesimato), ar tik patampymas už plaukų (gi ne kumščiu trenkė į akį), kaip ir nepateisinama bet kokia prievarta, ne vien kuomet kuloku švaistosi...
su gyvuliais nėra elgiamasi gerai, jie nesijaučia gerai, išleidžiami pasiganyt vos kelis mėnesius per metus, vis tiek gauna antibiotikų dozes, nes infekcijos dėl besaikio išnaudojimo nenyksta, čia su vištomis ir karvėmis, ir tt.
juo žmogus nori domėtis, atsirinkti, iš kur gauti nesmurtinę mėsą, juo darosi lūdniau...jis suvokia, kad tos prievartos yra, ir tuomet jis(žmogus) yra priverstas keistis iš esmės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 spalio 2017 - 08:34
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 21, 01:10)
Prie ko cia ex?

Idomučia, liaukis SAVĘS gailėtis.
Tu gaili savęs, nes Tu netekai galimybės, Tu praradai praeitį ir t.t. Bet nuolat akcentuoji, kad santykiai - svarbu KITAS, apie turi galvot, rūpintis. Tavo antra pusė - ji nieko neprarado. Tu jos niekaip nenuskriaudei tuo, kad esi kažką prateriojęs, tyrumą tą savo, pirmakartiškumą.. Juk ji gyvena su pirmu žmogum, ji neprarado jokios JŪSŲ bendros praeities. Jai viskas ok. Tai gal ties tuo labiau koncentruotis reiktų, jei tau laimę teikia artimo žmogaus laimė?

Jos gailėjimasis (jei toks tikrai yra, jei tai ne tavo įsivaizdavimas), kad turėjai praeitį - tėra jos egoizmas, jos savanaudiškumas, dievo medin vijimas. Juk jeigu jai taip reiktų to antros pusės visapusiško tyrumo-kodėl to nesusirado, kai buvo laikas, dar prieš tave? Gal jos tyrumas irgi ne tiek aukštas?.. Gal ji tiesiog verta tavęs, žmogaus su praeitim, o ne kitokio?

Aš nenorių kažkaip sumenkint nei tavo antros pusės, nei tavęs. Tiesiog - jei tu kažkaip ne visai gerai dėl savo praeities jautiesi dėl savo žmonos - tas neteisinga. Negalima baust kito ar verst jaustis kaltu, kad jis turėjo praeitį. Galima su juo tiesiog nebūt.

Man kartais keista, kodėl mes taip sureikšminam pirmą paėmimo už rankos, apkabinimo, dar kokius tai pojūčius, susijusius su seksualumu, bet pamirštam, kad lygiai tokie pat jaudinantys galbūt buvo ir pirmas ėjimas į darželį, pirmas kokio nors ilgai laukto skanėsto paragavimas, čia hipotetiškai, bet tos pirmos patirtys, pagalvojus, visos jaudinančios. Ir, jei jau pavydėt praeities, galima nuklyst iki pavyduliavimo tėvams, su kurias irgi kažkokios pirmos patirtys siejasi.
Neretai niekas kitas už to tyrumo ilgėjimosi nesislepia, apart pavyduliavimo. Kad kažkas vyko pirmus kartus ne su manim, o su kita (-u)... Gal..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 21 spalio 2017 - 09:06
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 09:33)
Mano postuose, nors nesiuntinėju nachui, įžvelgi beždžionės granatą, tuo tarpu ignoruoji visas savo drauges, kurios turgaus stilium bendrauja, bet JOS TAU TINKA, nes tiesiog palaiko tavo gyvenimo būdą....

Kodėl tu mandagiai praša manęs NUTILTI?
ko duodi pastabas, kai nesureaguoju, kuomet kiti nariai paprašo manęs nutlti?
gi AŠ UŽVEDŽIAU šią temą, jei nebetinka veganizmas, viskas kečiam temą, bet tema vystosi, taigi ir aš kalbu...
kalbam apie abortą, tuomet...nes jaučiu čia viso vėl už tą "moters pasirinkimą".

p.s. dėl auditorijos, tas pats. SM skaito daug narių, tylių narių, itkiu kad tarp turgaus lygio purslų ir mobingo ant vieno nario (kuriuo visos mėgaujatės), kitos narės susirado ir mano postus.
ir kaip minėjau - jei bent vieną privertė susimąstyti, aš džiaugiuosi...o jos tegul to ir nesako garsiai. ir nesakys.
Hmmmm,
ar šitoj jovalynėj atrasi mano postą?
Jei jau domiesi tuo humane killing ir esi gailestingesnė nei įprastas vartotojas, suprasi, jog nėra tokio dalyko kaip švelnus nužudymas. kaip kad nėra pasiteisinimas psichologinis smurtas (nors žymių nesimato), ar tik patampymas už plaukų (gi ne kumščiu trenkė į akį), kaip ir nepateisinama bet kokia prievarta, ne vien kuomet kuloku švaistosi...
su gyvuliais nėra elgiamasi gerai, jie nesijaučia gerai, išleidžiami pasiganyt vos kelis mėnesius per metus, vis tiek gauna antibiotikų dozes, nes infekcijos dėl besaikio išnaudojimo nenyksta, čia su vištomis ir karvėmis, ir tt.
juo žmogus nori domėtis, atsirinkti, iš kur gauti nesmurtinę mėsą, juo darosi lūdniau...jis suvokia, kad tos prievartos yra, ir tuomet jis(žmogus) yra priverstas keistis iš esmės....

A girdž, tu. Mind your own fucking busines, rūpinkis savuoju real gyvenimu, čia nekvaksėjus, a gerai?

Ir galėtum kaip ir užsikimšti, nes moonte tau jau aiškiai pasakė, kad tavo "tiesų" pateikimas yra atstumiantis. O ko tu savo draugiašką ignoruoji? Kodėl ignoruoji tai, kad ji daugina beglobes kates? Ar karviukus, kiauliukus, viščiukus myli, o kačiukų jau nebe? Fucking veidmainė, dvigubi standartai ania? "Priešams" baksnoji, o vat ką tavo draugutė daro, tai yra taip cool wub.gif Ji tai tikrai ne turgaus stilium bendrauja, ypač vakarykščiuose postuose, paryškintose eilutėse, bet tu tu nematai ar matyt nenori, nes juk tai tavo draugutė, jai galima dergtis, aniaaa? wub.gif Neliečiamoji ji

O jetus, kas per susireikšminimas lotuliukas.gif Aha, skaito fanatikės kliedesius, norėtum.

Tai ką tau begalima pasakyt? MANDAGIAI, TAKTIŠKAI pasiūlyti nueiti ant vyriško lytinio organo, taip ir padaryk, nes niekam tavo fanatiški kliedesiai čia neįdomūs. Gal pradžiai išaiškink savo draugutei, kad jaustis šventuole, nevalgant mėsos, bet dėvint odinius batus yra absurdiška, juolab savo vaikams duodant mėsą. Vėlgi, absurdas visiškas. Tikiu, kad pravedei paskaitėlę jos šeimynai, pakrušai smegenis, parodei filmukų? Ar vistik ne, pabijojai būti toli pasiųsta?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 21, 09:43)
Jos gailėjimasis (jei toks tikrai yra, jei tai ne tavo įsivaizdavimas), kad turėjai praeitį - tėra jos egoizmas, jos savanaudiškumas, dievo medin vijimas. Juk jeigu jai taip reiktų to antros pusės visapusiško tyrumo-kodėl to nesusirado, kai buvo laikas, dar prieš tave? Gal jos tyrumas irgi ne tiek aukštas?.. Gal ji tiesiog verta tavęs, žmogaus su praeitim, o ne kitokio? 

Pabandysiu pakeisti tema.
Sakysim sugrizo sovietmetis, kur labai ribotai galejom spresti problemas, daugiau buvom priklausomi nuo situaciju.

Tai va situacija del pirmumo.
Zinojau, kad vakar ismes deficito - sofas.
Bet pramiegojau, ar dar kazkas ivyko ir negalejau i eile atsisttoti anksti ryte. Nuejau veliau.
Gavau, bet buvo likus viena, kiek aplaupytu gobelenu.
Paemiauu as ja, nes geriau neii nieko, bet guliu ir nera laimes, nes aplaupyta.
Mintis.
Na koks skirtumas del ko save grauzt?
Del too kad gyveeni SSSR, ar del to kad pramiegojai, ar del to, kad sofkute aplaupyta?

Jus siulot nekreipti i nieka demesio. Mieegot belia kurr kur minksta ir aplamai viska palaidot. Tik gulet kur minksta esti kur skanu, naa kaip gyvuliai.

QUOTE(cambala @ 2017 10 21, 01:04)
Laikas suprasti, kas sis pasaulis ne rojus.

Aisku, tema turi buti - nenoriu gyventi. Priezastis - pasaulis nevertas jame gyventi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 21, 09:33)

O tu mane girdi?Negi is to ka parasiau asimeni tik bezdzione su granta? Ir dar dristi man sakyti kad tave neitakoja emocijos? Esi nesaliska?

AS niekada tau nemeluosiu, nes manau, kad forumo biciuliai turi vienas kitam sakyti tiesa, karcia, bet tiesa.

O tiesa tokia. TOKIU SILIUMI, bandydama pazadinti zmones, tu nieko nepasieksi. NIEKO. Ir tame yra tik tavo kalte, ne zmoniu.

Ir aplamai kokia prasme is tavo kreipimosi i mane? Juk mano rasliava tave erzina. Ir tai akivaizdu.

O tu kada nors atsakyk sau i klausima, KODEL MANE-MOONTE NIEKAS NEPASIUNTE TIESIOGIAI NX? Niekas, net Blondinas. As tau nebekramtysiu, ir paklodziu nerasysiu, ijunk prota pati.

O del neva mano draugiu, tai buk maloni sutramdyk savo pacios drauges.
As paziuresiu kaip tu tai padarysi.

Sekmes.

DAugiau i postukus inspiruotus emociju neatsakinesiu.
Ir patarimu daugiau nebus, kaip sekmingai skleisti savo idejas, lygiai taip pat ir apie zmogaus prigimti izvalgu nerasysiu. Nes tu tame izvelgi tik bandyma TAVE NUTILDYTI. Tau tai neidomu, vadinasi nereikia. O as beprasmiu veiksmu neatlikineju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 spalio 2017 - 10:13

Arba nera priverstas keistis is esmes

Atsakyti