1. As taip rasiau? pagaliau ar jus suvokiat ka reiskia SAVOKA PASAULEZIURA?
KIek pamenu, tai tamsta, manos ubineje slieku ieskodama aiskinot, kad jei as lankiau darzeli jauciu mamai pykti, kaltinu ja del kazkokiu ten...
2. sSkaciuojam, as per savaite suvalgau 200 gr, mesos, per metus tai sudaro 52 sav. x200 gr. = 10400 gr. o tai yra 104 kg. Jusu batasm reikia 1 karve nuzudyti. Toliau sakot 10 metu nesiojat, valio. DAuginam mano mesos sanaudas per metus is 10 metu ir bus 104x10=1400. Gaunasi tokia neimitusi karvute. Koks skirtumas tarp manes ir jusu?
SAkot nelendat i asmeniskumus, o pamenat nuo ko prsidejo musu konfliktas sioje temoje? Teisingai, nuo mano stigmu iekojimu, taip primestinai turejau jausti pretenzijas mamai, nes jus jas jautete, buvote nelaiminga darzelyje.
3. Zinoma jus galite klausti visko. BEt juk jus nepersekioja kelias desimtys lapu, kaip jus, nevercia "pirkti drambliuko", ups "gerti suns pienuko". Galimai tai jums atrodo geris, nezinau, as gi tame izvlgiu nepagarba oponentui. Kuris i ja reaguoja, kiekvienas savaip. BEt juk jus nepripazinsite kad savo veiksmais isprovokavote.
4. Zinot kuo puikus nudienos pasauklis, mes visi atsakingi uz savo gyvenima ir pasirinkima. Jus negalite, jus taip manote. Kas jums trukdo?
Jei as atsisakysiu mesos, tuomet atsisakysiu ir augalu, nes tai yra gyvi organizmai. Ir misiu saules sviesa, man si ideja patiko ir as busiu baisiai morali, ir nieko nezudanti.
Tikdabar pagalvojau ar as turesiu teise jums lesti smegenis, nors dar nepraktikuosi sauoles energijos mityba, kad jus augalus zudot?
5. Nejaugi. Isties, labai gilios sasajos, tarp mano bendravimo seimoje, ziniu apie Budizmo saltini ir t.t. su tema. Nezinojau, kad tai turi buti tamstos polemikos objektu. Ir saakot tai jus rasote neitakota emociju? Tuomet ko? Ir jei nepaslaptis kuo tai susije su gvildenama tema.
VA tame ir beda, kad jusu sazine rami.
Papildyta:
Supratau. Tuomet, neturite teises reiksti pretenziju i ZKB del jums, apie jus pareisktus faktus.
Nes jus, esate ne ka kitokia nei ji, dar blogiau, veidmaine. Va tai yra tikras faktas.
Taip zinau ,ka reiskai zodis pasauleziura, jau neprisimeni ka rasei? sakei kad kaltinu kitus, sakiau, kad as nieko nekaltinu, kad nera tokiso savokos mano pasauleziuroje...
Mamai pykti, kaltinimai, cia sapnavai? neatsimenu ,ka pazodziusi sakiau , bet vaikas kuris nesamas i darzeli nuo 6men tikrai turi traumu, gali neigti kiek nori. Tai pasakys tau bet koks psichologas normalus.
Is kur toks noras nuolat matuotis ir vel ar snekejau apie tave konkreciai ?
Kokias pretenzijas , atkreipk demesi kaip sneki, pretenzijos , izieidimai, chamizmai, stigmos kas dar ? visiskai ne taip snekajau apie zmones, kurie lanke darzeli, o ypac pires tiek metu, prie ko cia pretenzijos tevam? tevai dare, ka galejo geriausia, kaip suprato, kokios buvo tuo metu aplinkybes, bet tai neapsaugo vaiku nuo traumu, darzelis vieta kur vaikai paliekami be mamu, tevu ir maziukam vaikam liudna, jie praranda rysi su tevais, ai bet ka as cia pasakoju vis tiek isversit antraip viska.....
jei as viena kart paklausciau man niekas neatsakytu ar atsakytu normaliai kaip atsake vilnera, be issidirbinejimu, tikrai nekartociau to klausimo per n lapu, kai vyksta iv pokalbiai, kai kazkas kazka pasako man kazka ir as atsakau, nenorit n lapu to paties, nekartokit to paties Juk e vien su tavim kalbejau, daug moetru cia sneka ...
ir vel as isprovakavau, NU NEBUKIT TADA TOKIOS AVYS IR AUKOS, KAD JUS GALIMA BUTU ISPROVOKUOTI
Jus nesugebat mastyti, diskutuoti?? tai vadinat smegenu lesimu? ar tik patogiais klausimais galit diskutuoti, kur viskas roziniai grazu?? tai jei negalit, APEIKIT MANO POSTUS, nes mano nei stilius nei turinys nepasikeis...
Jums dar labai toli iki maitinimosi tik prana taigi neisisvajokit. O suaugus jau butu laikas atskirti augalu ir gyvunu pasauli ir suvokti kas mes ....
Atleisk, bet pati pasakojI apie ta savo seima ir is kur tos zinios pareina, jei paziuresi atgal, ne as apie tavo seima pradejau sneketi, tai man irgi keista, pRIe ko cia tavo seima musu diskusijoje, ko ja nuolat kisi? Man tik juokinga, kai suaugusi moteris taip isikibus i vyra, kaip teveli, kaip darzelyje ci akartais jauciuosi nuo jusu zinuciu visai smagu, va mano tetei stai toks, o as su tavim tada nedraugausiu ir kitos nedragaus
As NIEKAM PRETENZIJU NEREISKIU, jei dar nepastebejai, o kad pastebiu , kiek moteris keikiasi, tai tik pastebejimas, kaip einant gatve ir sudus pastebi tik tiek, o jei nori lai keikiasi ar as draudziu? Jei tau garzu tokei keiksmai, tai musu skoniai skiriasi ir viskas.
As zinau, kad as ne kitokia, nei geresne, nei blogesne. Bet va veidmainiavimo man niekaip neprikisit, galima mane daug kuo kaltint, jei norisi kersto, bet sitas deja, netinka